Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Scurt raport de activitate al unui super-erou

Acesta este ultima zi în care am contract de super-erou. Vă reamintesc că, vreme de o lună, am avut superputerea de a ajuta oamenii să rămână fideli obiectivelor lor de economisire. Am împrumutat superputerea de la aplicația Online B@nking de la UniCredit Bank. Și ea ajută utilizatorii să își îndeplinească fără dificultate obiectivele de economisire, îi ține la curent cu progresele pe care le fac, îi motivează și-i încurajează să nu se îndepărteze de la ce și-au propus.

Nu știu câți cetățeni a salvat aplicația până acum, eu însă am salvat cinci: trei domni și două doamne.

Domnii erau pe cale să-și spargă într-un bar banii economisiți pentru Campionatul UEFA. Cum am intervenit? Pur și simplu m-am dus la ei și le-am cerut ca cel mai bun să mă ajute să salvez pe cineva. Ați ghicit, au sărit să mă ajute toți trei, pentru că fiecare era convins că e cel mai bun, hahahaha… Iată povestea:

22 febr Banda ilustrata Simona #3_lo

Apoi, o domnișoară voia să-și dea pe un abonament la o sală de lux banii economisiți pentru o vacanță în Thailanda. Am ajutat-o, practic, să se tonifieze alergând gratis după o vitrină… care alerga la rândul ei, fiindcă era cărată de mine:

Banda desenata Simona 10.021

Nu în ultimul rând, a trebuit să năvălesc cu un coș cu pisicuțe în brațe peste o tânără care voia să-și cumpere haine din banii de MBA:

Simona reveal1 final

Cam asta a fost misiunea mea de super-erou, mai departe vă las să vizionați un filmuleț care vă povestește despre toate facilitățile pe care le oferă aplicația Online B@nking (pentru că are mai multe facilități, nu doar pe care care vizează economisirea):

Gata. Super-eroina vă pupă și pleacă să returneze costumul la magazia de costume pentru super-eroi. Sper să nu mă tenteze pe-acolo să încerc și vreunul de Hulk. 😛

Da, știu, cel mai mult v-a plăcut schema cu pisicuțele. Sau mă înșel?

10 comentarii

  1. A trebuit s-o astept pe nevasta-mea, care tocmai si-a facut un permanent pe Marte si tocmai am cazut bine in melancolia unui bar de pe Venus. Nu ies nici platit de-aici!

  2. Clar supereroino cu super freza si super corp: iti trebuie o super vacanta 😆

  3. E un raport succint asupra unei activități mult mai vaste decât a vreunui politician de-al nostru, care, în compensație, năimește raporturi kilogramice pentru orice nimirlic nefolositor.

  4. Da,aia cu pisicutele pt.ca tipa salvata e faina! Intreaba baietii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint