Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

“Aș face niște abuzuri și nu știu exact ce”

Carmen: Ahhh!

Klaus: Ce-i?

Carmen: Mi s-a rupt coloana.

Klaus: Vai de mine. Chem imediat prima Salvare a țării!

Carmen: Coloana oficială.

Klaus: 

Carmen: Ce te uiți așa la mine? Mi-au rupt-o în două: jumate e pregătită să mă însoțească la coafor, cealaltă jumate e gata să mă ducă la designer, că nu știe nimeni exact unde o să mă duc. Nici măcar eu.

Klaus: Glumești? Tu nu ai coloană oficială.

Carmen: Era păcăleală de 1 aprilie, da’ am început-o din vreme, că știam că te prinzi mai greu. Când colo, ai fost ca argintul viu. Ce-i cu tine așa vioi?

Klaus: Oi fi mâncat ceva stricat?

Carmen: Auzi, da’ ce ar trebui să fac ca să am și eu coloană oficială?

Klaus: Să candidezi la președinție?

Carmen: O să mai candidez o dată, dar tot prin tine, prefer să rămân în umbră. Altă variantă mai există? Vreau coloană oficială, deși nu am dreptul!

Klaus: Ce-ți veni?

Carmen: Nu știu, am poftă de niște abuzuri. Toată lumea face abuzuri în țara asta, numai eu nu? O să fiu criticată la infinit doar pentru că mă îmbrac ca o fetiță de 12 ani în vizitele oficiale?

Klaus: …

Carmen: Fosta nevastă a lu’ Tăriceanu își ducea copilul la școală cu deschizători de drum. Vreau și eu!!!

Klaus: Nu avem copil.

Carmen: Găsesc eu unul să-l duc la școală. Sau… nu știu… am mai auzit că tot nevasta lu’ Tăriceanu chema Poliția acasă să-i facă poză de buletin. Vreau să chem și eu Poliția acasă să-mi facă poză.

Klaus: Ai buletin.

Carmen: Atunci hai să găsim altă variantă de abuz, că mă simt ca ultima proastă sfidând țara doar prin modă și indiferență. Să vină un doctor acasă, să mă opereze pe creier sau ceva.

Klaus: Nu ai…

Carmen: Nu ai tu creier, nu fi nesimțit!… CONTINUAREA AICI.

18 comentarii

 1. Am avut impresia ca tu vrei sa faci niste abuzuri.

 2. ***Mi-au rupt-o în două: jumate e pregătită să mă însoțească la coafor, cealaltă jumate e gata să mă ducă la designer, ***
  sigur nu e mâna magicianului Iosefini aici?
  fără nici o preparație desigur

 3. o, si dupa vacanta asta tot pe Klausica il gasesc pres ?! speram la o minune..sa apara vreun presedinte adevarat dintr-o alta galaxie..

 4. costicămusulmanu

  ba, să spui drept, io aș face o aroganță d’astea…dac-aș putea…
  aș închide circulația pă valea oltului, vinerea, de la 11,00 la 19,00; săptămînal! iar la Seaca, Boița și Tălmaci aș pune ansambluri folclorice și cercetași cu tăvi cu pîine și sare…poate trece nenea Werner…iar dacă nu trece, să mînce ei pita iar sarea s-o lase pe marginea drumului pentru la iarnă, cind CNADNR-ul va fi luat prin surprindere…

 5. @costica:
  Mai taca-ti gura aia aurita, cred ca tot carand mobila pe scari, oi fi dat cu capul de ceva si ti-ai activat zona inspirationala. S-a inchis circulatia, fix ca-n aroganta ta …, dar nu pe Valea Oltului, ci pe Dealu Negru … si nu cu cu tavi cu paine si sare iesira cercetasii (imbracati NU in costume folclorice, ci mascati, ca la bal), ci cu caietul de amenzi … vai mama lor de mici, cazu magareata pe ei … vezi Doamne, aia mari se pregatesc de campanie.
  Te-apucasi tu sa(-l) bati (pe) toba!

  • daca omori un om , esti criminal , daca omori un milion te poti numi strateg militar . cam asa e si cu evaziunea

  • ANAF pare să vrea cu tot dinadinsul să-și câștige faima de casap al economiei romanești, și așa violată de toți…

 6. O sa las astea aici, sa se vada ce depravati e hamericanii … nu mai egzista dom’le pic de respect … pai voi v-o inchipuiti pe Carmenus facand chestii din astea ? Tz tz tz …
  Si una de la mine de acasa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green