Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Mâncarea, acest izvor de calm și fericire

shutterstock_73885210

E ușor trecut de ora prânzului. Mi-e foame. Nu, nu sunt încă în faza aia în care să îmi vină să fac urât, ca mai toate femeile la foame (aveți aici o postare dedicată, la care veți râde mult). Sunt calmă. Încă. 😀

Așa că vă rog să îmi dați voie să vă listez tot ce-aș mânca. Îmi dați voie? Emoticon cu dat din gene. Văăă rooog. Mie, când mi-e foame, îmi place muuuult să vorbesc despre mâncare, iar, dacă nu sunt lăsată s-o fac, mă enervez brusc. :mrgreen: Cum? Mă lăsați? Ah, ce de treabă sunteți! Vă mulțumesc, o să fiu și eu drăguță cu voi, la nevoie, nu știm când se poate întoarce roata vieții. 🙂

Va să zică, să înceapă delirul. Într-o ordine cu desăvârșire aleatorie, aș mânca așa: niște legume chinezești cu orez (musai să scape bucătarul bambus din belșug și să nu fie chitros cu urechile de lemn), pachețele de primăvară, humus (fără mult usturoi), falafel, dolmates subțirele (cât degetul meu mic!) și potrivit de acrișoare, plus niște orez cu stafide și, poate, un tabouleh sau un fatoush.

V-am spus că mi-e foame, deci nu vă așteptați să se fi terminat lista. Aș mai mânca o pizza cu blat integral, brânză de capră și busuioc, niște tăiței Pad Thai (da’ să nu fie ca ăia pe care i-am făcut, personal, ultima dată, și au ieșit nașpa, pentru că nu mai știu ce-am dozat greșit!), dar nu mi-ar pica foarte rău nici niște sărmăluțe cu mămălguță, nici niște ciorbică de fasole cu salată de ceapă roșie alături, ori niște sushi (ce alăturare, nu?). După cum nu m-aș da înapoi nici de la o supă cremă de ciuperci, ca să nu mai vorbim de o tocăniță de ghebe cu mămăliguță, de o lasagna cu spanac sau de niște minunate paste cu pesto.

La desert, aș lua niște papanași bine scăldați în dulceață de vișine sau, poate, și niște găluște cu prune bine tăvălite prin pesmet rumenit, cu scorțișoară, ori – de ce nu? – și una și alta. Deși niciun cheesecake bine făcut sau un cremșnit nu mi-ar sta rău în farfurie (pentru scurtă vreme, căci ar pleca repede într-un loc mai bun). Sau un ștrudel cu mere cald (ca sufletul omului când e mâncat bine), lângă o înghețată de vanilie rece (ca… înghețata). 😛

Vestea proastă e că sunt la dietă, deci nu, nu o să mănânc nimic din cele înșirate mai sus. O să mănânc o salată, beaaaah!

Vestea bună e că, dacă n-aș fi la dietă, mă aflu la doar un click distanță de oricare dintre bunătățile de mai sus și aș putea să le am pe masă în maximum o oră.

Există foodpanda.ro, un site de pe care poți selecta restaurantele cele mai apropiate de zona în care te afli, în funcție de ce poftești să mănânci. Apoi le consulți meniurile și alegi de unde comanzi. Eu tocmai am făcut asta și am descoperit că pot comanda nu doar libanez, japonez, chinezesc, italian, românesc, grecesc, vegetarian sau chiar raw vegan, ci și, la o adică, de-a dreptul un tort, de la o cofetărie care livrează la domiciliu. Merge și de pe mobil, aplicațiile pentru Android sau IOS pot fi descărcate de aici.

Îl știați? L-ați folosit vreodată?

Și be) Voi ce ați avea poftă să mâncați, la ora asta? Sau ce ați mâncat deja bun?

Foto Shutterstock

63 comentarii

  1. Duamna, ca o femeie face urat la foame nu e secret. Dar sa nu vezi o gravida cat de urat face! :)))) Husband a simtit pe pielea lui. 😀
    In alta ordine de idei, cu mancarea aia libaneza sunt total de acord, desi tocmai am mancat un blidoi plin cu ciuperci cu smantana. As mai adauga pe lista o ciorba de burta sau chiar si de perisoare.
    A, si un piept de pui la gratar cu mamaliguta si… ciuperci cu smantana! :)) Niste clatite sarate cu somon.
    La desert neaparat niste Tiramisu.

    • dei tocmai ai mâncat ciuperci cu smântână și ai mai mânca, printre altele, niște… ciuperci cu smântână. 😎

    • Da, as mai manca o tura! Ce sa-i faci?! De cate ori fac ciuperci cu smantana acasa fac in cantitati industriale. De fiecare data aud comentarii ca is prea multe si tot de fiecare data le rezolv eu de parca nici nu ar fi fost. 😀

  2. ciorba de burta oricand.
    dimineata, la pranz, seara, dupa prima portie de ciorba de burta, dupa desert, chiar nu are importanta.
    cand mai face mama, plec de la ea cu o olicica serioasa de alinare lichida “sa ne ajunga amandurora 2-3 zile”. ea inca nu stie ca mister nu practica ciorba de burta, iar olicica in speta se termina in maaaaxim 24h.

  3. Aoleo, nici eu nu-s mai cu toate vacile pe pajiste. Ai putea sa juri ca vine marea foamete mondiala, mananc orice, in orice cantitati, asa, vreo doo saptamani pe luna si ma potolesc locului urmatoarele doo, cand ma trag printr-un inel.
    De pilda, cand merg in vizita la mama, cer cam tot ce n-am eu chef sau timp sa gatesc acasa. De vreo 3-4 luni, e dis-pe-ra-ta! Fie-sa nu vrea sa manance decat pui la ceaun – nu, maica-mea nu sta la curte, sta la etajul 4 intr-un bloc mai vechi ca mine si ceaunul sta pe aragaz, nu deasupra lemnelor.
    Baiul e, ca dupa ce poftesc o zi intreaga la serviciu tot felul de cai verzi pe pereti, seara, cand mergem spre casa si-i vine in sfarsit randul “hergheliei” sa fie comandata, eu sunt femeie pan-n varful degetului mic.
    El: – Deci ne luam pizza cu ton, asa cum mi te-ai cantat toata ziua ca vrei?
    Eu: – Da, vreau pizza, da’ hai sa fie “cu de toate”.
    El: – Bine, suni tu sau eu?
    Eu: – Las ca sun eu! Buna seara as dori o pizza. Cum de care? CU CARNE!!!

    Si asa ramane saracu amarat si necajit cand ma vede ca nu stiu “cate prune am in traista”. Si da, pentru unele zurlii ca mine, ar merita facut un programel de pedepsit nehotararea, “sa se mai bucura si sufletu’ lor de bossi umpic, maica!”

  4. eu nu am crize de foame. eu nu am pofte. mie imi place doar sa gatesc, iar altora mult de tot sa manance ce gatesc eu.
    eu sunt la vesnica si ineficienta cura de ingrasare si daca nu mananc cartofi cu paine la 11 noaptea,iar scad sub 40. de kg.
    analizele perfecte.
    au si prematurii avantajele lor.

    da,stiu ca in orice gasca exista o vaca ce poate manca orice, oricand si nu pune nimic pe ea.

    nu, nu imi plac dulciurile. si beau 3-4 l de apa pe zi.

    • bine că ești tu deșteaptă, huo și ție 😀

    • deci nu inteleg dezaprobarile.
      am facut o tava de eclere, cu crema de vanilie si de nesscasa, trase in ciocolata de casa si le-au mancat baietii. eu m-am delectat cu un castron de muraturi……………….a si lamai.

      pt week end ma gandesc sa fac amandine/savarine pt baieti.
      eu visez la o salata de varza acra……………..

    • slaba, gateste, si mai e si desteapta 🙂

    • Si eu sunt cu muraturile…as manca oricand, si dupa ce am mancat ceva dulce 😛
      Si n-am varza acra si am o poftaaaa 😥

    • ametist, am varza acra, alba, glbioara, roze, o nebunie maica,. am si pepenasi, gogonele parguite, rosii,castraveciori, conopida. le mananci din ochi

    • Si eu sunt o fosta prematura, de 750 grame, dar acum am 72 kg, la 155 cm. Va spun doar ce n-as manca: avocado si mancare de gutui, in rest, orice e european.

  5. Aoleo sora mea cea mica,vad ca ti-e foame rau ! Eu unul as manca zilnic [desi am diabet si am 110 kg la 1,85 m],deci sunt si gras,revenim deci,as manca foetaje non stop,adica:-placinta cu mere,apoi cu branza dulce si stafide [dobrogeana] si, printre ele ori shuberek [un fel de gogoasa tatareasca cu carne] sau placinta cu carne si sa bei 1-1,5 litri coniac sau 5-6 l vin si sa vezi ce bine te simti.Iar dupa ce tragi un pui de somn sa ma trezesc si sa mananc 3-4 savarine si vreo 4-5 eclere. Ei, ce ziceti? Sanatos nu ?

  6. Supa crema de ciuperci e preferata mea. Si mancarea chinezeasca imi place. Fructe de mare pe plita incinsa, de exemplu. A, si supa de porumb. Pizza nu prea, da’ mananc cateodata (cam o data pe an). Si multe altele, de fapt. Spanacul imi place. Dovlecei, broccoli (cateodata sunt un ierbivor). Carne de pui si de peste (cam orice). Sunt mai multe… A, si nu-s prea rafinat de felul meu cu tot felul de condimente si mirodenii. Ceea ce unora li se pare de mare efect, ca zahar caramel sau diverse fructe confiate peste carne, mie-mi provoaca greata. Scuze! 😆

    • “Dovlecei, broccoli (cateodata sunt un ierbivor)”? Sigur nu citește soția ta blogul? Sau vreo doamnă pe care vrei s-o cucerești? 🙄

    • Citește da’ chiar așa e. Dacă îți poți imagina ca eu carne de porc mananc de doua ori pe an, de vita o data la 3 ani iar de miel never/ever. Nu exagerez cu carnea si sunt in stare sa mananc 2-3 portii de legume fierte fără probleme.

    • deci, nu, nu, tu ai făcut ceva grav și acuma încerci să te scoți cu broccoli! 😈

    • Așa e. Am mâncat toate legumele mexicane. Si erau pentru garnitura. 😈

    • deci nu pot sa cred ca nu mananci carneeeeeeeeeeeeeeeee

    • @ nike

      Deci nu pot sa cred ca ai inteles astaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. 😈
      Am zis ca nu sunt dintre cei care fara carne nu pot si ca nu mananc carne rosie decat foarte rar, dar pui sau peste mananc zilnic.

  7. Eu tocmai ce m-am intors din concediu, de acasa, unde ai mei m-au rasfatat, inclusiv din punct de vedere culinar…deeeci m-am delectat cu: oua umplute, salata de vinete, jumari cu ceapa rosie, ciorba de perisoare, friptura de porc la tava cu piure de cartofi si muraturi, mamaliguta in straturi cu branza de burduf si oua ochiuri deasupra, cartofi prajiti “cu de toate” (ou ochi, sunca, branza telemea, ceapa si ketchup), omleta turceasca (taica-meu e expert)…si acum intoarsa in orasul unde lucrez stau si visez la toate astea si inca si la altele: sarmalute cu mamaliguta, mancarica de dovlecei cu vinete, paste cu sos de rosii, ceva peste si MURATURI!! as manca la orice ora din zi si din noapte, mai ales varza murata..ai mei au pus, dar nu e gata, sa-mi fi pus la pachet 🙁

    • Acuma vaz ca foodpanda asta nu are si livrare in Tg Mures..ma duc sa plang putin

    • cum e omleta turcească?

    • Se face cu rosii, ardei sau gogosari, ceapa verde (dar merge si ceapa rosie) taiate marunt..taica-meu pune si bacon/sunca/kaizer/costita..e fenomenala 🙂
      La postare cu reactiile ciudate la foame, am scris despre ziua in care am fost cu taica-meu sa cumparam usa de metal si pe drum inapoi acasa am inceput sa bazai..de fapt mi-era foame si el saracul disperat s-a dus la supermarket sa ia oua si celelalte ingrediente…a fost cea mai buna mancare!
      P.S. Omleta se numeste in turca “menemen” si am mancat si eu la mama lor in Istanbul si pot spune cu mana pe inima ca lui taica-meu e mai buna 👿

