Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Are și săracul Dumnezeu nevoie de bani

EBA nu mai scrie jurnal, ci scrisori către VIP-uri:

Dragă Daciana, ma-m gândit să îți scriu, din cauză că am inpresia că simpt că cam începe săm-i place de soțul tău, Victor Ponta. Mi se unple burta de fluturi când îl văd și crecă mi se unple și talpa, deoarece parcă îi simpt cum mă gâdil, și am zis că mai bine să aflii de la mine decât să auzi de la alții. Nu te speria, nu vreau să fac dragoste cu el, din cauză că mia-m luat angajamentul să fac dragoste decât numai cu soțul meu, Syda, dar cred că mi sa făcut poftică să fac puțină politică cu Victor, deoarece mi se pare că sunt comvinsă că este un bun politician, dar tea-ș ruga să nu îi spui lui tata că am zis asta, din cauză că, dacă află, mă omoară în chinuri.

Ce ma apucat așa, brux?  Pur și simplu am avut la începutul anului o refelație care a durat vreo oră (credeam că nu mai se termină!!!!) și de atunci… CONTINUAREA AICI.

6 comentarii

  1. Foarte buna chestia cu refelatia.Mai ales ca a durat o ora.

  2. Refelatia? O fi vreo greseala de tipar? 😀

  3. Refelaţia stârneşte revelaţia… 😛

  4. multe multe refelatii ii dorim 👿

  5. scuzati incultura, dar cine este Syda? Simona, poti intra in detalii ca mor de curiozitate sa ma loveasca relevatia sau din aia cum ii spui tu, ca ii spui bine.

  6. mai mult ca sigur aceasta scrisoare este scrisa de EBA…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green