Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Scurt raport de activitate al unui super-erou

Acesta este ultima zi în care am contract de super-erou. Vă reamintesc că, vreme de o lună, am avut superputerea de a ajuta oamenii să rămână fideli obiectivelor lor de economisire. Am împrumutat superputerea de la aplicația Online B@nking de la UniCredit Bank. Și ea ajută utilizatorii să își îndeplinească fără dificultate obiectivele de economisire, îi ține la curent cu progresele pe care le fac, îi motivează și-i încurajează să nu se îndepărteze de la ce și-au propus.

Nu știu câți cetățeni a salvat aplicația până acum, eu însă am salvat cinci: trei domni și două doamne.

Domnii erau pe cale să-și spargă într-un bar banii economisiți pentru Campionatul UEFA. Cum am intervenit? Pur și simplu m-am dus la ei și le-am cerut ca cel mai bun să mă ajute să salvez pe cineva. Ați ghicit, au sărit să mă ajute toți trei, pentru că fiecare era convins că e cel mai bun, hahahaha… Iată povestea:

22 febr Banda ilustrata Simona #3_lo

Apoi, o domnișoară voia să-și dea pe un abonament la o sală de lux banii economisiți pentru o vacanță în Thailanda. Am ajutat-o, practic, să se tonifieze alergând gratis după o vitrină… care alerga la rândul ei, fiindcă era cărată de mine:

Banda desenata Simona 10.021

Nu în ultimul rând, a trebuit să năvălesc cu un coș cu pisicuțe în brațe peste o tânără care voia să-și cumpere haine din banii de MBA:

Simona reveal1 final

Cam asta a fost misiunea mea de super-erou, mai departe vă las să vizionați un filmuleț care vă povestește despre toate facilitățile pe care le oferă aplicația Online B@nking (pentru că are mai multe facilități, nu doar pe care care vizează economisirea):

Gata. Super-eroina vă pupă și pleacă să returneze costumul la magazia de costume pentru super-eroi. Sper să nu mă tenteze pe-acolo să încerc și vreunul de Hulk. 😛

Da, știu, cel mai mult v-a plăcut schema cu pisicuțele. Sau mă înșel?

10 comentarii

  1. A trebuit s-o astept pe nevasta-mea, care tocmai si-a facut un permanent pe Marte si tocmai am cazut bine in melancolia unui bar de pe Venus. Nu ies nici platit de-aici!

  2. Clar supereroino cu super freza si super corp: iti trebuie o super vacanta 😆

  3. E un raport succint asupra unei activități mult mai vaste decât a vreunui politician de-al nostru, care, în compensație, năimește raporturi kilogramice pentru orice nimirlic nefolositor.

  4. Da,aia cu pisicutele pt.ca tipa salvata e faina! Intreaba baietii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green