Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

A sosit momentul să salvez și 3 domni

Nu mai e un secret pentru niciunul dintre cititorii blogului că am un contract de Super-Simona, jobul meu fiind să salvez diverși cetățeni de la a-și pune în pericol obiectivele de economisire. Dețin superputerea de a ajuta oamenii să nu cheltuiască pentru ALTceva banii pe care și-au propus să-i adune pentru CEVA anume. Prima dată am salvat o tânără care voia să-și spargă într-un magazin de haine banii adunați pentru un MBA. M-am dus la ea cu un buchețel de pisicuțe fluffy și… aaaaawwwwww… a renunțat la a mai proba rochițe. Povestea a fost și subiectul unei benzi desenate, pe care o puteți revedea aici.

A doua oară am salvat o tipă tentată să-și dea banii adunați pentru o vacanță exotică pe un abonament la o sală de lux. Am ajutat-o, practic, să se tonifieze alergând gratis după o vitrină… care alerga la rândul ei. Vedeți și această bandă desenată aici.

Apoi, a venit momentul să mă ocup de trei tineri care își propuseseră să meargă împreună la Campionatul UEFA și erau în pericol de a-și dinamita procesul de economisire a banilor necesari pentru bilete. Așa de tare îi luase valul că, după ce plătiseră deja nota, se apucaseră să mai lanseze un rând de comenzi. Practic, erau deciși să ia distracția de la început, așa că am fost nevoită să intervin și să-i scot cumva de acolo. Cum? Pur și simplu m-am dus la ei și le-am cerut ca cel mai bun să mă ajute să salvez pe cineva. Ați ghicit, au sărit să mă ajute toți trei, pentru că fiecare era convins că e cel mai bun, hahahaha… Vedeți în banda desenată de mai jos toată povestea:

22 febr Banda ilustrata Simona #3_lo Ați înțeles, da? Oi avea eu superputerea de a ajuta oamenii să economisească, dar știu să mă și adaptez targetului. Dacă mă duceam cu un coș de pisicuțe fluffy la ăștia trei, nu cred că ținea șmecheria.

Nu uitați însă că nu sunt singura deținătoare a mai sus numitei superputeri. Și aplicația Online B@nking de la UniCredit Bank se ocupă fix cu același lucru: ajută utilizatorii să își îndeplinească fără dificultate obiectivele de economisire. Primul pas e înscrierea în aplicație a obiectivelor (“bilete pentru Campionatul UEFA”, de exemplu). Apoi, se trece data până la care trebuie atins obiectivul și suma de care e nevoie pentru asta, iar sistemul calculează automat contribuția lunară necesară. Îți poți crea chiar și un ordin de plată automat care să transfere contribuția lunară din contul curent în contul de economii, iar, dacă unul dintre obiectivele setate în aplicație devine prioritar, la un moment dat, poți realoca banii disponibili în contul de economii. De asemenea, în situația în care îți pică o sumă neașteptată de undeva (colegii de birou îți oferă, de ziua ta, în loc de cadou, suma cu care să ți-l cumperi singur sau pur și simplu ai renunțat să-ți iei telefon nou), poți să o transferi în contul de economii, ca să-ți atingi mai repede un obiectiv anume. Nu în ultimul rând, aplicația te ține mereu la curent cu progresele pe care le faci, motivându-te și încurajându-te să nu te îndepărtezi de ceea ce ți-ai propus. Mai multe puteți descoperi chiar voi, direct în aplicația Online Banking, dacă sunteți clienți UniCredit Bank și încă n-ați încercat-o.

Da, știu, vă întrebați dacă v-ar fi ieșit și vouă trucul pe care l-am folosit eu cu băieții din povestea de mai sus. Vă propun să-l încercați cu suporterii aflați în tribunele unui stadion. Mergeți în fața lor și cereți ca cel mai bun dintre domni să vă urmeze. O să vă urmeze oare vreo 40.000 sau n-o să vă urmeze niciunul? Voi ce ziceți? 😆 😆 😆

P.S. Mulțumesc desenatorului care mi-a făcut picioare până-n gât. Așa am văzut și eu cum aș fi arătat dacă aveam dimensiuni de Barbie. 😛

40 comentarii

  1. Pfoai, trei deodata!!! creste adrenalina in mine.
    Macar i-ai rezolvat….astaaa… i-ai alergat pana le-a iesit bautura din cap? 😆 😆 💡

  2. Erau beti, saracii, e explicabil. Daca nu erau beti puneau si ei o intrebare de bun simt. Ca de exemplu: “mie ce-mi iese de aici?” sau “bine, papusa, da’ ai si doua prietene disponibile?”… chestii de-astea, normale! :mrgreen:

  3. PS ul e valoare

  4. Frumos asa, dar pe viitor, sa vb cu cel ce face desenele, sa te inarmeze cu doua ‘pistoale’ca ale larei croft 🙂

  5. Si pina la urma totul e in regula? Ai scapat cu bine, zic?

  6. Aiurea. S-a dat un anunț de genul ”În 5 minute se închide buda- cine are nevoie ?”

    • Ce buda, bre, ca baietii astia nu-s bautori de bere, ➡
      nu vezi ce sticla au pe masa? Chivas Regal. 💡

  7. Tipul din dreapta e chiar misto, are cumva un cont de fb?
    pentru o prietena intreb. 😎 💡 😎

  8. @Simona:
    Salveaza-ma si pe mine. Mi-a venit la DITL o somatie de amenda. Cica n-am purtat centura pe 14.12.2010. Pe bune, ce naibilii, doar stie toata lumea ca eu nu mint niciodata.

  9. @Lumi:
    E calda, aburinda chiar, cum crezi ca se consolideaza bugetul. Bine ca e pentru centura de siguranta. mi-am zis. Asa ca … o noare munci la fixcs.

    • Daca-i numai pentru centura se merita s-o dai la spate,
      habar n-au aia, saracii, ca tu atunci aveai de fapt permisul suspendat.
      Deci te-ai scos.
      Fa o contestatie de tardivitate a comunicarii.
      Fapta e prescrisa dupa 3 ani.
      Si-ntre timp ai invatat sa-ti pui centura corect, nu pe sub geaca de iarna, ca atunci.

    • Sincer, m-asteptam la o protectie! 😆

    • Dura lex, sed lex.
      Daca nu merge, incercati cu duracell.

  10. Super-Simona..
    ia de prescurtează şi
    la ce te duce cu gîndu?

  11. n-ai nimerit-o ! aia erau blonzi, ochi albastrii si aveau buba la cap

    • precizare: era raspuns pt. Domnul Spike

      erata ” ochi albastri ( cu un i) !

    • Da’ erau si din cele cu buba la cap, cu idei de genu’ nema sexut, nema bericica, nema fotbal de se lasara nemtalaii batuti la razboi numai sa scape de asa pacoste.

  12. As vrea sa o intreb pe Super-Simona de ce o alearga pe ea gasca de baieti simpatici incercand sa o convinga fiecare ca el este cel mai bun.???????

    Si as mai vrea sa stiu daca are curajul sa se duca inbracata in costumația de Super-Simonă:) sa se plimbe agale prin gradene cand sunt pline cu suporteri,incarcand sa-l convinga pe cel mai bun sa o urmeze.?????

    Atunci sunt convinsa ca picioarele pan-n n gat :)cu care a dotat-o desenatorul o sa-i fie foarte utile.????
    O sa o ajute sa alerge mai repede…cu pasi mari.??

  13. Nu pot edita…îmbrăcată…

  14. Cam fractura de logica, adică daca esti cel mai bun la tot ce rost mai are atunci sa intrebi la ce?

  15. Dana,
    tu nu ai citit postarea?
    Iti rezum:
    Simona i-a luat pe astia 3 ca grup tzinta de barbati tineri care sparg banii aiurea, in loc sa-i puna la ciorap,(unde in loc de ciorap a se citi cont bancar)
    si atunci s-a dus la ei, ma rog, a aterizat peste ei, si le-a spus ca are o urgentza rapida, adica o prietena la pat, pe care doar cel mai bun, care ajunge cel mai repede din centrul vechi pana in Pipera, o poate salva.
    Si baietii au luat-o la goana, lasand si consumatia neachitata, se-ntelege,
    si probababil ca mai alearga si-n ziua de azi, daca nu i-o fi prins intre timp radarul, ca la ce trafic e-n Bucuresti, nenicaaaaa……….

    • PS: a se consemna la Update
      ca la consumatia lasata neachitata barbatii au facut o consistenta economie.
      Cu ajutorul SuperSimonei, fireste.
      Extrabonus.

    • Ah, iar Zoso? :))) Uite, promit că îmi cer scuze după ce își pune Zoso cenușă-n cap pentru că manipulează jegoșel făcând liste comuniste cu oameni care îi sunt lui antipatici. Tot, dar absolut TOT ce am scris eu despre povestea de la Vianu este acest status de Fb:
      1

      Altfel, nu văd în ce fel s-a dovedit că era FALSĂ știrea. A, dom’ profesor chiar i-a invitat să se târască, doar că a făcut-o în glumă? Mbine, lăsați…

    • Diana este sotia, pardon, asistenta lui Zoso?
      adica in ce algoritm de masurare e adresata intrebarea?
      mersi anticipat.

  16. zoso asta asa etic, care-i ia non-stop la p… pe altii, nu e dintre aia de-i cumpara udrea in buchetele de cite doi?

  17. Of! Simono! Ce ma enervezi cand faci reclama la banci!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint