Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Dacă am carnea fermă, pot să mă fac fermieră?

Ia, că n-ați mai citit de mult un Jurnal al EBEI:

 Dragă jurnalule, am auzit că cică că trebuim să mestecăm mult mâncarea ca să avem o digestie bună, să nu mai ne doară stomăcelul și să nu mai ne îngrășăm. Problema este că eu nu am timp de mestecat, din cauză că sunt foarte ocupată și am multă treabă. Ce să fac????? STAI! Cred că am inpresia că mia-m dat seama cum să rezolvez problema: o săm-i angajez pe cineva care săm-i mestece, iar io o să înghit direct ce mia mestecat, ca să nu mai pierd tinpul.

Mia zis Syda că am carnea fermă pe fund și mia-m dat seama că mia venit o revelație în cap: păi, dacă o am fermă, mă fac fermieră și mă apuc și eu de agricultură, ca tata. Oare ce să cultivez? Grâu sau porunb? Tu ce zici, jurnalule? Eu cred căm-i aleg grâu, deoarece porunbul e galben ca o blondă și mie num-i plac deloc blondele, deoarece sunt proaste și curve. Propun să preferi și tu grâul, din cauză că este și inteligent și necurv. CONTINUAREA AICI.

9 comentarii

 1. Muieţi îs posmagii? Tare aia cu porumbul.

 2. Eu ti-as recomanda sa scrii o carte” jurnalul Ebei”

 3. Daca avea carnea macra se putea face macrou. Sau macrame. Cu carnea ferma mai bine s-ar face fermoar. Ca sa se faca fermiera ar trebui sa aiba un copil notar ca sa ia credit de 1 milion de euro. Are EBA copil notar? Nu, doar sugar. Deci nu se califica. Sa se faca fermoar.

 4. EBA si-a prezentat sugarul Parlamentului European , si nu , nu este vorba despre taticul ei .

 5. asa-i ca la ora asta Uranus e la meci ? poate macar la TV . te plictisesti de bagi subiecte politice ? 😉

 6. @ Adi…ioai, sa se faca fermoar =))=))=))

 7. 😀 Aoleo!!! Ce tare esti, fata!!! Ptiu! Sa nu fii dedeochi!

 8. daca ei ii trebe pusca
  e cäar ca lui ii trebe… pushtoaica.
  si mie, de altfel.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green