Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Îmi vine să vomit de la luna de miere

Dragă jurnalule,

Sunt epuizată deoarece am fost cea mai frumoasă mireasă pe care am văzuto eu în viața mea și să fi frumoasă este mult mai greu decât să fi deșteaptă, din cauză că deșteptăciunea este înăuntru și nu se vede, iar frumusețea este afară și se uită toată lumea la ea și îi fac multe poze.

Cel mai mult dintre toată nunta mea mia plăcut când am fost furată și iam zis lui hoț să mă ducă în Parlamentul European, să mă vadă tot parlamentul ce mireasă superbă sunt, dar nu ma dus din cauză că cică era prea departe și ma-m enervat un pic și am plâns, dar după aia am uitat și mia trecut.

Nu știu alții cum sau simțit, dar mie mia plăcut foarte mult la nunta mea, deoarece am fost în centrul atenției, iar eu sunt o fată foarte discretă, la care îmi place cel mai mult și cel mai mult să fiu în centrul atenției. Ma-m uitat, dupe nuntă, în toate ziarele și am văzut că peste tot scria numai și numai despre „nunta Elenei Băsescu cu Syda“, nu despre „nunta lui Syda cu Elena Băsescu“. Ma-m bucurat, din cauză că… CONTINUAREA AICI.

11 comentarii

 1. simona, tu chiar crezi ca foloseste prepozitia “pe” ?
  cum ar zice americanul: ii acorzi prea mult credit
  “pe care am văzuto eu ”

  🙂

 2. Doamne, dar cum mai poți scrie corect românește după o „sesiune” de jurnal? 😆

 3. @Găbițelu: dacă vorbești de “pe care”, îl folosește corect în jurnal, ca să nu fie confundată cu Vanghelie.

 4. @Marius Stuparu : e foarte simplu, îmi schimb setările, ies din modul EBA și gata 😉

 5. Olivia Newton-Volt

  pai daca ii vine sa vomite, poate “o fi cu ochi”, maica 🙄

 6. ce nume ziceti ca ii pune progeniturii ?

 7. Vorba unui catavenc, si-a pastrat numele de fata, dar dintr-o prostie evidenta a agentului de la evidenta l-a luat pe-al sotului, asa ca acum o cheama Bogdan Basescu

 8. @matrix: hahaha, ce bună e asta, cu “o cheamă Bogdan Băsescu”, n-o știam 😆 😆 😆

 9. ma gandeam kiar la syda basescu!
  :mrgreen:
  (syda de la persida! 😳 )

 10. O tulai maica :)):)):)). Am si io o curiozitate, Simona : modul EBA, se manifesta si altfel, in casa, sau in parc, stiu eu, unde scrii? Adica faci ca ea?=))=))

 11. Eu nu stiu de ce mai tea-i insurat. :)))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green