Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Ajutor pentru Alin

Am primit asta, cu rugămintea s-o public:

Poate de multe ori te-ai întrebat cati dintre prietenii sau cunoscutii tai ti-ar sari in ajutor daca ai avea nevoie, cati ar investi resursele proprii ca tie sa iti fie bine, cati te-ar pune pe tine inainte propriei persoane. Sunt cuvinte mari si cu totii speram sa nu fim pusi la incercari care sa ne faca sa le repetam iar si iar în minte. Unii reusim sa ajungem la final cu bine, pentru altii, insa, inevitabilul se produce, si atunci avem de trecut un „hop”. De un astfel de „hop” se loveste acum si Alin.

Cine este Alin? Alin Lupu este un tanar de 24 de ani din Rm. Valcea, fost presedinte, coordonator de proiecte, coordonator de HR si membru activ timp de 4 ani in Organizatia Colegiului Studentesc din Electronica (OCSE). Mentor si om de baza in organizatie, Alin a pus suflet in tot ceea ce a facut ca voluntar, a crescut ca om in acest mediu care formeaza tineri de succes si i-a ajutat si pe alții sa se dezvolte la fel de frumos.

Acum Alin trece printr-o grea incercare: a fost diagnosticat cu o forma de tumora extrem de agresiva si nociva, tumora cu celule gigant. In termeni mai putini medicali, formatiunea tumorala creste foarte rapid iar riscul imediat este obturatia nervului sciatic stang si a vaselor de sange, ceea ce ar duce la paralizia muschilor pe care ii inerveaza sau la alte complicatii mai grave.

Din pacate, spitalele din Romania nu dispun de aparatura necesara acestei interventii, deoarece pentru indepartarea tumorii este necesara extirparea unei parti din bazin si reconstructia acestuia. Pe 26 decembrue, in a doua zi de Craciun, Alin este programat la clinica Wiener Privatklinik din Viena, pentru operatie, insa suma necesara interventiei este de 41.000 Euro, bani pe care parintii sai nu ii pot obtine printr-un credit bancar, datorita veniturilor foarte mici ale familiei.

In viata, se spune ca orice dai de la tine, ti se va intoarce inzecit. Haideti sa strangem randurile si sa aratam ca acest lucru este valabil si pentru Alin. Noi, toti, colegii voluntari din tara, suntem datori sa oferim cel putin cat a dat Alin pentru mediul ONG.

Pana acum am reusit sa strangem aproximativ 7.500 Euro… dar avem nevoie de ajutor pentru a putea strange toata suma in timp util!

Intamplarea nefericita prin care trece Alin vine la scurt timp dupa ce moartea unei colege de facultate, si ea voluntar, ne-a lovit pe toti ca un trasnet. Atunci, din pacate, nu am putut face nimic, dar, acum, inca se mai poate face ceva.

Oricine este binevenit sa sprijine campania noastra, fie donand o suma bani, fie ducand mesajul mai departe:

RO17BRDE441SV25930314410 pentru Lei

RO19BRDE410SV77991314100 pentru Euro

Titular cont: Lupu Constantin Alin

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre campanie, sau daca vrei raspuns la o intrebare, poti accesa: http://ocse.ro/ , http://www.anosr.ro/alin_are_nevoie_de_ajutorul_nostru/ .

Dovezi medicale despre starea lui Alin, precum si date de contact ale familiei, pot fi gasite pe site-ul http://ajutorpentrualin.wordpress.com/.

Familia lui Alin poate fi contactata la telefon : 0767 491 441 (Ilie Elena) sau pe e-mail: Georgyana862003@yahoo.com .

Noi am contat de atatea ori pe ajutorul lui Alin. Acum si el conteaza pe ajutorul nostru

Donați și/sau dați mai departe! Mulțumesc mult!

7 comentarii

  1. Simona, singura solutie,dar rapis:formularul E112. are nevoie de trei clinici si se alege una dintre ele.
    in caz de disperare maxima, raed arafat. sa iti dau nr pe mail?

  2. S-au interesat parintii lui. Din pacate, am inteles ca acest formular este valabil doar pentru clinicile de stat. Alin se opereaza intr-o clinica particulara.

  3. @nike: ori mie pe mail, să-l dau mai departe, ori poți să suni direct la familia lui. Nici eu nu îi cunosc. Mulțam.

  4. Eu am donat. Am dat pe twitter mai departe si in lista de messenger. Am spus la colegii de servici. Sunt sigur ca se strang mai repede banii asa decat prin formulare catre institutiile statului.
    Multa sanatate. ❗

  5. charite berlin e de stat si e fff buna.
    acum,depinde de cum vor si ei.
    eu cu astia ma tratez si pot spune ca-s ff faini si ca, in cazuri rare iti fac ei oferte de sponsorizare,iar restul prin E 112.cel putin in cazul meu.

  6. […] Vezi anuntul Ajutor pentru Alin | Jurnal roz de cazarmă și nu numai […]

  7. Respect pentru tinerii medicinisti entuziasti dar si pentru Simona pentru ca nu a ramas surda la povestea lor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint