Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Sentimentul bărbătesc al durerii în…

Da, femeile sunt numai o emoție. Da, pe femei nimic nu le lasă indiferente, totul le tulbură, totul le zguduie emoțional, de la un rahat întâlnit pe stradă la un sutien mișto, proaspăt cumpărat. Dar să vedeți cum trăiesc bieții bărbați. Ați observat ce fac dacă se trezesc cu un cățeluș lângă masa la care își beau berea? Nimic, exact. la fel când calcă în tr-o balegă, la fel când li se așază un fluture pe piciorul cu care-au călcat în balegă. Ș.a.m.d., ceea ce a dus, se pare, la următoarea discuție între Creator și Asistentul Său, Sfântul Petru.
– Auzi, Sfinte Petre, de ce nu reacționează creatura noastră, Adam, când îl linge cățelușul ăla? Uite și tu cum se uită prin el ca un bou. Și e atât de drăguuuuuuuuuuuț! Să trimiți o mașină să-l storcească, aș vrea să ajungă cât mai repede în Rai, să mă joc cu el. De-abia aștept să-l smotocesc, awwwww…
– Pe cine vrei, Doamne, să smotocești? Pe Adam?
– Pe cățel. Concentrează-te un pic. Deci de ce se uită ăla ca vita la pufoșenia irezistibilă?
– Pentru că îl doare-n p… de pufoșenie, Doamne.
– Vai, săracu’, îl doare rău?
– Destul de rău, Doamne.
– Ia uite, și-a vărsat bere pe telefon. De ce nu se agită?
– Pentru că îl doare-n p… de telefon, Doamne.
– Și de asta îl doare?
– Și…
– Ia uite că nu i s-a stricat telefonul, totuși. L-a sunat Eva, nervoasă. El de ce rămâne calm?
– Pentru că îl doare-n p… de faptul că e Eva nervoasă, Doamne.
– Aoleu, da’ chiar îl doare chiar așa, non-stop?

– Non-stop îl doare, Doamne.
– Păi, și putem să facem ceva pentru el? Cu ce trece durerea asta de p…?
– Cu sex, Doamne, cu sex.
– Aha. Păi, atunci hai să-i modificăm puțin setările lu’ Adam ăsta. Să-l facem să alerge mereu după sex, ca să nu-l mai doară.
– Adică să nu mai fie leneș, Doamne?
– Să rămână leneș, dar să reușească să se mobilizeze când vine vorba de sex.
– Doamne, ești sigur că vrei asta?
– Sigur-sigur. Nu pot să suport să-l văd mereu chinuit de durere, măcar din când în când să-l mai lase. Hai, scrie-i tu codul pentru modificarea asta de caracter, OK?
– Bine, Doamne. Acum?
– Mai întâi mierlește-mi cățelușu’. Cuțu, cuțu, cuțu, vin’ la Tatăl Ceresc, să te flocoșesc un pic, awwwww…

Ați înțeles acum de ce sunt bărbații disperați după sex, da?

De aici, unde găsiți și replica masculină a lui Mihai Radu.

86 comentarii

 1. Se agita si barbatii daca te atingi de masinile lor 😆

 2. Poate ca ai dreptate oricum ma doare in p…

 3. @sf petru alias simona tache (păi după cum relatezi…): bre, puteai și matale să rescrii codu’ ăla așa, mai relaxat…că e cîte unii dom’ne…nu poate să trăiască fără…și dacă nu au parte acasă…hopa, mă sună șefu’…iar ședință de vînzări…

 4. Acum problema e :Nu se agita barbatii sau sunt isterice femeile??

 5. Zic si eu nu ca m-as pricepe prea mult dar sa spunem ca am intrat in contact cu multe femei nu ca mi-as fi dorit(ce e mult strica) si am tot vazut cat de sensibile poti fi..Daca barbatii se urasc atunci se urasc.Conflictele nu dureaza asa mult.Urla ,se bat,unul cedeaza si gata conflictul..Dar cu femeile e diferit.Femeile planuiesc strategii de razboi,razbunare.Nu se pot odihni pana cand nu au un plan eficient si diabolic de razbunare..:)) Imi aduca aminte de o tipa care a plans o saptamana pentru o unghie rupta de o minge de baschet..Va vine sau nu sa credeti dar tipa sustinea ca asta a si fost intentia celei care i-a aruncat-o atat de “rau” sa ii rupa unghia..Aici sensibilitate nu la noi barbatii 😀

 6. simona
  si cand a facut re-setarile astea sf Petru? inainte sau dupa Big Bang?

 7. am locuit in aceiasi casa undeva prin europa, datorita imprejurarilor, cu nevasta lu i fratimiu si cu cele 2 surori ale ei , acolo sa vezi rautate din orice, pe mine ma durea in p…. de ce aberatii debitau ele.

 8. as vrea sa pot sa invata asta de la barbati; sunt putin invidioasa pentru aceasta mare calitate a lor care se dovedeste de maaare ajutor cand vine vorba de somnicul lor, papica lor. Nimic nu ii poate perturba, vreau si eu sa fiu asa ( dar nu vreau sa imi creasca barba sau alte chestii la schimb :mrgreen:

  • @eva:
   Nu e nici un chichirez sa fii barbat. Din fericire invidia nu doare. Chiar, ce-ar fi? Ma intreb unde ar putea! 😆

  • pai nu ma tem, nu m-ar durea foarte tare.
   Totusi, continui sa cred- in nemernicia mea – ca e ceva mai avantajos sa fii barbat decat femeie; cum n-am fost, barbat vreodata comparatia e subiectiva desigur; poate fi doar mirajul de a fi ce nu esti de a avea ce nu ai samd (mediocru’, nu?)

  • pai o sa umbli mereu dupa sex, nu vezi cum e programul rescris? 😛 si a cui o sa fie vina? 😛

  • Da. ai intuit perfect. Mariajul cu un mediocru sa-ti dea acest sentiment. Pardon, submediocru! 👿

  • sa zicem ca intre miraj” si “mariaj” nu ar fi o distanta prea mare
   totusi nu m-as fi maritat niciodata cu un tip pe care l-as fi considerat mediocru’ ( dupa standardele mele, of course)

  • Imposibil fara P..A n-avem parte

  • Eva
   la 8 sept 14:16 “n-am fost, barbat vreodata, comparatia e subiectiva desigur; poate fi doar mirajul de a fi ce nu esti de a avea ce nu ai samd (mediocru’, nu?)

   Nu , nu e mediocru, curiozitatea asta e cheia dezvoltatrii . asa ca bine sa vrei chestii ,oricum ca exercitiu de imaginatie 😛
   pls nu-mi lua in nume de rau glumitele cu “vina” 😳

  • no problem, andu yy, cand ma supar spun dupa cum poate stii deja; chiar daca iosdevina :mrgreen:

 9. A propos de durere:

  Mai bine omori decât să rănești
  În China, mai mulți șoferi au fost înregistrați în timp ce treceau cu mașina de mai multe ori peste persoanele lovite.
  ”Este mai bine să lovești și să omori, decât să lovești și să rănești.”, spune o vorbă în limba chineză. Șoferii, din păcate, se pare că au luat-o de bună, dovadă fiind faptul că un număr din ce în ce mai mare dintre aceștia sunt înregistrați în timp ce călcau intenționat pietonii pe care îi loviseră. Motivul pentru asemenea gesturi este unul pe cât de ciudat, pe atât de îngrijorător, deoarece nu implică doar oamenii capabili de asemenea gesturi oribile, ci și justiția și autoritățile legislative din cea mai populată țară a planetei.
  Astfel, în China, după cum scriu cei de la Slate, pentru un șofer neatent, costurile vor fi mult mai mari în cazul în care pietonul supraviețuiește unui accident. Vorbim aici despre diferențe de ordinul milioanelor de dolari. În timp ce, în cazul unei morți, vinovatul plătește între 30.000 și 50.000 de dolari în mod normal, în cazul unui accident, suma totală poate ajunge la câteva milioane pe parcursul mai multor ani.
  Drept urmare, unii șoferi au ajuns să calce cu mașina de mai multe ori persoane lovite pentru a se asigura că acestea au murit. Nici justiția nu s-a dovedit de ajutor, unii șoferi fiind puși să plătească amenzi extrem de mici deoarece autoritățile au considerat că moartea a fost produsă neintenționat. Deși declară că încearcă să lupte împotriva fenomenului, autoritățile probabil nu vor reuși să facă foarte multe în viitorul apropiat fără măsuri drastice.

  Parol, uite ca s(i)crie la ziar:
  http://www.slate.com/articles/news_and_politics/foreigners/2015/09/why_drivers_in_china_intentionally_kill_the_pedestrians_they_hit_china_s.html

  In atari conditii cui ii mai arde de(-o) durere, oriunde-ar fi ea!

  • Matrix
   pana la urma orice subiect poate fi adus la tema , da asta chiar e departe ,
   plus ca e cam naspa , misunam zglobii pe aici cu diferite nastrusnicii , si vedem deodata tragedia asta

  • @undo 2y:
   Chinezii sunt de alta parere, nu prea-i doare ca pe noi. Ce sa mai zic de altii, uita-te-n jur. Pe principiul … ce nu fac sa-mi fie mie bine, ma doare undeva!

  • nu e vorba ca-i doare sau nu , ci fac asta de frica ,
   frica sa plateasca toata viata.sume enorme
   unii se arunca intentionat in fata masinilor ca sa ceara bani pe viata de la soferi

   mi-a confirmat nevasta

 10. @Karmapolitico:
  E si normal! Atata durere trebuie s-o anihilezi cumva!

 11. Pe unii i-au luat durerile .. la ochi.
  Fel de fel de lume, mai oameni!
  Si asta chiar ne doare!

  Salutări de la Abrud
  “- Draghe mama, se ştii că io estem bine, lucrez aicea la Abrud, la Ţara Moţilor, nu la Ţara Secuiasche. Sunt sanatos, numai un ochi vinet am la mine, albastru, che am chezut pe scara de la birou. Es am şi nişte dungi pe gât, m-a strâns de la cravata. Şi mai am o mina în gips, che mi-am prins-o la uşa de la casa unde stau, care nu are geamuri.
  În rest e bine.
  Motzii e buni cu mine, invatza la io romaneşte. Am invaţat imnul la ei “Treiasche duhul lui Iancu”. L-am invaţat pe tot. Greu. Foarte greu. Mi-au spus colegii de birou să ştiu la imn pe de rost şi noaptea ca pe Tatăl nostru. Nu ştiu cine e tatăl la ei, dar am inveţat la imn tot. O se îl chint şi la ţie chind ajung acase la Harghita.Dache mai ajung.
  Am inveţat şi alt chintec, e obligatoriu dimineaţa aicea la ei, “Iancule mare”. Plecut la mine se chintem cu toţii la masa, chind bem palinka. Mult palinka bem noi. De prune. Şi io şi ei. Şi chintem şi inveţem romaneşte. Ei pe mine, mai ales.
  Place la mine la Abrud.
  Mai ales che de trei zile poci minca mai bine. Che nu mai am doi dinţi. I-am pierdut undeva. Chind am chezut pe scaun de la birou. Birou mic. Am martori, che mai ierau acolo Nelu, Avram, Todor, Mihai, Radu şi popa din Abrud. Care a citit din Biblia şi avea şi o luminare. Che era intuneric. Popa nu o dat. Nu, iel nu. Iel spunea la ei “nu la fatza che se vede, la oase”. Es am luat apoi scaunul in dintzi. Şi Toma era la birou şi avea un furciu la iel. Simpaticus ember. Ascuţit furciu. Il plimba pe la ochii la mine.
  Bun popa asta cu io. Citit Biblia pentru mine. Chind am deschis ochii o zis che nu mai trebe la luminare. Dar nu o arunche, che cine ştie.
  Draghe mama, in rest e bine.
  M-am obişnuit aicea, cum zicea vecinul Onofrei, ca magarul. Nu ştiu al cui e magarul. “Apa, paie şi bataie”.
  Mai am cinci luni şi jumetate şi vin acase, mama.
  Repede trece.
  Dupe ce am ieşit de la urgenţe a fost mai bine la mine. Nu dureau toate oasele. De la reumatism, zicea medicu. La munte e mai frig.
  Treiasche Avram Iancu! (Aşe tre se strig de trei ori pe zi)
  Avram Iancu prieten la mine e.

  Pusilok,
  Csibi Barna”

 12. Aia cu telefonul nu-i adevarata. Are aplicatie de “durut masiv” daca-i smartphone. Daca nu…whatevar.
  Pe de alta parte..din cate am auzit…sa te doara in p**a pe bune e chiar nasol, ca sa nu mai zic prin zonele invecinate… 😆

 13. Cineva poate ma lamureste si pe mine, offtopic, ce-i cu faza asta cu scrisu’ cu î din i in loc de â din a, la persoane care cica ar trebui sa stie ceva reguli de ortografie… s-a schimbat schimbarea si nu am aflat eu sau e doar un nou hipsterism de blogarasi? ca e din ce in ce mai raspandit (sau raspindit?? :))) ) mersi de lamuriri… cu i din iiiii.

  • Hop si eu cand e vorba de reguli! 😳

   Inainte s-a scris cu î din i, punct. Inainte sa ajung eu la scoala, adica.
   I-am dumirit pe toti ca nu-i frumos si au adoptat scrierea cu â din a la cuvintele român, românesc, România, d’astea. Sa stie lumea de unde ne tragem fara sa ne doara. S-au tinut de cuvant pana s-au prins academicienii cei noi, mai destepti decat ai nostri. Ceva nu le (ra)suna bine in trompele lui Eustachio, asa ca au inlocuit in totalitate â din a, pastrand î din i doar daca biata litera se afla inceputul cuvantului, inclusiv in cuvintele derivate.

   O singura entitate academica n-a fost de acord cu noua regula, cu argumente beton si suportul unor persoane cu habar de limba, dar degeaba. Oficialii nici n-au vrut sa auda (cred ca tot din cauza … trompelor … n-am gasit alta rima) Entitatea cu pricina a decretat un mare NU si a continuat ca scrie cum i-am invatat eu. Bravo lor! La cat e de diacriticoasa limba romana (si dulce si frumoasa, sa nu uit!) astea ne mai lipseau, exceptii de la exceptii de la reguli si asa grele.

   M-am descurcat, asa, in mare, stimatelor filoloage si domnilor istorici, sau mai trebuie sa studiez?
   Ca vorb-aia, studiul nu doare daca se preda (la timp!)!
   Entitatea se numea revista Academia Catavencu, iar astazi se numeste Catavencii, cea mai de ras revista socio-comportativo-politico … in sfarsit sa traiasca. Despre cei care si-au pastrat numele vechi initial nu stiu daca si-au mentinut pozitia. Nu ca i-ar fi durut undeva, dar zic asa.

  • @matrixbrain: no, așe dragă… că io, la ce faună-i pe acolo, mai că i-aș zîce cacademie…da’ nu zîc, pen’că-i rușîni..
   @solomon marcus & co. de același calibru: Respectele mele!

  • Matrixe, iar ai scris o pagina intreaga fara sa zici nimic de fapt 😛 . Stie tot poporu’ vag scolit ca inainte vreme se scria cu î din i si la ceva timp dupa 90 s-a trecut la regulile cu â din a, cu anumite exceptii clare. Eu intrebam in zilele noastre, circa anu’ 2015, daca s-a schimbat ceva oficial, ca vad o gramada de asa-zisi literati si ziaristi scriind din nou cu î din i si parand sfertodocti… da’ probabil ca nu decat un hipsterism sclifosit. 💡

 14. Situatie ipotetica pentru ca am vazut ca la ultima chestie povestita din camera de garda s-a suparat lumea pe mine ca luam pacientii la misto. Nu-i luam , fereasca Sfantul , ca daca n-am respecta omul n-am face medicina , dar nici nu raspundem pentru toti de proportia de triumf dintre spirit si materie. Deci , situatie ipotetica : se facea ca la camera de garda venea un pacient cu o durere la…unde zicea Simona . Si cu sangerare. Si o doctorita blonda ( liber la bancuri , nu ma supar) il intreaba ce-a patit. Si pacientul raspunde : „am crezut ca daca ii tai ata se lungeste”. Si doctorita pune intrebarea gresita : „CUM i-ati taiat ata?” „Cu forfecuta de pieliti a prietenei mele , ca proasta n-a fost in stare s-o rupa”.a fost raspunsul. Acu ziceti si voi…nu-i asa ca intrebarea corecta era „ de ce?”

  • Probabil ata nu era suficient de intinsa … Nu batea pestele? Ma tot gandesc!

  • @drchin: răspuns corect dar incomplet, vorba divertișilor…”de ce nu ți-ai tăiat-o pe toată?” ar fi fost mai potrivit; măcar așa nu mai proliferai…zic

  • Din pacate situatiile de genul acesta devin amuzante dupa ce-ti trece furtuna de idei una mai in contradictie cu ailalta. Si nici nu te poti exprima plenar in direct ca se supara pacientul caruia situatia i se pare absolut normala. N-a iesit cum a vrut el…dar asta nu inseamna ca ideea in sine e o tampenie. Parerea lui…Parerea ta o tii pentru tine pentru moment si dupa ce se inchide usa in spatele ipochimenului ai liber la facut cruci. Sau…cum am patit-o odata , va povestesc cu alta ocazie in ce fel, iesi pe usa in tromba , faci o burta de ras si te intorci motivand ca te-a …chemat natura.

  • :)))))) Acum sincer sincer exista multe povesti teorii despre renumita “ata”..Am incercat sa inteleg si eu cum trebuie sa este problema si nu am inteles mai nimic.Unii spun zic ca “ata” aia ar trebui sa se rupa musai la primul contact sexual,altii ca domle depinde de cat de rezistenta e “ata” aia astfel incat se poate rupe dupa cateva reprize de meci mai intens.Dar ca totusi in alte cazuri nu se rupe niciodata…probabil ca ultima e adevarata … 😀 sau poate sunt exceptia …Acum lamuriti-ne si pe noi barbatii astia mai nestiutori in legatura cu “ata” aia….Cand,cum si de ce?Si chiar va invidiez…aveti parte de umor gratis..:D

 15. Da-o, ma’, dracului de treaba, pai aia e prietena? Auzi, frate, sa nu fie in stare de atata lucru. Sau soro! E la mintea cocosului (sic!), trebuia folosita forfecuta de ate, nu de pielite. Era buna acum cateva postari, dar … dracu’ s-a gandit?

 16. eu stiu un tip care la orice spunea: ma doare-n c*r. asa azi,asa maine,pana se opereaza omul de hemoroizi. stand el si cujetand pe patul de bolnita conchide filosofic: ba, nu mai zic de acum ma doare -n c*r,ca de asta mi mi s-a intamplat asta, o sa zic mi se rupe p**a.

 17. io n am coragiu sa l intreb

 18. “Femeia e capodopera lui Dumnezeu” pe buna dreptate spunea Osho.Femeia e prelungirea barbatului.Femeia e completarea lui.Femeia e cea care intoarce barbatul inapoi spre viata..cand barbatii o iau razna cum se intampla de multe ori cu lucrurile lor practice,politica,razboaie femeia e cea care il aduce cu picoarele pe pamant.Fara femeie barbatul ar fi distructiv,ar face numai rau razboiele ar fi principala lui preocupare.Fara femeie viata ar fi doar practica,fara culoare fara poezie,fara muzica sau parfum.Nu e nimic mai sacru decat o relatie frumoasa dintre un barbat si o femeie..Doua fiinte care se ridica se ajuta reciproc si se transforma una pe alta ..femeia e o punte spre divinitate.Multumesc femeilor ,frumoaselor 🙂

  • @un barbat: Tu n-ai citit titlul?
   @Simona:
   Fa ceva! Se duce naibii sensul topicului in alta directie! Or baga o oda …

   Acum, na! fie ce-o fi, un barbat a vrut-o!

   – Ce este femeia?

   – Este principalul motor al existenţei mele şi protagonistul viselor mele.

   – Cum vedeaţi femeia la 20, la 30 de ani şi cum o vedeţi acum?

   – Relaţia mea cu femeile a fost aceeaşi de-a lungul anilor: una paradoxală, în care nevoia de apropiere a fost mereu concomitentă cu nevoia de depărtare.

   – Ce aţi căutat mereu la o femeie?

   – Am căutat ceva care parcă îmi aparţinuse într-o altă existenţă şi pe care râvneam să-l recuperez. O căutare fără sfârşit.

   – Ce nu aţi înţeles niciodată la o femeie?

   – Extraordinara dinamică a stărilor ei sufleteşti depăşeşte capacitatea mea de nuanţare şi de fineţe.

   – Care este cea mai mare greşeală pe care un bărbat poate să o facă în relaţia cu o femeie?

   – Să crezi că ai înţeles-o pe deplin şi să încetezi s-o mai cauţi.

   – Care este cea mai mare greşeală pe care o femeie poate să o facă în relaţia cu un bărbat?

   – Probabil ceva simetric, dar întrebarea mă depăşeşte.

   – Există femeia ideală? Cum arată?

   – Nu cred că exista aşa ceva şi acest fapt este unul dintre motivele pentru care o iubim.

   – Sunt femei pe care le-aţi luat ca model?

   – Răspunsul e acelaşi ca mai sus.

   – Cum vi se pare că e reprezentata astazi femeia în societate? E ea egala barbatului?

   – Femeii nu i se recunosc nevoile şi drepturile decât într-o mică măsură. Acest fapt este o ruşine a lumii civilizate.

   – Ce sfat i-aţi da unui tânăr de 20 de ani (în privinţa relaţiilor cu femeile)?

   – Nu dau sfaturi, învăţ de la tineri cel puţin în aceeaşi măsură în care ei ar putea învăţa de la mine.”

   Solomon Marcus
   (extras publicat la 08.03.2015 17:48 de de Andreea OFIŢERU in gandul.info)

  • ăsta nu-i academician (marcus rulz 🙂 ) d-aia e în felul următor:
   prinde unu’ peștișorul de aur; criză economică așa că…o singură dorință;
   -măi peștișorule, mie-mi place în hawaii da’ mi-e frică și de avion și de vapor (american omu’) așa că io aș vrea o autostradă de pe coastă pîn’ acolo;
   -bă, ejneebun!? tu n-ai auzit de criză? hai, altceva mai ieftin și repede…time is money!
   -atunci știi ce? aș vrea să înțeleg femeia;
   -șiii…cu cîte benzi spuneai că vrei autostrada aia?

  • Aolo matrixe fa-ti blog odata, ca pari cam nevorbit… 😈

  • Am citit titlul.Titlul e scris de o femeie nu de toate femeile.Si uneori au dreptate.Unii chiar asa sunt barbatii.Si apoi e o gluma.Simona are simtul umorului.Faine glumele ei ..Dupa zicala:Make love not war..Eu imi mentin punctul de vedere.Si nu prea ma incadrez..M-ai mult m-a amuzat decat sa ma deranjeze..E o gluma buna.

  • @ Rico
   aur curat graita-i 😛

  • Pai da’ nu-i asa Andule? ca ne bruiaza pe-aci cu litanii care de cele mai multe ori n-au legatura cu subiectul, frate, ai ceva de zis, fa-ti blog si lasa-neeeeeee 😛 😛

  • ba daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Rico 😛 😛 😛 😎 😀

 19. Cum sa nu te agiti cind versi bere pe telefon??? Sigur, de telefon de doare in p…, dar de bere…

 20. Eu nu alerg dupa sex.

 21. Erau o data Ion si Maria intr-o sura. Si zice Ion: Maria da jos fusta si chiloti.
  Maria : Maria nu pot Ioane, e rusine!
  Ioin : Las` ca eu is barbat si stiu multe.
  Se dezbraca Maria si Ion la fel.
  Ion : Asa, dupa cum mi-o zis Vasile pe aici trebuie sa fie o gaura.

 22. o vechitura…

  Un tip isi revine dintr-o coma profunda de 7 luni.
  In tot acest timp, sotia lui a stat zilnic langa patul lui. La cateva zile dupa ce si-a revenit, isi cheama sotia:
  – Draga mea, ai fost alaturi de mine in toate nenorocirile prin care am trecut: cand am fost concediat, m-ai sprijinit enorm; cand afacerea mea a dat faliment, ai fost langa mine; cand am fost impuscat, ai stat alaturi de mine; cand ne-am pierdut casa, ai fost tot langa mine; cand sanatatea mea s-a subrezit, m-ai sprijinit permanent. Stii ceva?
  – Ce sa stiu, dragul meu? intreaba ea zambitoare.
  – Cred ca imi porti ghinion.

 23. emotii ?? pai hai sa vedem daca cineva de pe blogul asta stie ce inseamna viata intr-un sat din Romania … sa zic din Vaslui ca tot e la moda . sa ridice doua degete sus ala de pe blog care are psihicu` pregatit sa taie gatu` unei gaini , unui porc sau vitel pe care l-a crescut . sa continui cu ce fac cei care traiesc la tara cu puii de pisica si caini care sunt nedoriti ??? ce soarta au pisicile si cainii care se dau la puii de gaina ??? adevarul e crud si barbar si de obicei femeile se ocupa de “problemele” astea

  • Ma scuzati, buimac-buimac, dar restu’ brici … Inecati in rau? Merge?
   Doar ca la rau mai merg si baietii si iar umplem paginile la ziar. Slava Domnului ca mai am in sura din pungile de plastic, alea verzi, ecologice cu “Thank you, call again”, pe care le-am primit, la alegeri de la primarie, cu sutele. Pun in cate doua, sa tina!

  • bre shoric, la gaini, rate,gaște inteleg, da cum Dumnezeu sa taie o fomeie gatul porcului,altul decat al sotului, tot nu pricep?

  • Ai dat cu bata-n balta…adica ce vrei tu de fapt sa zici ca in Vaslui oameniii omoara gaini iar in restul tarii gainile sunt crescute doar ca animale de companie..acum sper macar ca esti vegetarian ca altfel te plangi degeaba

  • ba nu, restul tarii mananca doar vitei,ca sunt animale ierbivore,adica vegane, raw vegane

  • Da, stiu … e scandalos sa aduci in discutie cruzimea fata de animale.
   N-ai vazut, nu crezi. Ca e de condamnat, e lesne de inteles pentru orice om normal la cap.
   Dar, pentru ca mereu exista un dar:
   Ce te faci cand iti fata vaca si fix dupa cateva zile vine omul cu “agricolu'” de la Primarie si te trece pe tabel sa dai cota de lapte la stat. Si nu era putin, cel putin 300 l/an, daca tin bine minte. Asta insemna cam 5 luni de zile sa duci la “contract” cate 2l/zi, sa predai laptele cand vine masina de la “centru”. Erau si zile cand nu venea. Vaca nu dadea lapte pentru tot cartieru’, asa ca trebuia sa-l mai iei si de la gura copilului. Si dac-ar fi fost doar asta! Te alegeai si cu un contract prin care trebuia sa predai vitelul la stat (ORACA?) sau sa-l duci de bunavoie la abator si sa primesti o suma modica per kilogram. Greutatea ti-o spuneau tot ei, cel putin 150 kg. Pai nu era mai simplu sa pui la treaba o punga de plastic de un leu? Ramaneai si cu laptele din contul vitelului. Daca istoria s-a facut prost nu trebuie s-o negam, ci s-o s-o stim corect. De scris nu avem competenta, dar memoria nu ne-o poate lua nimeni.

 24. doamna doctor q, m-ati bagat in ceata cu numarul ala de gauri…
  va rog io frumos, faceti-mi un desen ca mor draq maine poimaine si nu stiu unde sunt…
  unde sunt gaurile alea , ca io stiu unde sunt io.
  ca pana acum n-am vazut femeie cu hota .
  ps. da pe doamnele femei nu le doare in p….a ?
  ca ma uitai si io ca curca-n… scuze, ca matrixu in goagal si vazui ca doamnele femei au mai multe dureri in p decat barbatii, tot in p, dar alt p.

  • Cloaca este un organ al sistemului digestiv al păsărilor. Ea primeşte deşeurile de la intestinul gros şi de la sistemul urinar, pentru a le evacua în afara organismului. Cam asa suna stiintific. Cum pasarica nu e gaina…din fata in spate si in ordine urinar , genital , anal. Se fac trei? OK….pana aici sper ca e clar. Acuma…pasarica poate fi o cloaca daca nu-i trecuta prin prealabil ….aaaaa…..lighean. Adica trebuie si spalata nu doar aerisita. Dar asta e alta poveste…
   Am trecut testu’?

  • dr Quinn,adica un fel de 3 intr-unul? si are 3 momente…………………endorfina maxima? sau de trei ori mai multa ? din aceasta dilema nu pot iesi.

   si eu care ma gandeam ca doar porcii cu 30 de minute de endorfinizare trebe invidiati…………………..

  • @nike
   La intrebarile astea raspunde fiecare individual

  • Noroc ca mai avem si niste doctori pe-aici, sa faca nitica educatie sexuala 😆 😆 , ca vad ca-s lipsuri mari la capitolul asta. 😮

  • Nici prin vis nu mi-a trecut sa dau lectii. Credeam ca dialogam

  • @Dr. Chin:
   Noua, da!

 25. Simona l-a facut pe Mihai de la brau in jos, i-a dat-o la oua! Si, totusi, am senzatia ca pe Mihai il doare in pla! :)))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green