Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Puricii ne sărută cu linba?

Dragă jurnalule, știi ce nu mai înțeleg eu? De ce există suce de fructe și suce de legume, dar nu există suce de carne sau de brânzuri? Mia-r plăcea să mă duc la restaurant și să comand, în loc de “Dațim-i și mie un suc de portocale, da’ mai repede, că mor de sete!”, “Dațim-i și mie un suc de pulpe de curcan, da’ mai repede, că mor de sete!”. Dar nu există de pulpe!!!!!! De ce?

Apropo de carne, mia venit o idee genială, prin care să slăbesc pentru todeauna și să nu mai mă îngraș niciodată. Îmi fac operație estetică, îmi scot toate oasele din corp și rămân decât din carne, mai ușoară cu cel puțin 10 kilogramuri. Oasele atârnă cel mai greu, din cauza lor suntem grase toate femeile.

Peste câteva zile este Ziua Îndrăgostiților, o zi în care dragostea triunfă și toți oamenii trebuim să fim mai buni și să le cunpărăm cadouri la toți cei pe care îi iubim cel mai mult. Eu sunt îndrăgostită de mine și dea-bia aștept săm-i iau ceva frumos, doar că nu am nici o idee ce săm-i iau, deoarece nu știu foarte bine cem-i doresc. Vrei tu, jurnalule, să mă întrebi cem-i doresc și după aia sămi spui? Ai grijă să nu mă prind despre ce este vorba și săm-i strici surpriza, că te dau să dormi pe preș. Te inplor!!!!!

Am mai auzit că cică după Ziua Îndrăgostiților vine primăvara, deoarece o să ies ghioceii din pământ și o să se întorc din străinătate păsăricele călătoare. Știi ce nu înțeleg eu, jurnalule? Ce fac ghioceii toată iarna în pământ și de ce, în loc să se ascund acolo, nu plec și ei în țările calde, cum plec păsăricele.

Foarte mulți oameni sunt răi și num-i place deloc de ei, deoarece eu sunt bună și nui suport. Dar, cu toate astea, ma-m hotărât să mă fac și mai bună, din cauză că așa e normal, să ne străduim toată viața să fim mai buni. O săm-i pun silicoane în sâni, o sămi bag puțin botox și o să fiu cea mai bunăcioasă dintre bunăcioase. O să vezi!!!!!

Noapte bună jurnalule, oare când vin noaptea puricii să ne sărute, ne sărută cu linba? Sper că nu, deoarece eu iam promis lui Syda că îi sunt fidelă și nu aș vrea săl înșel cu un puricel.

DE AICI.

7 comentarii

  1. ba da simona draghe.ezigsta suce de carne.parol.
    dac anu ma crezi, cu riscul de a fi amcabra, stie eu la straulesti II un cavou din termopane,inchis pe 7 ani,dar facut de niste tigani cu dare de mana sa o o vaza pa sotia lu bulibasa cum se scruge incet, ince tpe lumea hailalta.si se scurge sarmana in diverse nuante, printre munchiile de la termopane. sanepidu le-a inchis cavoul,tiganii au dat in judecata firma de termopane, dar au pierdutara,ca ele nu erau garantate sa tie mortul trez,adica proaspat si cica pentru cazuri de astea nu au cum sa emita certeficat de garantie.

  2. puricii saruta cu unghia sau cu tzepii,ca de aia ma umflu de la ei.

  3. @nike: de necitit povestea ta, mi-e rău, brrrrr 🙁

  4. Adevărat, suc de pulpe nu există. Doar suc dintre pulpe. 😯

  5. Of of, pasaricile astea calatoare – ce sa faca ele daca pe la noi nu au parte de succesuri, alaturi de Syda, puricii saruta cu linba seara de seara si de ziua indragostitilor pica mereu noaptea :p

  6. Amărăşteanul

    Aş vrea şi eu un tătic preşedinte care să mă trimită la Bruxelles.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green