Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Lui familia mea i s-a furat țara

O filă mai veche din jurnalul EBEI.

Dragă jurnalule,

Aş vrea să te îmfăşor întrun plastic, ceva, ca să nu te ud, dar nu pot să te îmfăşor pentru că, dacă te îmfăşor, n-o să mai pot să scriu în tine. Oare cum să fac să nu te fac fleaşcă cu lacrimurile mele care curg neîncetat de câteva zile şi nu mai vor să se opresc? Cred că mai bine îmi bag eu faţa într-un plastic, ca să nu pice lacrimurile pe tine. Ori îmi pun o pungă în cap, ori îmi îmfăşor capul în folie alimentară şi îmi dau găuri pentru ochişori, buziţe, urechiuşe şi năsuc. Mai bine aleg folia, deoarece nu am nici o pungă de firmă acuma, la îndemână. Am decât o pungă de la Zara şi eu nu îmi pun în cap pungi ieftine de la Zara, ca toate proastele.

Gata, mam îmfăşurat în folie. Nu prea îmi stă bine, că îmi turteşte nasul, dar măcar nu mai te fleşcăiesc, jurnalule. Aş vrea săţi spun de ce plâng, dar mie frică să nu mă ia şi mai rău hohoturile atunci când o să aud ce îţi spun. Mai bine îţi scriu, ca să fiu mai concentrată şi să nu apuc să mai mă iau hohoturile. Deci săţi scriu: plâng pentru că partidul lui familia noastră a avut foarte, foarte mare succes în alegeri şi a ieşit foarte, foarte îmvingător. Dar numai la Cluj. În rest, a ieşit foarte, foarte îmvins şi sunt foarte, foarte supărată şi foarte, foarte distrusă psihic, deoarece USL ne-a luat ţara şi face cu ea numai ce vrea şi nu-l ascultă apsolut deloc pe… CONTINUAREA AICI.

 

5 comentarii

 1. draga Jurnalule, eu sunt o admiratoare de a ta si am o nelamurire nelamurita de cate zile si nopti,mai ales nopti.
  de se se fabrica pantaloni din plastic pentru slabit marimea S?
  as vrea sa imi raspunzi draga Jurnalule ca sa stiu daca imi cumpar sau nu.
  multumesc frumos de tot.

 2. @nike974: deoarece sunt și fete care îș-i doresc foarte mult să slăbesc până la mărimea XXS.

 3. No’, eu chiar nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu vi se pare ca bretonul Simonei din publicitate aduce putin cu bretonul Elenei ?

 4. @nike974: corect e cunpar, nu cumpar! :))))

 5. e bretonul ebei, transcris de simona T

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green