Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

La mare, la soare, la recuperare

Despre cum femeile stau ORE în cabina de probă, atunci când vor un costum de baie, dar și despre ce fac bărbații la plajă. Cum ce fac? Lasă că știți voi. Citiți AICI o nouă rundă din confruntarea hazlie între sexul frumos (eu) și sexul urât (Mihai Radu). Lumea zice că-i o rundă bună.

 

9 comentarii

 1. OOOO!!! 😯 Incedibil! Sigur nu l-ai cunoscut cumva pe dl. Soț al meu, că prea i-ai descris bine reacțiile?
  Acum mulți ani la Costinești dl. Soț rămas pe plajă să păzească plozii, care se jucau în nisip, a reușit să-l piardă pe unul din ei, fiind mult mai preocupat să urmărească cum vecina de cearceaf își bronza protuberanțele frontale și/sau dorsale. N-a remarcat că-i lipsea un fiu din inventar(toți bebeii din grup erau în fundul gol și cu pălăriuțe albe pe cap) decât atunci când m-am întors eu și l-am întrbat unde-i. Îți dai sema ce căutări disperate au urmat și ce repertoriu de maxime și zicători am descoperit că am în dotare! L-am găsit pe țânc tocmai la nudiști, la epavă, unde am fost cu o zi inainte și-i plșcuse lui că erau toți goi ca el….

 2. PS. Plăcuse 😳

 3. @Rodi: hahahaha, ce comic! 😆

 4. NU, plaja NU este un loc amenajat pentru ca mii de bărbați să se uite la ea, este un loc amenajat pentru ca TOATE femeile să se uite la ea.

  Să restaurăm adevărul, ce naiba. 😯

 5. “o nouă rundă din confruntarea hazlie între sexul frumos (eu) și sexul urât (Mihai Radu).“

  Aici suntem de acord. 🙄

 6. Este o adevarata parada a costumelor de baie vara la mare.Plaja a devenit un fel de podium de moda 😆 😉

 7. cu multi ani in urma am cumparat, de Craciun, un porc. L-am pregatit noi cum am putut mai bine da de atita pregatire ni s-a facut scirba de atita grasime si carne ca o perioada nu ne-am atins de el.
  Aceeasi senzatie o am pa plaja, muult, muult prea mult, am incercat chiar plaje din alea unde cica se aduna alea misto, Monte Carlo, Saint Tropez, am ajuns pina si in California la ala cu salvatoare in rosu ca le vezi la Holivud de-ti cade paru de pe picioare. In realitate insa…

  Io intru-n vrie primavara, primavara in primele zile insorite cind muierile incep sa-si arate cite una alta, mai ales ca nu le vezi direct, mai mult le ghicesti… ca pa bune, cele mai misto tite sunt alea care tresar sub o ie. Poate c-or fi si hormonii, la virsta mea hormonii se trezesc mai dihai primavara, vara pa caldurile alea ce te timpesc doar gindu imperecherii, bleahh.

 8. Domnu` neamtu` rromu`, poţi să ne povesteşti aventura cu tăiatul porcului în Germania?

 9. Toti barbatii se uita cand vad ceva frumos, ca pana la urma ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place! :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green