Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Luați loc, vă rog! Copilul dumneavoastră…

Câteva explicații suplimentare a dat Oana Botezatu pe blog, dar și pe Facebook:

147 comentarii

 1. eu nu pot să înțeleg cum un copil poate să fie condamnat de (…)la o așa suferință

  • așa e viața, un șir de întâmplări absurde… fără predestinări, fără sensuri ascunse, doar un șir de întâmplări și atât. random. iar divinități care schingiuiesc oameni mari sau mici cred că n-au cum să existe.

  • sau dacă există nu le pasă, așa cum zeului apelor nu-i pasă dacă moleculele de apă dintr-o cascadă sînt toate cu hidrogenul în sus si oxigenul în jos

  • Oxijenu e întotdeauna la mijloc.
   Un hidrogen sus, un hidrogen jos si intre ele, cam inghesuit, un oxijen.
   Așa ne,a povestit odată un europarlamentar, acu pușcăriaș.

  • Din strainataturi se poate ?
   Pentru un prieten a lu andu întreb.

  • dg
   nu minți poporul cu parlamentorul!

  • Da ce mă
   Picătură aia de apa când se rostogolește ea la vale nu se învârte de loc ?
   Am făcut io proba , da n,am avut apa, am făcut cu niste bere.
   Știi tu cum se rostogolește ???
   Uauuuu… gâlgâie, nu altceva.
   I,am pus si vreo cinci mici ca stăvilar, sa ma conving.
   Patru sticle am probat, toate același rezultat.

  • Este trist ca se intampla astfel de lucruri si o misiune dificila a-i consola pe cei care trec prin astfel de experiente.
   Off-topic fata de postarea initiala, dar pe subiect fata de unul dintre primele comentarii, nu ma lasa inima sa nu prezint si cealalta viziune.
   Daca lipsa de sens si absurditatea au fost prezentate ca filosofii explicative, sper ca nu deranjeaza daca punem in coltul opus viziunea/filosofia crestina, nu neaparat pentru o confruntare cat pentru o comparatie! O forma stilizata a viziunii crestine dar o formulare centrata exact pe acest subiect: boala, moarte, suferinta, hazard/accident… Din pacate nu pot fi la fel de scurt, pt a prezenta absurditatea si lipsa de sens sunt suficiente 3 randuri, eu n-as putea sa ma incadrez in 3 randuri, in 3000 de randuri ar fi o prezentare optima.
   Sa pornim…
   Dumnezeu creaza lumea (interesant este ca nu lasa dovezi zdrobitoare in aceasta privinta, lasand aceasta sa ramana un domeniu al credintei, al alegerii: vei alege fie sa crezi “dovezile creatiei” fie “dovezile stiintei”) si pe om si ii prezinta conditiile armoniei universale si optiunea de a alege sa ramana pentru totdeauna in aceasta armonie, respectand legile si normele creatiei sau posibilitatea de a alege un alt drum, in opozitie, explorand/cunoscand raul, un drum in rebeliune, o alta lume asupra careia Dumnezeu il avertizeaza ca nu este de dorit, o experienta a “cunoasterii binelui si raului”.
   In deplina cunostinta de cauza, ba mai mult- avertizat si sfatuit, omul cedeaza tentatiei cunoasterii si experimentarii unei lumi noi, isi asuma consecintele legate de aceasta decizie. Ceea ce astazi numim absurd: boala, suferinta, moartea care pare a lovi aleatoriu, sunt acele consecinte sau conditii ale lumii alese, ele vor constitui de atunci pana la sfarsitul acestui pamant “conditia umana”.
   Nu este ceea ce Dumnezeu a intentionat pentru om, este ceea ce omul a ales, iar daca nu ar fi avut optiunea sa aleaga – sa adere sau sa se opuna oranduirii stabilite prin creatie- atunci ar fi fost orice altceva dar nu om, asa cum il definim astazi.
   Aici ne oprim pentru o dilema chinuitoare: de ce as suferi eu astazi pentru optiunea altuia, facuta atat de demult. Pare nedrept. Intrebarea ajutatoare este: astazi tu ce optiune ai face intre cele doua variante? De fapt nu este o intrebare lamuritoare la nivel intelectual: este chiar optiunea cu care si noi ne confruntam aici si acum, nu altcineva a ales pentru noi, noi facem continuu optiunea: exista si astazi bine si rau – posibilitatea de a te conforma conditiilor si legilor creatiei, respectiv posibilitatea de a le respinge, alegand/creand o noua lume (mai buna?) in care vrem sa traim. Ce alegi?
   Presupunand ca alegi, si alegerea ta ramane consecventa, asa cum a ales primul om, de a nu te supune conditiilor si legilor care guverneaza armonia universala asa cum Dumnezeu a intentionat-o, ci iti asumi aceasta cale a opozitiei fata de Dumnezeu in care Adam a pus omenirea, atunci se subintelege ca iti asumi si esti responsabil si pentru toate consecintele care decurg din aceasta alegere: boala, suferinta, moartea ta sau a celor dragi. Nu ca o corelatie directa, ci ca o asumare a conditiei umane.
   Presupunand ca alegi, si vrei sa ramai consecvent acestei alegeri, de a te conforma legii morale care a fost data omului ca o conditie a fericirii perpetue pe pamant: nu exista o solutie imediata de a transcede conditia umana (pentru ca toti suntem vinovati), insa exista o cale, un plan – UN PLAN DE MANTUIRE! Care a fost conceput inainte de a fi creat omul, de fapt a constituit parte a creatiei si a reprezentat garantia libertatii ce se asigura omului: existau doua optiuni (fara optiunii nu ar fi existat alegere, libertate de alegere) si un plan de salvare in cazul in care omul alegea optiunea nefavorabila iar ulterior era dispus sa isi corecteze alegerea! Se poate imagina un plan mai echitabil?
   Acum despre cat de mult le pasa zeilor despre omenire si suferinta ei:
   Pedeapsa pentru incalcarea legii lui Dumnezeu era moartea, ceea ce primul om stia! In acest plan al creatiei, posibilitatea existentei vesnice a unui om in rebeliune nu exista: exista doar posibilitatea existentei pentru un timp a omului /omenirii in rebeliune, un timp in care omul poate sa isi inteleaga soarta, sa isi experimenteze optiunea initiala, sa si-o asume in continuare sau sa si-o schimbe.
   Reiteram: cei care isi pastreaza prin alegerea personala opozitia fata de planul lui Dumnezeu se subintelege ca isi asuma si consecintele, moartea vesnica.
   Pentru cei care vor sa se impace cu Dumnezeu, sa intre in armonia universala intentionata de Dumnezeu la creatie, prin supunere fata de legea sa morala, conditie-suport a creatiei, acest plan de mantuire se aplica in acest fel: pedeapsa imlicita (toti suntem vinovati), adica moartea vesnica, este preluata de un inlocuitor, Mantuitor, care nevinovat fiind a murit pentru toti cei pacatosi, moartea de drept a pacatosului a fost substituita de moartea unuia care nu era vinovat! Doua precizari: doar unul nevinovat putea prelua asupra sa pedeapsa unuia vinovat, cel care este déjà vinovat in dreptul sau nu ar putea ispasi o pedeapsa pentru altul vinovat; intransigenta si imuabilitatea legii menite a asigura armonia universala este dovedita tocmai de necesiatatea acestei jertfe substituit – calcarea legii trebuia platita cu viata, nu se puteau crea exceptii, nu se puteau emite OUG pt mutilarea legii.
   Acest Mantuitor este Fiul lui Dumnezeu, o parte a divinitatii care vine pe pamant, isi asuma conditia umana, suferinta, boala, moarte, fara sa se faca vinovat in nici o privinta, duce o viata exemplara pentru ceea ce fiecare om ar trebui sa fie daca doreste o lume mai buna, o reintoarcere a imparatiei lui Dumnezeu, fara suferinta, fara moarte, fara absurditati. Este deci, Dumnezeirea implicata in aceasta suferinta? Ati asuma o conditie pe care nu ai ales-o, si in cele din urma moartea in contul celor care te-au dispretuit, aceasta este ceva divin, neomenesc.
   Da, este adevarat, nu exista o posibilitate de a transcede conditia umana (de a scapa de boala, suferinta si moarte) pe acest pamant, Planul nu este facut pentru a salva acest pamant, asa cum este el. Cand toate posibilitatile acestei lumi alternative, in opozitie fata de Dumnezeu, vor fi explorate si isi vor dovedi falimentul, cand orice incercare a omului de a se salva prin sine, de a evolua catre o conditie superioara prin forte proprii isi vor dovedi esecul, cand funadatura omenirii va fi fara orizont, atunci acest experiment, aceasta paranteza de experimentare a unei optiuni nevalide, se va incheia. Un cer nou si un pamant nou vor fi casa celor salvati de pe acest pamant prin inviere. Pentru multi, aceasta incheiere pare un delir, dar daca va ganditi bine este ceea ce teoretic ar trebui sa creada toti cei care se numesc crestini.
   Pe scurt si intr-un limbaj cat mai neutru si simplu am vrut sa expun aceasta filosofie crestina, pentru a exista ca termen de comparatie. Are sens?

   Paradoxal mi se pare ca un apel umanitar este dublat de o filosofie a lipsei de sens, a absurdului, a intamplarii. De ce as dona daca totul este absurd si lipsit de sens in aceasta lume??? De ce as face un bine? De fapt, cum as defini binele daca nu exista un sens? Daca este simpla biologie si evolutie, ce imbold umanitar ar avea suferinta unui individ in cadrul speciei?
   Dimpotriva, pentru crestin, intelegand prin acest termen urmas al lui Hristos in purtare si character, a ajuta este natura sa, iubirea fata de ceilalti este esenta armoniei universale, un crestin are o ratiune in a face aceasta donatie.
   Daca totul este absurd si fara sens, de ce ai dona?

  • Alineeee
   Bai aline
   Dumnezeu asta al tau donează si el macar doi euro ?
   Hai ma aline ca el are bani, ca daia e dumnezeu, no ?
   Sau copii ăștia mor cu credință in dumnezeu , dar tot mor ?
   Bai aline
   Da moise, Adam, eva (aia dezbrăcata, nu asta a noastră) dau ma si ei ceva ?
   Vând niste mere din gradina lor si fac si ei de un doi euro acolo…
   Ca daca nu pun nimik,
   Ai scris dijaba, moșule…

  • dle dg, cei amintiti de tine asa, la misto, nu mai doneaza ca de unde sunt nu pot… la vremea lor or fi facut ce le-a stat in putinta pt a-i ajuta pe ceilalti… In schimb, esti sigur ca ai o idee cat de cat aproximativa desre lucrarea filantropica a societatilor crestine? de astazi? S-ar putea sa ai niste surprize destul de mari. Stii ca la Tg Mures este demarat un proiect pt un Spital Oncologic finantat de asociatii crestine? Nu spun pt a compara cine face mai mult si care sunt resorturile, spun pt ca se pare ca nu stii ca exista astfel proiecte, unele recente, altele de zeci de ani…
   poti fi amuzant uneori, asta nu inseamna ca poti sa faci misto de orice-oricand, cu exceptia cazului in care ti-ai propus sa fii un bufon de serviciu, adica ai n-ai treaba, tre’ sa storci o glumita.

  • Aline nici pe mine nu m-ai convins.
   Fara glumite, ce , daca nu sintem in biserica nu putem sa donam, sa ajutam?

  • @ Andu

   Nu am zis asa ceva, fiecare poate sa doneze in orice proiect i se pare fezabil si este ceva de apreciat in orice gest de ajutorare.
   Eu am vrut doar sa prezint si o alta perspectiva, in primul rand. Si apoi am subliniat ca exista o anumita incoerenta intre o acea filosofie de viata (absurditate, lipsa de sens, intamplare) si un apel umanitar.

  • alin
   nu e nici o incoerență, doar dacă o ”tragi” la temă!
   e o pornire spontană de a ajuta la un cutremur, o inundație, sau alte catastrofe tot atât de absurde si nedrepte c

  • Alin,
   crezi tu ca insirandu-ne lucruri pe care, sunt sigura , toti sau aproape toti cei care-si pun aici un gand ,o parere, le-au “rumegat’ o sa convingi pe cineva de ceva? Cred ca aveai mai multe sanse daca ne spuneai pur si simplu sentimentul sau ratiunea pentru care TU faci ( su nu, de ce nu) un anumit gest erai mai convingator.Aplicatia cu care te straduiesti sa-i convingi pe ceilalti nu face decat sa te faca pretios si obositor (sa ma ierti ,nici macar nu ti-am citit tot postul).Singurul motiv pentru care am facut efortul sa scriu atat e ca ma irita “detinatorii adevarului” care nu pot sa si-l detina ei acolo pt ei.

  • Ce a facut Alin este un lucru profund si, totodata, curajos intr-o lume in care oamenii sunt atat de ocupati incat nici nu mai observa ca nu mai sunt ei insisi lipsindu-se de indrumarea lui Dumnezeu… Dumnezeu este unul bun, bland, delicat, care S-a sacrificat pentru noi si ne-a avertizat mereu de greutatile care ne pandesc daca plecam de sub aripa lui ocrotitoare. Pacatul este o realitate si pentru el pot plati copiii sau nepotii nostri. Nu e vina lui Dumnezeu ca tu alegi sa urmezi o cale intunecata, este strict alegerea ta, cu consecintele ei. Rebeliunea unora nu are nimic de-a face cu smerenia dumnezeiasca. Poate ar trebui sa explorati si aceasta parte si abia apoi sa va impotriviti, daca mai e cazul… Dumnezeu ramane acelasi, oricum, iar voi, cei rebeli, uitati ca va veni o zi…. care va fi ultima pe acest pamant.

 2. tocmai că se rostogolesc toate in toate pozițiile, dar am zis că zeului apelor nu-i pasă de asta ❗
  dacă i-ar păsa, apa ar curge frumos cu oxigenul în jos si nu s-ar mai îmbolnăvi nimeni

  • Dadadada….
   Da vezi tu
   (Io sunt acu mai cu capsa pusa…, si nu e de la bere, ca n,am mai băut una de prin mai…)
   De ce nu se rostogolesc aici, la doi euro amarați
   Si toți aia care au năvălit la cadouri moca de blecfridei ?
   Ca toți erau cu foamea-gat, toți voiau, era neapărat…
   Cum bip bip sa nu îți vina sa îți bagi ceva in poporul asta de milogi…
   Scuze, de la capsă…

 3. o sugestie daca imi permiteti: sunt multi oameni care au doar telefon de serviciu ; de pe un astfel de telefon nu poti trimite sms-uri cu donatii ; desigur, daca vrei sa ajuti, gasesti in final metode dar nu ar strica daca ar mai fi popularizate si alte optiuni..
  multumesc

  • Se poate introduce temporar o cartelă prepay în acel telefon (chiar așa, să n-ai decît tel. de serviciu?!).
   Se poate dona și în conturile afișate la adresa (găsită din 3 click-uri):

   Cum pot sa ajut?

  • why not?! am telefon fix acasa, old style

   multumesc oricum pentru raspuns si, cum spuneam nu este doar pentru mine:)

  • costicămusulmanu

   cred că ăsta e contul lor;
   n-am mai făcut demult o donație…

  • costica, multam- era doar o sugestie pentru altii ca minde doar ca mai timizi sau mai nehotarati; altfel, sigur, le poti gasi daca vrei …

 4. o info suplimentară: SMS-ul are valoarea de 2 eur. El poate fi dat doar din rețelele Digi, Vodafone și Orange. Este un SMS recurent, adică, de pe același telefon se poate da un singur SMS pe lună. În luna următoare, ești întrebat dacă vrei să continui. În caz contrar, dai reply și donația se oprește.

  • SIMONA fără să te superi pe mine dar nu văd Teletonti la rețele și am o întrebare Cum de le ai făcut reclama .? Și mulțumesc muslimului pentru varianta de donare .÷Eu personal cunosc 2 copii cu cancer și știu o mică parte din umilințele ,, donate, ,, de sistemul sanitar

  • Desi mai cu nazuri initiale, pana la urma s-a lasat si telekomu’.

 5. și aici alte metode de a ajuta MagiCamp, căci MagicHome e proiectul lor:

  Cum poti ajuta

 6. Eu donez de vreun an lunar la sa lvati copiii ,o sa-l informez pe Irinoushu pt camp asta. imi aduc aminte cum ma uitam la colpilul meu cand era mic- eram in stare sa ma uit la el ore in sir .. dar nu e momentul acum. Multumesc in fiecare zi cerului ca mi l-a dat sanatos.inca o data multumim Simona ca ne aduci aminte..

 7. Profit de ziua de sarbatoare sa urez majestatii sale Mihaela, Superbitatea Sa Serenissima, un calduros: La mu.ti ani! :mrgreen: caci doar asa va putea sa-si tortureze sclavii eficient! :mrgreen:
  Si va urez tuturor, sa nu trebuiasca sa stati vreodata pe scaunul acela !
  LOVE si like-uri la toata lumea! (am citat din Tetelu!)

 8. toata viata m-am intrebat
  de ce se zice ca multi oameni mor din cauza alcoolului.
  dar nimeni nu s-a intrebat cati se nasc din aceiasi cauza.

 9. dar de ce nu-s campanii pt ajutorarea bătrânilor te-ai întrebat:?
  2 euro sms pt ceva pt batrâni

 10. In sfârșit a sosit clipa pe care o așteptați de atata timp.
  Acum puteți avea produsul ce il doreati de o viață.
  Nu mai stați pe gânduri.
  Tot ce trebuie sa faceți e sa ieșiți in strada si sa eliminați dăunătorii care va necăjesc.
  Va strica draknea viața ?
  Nimic mai simplu.
  Ieșiți in strada si dăunătorul draknea va face pe el de frica.
  Iar dvs veți vedea iar lumânarea de la capătul tunelului.

  Matrin Brain, pilot de tramvai
  Așa e , am avut probleme cu un mare rozător, ceașcă …am iesit in strada si nenorocirea s,a lăsat împușcata.
  E un produs super!

  Nu mai stați pe gânduri !
  Ieșiți in strada acum si veți fi mulțumiți.
  Si asta nu e tot.
  Va scăpam la același preț si de alt daunator periculos, tariceanul !
  Nu exista rețetă mai simpla.
  In plus, oferim la pachet si garanția ca nu veți mai auzi vreodată nici de alte insecte nenorocite, cum sunt ciordachii, nicoliceii sau serbaniicolae.
  Si toate astea doar cu un singur ieșit in strada.

  AN DUmitru, energetician voiajor.
  Exact si corect, tocmai ma întorsesem dintr-o plimbare prin Sahara, ajunsesem la tripoli, era intro primăvara cam araba, a fost suficient sa ieșim in strada o singura data si gandacul gadafi a dispărut

  Vedeti ce simplu e ?
  Atât, un simplu ieșit in strada si viață dvs se va colora in roz.
  Si nu va va mai necăji nici alte creaturi sinistre ca tudosea, tudorelul, fulgutza, plumba , dg , si alte asemenea lor.
  Ieșiți in strada.
  Nu pierdeți ocazia, stocurile sunt limitate.
  Si puteți pastra produsul si pentru când vor veni alte hoarde de lăcuste nesătule.

  Acesta a fost un pamflet, cred.
  L-am furat de pe blogul
  zona-q.ro.
  Sa ma ierte proprietarul.

 11. imprimanta etichete

  o campanie dar mai ales un clip si mesaj extrem de emotionant si coplesitor.

 12. Frumoasa reclama, parca te atinge, dar la final tot la bani se rezuma. Daca donezi acesti bani pentru un loc mai cald parintelui, de fapt donezi pentru prelungirea si posibil multiplicarea suferintelor. De ce sa nu aflam cauza, sa reducem numarul de inbolnaviri, in loc sa platim pentru a ne plange situatia. Specia trebuie sa lupte si nu sa planga, situatia in care suntem noi ne-am facut-o pentru bani. Pentru bani vindem alimente modificate geneti, pentru bani crestemi pui dopati medicamental, pentru bani operam pana si in pantecul mamei, oare ADN-ul ce invata din toate astea sa lase mostenire? Boli inexplicabile copiilor nostri. Totul e logic, si Dumnezeu nu are nimic de-a face cu acestea, ci noi in mod direct condamnam copiii nostri. Pacat de reclama ca nu ne invata cum sa fim oameni mai iubitori si sa ne hranim mai sanatos, ci sa strangem bani. De ce n-a fost reclama pentru o petie catre guvernul la care platim taxe, e mai placuta coruptia? Sa costruim din bani donati ca guvernul sa arate ca ce bine merge si sa bage bani in buzunarele lor. Gresita directia in care mergem prin aceasta reclama, banii!

 13. Uu, Simooonaaa!!

 14. Oi fi in statul paralel…. Oi fi in statul suveran…

 15. a-ți înveseli oile cum vrea petre
  ați văzut oile vesele d”aia

 16. Da pe Simona ati inveselit-o sau a-ti trimis-o la miting?

 17. Regele a murit! Traiasca…???

  • traiasca berea, normal.

  • mie nu-mi plac dudele

  • Stiu, tie îți plac margaretele.

  • păi ce era să-i zic Irinoushei ” regele a murit ,trăiască dudele? ” asta e mie nu-mi plac dudele
   vezi că ăștia vor să ia berea de la gura copiilor româniei și chiar de la cei care sint in austria , vor declarație fisscala si de la țara unde lucri
   eu mă duc la polu sud să văd eu că mai vine draknafu dupămine să-mi pună puprire

  • ma crezi ca mie imi plac dudele ? sau agudele, cum li se mai zice…
   egzista unele dulci, rau de tot, singurul lucru naspa e doo:
   ca de alea rosii de murdaresti ca porcu la bot si pe deshte
   si ca fac omizi.
   in rest , sunt minunate, le-as declara fructa nationala onorifica si plenipotentiala.
   aaa, plus ca bunicii mei cresteau viermi de matase, si isi punea copii sa adune frunze de dud prin sat, ca sa manance viermii aia.
   plus ca lemnul de dud e bun si scump.
   eee, ce mai zici ?
   aaa,am uitat, dar mi-am adus aminte, cica din dude -agude se poate face si tuica. n-am baut, doar am auzit.

  • .-..si tot n-ai zis
   margaretele iti plac?
   duda ca duda, da margareta ?

  • cine a mai văzut margaretă încrucișată cu un dud?
   nu

  • dg
   cel mai important am uitat : am băut țuică de dude si e superfaină să sștii

  • se mai intampla si sa se imbarlige margareta cu duda
   daca vrei, iti dau si un egzemplu
   e adevarat ca nu iese din asta nici alte fructe, nici flori, nici macar un amarat de copchil.
   m-ai facut sa imi aduc aminte de o lauda celebra in epoca comunista, care zicea asa :
   cercetatorii de la nu stiu ce mare institut de cercetari agricole din judetul tulcea a realizat, dupa ani de incrucisari succesive, un dovleac de trei ori mai mic decat samanta din care a fost plantat.
   cam asta iese, cred, si din incrucisarea dintre o margareta si un duda.

 18. Se știe ca rumânul se născu poet.
  Si io m,am trezit azi dimineața cu capul plin de o poezie.
  Era cam așa, citez din memoria mea colosala:

  Foaie verde și-o lalea
  Fie berea cât de rea
  De ești in romania
  Nu vei avea parte de ea
  Că ți-o va fura draknea !

  Mai era, da am uitat…

  • “Deci”, te rog, se spune “Roumania”, că una dintre para… ăă, principesele alea așa se intitulează, “Icsuleasca de Roumanie”.
   Păi să se ducă să fie principesă în Roumania, că România parcă era republică, mai lipsește să avem și-un hâmpărat ca să aibă dreptate aia de zic că românii sunt țigani…

 19. Doresc sa urez La multi si fericiti ani , dixtinsului si imnetrabilului TATA URANIU zis DUUUUDE!
  <3

 20. Pfuui, ce de frunze de dud am mai adunat din copacii de pe marginea soselei pt viermii de matase! Se intampla cand eram la generala, munca patriotica,de! Macar duzii aia erau utili!Si-mi placeau dudele negre,erau mai acrisoare.

  • costicămusulmanu

   am fost un donator pentru fundația regală… așa arată finalul mesajului lor de astăzi…

  • costicămusulmanu

   iară tehnica e mai tare decît moa…
   continuare…
   ok, suntem triști, suferim da’ să nu uităm IBAN-ul…
   păi avea dreptate Petreanu…așa și fetele lu’ Băselu ar binemerita de la patrie, nu?

  • costicămusulmanu

   duda, matale sunteți cu neplăcutu’?

 21. Pai si noua nu ne-ai spus!

 22. deschide usa, crestine….daca esti bine

  • Nu cred ca e bine, a trecut o lună juma’….

  • s-a închis ușa
   😕 😥

  • Atunci… cite drele pe podele…si nu mai tin minte!

  • Io zic sa ne mutam, cu pisic si purcel, pe
   zona-q.ro
   Desi șefu de acolo e un rău care ne moderează, ce cearta, nu ne da prea mult de beut, ne pune sa citim si anume cărți cu dedicație si autograf.
   Da macar așa , acolo, pot sa ma fructific si io.
   Adică voi manca numai fructe, mere, pere, kiwi, dude si agude,
   sub forma de esențe distilate, desigur, ca sunt domn, ce mama draq….

  • multumesc pentru grija, oameni buni. asa e, nu sunt bine. o sa revin, la un moment dat, nu as putea sa va spun cand.

  • Sa-ti fie bine Simona
   Si tie Si familiei tale

  • Eu nu ma mut nicaieri, o astept pe Simona sa fie bine si-i torc la ureche numai ei urari de sanatate si voua celor care mai sunteti prin zona va scriu sa va fie bine si sa va toarca la ureche cine vreti voi!

  • Simona, vă urăm sănătate și numai bine, ție, lui Nic și întregii familii.
   Te rog nu uita că dacă putem ajuta în vreun fel, noi, cititorii tăi de atîția ani, sîntem aici.
   Așteptăm un semn de la tine.

  • costicămusulmanu

   așa, în spiritul Crăciunului…care MM ești ăla cu dislike-ul? c-aș avea ceva să-ți transmit…

  • Merci nea Costica.eu n-am indraznit…

 23. @Simona:
  Noi d-aicea nu plecam. Intram, salutam la intrare, mai uram de sanatate si mergem pe varfuri sa nu bruiem torsul Irinoushului. Daca ne lasa!

 24. Toata gandurile bune sa vina la Simona si la famila ei!
  si..bine, bine, si la Mihaela, fie:)

  A, si la voi, cei ce mai sunteti p-aci!

 25. Simona, ne pare rau ca nu esti bine. Ne dorim sa fiti bine, si tu, si ai tai, si sa revii! Te asteptam rabdatori, iar daca putem ajuta cu ceva, da-ne de stire! Sarbatori cu lumina si ganduri bune!
  La fel si pentru ceilalti cititori si cei dragi!

 26. Numai bine Simona atat tie cat si alor tai, o sa asteptam cuminti sa ne aduci zambetul pe buze si texte alese pe blogul roz.

 27. Multa sanatate si liniste sufleteasca! te asteptam cu drag

 28. Ma miram si eu ca nu mai apare niciun text nou pe aici 🙁 si imi pare rau sa citesc ca ceva nu e bine.
  Nu pot decat sa sper ca si asta o sa treaca…asa ca iti trimit toate gandurile de bine Simona draga, pentru tine si ai tai.
  Ganduri de bine si Sarbatori fericite si colegilor de blog!

 29. Nu cred ca mă mai țineți minte dar îmi mențin promisiunea sa vin pe aici din an în Paște. Îmi pare rău că atmosfera nu e vesela ca pe vremuri
  Vă urez toate cele bune și Craciun fericit

  • te tinem minte
   da nu te uitam ca ai plecat si ai luat si o parte din “ceva”ul special al blogului.
   si tu, si sandmanul, si altii.
   ne vedem la anu, la oktoberfest, ca e la mijlocul drumului.

  • Neamtzuleeeeee!
   Tziganuleeeeee!
   I’m still loving youuuuu!
   😉

  • costicămusulmanu

   te țîne minte your black brother from another mother… Merry Christmas to all! from muslim…😁
   Simona, dacă putem ajuta cumva…

 30. Lenesul stie cel mai bine sa doarma, poate sa faca asta chiar si cu ochii inchisi

 31. pentru toata gashca de la H
  pentru toti prietenii roz de aici
  si pentru toti ceilalti care scriu numai cand se da ceva moka
  sarbatori fericite !
  cu sanatate si bucurii.
  si
  la multi ani !
  si pentru sefa cea mare si roz
  un gand bun si o ruga la cel de sus
  pentru ca toate relele sa se repare.
  hai ca va pup, ca ma duc sa beau o …nu, nu bere, ca e frig
  un vin fiert.

  • costicămusulmanu

   bre, bre…
   unde naiba te-ai dus…la frig?
   că în tîrgu’ Ieșîlor fură azî unșpi gradi, pi la unșpi…
   Sărbători cu bine!

  • nu bre
   fusei acolo unde nu imi place de loc
   si adica anume la viena.
   ca daca gagica asta tanara a mea asa o vrut, m-am conformat, ce sa fac…
   si fu vreo noua grade, da se termina cadourile de la mine ca avu tipa si vreo cateva colege de clasa si le-a placut atat de mult ce le-am adus ca le-o beut pe toate…si nu fu decat vreo 4 baxuri, asa ca o trebuit sa o dau pe inlocuitori..
   apropo de sarbatori, nu inteleg de ce se zice sarbatori fericite !?
   adica cum, sarbatorile sa fie fericite ? pai si cu noi cum ramane ?
   noi sa nu fim ?
   asa ca refac urarea de mai sus si o fac sa sune asa:
   de sarbatori si de toata vremea ce va veni
   sa fiti fericiti si sanatosi si bucurosi si veseli si asa mai departe.
   hai c-am dres-o.
   ps pe tiganul neamtz il gasiti aici
   http://la-neamtu-tiganu.blogspot.co.at
   dar sa stiti ca el e mai aerian, asa, numa avioane are in cap.
   si pe blog, tot asa…

  • dg
   nu e ce crezi tu
   e o bufniță
   cel puțin așa e porecla

  • carevasazica
   A început pelerinajul la Sfinții Colebil și Triferment!

  • andule
   matza ta e-ntr-o ureche ?
   ca doar una se vede…

  • Ba se vad, dg,tare nepriceput esti…
   Andu, deci asa cevaa

  • irunoush
   când e în casă nu poți decît s-o ții in brațe nu poți să te uiți la altceva
   si se joacă si toarce într-una
   te termină

  • ma irinusho
   io cand sant singur home tzin altceva in brate.
   mai o,5, mai 0,33, mai 0,7… in nici un caz 1,5 sau 2, la pet…
   cand nu sunt singur, tzin in bratzele mele vanjoase pe cine e cu mine…mai tanara, mai voluptoasa, mai …mai…
   tot nu inteleg cum e sa stai in casa si sa freci chestia aia paroasa, mustacioasa, zgaraiecioasa,care mai si sforaie…bleah…

 32. Si eu va transmit ganduri bune.
  Sanatate Simona, sanatate tuturor.

 33. Urari de bine si de sub bradul meu…Vreau sa zic ca are mult sub (!)

 34. Una dintre cele mai reusite campanii.

 35. Modificare noua in codul penal.
  Intre 3 si 5 ani de pușcărie pentru cine prinde un pesedist la furat.
  Sa nu ziceți ca nu v,am avertizat.

 36. cam radioactivi băieții

 37. Ieri serveam masa la bufetul parlamentului, ca e mai ieftin.
  O cefutza, un cârnăcior, o berica, nu mai multe ca eram in timpul serviciului.
  Lângă masa mea, ministrul finanțelor, mișa, si al economiei, nu stiu cum gura masii il cheamă.
  Am auzit fara sa vreau discuția lor.
  Misa zice:
  -mai luam ceva ?
  Alalant raspunde :
  – de la cine ?

 38. Dragilor,

  Pentru ca e perioada din an cand devenim mai sentimentali (de la sarmale, cred) ma gandesc la voi si va trimit toate gandurile bune.
  Sa ramaneti mereu plini de spirit, plini de viata asa cum v-am cunoscut pe multi dintre voi.
  Sa fiti sanatosi voi si cei dragi voua, sa aveti bucurii mici dar multe:)
  io si iosdevina

  ( si acum sa curga cu misto- urileeee..ia mai manati bai, hai, hai!!)

  • bai,
   daca prind vrunu ca face misto de eva noastra, va sparg, sa moara… sa moara… sa moara pesedeu !
   eva, daca face vrunu vreo nefacuta , sa imi spui mie.
   si lu matrixu.
   si lu andu.
   si lu muslimu, si lu jh.
   da la H sa ne spui, da ?

  • da pana atunci, la multi ani !
   si petreceri misto de revelion.

  • evao
   azi dimineață am cerut un espresso la barul hotelului unde suntem cazați si pe lîngă cafea de la filtru ăla de cafea mai curgeau și niște miștouri
   erau în formă de ștrudele sentimentale, (de la sarmale cred)
   așa că le-am mâncat si băut pe toate, ceea ce vă doresc si Dvs, pe anul 2018
   tuturor tuturor

  • costicămusulmanu

   eva, merci așișderea!
   digei, păi ziceai de miștouri și taman tu începi? ce petrecere, că asta mică are chef de o pijama party cam în 2 ore, așa…
   La Mulți Ani, bre necredincioșilor!!!

 39. La multi ani si un blog roz roz roz cu bujori in obrajori va doresc! Si cu pisici negre negre negre! Sau de care va plac!

 40. un 2018 cu bine tuturor rozofililor

  • unde sunt traditiile de altadata ?
   cu capra, steaua-fcsb, sorcova si alea alea ?
   tot io sa fac traditia sa continue…
   ia luati de la mos dg-erila o manea de anu nou.

   Mâine anul se-nnoiește
   Dragnea iarăși ne prostește!
   El ne dă 5 lei pe lună,
   Noi o luăm din nou… în mana !
   Franțuzoaica de la Muncă,
   De-o inteligență-adâncă,
   Mărește cu 3 la sută.
   Omul zice: Doamne-ajută!
   Dar când vezi unde-i ROBOR-ul,
   Simți că ți-a luat tot sporul.
   Așa că peste înc-o lună
   Hai s-o gonim pe nebună!
   Dragnea, cel de la Belina,
   S-aibă gata vaselina !
   De urat am mai ura,
   Dar ni-i că ne-or aresta,
   Că ne-am luat de nea Livache,
   Scuipați-l să nu-l deoache!

   nu-i facuta de mine, e doar culeasa din folclorul traditional din regiunea H…

  • N-ati auzit de noul obicei -sedinta foto in curtea bisericii dupa slujba, in tinuta lejera,respectiv trening de catifea?! Asa cevaaa,pfff!!!

 41. Postare live
  Gonesc cu trenul spre un orășel numit Wien.
  (stați liniștiți la locurile voastre, nu conduc eu.
  Eu scriu numai când sunt la volan, de aceea mai fac greșeli de autocorecția, telefonul adică)
  Voiam sa va zic ca viteza arătata de televizorul din compartiment e de 236 km pe ora.
  Si nu se simte, sa n,am parte de dragnea daca mint, ceea ce va doresc si vouă.

 42. Nu prea am inteles ce ne doresti (de la vin, nu de la sarmale), dar oricare varianta e bine venita!

 43. Bre, eu zic ca tocmai gasisi urarea anului!

 44. Un an mai bun tuturor!

 45. aseară cam la o oră după anu nou m-au răpit niște extraterestri

  dar după vreo 2- 3 ani lumină de călătorit prin galaxii m-au teleportat înapoi cam la același moment

  • nu cred o iota.
   eu am intalnit de revelion cel mai batran om care mai traieste inca,
   traieste pt ca era viu.
   dupa unele hrisoave, ca nu avea omu carte de identitate, avea in jur de 250-253 de ani,
   dar se tinea bine, nu ii dadeai mai mult de 210-220.
   sa crape draknea daca te mint.

 46. ma copii
  e contagios
  voi ati vazut ca si mos craciun a venit tot asa
  noaptea, ca hotzii ?

 47. Au trecut…Dar ati sesizat îndemnurile ascunse din colindul “Domn, domn sa-naltam”?
  De ce vin inaltatorii in lipsa locatarilor – “când boierii nu-s acasa” ?Huh?Unde s-au dus boierii?La vanatoare de fiinte neajutorate, Bamby, Bocanila.Pai ce mesaj este asta.Ma gândesc sa lansez o petitie pentru interzicerea acestui colind.Acum fac studiu de piata.

  • cu dakat doo milioane de parai in fac io un studiu de fezabilitate de numa numa….

  • Cum sa-ti dau tie direct?Unde sunt nediscriminarea, tratamentul egal, recunoaşterea reciprocă, transparenţa, proporţionalitatea si asumarea răspunderii?Ntz

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green