Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Ia pancreas tanar, neamule! Il dau ieftin!

Ce intampla daca vi se scoate, din greseala, apendicele in locul unui ochi? Depinde de cat ati fi castigat in urmatorii 20 de ani cu ajutorul lor. Dar daca, vi se muta 15 cm de colon, in locul creierului mic? Depinde de cat ati fi produs cu cele doua in urmatorii 20 de ani.

Ideea e urmatoarea: Colegiul Medicilor din Romania va propune Ministerului Sanatatii ca despagubirile in cazurile de malpraxis sa se acorde in functie de valoarea sociala a pacientilor. “Mana mea sau ochiul meu costa mai mult decat al unuia care lucreaza la salubritate, de exemplu, si nu vreau sa fiu cinic cand spun asta. (…) Nu putem compara mana dreapta a unui medic cu a altuia, de alta profesie, pentru ca pana la urma oamenii pot cere oricat. (…) Se va pune problema cat as fi castigat in 20 de ani daca as mai fi avut mana dreapta”, a explicat vicepresedintele Colegiului Medicilor, Gheorghe Borcean.

Acum, ca ati inteles, va las sa va faceti calculele, ca sa stiti cum stati. Dupa ce terminati, daca va mai ramane timp, ganditi-va si cam cat ar costa mana lui Adrian Nastase pana la cot, in caz de malpraxis. Comparati rezultatul cu lista voastra personala de preturi.

4 comentarii

  1. da’ care este diferenta intre valoarea sociala a fundului d-lui borcean, comparativ cu valoarea sociala a cozii de matura a unuia de la salubritate?
    si daca creierii d-lui borcean se afla in intestinul gros, nu ar trebui sa intervina coada de matura a a lui, probabil, prigoana insusi ca sa pozitioneze creierul la loc?

  2. Eu am niste idei de malpraxis pozitiv, care, in afara faptului ca n-ar stanjeni victimele deloc, i-ar ajuta in cariera. Le ofer aproape gratis, contra 10% comision din ce vor castiga in urmatorii 20 de ani de pe urma ideii mele: gura anumitor politicieni sa fie inlocuita, gratuit, cu un rect. Ar face viata mai usoara si noua, si lor. Apoi, coloanele vertebrale si gonadele sa fie interzise cu desavarsire in Parlament si eliminate chirurgical; oricum nu si le foloseste nimeni (decat pe cele din urma, si atunci numai in scopuri re si procreative).
    Nu in ultimul rand, capul anumitor posesori de gipane poate fi lejer inlocuit cu o pereche de buci. Nimeni n-ar observa diferenta.

  3. Tare…si in loc de limba la gipanisti sa aiba un penis iar cand vorbesc ….oricum nimeni n-ar observa diferenta.

  4. scuzati expresia, dar numitul cu proiectul asta e un labagiu. iar placerea valoreaza orisicat. cum sa i-o mai dea el in cap cu o singura mana. bleac.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green