  8. Fiu-meu e cam lesinat dupa supa-crema de dovleac. Fiind si sezonul de dovleac, fac cel putin o data pe saptamana, ca nah, e buna si sanatoasa. Barbatu-meu nu o agreeaza de loc, el fiind mai degraba carnivor, asa. Noah, si a ajuns el sapt trecuta intr-o zi de la job si l-am anuntat care e meniul zilei. Omu’ afacut o figura disperata, asa ca mi-a fost mila de el si l-am anuntat ca-i arunc o bucata de carne pe gratar. Pana s-a facut zisa carne, omu’ a pornit TV-ul si a dat taman peste o stire cu pranzul de ziua onomastica al Regelui Mihai, la care s-a servit…ta-dammm…supa-crema de dovleac. 😛 La care barbatu-meu, obidit: Auzi, draga, cred ca numa’ tu si casa regala mancati supa de dovleac in tara asta! 😆

    • miammiam, și mie îmi place, dar n-am făcut niciodată. de lene

    • Eu m-am luat dupa un coleg si m-am dus sa iau dovleac de la un anume hypermarket..care, surpriza! nu avea dovleac…asa ca am luat 2 dovlecei si m-am chinuit sa ii pasez pe aia (plus telina si morcovi)..ce sa zic, a iesit un maglavais de nu stiai daca e supa sau felu’2..plus ghimbirul vietii pe care l-am razuit cam mare si mi-a ars si creierii..in fine, n-am mai incercat sa fac supa nici cu dovleac normal 😛

    • @ametist: dovleacul si dovlecelul seamana numa’ un pic, la nume, 😆 ca-n rest nu-i nicio asemanare de gust sau consistenta, deci eu zic sa cumperi un dovleac si sa mai incerci o data, ca e foarte gustoasa supa. Eu folosesc cam jumate de dovleac placintar, o bucata zdavana de telina, vreo trei morcovi, 2 cartofi rosii si cateodata, daca am cumparat, un cartof dulce. Le tai bucati, le pun in oala, pun apa cat sa le acopere si le las sa fiarba. La final pasez legumele, adaug lichidul in care au fiert, si de obicei mai diluez cu un pic de lapte ca e prea groasa crema. Si se mai intampla cand coc 2-3 catei de usturoi in cuptor (ii ung cu un pic de ulei, ii invelesc in folie si ii pun in cuptor 10-15 minute) si pun sin supa-crema si pasta aia de usturoi copt, care da o aroma misto. Si daca am prin casa samburi de dovleac decojiti, ii rumenesc si pe aia in tigaie sau la tava cu un pic de sare si ii pun in supa. Ghimbirul parca nu se prea potriveste in maglavaizul asta.

    • @ela: ulei deloc-deloc? 🙄

    • eu o fac cu ceapa (sau salote, sau praz, sau felurite cepe amestecate)&usturoi innabusite cu ceva ulei (de fapt juma unt juma ulei), dovleac, cimbru, piper, sare; cu topping de semnite de dovleac prajite intr-un fir de ulei, cu sare si un praf de zahar pudra (uleiul il absorb in servete de hartie); si, de decor o lingurita de smantana dulce (sau fara decor).
      mie imi place si cu ghimbir si se potriveste cu dovleacul (dar familia mea de toate ramurile – e alergica la ghimbir)

    • Hai ca m-ati convins 🙂 O sa fac si eu supa de dovleac in weekend 🙂

    • Eu nu pun ulei deloc, ca e bun si fara, dar, evident, se poate pune, ma gandesc ca ala de dovleac ar fi chiar super. Sau cu un cub de unt la final, si asa merge! Imi mai pun in farfurie un pic de smantana/iaurt. O sa incerc o data si cu un pic de ghimbir, sa vad cum e!
      @Cora: fix asa cum descrii tu supa-crema de dovleac asa o fac eu pe aia de ciuperci! La asta de dovleac am incercat o data ceapa, dar parca ne place mai mult fara.

      Am mai facut recent supa-crema de sfecla-rosie, in felul urmator: am taiat sfecla rosie felii si am pus-o la copt intr-o tava acoperita, la cuptor. Dupa ce a fost aproape coapta sfecla, am lasat-o un pic descoperita sa prinda niste gust din ala de rumenit. Intre timp, am pus la fiert intr-o oala cativa morcovi, vreo 2 cartofi, o jumate de telina pe care le-am fiert impreuna cu o lingura de chimen. Am scos legumele din apa in care au fiert, le-am pasat, am pasat sfecla, am pasat si vreo 2 ardei copti din congelator, am diluat compozitia cu zeama in care au fiert legumele, cu un pic de lapte dulce si am pus si un cub zdravenel de unt. A iesit foarte misto…As fi pus si niste hrean ras, dar fiu-meu nu suporta de loc gustul iute, asa ca am renuntat…

    • ela, si eu o fac cam la fel pe cea de ciuperci, doar ca prefer prazul (si nu pun cimbru ca nu mi-a trecut prin cap). si imi place cu multe, felurite ciuperci… aoleu, nu mai scriu ca mi se face foame :((

  9. Eu as manca ciulama de urzici cu mamaliga.

  10. Tocanita de ciuperci cu mamaliguta suna taaaare bine acum. Sau salata de beouf ca eu nu fac si n-am mancat de vreo 5 ani. A! Salata de vinete cu maioneza (nu multa) pe o felie de paine prajita… Sarmalute in foi de varza, dar nu cum fac eu, cum face mama. Si un milion de ciocolatele. Asta e ce-as vrea… dar cum incerc sa mananc cat de cat sanatos o sa-mi savurez puiul cu quinoa si cu legume (facut de sot, si e delicios)

  11. ziti al forno cu chiftelute din salsiccia. a fost bun.

  12. eu mancai niste napi cu sare, apoi nitica rodie, si si si……am finalizat cu niste sarlota de ciocolata cu biscuiti si nuci! Acu ma mustra constiinta!

  13. Uneori cand vin seara de la berou…imi desfac un avocado, il tai cubulete, adaug o jumatate de ceapa tocata marunt, le pun intr-un castronel de lut, musai, mai pun cateva capere, sare roz de himalaya, rup cateva bucatele de file ansoa si ulei de masline hai pofta buna!

  14. Sarmalute cu multa smantana.

  15. Auãleuuuu!!! De mancare zici? No stai sa vezi pofte de muiere la dieta, Care mai si traieste hãt colea, in celalalt capat al lumii… Mi-e pofta (si dor nebun) de-o branza romaneasca. De oricare, numai urda nu. Si s-o manc cu niste slana afumata. Si de sarmale mi-e pofta (si pe cuvant ca nici macar nu-mi plac). Si-ar merge si un tiramisu, de ala mortal de bun, cum faceam eu pana nu demult, cand traiam in tari in care s-a auzit de mascarpone. Mai vreau niste ardei copti in sos se smantana, cu o mamaliguta calda. Si niste coltunasi umpluti cu branza dulce+scortisoara sau zmeura si unsi cu smantana, dar nu ma-ncumet sa fac. Ca doar suntem la dieta si sotul nici nu-i mare fan. Si-as infuleca si niste gulab jamun si besan ladhoo (dulciuri indiene). Si cred ca de suparare ca nu-mi pot face poftele astea, o sa fac pe week-end niste eclere. Sau amandine?! Ca doar avem o zi pe saptamana líber de la dieta hipocalorica. Si nu tragem la sala degeaba. Totusi…un lava cake cu inghetata. Portie dubla!

    • jur că le-am căutat pe net pe gulab jamun și besan ladhoo, să văd cum arată. apoi și pe lava cake 😆 😆 😆 😆

