Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

“Da’ ți-era răăăăău…”

Zilele trecute eram prin oraș cu Nic și mi-era puțin rău. Așa că am luat-o ușor spre metrou, ca să mergem acasă, să zac un pic. Ei, și, cum treceam pe lângă niște vitrine, mi-au sclipit ochii la una și am dat să intru, cu spatele îndreptat brusc, colțurile gurii în sus și pasul vioi.

La care Nic, exasperat ca orice bărbat normal căsătorit cu o femeie normală, astrasă mereu de vitrine, a exclamat ușor tânguit:

– Da’ ți-era răăăăăău…

N-am mai intrat, mi-am adus aminte că îmi era rău și mi-am reluat ținuta pleoștită, nu înainte de o porție de hlizeală. Da, atrasă de ideea de a face puțin shopping, chiar uitasem, pentru câteva secunde, că îmi era rău. 😆

Vi se întâmplă asta și vouă, dragi cititoare? Sunt convinsă că da.

Dar voi, stimați cititori, în fața căror atracții uitați că vă e rău?

Foto Li Zheng, Dreamstime

Screen Shot 2016-08-04 at 12.14.43

20 comentarii

 1. YY zice că dacă continuai shoppingul îți trecea sigur …

  • … medicina tradiţională chinezească, se ştie… 😆
   … acupunctura la buzunar ajută mereu … 😈

  • Una din Bucuresti

   Citeodata se mai trece si un curent electric prin acele alea, electroacupunctura parca ii zice, de aici expresia ” te-a curentat la buzunar” 😉

 2. da
  mersi
  după ce a râs 1 minut, acum a venit să-mi spună că-i e puțin rău st tre să mergem la shopping
  nu mai bine nu o întrebam? 😕 🙄 😉

 3. Mi se face brusc rau cand, in singura mea zi libera dintr-o saptamana , vine vara-mea cu fiica-sa in vizita…ca nu-i asa e duminica!
  Mentionez ca de luni pana sambata inclusiv e mereu in “vizita” …
  Da, stiu, mi s-a mai spus nu-mi plac femeile care au drept loc de munca: “vizita” !! 😈

 4. Mi-e imi trece de rau daca vad carti….instant uit! Vreo 2 ore… Chiar mai mult!

 5. Si mie mi-a fost rau saptamana trecuta cand venisem de la shopping intens de la mol si ma prelingeam pe langa vitrinele din centru…pana cand am intrat si am vazut o rochita cu inimioare 😛 si mi-am revenit instant!

 6. Minunata putere a creierului! :mrgreen: Imediat ce este impresionat in mod placut, instantaneu isi recapata capacitatea vindecatoare! Nu degeaba e vorba aia: “e bolnava, sa-i ducem ceva bun…”

 7. minunat creierul asta, vindeca orice! Iesi si mai ieftin decat sa treci pe la marmacie 😉

 8. După o zi infernală prin traficul untoldat din Cluj m-a luat și pe mine un pic greața, da’ două beri reci mai târziu… Miraculoasă licoare, vă zic! Dg poate să confirme, e panaceu universal.
  Hei, pe unde te ascunseși?

 9. cruela de vila

  Nu-l stiam pe Nic asa chitros!

 10. Foarte dragut! Mie imi trece mereu cand vine vorba de dulciuri, poate sa ma doara burta, sa-mi fie greata, orice. Daca aud ca e rost de ceva dulce imi trece imediat.

 11. Cred ca ar trebui sa mai verific ce sunt, ca-i posibil sa fiu barbat. Ca mie daca mi-e atat de rau ca vreau sa zac nu-mi trece cu nimic, nici cu rochite, nici cu carti, nici cu dulciuri. (La un job mi-am informat in prima zi noii colegi ca daca refuz dulciuri sa stie ca-s bolnava 🙂 ).

 12. Oooooo, dar mi se intampla frecvent si este una din metodele de distragere a atentiei proprii atunci cand mi-e rau. Gasesc tot felul de preocupari care ma acapareaza si nu mai bag de seama ca mi-e rau. Daca zac in pat, inseamna ca imi este foarte rau si atunci nimic nu functioneaza. Nici macar shoppingul terapeutic! 😆

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green