Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Visam să fiu Diana și tocmai am devenit. Cum care Diana?


I have a dream…  Păi, ce, numai Martin Luther King?

Aș vrea să pot să dau două click-uri în telefon, atunci când mă lovește beleaua vreunei defecțiuni casnice, și să apară un instalator. Sau un electrician ori mai știu eu ce specialist în centrale termice, mașini de spălat, aragaze și ce mai are omul stricabil prin casă. Să dau doar două click-uri, în loc de 15 telefoane la prieteni, ca să îi întreb dacă nu știu pe Cineva. Pe acel Cineva care îmi va schimba viața. 

Să dau doar două click-uri și să nu mai aud celebra poezie “Mai sunați-mă mâine, doamnă, pe la 9, așa, ca să vă spun dacă am timp, da’ să știți că nu cred că pot săptămâna asta, că am multe lucrări, poate săptămâna viitoare, da’ nici de aia nu sunt sigur, că am nuntă cu băiatu’ și tre’ să mă duc până la țară să aduc niște vin”. Să dau click-ulețele alea două și să nu mai ajung să fac milioane de acrobații, ca să fiu acasă în ziua și la ora stabilită cu Cel Mult Așteptat Și În Sfârșit Ales, Care Poate Să Și Vină. 

Să fac click-click și, când finally ajung față-n față cu maestrul, să nu mai aud discursul despre cât de praf au fost toți ceilalți purtători de salopetă care mi-au intrat vreodată în casă: “Cine v-a montat, doamnă, cada? Să știți că și-a bătut joc de dumneavoastră. Păi, nu vedeți, doamnă, cum a îmbinat astea aicea? Așa ceva eu n-am văzut de când mama m-a făcut, vă spun sincer. Este bătaie de joc, pe cuvânt de onoare. Dacă știam că e așa, nici nu veneam, doamnă. Nțțțț…” 

I have acest dream, da. Ei, și ce să vezi, tocmai am aflat că există aplicația Feexers. Vă rog să o urmăriți cu atenție pe fericita Diana din acest scurt filmuleț de prezentare:

Mi se pare supertare!

Diana, ești modelul meu în viață, îmi dau seama că, de fapt, exact asta visam: să fiu TU și să-mi curgă chiuveta!!! Glumesc, mai bine să nu-mi curgă chiuveta, îmi ajunge să fiu TU și să știu că pot să dau oricând cele două magice click-uri. Să dau minunatele click-ulețe și să am onoarea și privilegiul de a aleeeeeeegeeeee cine vine, cât de rapid vine și la ce preț. Să nu mai întreb, timid, la telefon, “Cam cât o să coste?” și să aflu că “Nu pot să vă spun, doamnă, nici cu aproximație cât costă intervenția, știu io ce e la dumneavoastră acolo?”.

Gata, mi-am instalat aplicația. Sunt încântată. Aveam un vis și mi s-a împlinit. 

Voi nu vreți să deveniți Diana? Puteți descărca Feexers de aici. Aici e pagina lor de Facebook.

Prin Feexers poți chema nu doar instalatori, electricieni și zugravi, ci și coafeze, manichiuriste sau make-up artiști. La fel de ușor ca și cum ai chema un taxi! Fiecare profesionist înscris în aplicatie are rating și recomandări, pe care le poți citi. După plată (care se face cu cardul, tot prin aplicație, daaa?), primești factură și garanție pentru fiecare lucrare. Păi, nu e superb? 

Acu’ tot ce ne mai rămâne de făcut e să sperăm că nu reușim s-o stricăm românește și p-asta. 🙂

Vă pupă Diana.

7 comentarii

 1. Foarte utilă aplicația!
  Mulțumim!

 2. Uau!!! Stau din iulie cu o lustră frumoasăăă dar inutilă! Nu vrea curentul electric să intre acolo și să aprindă becurile, oricât l-aș ruga… Mulțam frumos, Simona, foarte util, azi o descarc! 🙂

 3. Foarte misto aplicatia! Nu stiam de ea, o sa mi-o instalez si eu. Multumesc 🙂

 4. Sunt si recenzii in aplicatie?

 5. Foarte tare!

  Foarte bine scris si spus!

 6. N-am utilizat aplicația, dar am utilizat un utilizator al ei. Anul trecut vorbeam cu o prietena despre marele șantier plănuit de mama la casa părintească. Amica găsise pe Feexters un zidaro-zugravo-faianțaro-etceterist care i s-a părut de încredere. Din păcate, şi mie, şi mamei. După 2 luni de fițe, ne-a părăsit cu avansul luat pentru următoarele lucrări fiindcă nu am binevoit să-i mai dăm alți bani în avans. Mai rău: a trebuit să decopertez toată şapa din curte pusa prost, să plătesc transport deșeuri și să cumpăr alte materi le. N

 7. N-am utilizat aplicația, dar am utilizat un utilizator al ei. Anul trecut vorbeam cu o prietenă despre marele șantier plănuit de mama la casa părintească. Amica găsise pe Feexters un zidaro-zugravo-faianțaro-etceterist care i s-a părut de încredere. Din păcate, şi mie, şi mamei. După vreo 2 luni de fițe, ne-a părăsit cu avansul de 1000 lei luat pentru următoarele lucrări fiindcă nu am binevoit să-i mai dăm și alți bani în avans. Apoi am descoperit că trebuie să decopertez toată şapa din curte pusă prost, să plătesc transport deșeuri și să cumpăr alte materiale. N-a fost chiar greu; mă învățasem deja cu retururi, încurcături, neprevăzute și refaceri.
  Venea cu nevasta-trofeu la treabă, probabil ca să fie sigur că ea nu e în altă parte cât e el la “muncă”. Le cumpăram cafea şi mâncare caldă zilnic. Ce frunze din salată sau bucăți de friptură nu le erau pe plac le scuipau pe lângă masă, în fața noastră.
  Aveam contract, dar mi-a fost teamă să-l reclam pentru înșelăciune. Supărată, am făcut poze cu glafurile puse strâmb, şapa care se sfărâma sub papuc, soclul şui etc., dar n-am făcut reclamație. Îmi spusese ce le făcuse unor oameni care nu l-au apreciat la justa valoare și mi-a fost teamă că o să se răzbune pe doi oameni în vârstă. A fost convingător; şi acum am coșmaruri.
  Sfatul meu: căutați prin cartier meșteri cu recomandări de la vecini. Eu până la urmă așa am făcut și am rezolvat totul cu bine. Dacă locuiți în Dămăroaia, ziceți-mi ce meșter vă trebuie si sunt șanse maxime să vă pot ajuta. E important să obțineți recomandări de la vecini care sa-l cunoască pe om de câțiva ani: validarea comunității din proximitate e pentru ei mai importantă decât review-urile negative sau reclamațiile. Cum zic ei, “când te kaci, kkă-te cât mai departe de cuib”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint