Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Jurnalul Elenei B. transcris de Simona T. – episodul 17

Jurnalule drăguţ,
Cică colega mea de breazlă, manechinul Monica Columbeanu, a declarat că va intra în politică. Iniţial când am auzit, la-nceput m-am enervat pentru că nu î-mi place de ea din punct de vedere intelectual şi consider că nu are ce căuta în această meserie, dar după aia mam mai gândit şi mi-am dat seama că nu ar fi o ideie proastă un guvern conpus din oameni de modă. Pentru că pentru oameni de modă e inportant felul în care se înbracă un popor şi felul în care arată iar dacă oameni se înbracă frumos şi arată bine, se simt după aia mai bine şi mai optimişti şi viaţa lor e mai frumoasă deci le creşte nivelul de trai.

Nu ştiu dacă Monica Columbeanu ar fi bună pentru funcţia de ministru, dar ştiu foarte mulţi oameni care ar fii potriviţi. L-aş pune de exemplu pe Cătălin Botezatu la Cultură pentru că e un tip foarte plinbat care a cunoscut foarte multe culturi, aş pune-o pe Irina Shrotter la Ministerul Sănătăţi pentru că e o tipă care a candidat şi la primărie deci e interesată de politică şi am auzit că ştie să facă şi injecţi, iar la Ministerul Sportului l-aş pune pe un manechin cu care am prezentat eu odată şi ma inpresionat că era foarte bine făcut dar n-am intrat în vorbă cu el că venise să mă ia Hrebe şi era cu prietena. Cred că ar fi bun pentru că se vedea pe el cât de mult iubeşte sportul şi că crede în el şi ar face orice ca să câştigăm noi români, toate olinpiadele şi canpionatele de fotbal. De fapt nu, pe Irina Shrotter cred că aş pune-o mai bine la Externe pentru că are un nume mai străin şi asta ar da bine la preşedinţii străini care ne vizitează ţara. La restul mă mai gândesc în afară de Ministerul Tineretului unde m-aş pune pe mine fincă sunt mai tânără şi mi se pare normal ca acest ministru să fie foarte tânăr şi să înţeleagă tinerii.

În altă ordine de idei dragă jurnalule, am învăţat să spun corect “succese”. Mai mulţi oameni au rămas uimiţi când m-au auzit şi au făcut ochi mari şi atuncea m-am gândit eu ce am zis de fac ei ochi aşa mari şi mi-am dat seama că am zis “succese” şi că asta înseamnă că am zis corect. O să se bucure proful de gramatică când o să audă, că el era deja disperat şi după ce mi l-a dat pe cuvântul ăsta săl scriu de 500 de ori pe un caiet şi l-am scris şi tot nul ţineam minte, a crezut că n-o să-l mai învăţ niciodată, şi a vrut să-şi dea demisia. I-a mărit tata salariul şi a ţipat la el şi sa potolit.
Mă duc să mă întâlnesc cu Joe jurnalule. Ţi-am zis că are Bentley? I-am zis cămi place mult maşina lui şi că e cool şi el a râs şi mi-a zis că are un prieten care are Matiz şi că să vezi ce cool e ăla şi iam zis că aş vrea să văd şi eu cum e un Matiz, că sunt curioasă şi mi-a promis că-l roagă pe prietenul lui să mă plinbe. Deabia aştept! Te pup, am fugit.

23 comentarii

 1. Chiar te-ai enervat? Nu cumva te-ai inervat? 😆

 2. nu stiu ce s-a intamplat, a disparut postul acesta cu tot cu comment-uri. l-am pus la loc, dar fara comment-uri, pe care nu mai am de unde sa le iau? mai tineti minte exact ce-ati vorbit? :mrgreen:

 3. au dispărut de pe mai multe bloguri de la voi, nu numai de la tine. morar zice că băieţii de la it lucrează să le pună la loc

 4. cred că cel mai bine e să mă duc să iau caţavencu de hîrtie, că şi-aşa am uitat să îl iau săptămîna asta, şi să comentez acolo. sau trimit scrisori, unde o să-mi răspundă morar, cu care sînt obişnuit, sau agopian. oare agopian moderează?

 5. oare sor putea şterge şi postările unde m-ă apucă pe mine pandalile şii fac pe deşteptu-l

 6. io-am scris ceva de Matizu ala, de kalashnikoave, o turela de tanc si, da, era si Elodia acolo… Sau Udrea?

 7. guţă
  de acord. solid argumentat!!!

 8. va anunt ca taman o vazui la teveu pa elena care nu vorbeshte bine romaneshte, cum nu vorneshte bine limba ingleza!adevarul e ca merita sa devina…internationala!

 9. vreau matiz, da’ unu’ nou

 10. sa comentam deci… daca au disparut comentariile :)) ❗

 11. @cruela
  internationala e mai bine ca penala ? sau face gondola de la Brasov la Bran?
  @nedo
  cu iz de elena sau de internationala?

 12. @nedo : sa ma ierte doamnele, dar nu shtii ca nu se zice matiz, se zice matizda?

 13. ma oftic
  @cruela te-ntrebam daca internationala e mai ca penala sau daca face gondola de la Brasov la Bran
  @nedo cu iz de elena sau iz de internationala?
  si nu mi-a loat comentariu si scriu a dooa oara, si pe deasupra si-a pus vecinu tabu pe balcon si n-are termopane sa vad siio la televizor

 14. cristian
  simona a pus postarea la loc iar adresa este fix aceeaşi cu cea pierdută. s-ar putea ca, dacă băieţii de la IT reuşesc să pună pagina veche la loc, să se şteargă comentariile astea. sfatul meu este să comentăm cu moderare

 15. @cristian : internationala e atunci cand joaca la inter!

 16. pacat de sangele varsat 😛

 17. guta, sa inteleg ca esti fericit? 😛

 18. nedo? daca imi permiti sa-ti spun asa

 19. hey, angela pisica m-a intrebat de tine

 20. E oarecum trist sa vezi cum o fata desteapta incearca sa scrie o fata prostuta, si nu-i iese decat candida.

  Ce te tine, Simona ?

 21. @ Mircea Popescu: pai, exact asa vreau sa iasa: candida. Deci nu e trist, e vesel, daca iese cum vreau

 22. neinteresantum postus augustus cezar rectus mirabilis

  noah, daca e sa gandim, eu as desfinta democratia, si as pune in locul ei.. logiocratia/. adica, fiecare post sa fie supus unui concurs. vreau ca presedintele statului sa dea 7 limbi, pardon, sa stie sa le dea.. primul ministru as vrea sa fie un strateg in jocuri… iar ministrul sportului .. unu care nu are masina..

  evident as pastra si reprezentabilitatea intereselor noastre .. oricare ar fi ele, in parlament.. am vota cu totii prin sms-uri, orice elege, etc.

  peste 1000 de ani, acest post mirabilis o sa valoreze ceva, aia de atunci or sa se mire cum de existau acele idei si in trecut. asta nu ma multumeste cu nimic. si nici nu ma racoreste. am scris aici din plictiseala. ganditiva ce idei ii pot veni unui om plictisit. ave sezar.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green