Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Nu am încredere decât în pictorița din mine

caricatura_elena_basescu

Dragă jurnalule, mam hotărât să mă fac pictoriță deoarece vreau sămi facă cineva portretul și nu am încredere decât în mine, deoarece sunt mulți pictori talentați în lume, dar niciunul nu este ca mine, care sunt cea mai talentată.

După cem-i fac portretul, o să mă fac poetă, ca sămi scriu o poezie despre mine. Numai eu și Eminescul știm să scrim frumos poezii, dar Eminescul este mort, așa că trebuie să fac singură toată treaba, deoarece eu nu sunt moartă, sunt vie.

După cem-i fac portretul șim-i scriu poezia, o sămi conpun și o sinfonie. Cum se numesc cei care conpun sinfonii, jurnalule? Sinfoniști?

Sunt foarte înspumegată din cauza lui scandalul cărnii de cal din România. Mama mea iubește cel mai mult caii și pe tatăl meu și nu mi se pare normal să se vândă carnea cailor ei iubiți (sau a lui tata???????????), pe post de carne de vacă. Huă!

Mă rog în fiecare seară la Doamne-Doamne, să fie bine pentru poporul român. O să încep din seara asta, doar că să știi, jurnalule, că eu nam de gând să mă miorlăiesc și să inplor. O să bat din picior și o să-i spun cinstit: “Doamne-Doamne, sunt fata lui președintele României și te rog săi faci IMEDIAT bine lui poporul român, alfel o să îți apară stenogramele în Evenimentul zilei”.

Chiar: Doamne-Doamne vorbește la telefon cu telefon (adică cu aparatul numit “telefon”!!!!!) sau vorbește fără telefon (adică fără aparatul numit “telefon”!!!!)??? Eu cred că vorbește fără, din cauză că el este Dumnezeu și poate să dea telefoane direct de la el din cap.

Am auzit că cică că sunt însărcinată, jurnalule!! Oare chiar sunt sau mint din nou ziarele din România, care sunt niște mincinoase înpuțite?????? Sper să fie adevărat și să nu mintă, deoarece îmi doresc foarte mult un copil care să semene frumos ca mine, deștept tot ca mine și bogat ca tatăl lui Syda.

Jurnalule, tu când o să fii însărcinată, ce o să faci? Un jurnăluț sau o jurnăluță? Și pe unde o săi dai să sugă dacă nai sâni?

De aici.

6 comentarii

 1. mortala aceasta fila de jurnal.absolut mortala.
  felicictari , simo!!!!!!!!!!!!!!

  ultmia intrebare e geniala.
  asta imi aminteste de un botez cu nunta la pachet undeva in tara romaneasca. mireasa proaspat mamica plecase la coafor sa se faca frumoasa,lasand acasa kinderul de 2 saptamani. si mireasa sta,si sta sista si kinderul incepe sa planga,apoi sa urle de foame. nasul nu mai rezista cu kinderul in brate si suna tanara mamica;hai acasa ca plange fi-tu.mireasa raspunde memorabil: mai stau putin ca nu mi-a pus voalul,dar dai nasule tu sa suga.nasu:de unde????????????????????

 2. Ma iertati ca va deranjez,vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati un articol umanitar despre copilul meu.Singura mea speranta sunteti d-voastra.Toate detaliile despre copilul meu le gasiti pe blogul umanitar:
  http://dorintilica.blogspot.ro/ .

  Va multumesc anticipat!

  Va rog frumos sa-mi dati un raspuns daca puteti publica articolul de care v-am rugat la adresa de e-mail tilicamariana@yahoo.com

 3. Mai ca o vad cu codite de scolarita, “scribalind” intr-un caiet dictando, de ala cu 48 de file, mai scrie un cuvant, doua, se mai uita-n tavan, ofteaza, mai o ocheada pe fereastra, cu o mica incruntatura revine la foaie, mai un cuvant, doua. Iar la urma, un zambet intins pe toata fata, de scolarita bucuroasa ca si-a scris in jurnal.
  Pai nu?

 4. Amărăşteanul

  Sper să nu iasă puradelul precum mă-sa.

 5. nu iese ca ma-sa,iese ca bunica-su.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green