Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Strabism, Ștefan cel Mare, crimă și pedeapsă

Sau selecțiuni din programul meu recent de Facebook, ca să nu cadă uitării câteva statusuri mai simpatice:

10 ianuarie 2014

Sunt puțin tristă pentru că tocmai mi-am dat seama că Zâna noastră s-a măritat greșit. Ia să-l fi luat pe Arnold. Am fi avut acum o luptă mult mai echitabilă: Mihaela Rădulescu Bănică Schwartzenberg versus Andreea Marin Bănică Schwartzenegger.

9 ianuarie 2014

Mi-a venit în cap un echivalent pentru somn al expresiei “Pentru mai puțin de X bani, nici nu mă dau jos din pat”: Pentru mai puțin de 8 ore nici nu mă URC în pat!

9 ianuarie 2014

Bătrânica surdă cu care mă învecinez, perete-n perete, se uită la Măruță, cu sonorul la maximum. Tema emisiunii: Biancaaaaaaaaaaaaa, evident! Uite-așa ar fi început povestea lui Raskolnikov dacă ar fi fost scrisă în zilele noastre.

9 ianuarie 2014

Pfiuuu, deci strabismul este irezistibil, pe cuvânt. O să ajungem să ne facem operații estetice, ca să devenim puțin șașii. 😆

strabism

21 decembrie 2013

Dacă Ștefan cel Mare ar fi făcut event cu Bătălia de la Podul Înalt, 40.000 de oameni ar fi bifat “attending”, dar s-ar fi prezentat maximum 2.000.

14 decembrie 2013

“Uneori, trebuia să merg foarte des la toaletă și, când mergeam, nu făceam nimic. Iar, când făceam, era doar un strop.” Teleshopping – un produs pentru prostată. Cu siguranță, la fel i se întâmplă și celui care a scris textul. Uneori, când se apucă să creeze, nu face nimic, iar alteori face doar un strop.

5 decembrie 2013

De când a venit iarna, ducem rufele la spălat la maică-mea, ca să nu le mai uscăm în apartamentul nostru mic. Ei, și se întâmplă ceva cam dubios. Când le ducem, sunt mai voluminoase, când le luăm înapoi, par mult mai puține. Pentru că sunt frumos strânse, evident, da’ io totuși cred că, data viitoare, i le dau pe proces verbal, ca să fiu sigură că nu mă fură. 😆

10 comentarii

  1. Eu o banuiesc pe mama ta chiar ca iti si calca rufele. Ia urmareste-o tu data viitoare!

    P.s. Vezi ca ai uitat deschisa masina timpului, incat functioneaza de capul ei, si poate nu ai chef sa te intorci. 😉

  2. @Ofelia: ce-i cu mașina timpului? 🙄

  3. Nu mi se pare ca bate reclama cu hemorizii.

  4. Mitza aia e Val Kilmer.

  5. Simona,nu sunt chiar recente,dacă au deja un an vechime :).A plecat 2013,suntem in 2014…deja 🙂

  6. ne intoarce in timp cu un an (10 ianuarie 2013) 🙂

  7. @Ofelia: ah. corectez. mulțumesc. nu, nu trebuie să ne întoarcă în timp, cu niciun chip

  8. Teoretic asa e, nu merita sa te bagi in pat pentru mai putin de 8 ore de somn, but wait, asta ar insemna sa nu mai am never cu perna tandreturi de genul prabusit-lesinat 😀

  9. Motanul ala este fenomenal!!! As da orice pentru unu’ asijdelea…

  10. am gasit pe Stefan cel mare, am gasit strabismul, mai caut pedeapsa :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint