Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Cât costă o țâță bleagă, la bucată?

caricatura_elena_basescu

Dragă Elena, de data asta nu mai îmi scriu mie înșimă, ci lui cealaltă Elena, Udrea, din cauză că când o să fiu mare vreau să am banii ei.

Am citit la tine pe blog, dragă Elena Udrea, că te simți discriminată, deoarece oamenilor nu le plac de tine, din cauză că porți tocuri și ai țâțe mari și poșete scunpe. Sunt îmgrijorată și sper din tot sufletul că la ora asta mai ești vie și nu tea criminat încă nici un criminal!!!!!!
Refuz să cred că oamenii pot să crimineze, în țara mea, o femeie pentru țâțe!!! Aș înțelege să te crimineze pentru ca săț-i ia portofelul, dar nu săț-i ia țâțele!!! Ce să facă cu ele? Nici măcar nu poți să le vinzi, că nu au silicon în ele și nu sunt bune. Sau poți?  Dacă da, cât o fi perechea de țâțe blege, fără silicon? Sau se dau la bucată?

Mai am auzit că… CONTINUAREA AICI.

 

4 comentarii

  1. Lumea asteapta o schimbare radicala in conducerea acestei tari si in modul de functionare a statului.Elena Udrea nu prea are sanse deoarece face parte dintr-o clasa politica compromisa grav in ochii publicului larg 😕

  2. “…când o să fiu mare vreau să am banii ei…” :mrgreen:
    Si “ocupaaat” in “sala tronului” ??? Vaaaai, Simonaaaaa!!!! 😳 :mrgreen:

  3. Deci dacă iese ea preşedintăă, el o să de-a cu mopu’.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green