    • Cu gulab jamunul durerea inevitabila e ca trebuie scufundate in ulei, chiar daca gasesti prafurile alea pre-amestecate ca sa faci coca, se mai vand prin unele supermaketuri americane/canadiene (am impresia, totusi, ca esti in emisfera cealalta 🙂 ). Daca vrei si ai timp sa le faci singura, nu sunt foarte greu de facut, am invatat destul de repede cum sa le fac ca muream de pofta prea des. Beleaua mare la faza cu preparatul e paneerul (branza “de casa” indiana), care merge facut destul de OK din lapte integral la care adaugi treptat, cand se apropie de punctul de fierbere, otet sau suc de lamaie, pana incepe sa precipite nebunia. Strangi “faza solida” intr-un tifon si pac, e bun in cateva ore (sau mai repede, daca il storcosesti bine). Bulele se fac cu paneer si faina cam 1:1, poti sa pui si un pic de faina de orez daca ai, plus praf de copt. Pui o juma’ de sticla de ulei la incins (foc mediu-iute) si le trantesti acolo dupa ce se incinge bine uleiul. Initial bulele se scufunda, dar ar trebui sa se ridice pe masura ce se prajesc. Dupa ce se fac aurii, le poti scoate intr-un castron tapetat cu servetele, sa absoarba din ulei, pana le arunci in sirop.
      Siropul e cu zahar topit in apa 1:1 (reteta originala, poti sa pui mai putin zahar), oleaca de apa de trandafiri si oleaca de cardamom. Unii fitosi pun si trei fire de sofran in sirop. Ideal ar fi un slow cooker in care sa tii siropul cald cat tii bulele in el (4-5 ore). De obicei se dubleaza ca volum bietele bule de atata sirop.
      Cred ca asta e reteta dupa care am lucrat eu de mai multe ori, pare a fi acelasi text (nu mai exista la url-ul original si am apucat sa scriu inainte de-a o gasi pe asta). Explica binisor. http://www.gayatrivantillu.com/recipes-2/sweets-and-savory/chanaarpuli Scuze pentru denumirea alternativa a jamun-elor (gulab inseamna trandafir/iu, jamun cred ca bula). 😳
      P.S. Cu maida e vrajeala, faina alba merge perfect.

    • P.P.S. Intr-o noapte, fix inaintea unui examen, m-a palit pofta gulabjamunica. Da’ rau. M-am apucat sa le fac, am tras tare sa termin repede si-au iesit asa si-asa dupa vreo doua ore (ce inecat in sirop, le-am luat asa cum erau si niste sirop pe deasupra). Nu le-as fi scos in lume dar m-am calmat gastric. 🙂 De-aia am scris poliloghia, in caz ca pofta e cam la acelasi nivel si sa nu mai sufere inca un biet suflet asa chin. 🙂

  16. la ora asta as manca si lemne
    de ieari nu am mai pus nimic in gura

  17. Iti citisem ieri dupa pranz articoulul… SI am trecut peste, seara uitasem cu totul de blogul si articolul tau. Dimineata a inceput in forta la birou, totul mergea struna. A venit pauza de masa, colegii plimbau caserolele din bucatarie spre sala e mese, eu da-i cu lucru… Se face ora 2. Mie mi-e foame. Am uitat sa comand mancare la pranz iar pentru o singura portie nu se deranjeaza nimeni sa livreze aici (in the middle of nowhere ). Si atunci mi-am adus aminte de tine, si de blogul tau, de postarea de ieri. Sunt in pauza de masa, singura, si iti recitesc articoulul. Again and again and again… Saru’mana pentru masa!

  18. ma duc sa beau o bereeeeeeeeeeeeeeeee!

  19. Dintre toate legumele, cea mai buna este … carnea de pui iar intre mese, prefer ciocolata, ciocolata si … a! ciocolata, cu alune, lapte, stafide sau orice se mai pune in ciocolata, alba, neagra, cafenie, amara doar sa fie ciocolata.Nu am reusit sa trec niciodata de 70 kg, la 1,68 m, poate daca mai stateam un pic in armata, reuseam 🙂

  20. De 3 luni am trecut de partea cealalta cu burtica 😀 Si daca in sarcina am fost cuminte, fara pofte, fara dulciuri si cu multe legume….acum e durere. Mananc si la 3 ore :))
    Dar acum dupa ce am citit articolul si comentariiel as manca asa:
    Ciorba de burta, pui la ceaun, mancare chinezeasca, sushi, galuste cu prune, tiramisu, tort de bezele facut de mama, si inca o data tort de bezele 😀
    Pentru cina ma mai gandesc :)))

  21. Cand ne este foame parca am manca orice ,ai o lista foarte lunga acolo, 😀 MI-ai dat o idee cu papanasii,nu am mai mancat de mult 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green