Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

O scrisoare pentru noi toți

Scrisoare Gabriela Constantin

Fundația Motivation îi sprijină încă din 1995 pe copiii și adulții cu dizabilități din România. Dacă, atunci când veți completa formularul 2%, veți redirecționa o parte din impozitul vostru către ei, veți susține programele prin care organizația încearcă să le ofere beneficiarilor ei o viață independentă. Mai multe detalii despre ce face Motivation și cum puteți vira cei 2% găsiți pe www.motivation.ro.

5 comentarii

 1. Dincolo de mesajul de a ajuta oameni cu dizabilitati aplaud ideea de a retrezi dorinta de a scrie scrisori de mana; macar cate o felicitare

  Am acasa la mama o cutie plina cu scrisori de pe vremea liceului si a primilor ani de facultate cand – neavad telefon (fix, mobilele nu se inventasera) comunicam cu prietenii mei, in perioada vacantelor, prin scrisori; nu pot sa va spun cata placere imi face sa le recitesc! nu pot sa va spun cat de mandra sunt de prietenii mei care scriau scrisori foarte frumoase ( de gresli gramaticale nici nu s epunea problema), cat de bine si de frumos stiau oamenii sa scrie.

  • Daca acele scrisori erau trimise acum, prin posta, le primeai prin 2030. Ca dovada la ce spun,de 20 de ani de cand stau aici, unde stau, nu am vazut postas la poarta. Dar am vazut pretentii de penalizare pentru scrisorile si facturile pe care nu le-am primit never! De cand cu era digitala, nu am mai vazut o factura de ani! Thanks God!

 2. OMG seamana cu mine! O sa ma gandesc neaparat ce pot sa fac(deja am mai demarat niste actiuni asemanatoare si am resurse limitate) dar pt mine si actiunea in sine are o semnificatie aparte-cam tot ce tine de “litere” ma atinge intr-un mod special.Mai stiti?”vorbitul il face pe om prompt,scrisul il face exact iar cititul il face deplin.”E un citat din Francis Bacon si nu mi-a mai iesit din cap dintr-a 9-ade cand ni l-a spus o doamna profesoara de lb.romana, o adevarata doamna ,usor desueta, al carei farmec nu l-am putut intelege atunci din pacate ,cu zidul lui “tovarasa”intre noi.

 3. Nu ma indoiesc de bunele intentii ale fundatiei sau ale Simonei, dar cineva a considerat ca scrisoarea trebuie “ajutata” un pic si cu ceva tehnologie digitala. Cele doua pete de cerneala(cea din mijloc si cea de la sfarsit) sunt adugate digital si sunt identice. http://imgur.com/a/uePed

  • Bună ziua,

   Vă mulțumim pentru atenție și pentru observații. Într-adevăr, petele de cerneală sunt adăugate digital, după ce Gabriela a scris scrisoarea, a scanat-o și a trimis-o către prietenii noștri dintr-o agenție de publicitate, care ne-au ajutat pro bono în această campanie. Petele de cerneală au fost adăugate ca parte din viziunea art-directorului, alături de logo-ul Fundației și fotografia Gabrielei. Împreună, am considerat că această grafică nu afectează cu nimic autenticitatea scrisorii și a mesajului transmis de Gabriela însăși.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green