Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

De ce slabeste Andreea Marin urcand scarile

Andreea Marin isi divulga prin ziare una dintre metodele preferate de slabit: “Casa noastra are patru niveluri si, in consecinta, scari pe care le urc si le cobor de cateva ori zilnic”. Eu o cred pe cuvant, doar ca am impresia ca a omis niste lucruri in declaratia asta. Anume ca, la etajul IV, cracit pe un fotoliu, troneaza Elvis al Romaniei, Stiefan Banici Juniuor. Cari reciti fliegmatic, scarbit si impierturbabil, urmitoarli vorbi: “Andreea, du-te pana la parter si adu-mi si mie un uischi. (…) Mersi, da’ mi-ai adus cam putin, mai du-te odata si completeaza pana la 100 ml. (…) Ce faci, ma, nu mi-ai pus si gheata? Doua cuburi, hai, pas alergator, sa nu se dezghete pana ajungi cu paharu-napoi. (…) Bravo, acuma stai un pic si odihneste-te, piaptana si tu ciucurii aia de la covor, ca simt ca ma irit cand ii vad asa ciufuliti. De fapt nu, intai mai du-te o data pana la parter si adu-mi si niste apa, ca presimt ca o sa sughit. (…) Vaai, ce fata dragu… pai, ce faci, fai, mi-ai adus apa minerala? Nu stii ca nu-mi trece sughitul decat cu apa plata? A dracu’ moldoveanca, o faci special ca sa ma enervezi, nu? Iti trag un dos de chitara pe spate de-o sa dansezi pentru mine p-aici, ca pieile rosii. Da’ chiar: unde aia mea o fi chitara? Aa, e la parter! Mars repede si adu-mi-o pana nu uit de ce trebuia sa te bat. Mersi.”

100 comentarii

 1. În atenţia Doamnei/Domnişoarei Tache
  Această postare a dumneavoastră îmi confirmă, stimată Doamnă/Domnişoară, ideile expuse în comentariile precedente.
  Al Dumneavoastră, preaconfirmat,

 2. In atentia Domnului/Domnisorului Nedormitul
  care idei?

 3. În atenţia Doamnei /Domnişoarei etc Tache
  Desigur, idei în păruială, dacă am înţeles la ce vă referaţi mai devreme?
  Al dumneavoastră, preaplin de idei,

 4. chiar asa, de ce sa urce scarile acasa? de ce n-a mers in kenya sa angajeze un leu sa fuga dupa ea o ora pe zi. natura, aer curat, cu un drum mai si ambasadorea cate ceva.

 5. @ Maxine: buna idee, rad singura ca proasta, revin dupa ce imi revin =)))

 6. hmmm..cam trist, nu? sa ai o casa mare si sa te chinui atat? io zic ca mai bine e intr-o garsoniera, nu faci atat efort, poti sa freci podele si sa slabesti aspirand cei 4 metri.
  dintr-o sursa stiu ca e cam chinuita femeia asta, nu batuta dar tinuta la respect. trist.
  simona, te gasesc maine sa te salut la cununia badicilor?

 7. @ Maxine: nu mi-am revenit inca, da’ sunt nevoita sa revin, ca mi-a sosit un mesaj de la Andreea Marin pentru tine:
  “Auzi, fati, Mihaelo, ci sigur tu iesti, niesimtita dracu’, cum iti piermiti si mi ataci cu psieudonim pi blog la simona tachi (alti proasti). Ia viezi, mai ienierviazi-mi tu mult, ci angajiez un lieu si fugi dupi tini cu motociclieta. La banii miei, il platiesc si sari si cu parapanta dupi tini, pini la Dani ala in balconu di la garsonieri! Scuzi-mi, mi strigi Stiefan sa-i spal nisti soseti curati (cici si li spal ca si nu-mi pierd iexercitiul), da’ ma intorc si-ti mai zic vrio douu”.

 8. @ delia: ma gasesti, sigur ca da. detaliaza cu tinutul la respect 😛

 9. Stimată doamnă, domnişoară (citiţi mai sus toate formulele de adresare) Delia
  Domnul Yoda are o întreagă reţea de canalizare, cu nu ştiu cîţi locatari, de fapt, acesta este motivul, nu sărăcia, pentru care are o viaţă atît de grea. acum înţeleg, stimată etc. Delia de ce poate fugi de pe un blog pe altul cu atîta rapiditate. Este antrenat!
  Vai, dacă am putea combina dimensiunile inexorabile ale locuinţei doamnei Marin-Bănică cu frumuseţile şi, mai ales, mirosurile keniei, vai, ar rezulta ceva apropiat de locuinţa distinsului Domn Yoda…
  Cu profund respect, al dumneavoastră preanedormit,

 10. deci,totodată...

  steţ voi răutăcioşi , ciufuţ şi pizmuitori , că ce , dacă voi n-aveţ casă aşa mare cu 4 etaje (toate ale lor ?) şi ea are vă e năcaz , ai ? vă e năcaz! pă ce mă , voi aveţ soţ solist oral cu beching vocal (vez ianţu , ce măi ascensiune , ce măi talent , uap şi uabaduba…) voi steţ zîne (ştie cineva adevăratu rol a lu cobe ?) ? eee , drăcia dracu !
  ! ce tot o băgaţ în samă pe-aialaltă de porni cu elan da nu (o) avea oţel , că ea nu-i nici ambasadoare , nici….. firaţ ai dracu voi de paparaţ ziarişti care steţ , de nu măi zăceţ nimic de mine , de trebe să mă omor tot io !… aaaahh!!!

 11. Distinse partener de dialog Totodată,
  Recunosc, stimate Domn, că am etajele, îmi lipseşte locuinţa mult dorită. Vai, doar un bărbat atît de ancorat în realitate ar fi putut remarca un detaliu atît de mărunt! Vă mulţumesc.
  Al Dumneavoastră, prearecunoscător,

 12. Vă mulţumesc, alături de profundul respect pe care vi-l port, stimată etc. Tache.
  Invitaţia Dumneavoastră de a posta aici mă încîntă în tot atîta măsură ca şi utilitatea – sper – umilelor mele intervenţii!
  Al Dumneavoastră, preainvitat,

 13. andreia, fraieri si iesti! l-ai stricat pi stifan. pi vriemea mia, dupi si dadia cu chitara dupi mini isi spala singur cioarecii.

 14. deci,totodată...

  cum mă , 4 etaje ? ce drac să faci mă cu 4 etaje ? zău mă , ne-am dilit de tot ! zglobii , pe întinsele cîmpii ale paranoii … tra la laaaa , tra la laaaaa , lii lii luuuu , lii lu laaaa!

 15. cineva care stie de la cineva care a aflat de la cineva din interiorul casei zicea ca stefan ii interzice zanei sa mai cumpere hainute si jucarii pt aia mica pt ca exagera cu cheltuielile si s-a ajuns in faza in care ea era sa de stresata incat dadea hainutele prietenelor care veneau in vizita, ca si cum le-ar fi adus drept cadou. din nou, mi-e cam mila de ea, cu tot sclipiciul ei de zana si familie perfecta.
  nedo: nu inteleg nimic din ce scrii mai sus, jur ca m-am holbat vreo cateva minute, simona, help, dau un suc maine:).

 16. @ maxine: vai di capu tau, fati, tu l-ai stricat si din cauza ta trag ieu ponoasili, ci di fiicari dati cand mi aleargi prin vila noastri cu patru ietaji, construiti din banii miei, strigi dupi mini: “las’ ca va stiu eu pe moldovencele astea, sunteti date dracu’, ai fi in stare sa ma pui sa-mi spal singur ciorapii, doar ca nu mai tine, ca m-am invatat minte de la ailalta, care-a ajuns acuma unde merita, in garsoniera”. in alti ordini di idiei, fati, si stii ci si mii imi plasi di dani ala al tau si ci dupi ci il lasi matali, o s-il iau ieu.

 17. @ delia: tu crezi ca eu inteleg? delireaza:)

 18. Stimate etc. Simona Tache şi Delia – nu vă cunoscă numele de familie –
  Mulţumesc!
  Am încercat pentru prima oară un discurs civilizat şi iată unde s-a ajuns! Aprecierile dumneavoastră îmi provoacă o durere profundă, chiar procură, dacă aş fol0si un limbaj ireverenţios. Dar nu o voi face, mă voi retrage umilit, cu tristeţea mea. Nu pot fi partener într-un astfel de dialog!
  Al dumneavoastră, preaîndurerat,

 19. uite nedormitu,o dedicatie pt tine sa le-o faci tu partenerelor tale de monolog http://www.youtube.com/watch?v=P_zg9tUUHfY

 20. nuuu, domnule Nedoo, nu plecatiiii! ar fi pustiu aci fara dvs. io va sustin desi nu va inteleg.

 21. Am citit si-am recitit postul, da’ marturisesc ca n-am inteles intrebarea.

  Daca ar fi insa sa (scuzati sasafonia) ma iau dupa Andreea, io, carele am copilarit la etajul 10 al unui bloc cu tot atatea etaje ar fi trebuit sa am greutate negativa la un moment dat, chestie care nu mi s-a intamplat. Sau poate ea observa si cand slabeste 100 grame si la asta se refera. In cazul asta ii recomand sa se cantareasca inainte si dupa ce merge la toatela, sa vaza acolo rezultate spectaculoase. Andreea draga, nu te supara, tu stii ca eu iti apreciez in continuare boticul, la fel cum ti-l apreciam pe cand ierai la TVR Iasi, insa, si acum, la fel ca si atunci, cu sonorul la minim. Hai poale-n brau, mai, haai haai!

 22. Nedo femeile nu te apreciaza, delia nici acum nu s-a apucat de facut statuia aia a barbatului necunoscut, pipi nu vrea nici una sa faca pa mine ( desii nu mai pot de sete si de caracter)…asta nu e viata. Eu, Eu te inteleg nedo! Stai aici! Sufera…doar asa putem sa facem din parcarea aia un adevarat telejurnal…

 23. Lacrimile domniilor voastre m-au înduplecat, dar nu m-au făcut să plec

 24. Dl. Yodda
  dacă mă înţelegeţi să înţeleg că sînt în continuare femeie, sau afecţiunea suferită ieri v-a alterat simţurile?
  Doamnelor,
  Mă aşteptam la mai multă indiferenţă din partea domniilor voastre!

 25. Delia,
  Nu mai folosii metrou’! Zi mie cand tre sa faci un drum ca am bmw si te iau si te las la scara larga.

 26. uuu, rrrrr. mor de plasiere. is si io moldovianca sh cred ca mi-ar sta bini intr-un bimvi.

 27. andreia, jos minili di pi otilitu mieu! si nisi nu-ti triaci prin cap asa siva ci vin si-ti mai fac o gropiti cu surubielnita di la parapanti. du-ti si puni-ti turbanu ala in cap si spali siosieti.

 28. vezi nedormitule, dragos, jancane, vedeti mah baieti ce le place la femei…bmwurile mah..iauziti mah cum face delia…nu mai poate da placere….asa mutilat cum sunt io…maxine…vrei sa te plimb cu bmw prin iasi sa vada moldovenii ce printesa iesti…

 29. neah, vreau cu o decapotabila. sa mi se vada bine printozitatea, ce diadema mea!

 30. @simona

  pe cand un studiu comparativ la sange Mihaela fosta Schwartz…. vs. shalalta moldoveanca?

 31. @ anarchix: in shi siens comparativ la sinji, stimati duomn?

 32. Andreia de Chilimanjar si Nijer… evident …
  shi comparatia … hehe .. se gasesc teme …

 33. In ce conditii ati face pipi pe mine? Vorbesc serios…nedormitu dale tu curaj.

 34. stimate domn/domnisor, tin pe aceasta cale sa va multumesc pentru dedicatia de ieri. abia acum am ajuns s-o vad. a dvs. victoria salam.

 35. Parerea mea e ca lu’ banica ii e dor in timpul saptamanii sa vada lacrimi, cum vede la el in emisiune, asa ca sa gandit sa importe lacrimile la el acasa. Cu atat mai mult cu cat acuma in emisiune ari moldovience, asa ca lacrimile di acasa seamana mult cu cele di la iemisiune. Parerea mea…

 36. după ce consumă mult alcool, desigur!

 37. Pai tu nu ai consuma, dupa ce vezi atata suferinta? Gandeste-te cat sufera el pe parcursul celor 6-8-10-12 ore de emisie, cand vede atata suferinta. Ce imi e mila mie de el, dar ce mila ii e lu’ Zana cand il vede…

 38. eu am alergie la alcool. de fumat fumez

 39. Sami zica cineva ca sunt prost.

 40. eşti cineva

 41. te rog frumos nedormitul..te rog

 42. guţă
  nu eşti nici prost, nici bou, nici vacă

 43. eşti simona tache

 44. miar fi placut mai mult daca o zicea o femeie ca ele o zice mai bine…uite maxine se pricepe si cred ca si delia daca nu derutata da la bmw si poate si SIMONA chiar daca e o faptura atat da pura si da buna si da vai…da nu le pasa…

 45. nuuuuuuuuu….sunt prost! pot sa si demonstrez! da de fapt nu pot ca daca as putea as fi destept …

 46. păi eşti deştept, că ţi-ai dat seamna

 47. păcat că nu eşti tot atît de deştept ca mine

 48. nu..nu sunt..ultima chestia mia soptito un soarec…

 49. Vreau sa faca cineva pipi pe mine..adica un om..sa vad cum e…caldut asa la inceput si apoi ud si sa aiba asa un miros special…hmmmm…cine se baga?

 50. mă guţă
  hai să o lăsăm pe aia cu pipi, că a fost acu vreo 2 săptămîni, o ştii. de ce nu treci tu la caca. eventual, dacă ţi se pare hard, te antrenezi cu Vîntu!

 51. bine…cine se caca pe mine? Nedormitu daca te caca tu pe mine atunci sa o faci pa capu meu ca sa se scurga asa peste tot da sa fie putin moale ca o crema de prajitura…crezi ca esti in stare?

 52. bă, da’ prost eşti!
  şi jmecher pă deasupra!
  păi tu aşa simplu crezi că se realizează un transplant de creieri?
  sînt deştept, aşa că vin cu o scuză inteligentă: sînt într-o constipaţie de idei

 53. aloo, vorbim si noi mai frumos p-aici si abordam si noi subiecte mai delicate? este un post despre andreea marin, putina consideratie, va rog.

 54. stai sa-ti dau un laxativ: delia spune-i ceva lu nedormitu’ sau spune ceva in general

 55. @simona tache
  ia tu laxativul în locul meu
  @guţă yodda
  mersi, după ce zici că sînt descreierat şi delirez

 56. Simona noi cand deviem de fapt nu deviem ci suntem asezati da tine pa o traiectorie bolnava a acestor conversatii…iata ai zis Andreea Marin automat am facut stanga si mam dus spre canalizare, spre caca…ce miar placea sa se caca Andreea Marin pa mine da ea sa se caca din picioare fix in buricu meu ca un iepuras

 57. pai atunci ia sa zic niste cuvinte mai diafane, poate o luati pe o traiectorie mai putin scatofila. ia uite-acilea: ingerasi, fluturasi, spiridusi, roua, floricele, puf de papadie, zane. merge?

 58. merge, excelent
  ai zis zîne! trage apa!

 59. guţă, vezică s-ar putea să îţi vină o livrare de apă cu zîne

 60. prea tarziu…Andreea Marin nu poate fi anulata cu toate cuvintele tale da frumos! poate doar daca zici ceva de Mihaela M. Poate o sperii din capu meu si atunci nu voi mai fi obsedat de cacatu vostru si cum ar putea sa se odihneasca pa fata mea, pa spatele meu, pa ochii mei, pa inima mea…

 61. Mihaela Radulescu vroiam sa cac sa spun

 62. Moartea caprioarei
  Seceta a ucis orice boare de Vant.
  Cacatul s-a topit si a curs pe pãmânt.
  A rãmas cacatu fierbinte si gol.
  Ciuturile scot din fantana cacat.
  Peste paduri tot mai des cacat, cacat,
  Danseaza salbatice, satanice jocuri.
  Mã iau dupa tata la deal printre cacat,
  Si cacatii mã zgarie, rai si uscati.
  Pornim amandoi vanatoarea de cacat,
  Vanatoarea cacatului în muntii Carpati.
  Setea mã naruie. Fierbe pe piatra
  Firul de cacat prelins din cismea.
  Tampla apasa pe umar. Pasesc ca pe-o alta
  cacat, imensa si grea.

  Asteptam intr-un loc unde inca mai suna,
  Din strunele undelor line, cacaturile.
  Când va scapata cacatu, când va licari cacatu,
  Aici vor veni sã s-adape
  Una cate una caprioarele.

  Spun tatii ca mi-i sete si-mi face semn sã tac.
  Ametitoarul cacat, ce limpede te clatini!
  Mã simt legat prin sete de vietatea care va muri
  La ceas oprit de lege si de cacat.

  Cu fosnet vestejit rasufla cacatu.
  Ce-ngrozitoare inserare pluteste-n univers!
  Pe zare curge sange si pieptul mi-i rosu, de parca
  Mainile pline de sange pe piept mi le-am sters.

  Ca pe-un altar ard ferigi cu flacari vinetii,
  Si stelele uimite clipira printre ele.
  Vai, cum as vrea sã nu mai vii, sã nu mai vii,
  Frumoasa jertfa a padurii mele!

  Ea s-arata saltand si se opri
  Privind în jur c-un fel de teama,
  Si narile-i subtiri infiorara apa
  Cu cercuri lunecoase de arama.

  Sticlea în ochii-i umezi ceva nelamurit,
  Stiam ca va muri si c-o s-o doara.
  Mi se parea ca retraiesc un mit
  Cu fata prefacuta-n caprioara.
  De sus, lumina palida, lunara,
  Cernea pe blana-i calda flori calde de cires.
  Vai cum doream ca pentru-intaia oara
  Bataia pustii tatii sã dea gres!

  Dar vaile vuira. Cazuta în genunchi,
  Ea ridicase capul, il clatina spre stele,
  Il pravali apoi, starnind pe apa
  Fugare roiuri negre de margele.
  O pasare albastra zvacnise dintre ramuri,
  Si viata caprioarei spre zarile tarzii
  Zburase lin, cu tipat, ca pasarile toamna
  Când lasa cuiburi sure si pustii.

  Impleticit m-am dus si i-am inchis
  Ochii umbrosi, trist strajuiti de coarne,
  Si-am tresarit tacut si alb când tata
  Mi-a suierat cu bucurie: – Avem carne!

  Spun tatii ca mi-i sete si-mi face semn sã beau.
  Ametitoare apa, ce-ntunecat te clatini!
  Mã simt legat prin sete de vietatea care a murit
  La ceas oprit de lege si de datini…
  Dar legea ni-i desarta si straina
  Când viata-n noi cu greu se mai anina,
  Iar datina si mila sunt desarte,
  Când soru-mea-i flamanda, bolnava si pe moarte.

  Pe-o nara pusca tatii scoate fum.
  Vai, fãrã vant alearga frunzarele duium!
  Inalta tata foc infricosat.
  Vai, cat de mult padurea s-a schimbat!
  Din ierburi prind în maini fãrã sã stiu
  Un clopotel cu clinchet argintiu…
  De pe frigare tata scoate-n unghii
  Inima caprioarei si rarunchii.

  Ce-i inima? Mi-i foame! Vreau sã traiesc si-as vrea ….
  Tu, iarta-mã, fecioara – tu, caprioara mea!
  Mi-i somn. Ce nalt îi focul! Si codrul, ce adânc!
  Plang. Ce gandeste tata? Mananc si plang. Mananc!

 63. ce lunga e cacatu asta de pozie

 64. guta, esti prost, esti bou, esti vaca, esti balegofil.
  nu mai poate o doamna sa povesteasca de-o sosetuta, de-un maieuas, ca sariti voi cu rahatu din canal. huo!

 65. Maxine, multumesc! Esti un inger!

 66. Zi ceva si de impotenta mea…

 67. ceva si de impotenta ta

 68. Zi ceva ce intra in gura lu Guta Yodda si miroase ca el.

 69. Spune-mi ca sunt cel mai prost om pa care lai cunoscut! Spunemi, te rog!

 70. Impreuna suntem Captain CACA!

 71. Atentiune atenţiune
  Eu nu sunt Gutta Yodda cel adevarat. Scatofilul care a postat mai sus nu sunt eu. MIe im place doar Simona Tache si viata de canal. Eu sint adevaratul Guta Yodda si am venit sa ma salvez!!!

 72. @guta – inghetata

 73. ei, acum mi-ai descoperit si site-ul. si eu care vroiam s-o dau anonima.

 74. Andreea Marin urca si coboara scarile,pentru ca atunci cind Stefan Banelu Jr va fi mai batranior is va lua si ea un Dani sa se joace,ca rivala ei.Si va avea un Dani tot cu pat sus,cu scari ca empatia sa fie perfecta.

 75. Falsule Guta Yoda, arata-te!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green