Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Jurnaliști de chiloți

Poate vreți să începeți o carieră în domeniu:

Screen Shot 2013-05-11 at 6.00.41 PM

22 comentarii

 1. Idee de pur trolling: daca le scriu un articol haios, feminist si foarte bine documentat despre barbatii care poarta lenjerie feminina, de ce nu e nimic in neregula cu asta si de ce poate fi chiar sexy- ma publica oare? 😛

 2. Pen` că mi-e lene să mă duc la ei pe site, pen` că îmi place să NE râdem aici, să vă povestesc una veritabilă.

  Acum câţiva (mai mulţi) ani mă duc la un croitor să îmi fac o pereche de pantaloni după un model din revistă. Au ieşit de nota 10 şi Dumnezeu să-l odihnească în pace pe croitor, că nu mai este printre noi. Dar atunci mi-a luat măsurile şi m-am trezit cu următoarea întrebare:
  – Pe ce parte o porţi?
  – Ha? 😯
  – Da, scula ta, pe ce parte o porţi?
  – Păi… pe unde cade singură, că o las să se aşeze cum vrea ea. Dar o mai mut de pe stânga pe dreapta şi viceversa, în caz de plictiseală. 🙄
  Dar de ce mă întrebaţi asta?
  – Păi ca să ştiu cum îţi fac şliţul. Bine, dacă zici că o porţi pe unde apuci, ţi-l fac la mijloc.

  Am vrut să-i răspund că mai toţi pantalonii de fabrică au şliţul pe mijloc, dar m-am abţinut, că era cu plata la livrare. “Nu vezi nici un ban dacă nu-mi plac“ mi-am zis atunci.

  La prima măsurătoare nu m-am dezbrăcat de blugii în care eram, zicea că vede bine oricum să măsoare. Dar la proba finală m-a lăsat în chiloţi.

  – Ei, vezi de ce te-am întrebat pe care parte o porţi? Contează mult şi chiloţii. Boxerii te obligă să o aşezi de acasă într-o poziţie şi să o laşi acolo.
  – Păi da, dar ăştia ai mei nu sunt boxeri, nu-i suport.
  – Foarte bine faci, aşa te vreau. Boxerii cauzează la circulaţie în zona biluţelor.

  Vedeţi dumneavoastră, eu aveam atunci o părere de băiat tânăr şi neexperimentat. Care mi-a fost întărită de un om cu experienţă, care văzuse multe punguţe cu biluţe la viaţa lui.
  De atunci nu “servesc“ deloc boxeri şi nu o ţin blocată, o port pe unde vrea ea, iar câteodată şi pe unde vreau eu: pe stânga, pe dreapta, înăuntru, afară, mai sus, mai jos, după preferinţe, posibilitîţi şi necesităţi.

  De-aia vă zic: dacă aveţi nedumeriri cu chiloţii, întrebaţi un c(r)oitor cu experienţă. 😳

  PS: să nu-i prind căcopiaza de aici. Accept, în schimb, un interviu în doi cu o jurnalistă de chiloţi de la ziare dot com. 🙄

 3. cruela de vila

  io mai ca m-as baga!

 4. cruela de vila

  la mine iar nu merge emoticoanele, maica!

 5. cruela de vila

  deci ie asa cum am crezut io!
  ne pacalesti cand zici numa da chilotzi ( ca sa ne gandim la Botezatu , probabil)
  ie si cu sutiene si cu portjartiere si cu furouri si cu burtiere si cu bustiere si cu lenjerie modelatoare si cu babydoll si izmene si maiouri si camasi de corp si alea alea…
  deci chiar ma mananca degetzelele…

 6. cruela de vila

  da cand vreau io sa ma fac jurnalista da fashion!
  😉
  ( acum am facut iemoticonu cu mana cu ca cu copy paste nu se poate , ca nu sunt victor ponta)

 7. cruela de vila

  da n-ar fi bine sa ne facem ïncalzirea “aici?
  asa ca domu marean?
  nu puteai sa faci un post da chilotzi?
  ca oamenii aia de la ziare.com, dupe cum am aflat de la vecinu Julica, oricum sa pricepe sa ia stirea d-acilea si sa te scoata dup-aia pa tine de plagiatoare!
  😉

 8. Johnny Handsome

  Cru, bună dimi, io nu poci ca să zic dăcît legea lu’ Ohm: ultima picătură tot în chiloţi rămîne, ca să zicem dă chiloţi. Că dacă zicem dă oahmeni, n-are treabă cu shoppingu’, fetele e pă felie. Mulţumim pt. colaborare (deja!), şi mai mulţumim şi pt. sugestii. Observaţiili mai tîrziu.
  (emoticon rîzînd) – adică ăsta: 😆

 9. Amărăşteanul

  A scrie despre chiloţi e de o sută de ori mai onorabil decât să aduci osanale unui politician sau să lauzi contracost performanţele sexuale imaginare ale lui Adi Mutu sau Viorel Lis.

 10. Mie să-mi explice cineva ce naiba e aia strap-on, că am văzut la un magazin de articole casnice şi nu am înţeles: la ce foloseşte drăcovenia aia în bucătărie??? 😯

 11. Amărăşteanul

  @Marian S: Strap-on se referă la ceva ,,prins şi pus peste”. Am văzut o chestie (nu glumesc) căreia i se spunea ,,strap-on” la un sex-shop, un dildo prins într-un elastic peste şolduri şi care acoperă zona genitală. Sper că accepţia termenului se referă doar la lenjerie, nu şi la ce am văzut eu.

 12. cruela de vila

  Johnny Handsome, frumosule ( 🙂 ) esti ruda cu ziare.com?

 13. S-au deschis niste oportunitati extraordinare pentru ziaristii de cacat, pana acum nevoiti sa scrie prin presa asa zis “centrala”.

 14. cruela de vila

  Sandman: te rontzaie pizma!
  😛
  io zic , ca tot esti tu la locul ala geografic unde toata lumea umbla in chiloti ( de baie) in frunte cu Mazare, sa te apuci de transmis in di-rect si la o ora de varf!
  😉

 15. Johnny Handsome

  Cruela: n-am eu şansa asta. Eu fac doar poze, nu mă dau pe situri ungureşti.

 16. @ralucahippie
  din ciclu „ Jurnalism pe gaura cheii” sau titlu; „Petre te văd băga-mi-aș, plec la mama!”

 17. @ Amărăşteanul, May 12, 2013 19:42:22

  Iu meid mai dei, să moară bibi. 🙄

 18. Amărăşteanul

  Atâta engleză mai cunosc şi eu. Să mor dacă am comentat la mişto! Nu înţeleg, totuşi, semnificaţia emoticonului. Respect!

 19. Amărăşteanul

  @ Mai sus mă refeream la Marian S.

 20. Oare citeste cineva Ziare.com ? Eu nu !

 21. cruela de vila

  George: pai cine a zis ca trebuie sa citeasca cineva?
  =))))
  Tocmai ma pregateam sa zic ca din moment ce se cer jurnalisti de kilotzi probabil cu ziare.com te stergi undeva!Dupa ce ti-ai scos regulamentar kilotzii despre care se scrie in prepozitzie!
  😉
  dar s-ar putea sa te-ncurce luminozitatea ecranului!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green