Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Lesbienele în război cu familiile PDL-iştilor

Lesbienele din Cluj organizează, zilele astea, un festival. În replică, PDL-ul organizează şi el un marş împotriva lesbienelor. “Trebuie să luăm atitudine şi să apărăm valorile familiei”, declară organizatorul, deputatul PDL de Cluj, Mircia Giurgiu. Aha. Am înţeles. Păi, dacă lesbienele alea s-au băgat în familia domnului deputat, înţeleg de ce simte nevoia să riposteze. Domnu’ Mircia, se va lăsa cu corecţii fizice, ca la mai toate manifestările minorităţilor sexuale din această ţară primitivă?

258 comentarii

  1. Sa se actioneze cu tact astfel incat sa mai ajunga participantii si participantele la manifestatie sa se manifeste si in alte orase ale tarii unde manifestarile ajung in general numai de sezon.. 🙁

  2. mircia giurgiu, fost peremist. duhoare erectorală. văd că, după masturbarea colectivă a fanilor universităţii (echipa, desigur), urmează încă una, mai plină de lust. înţeleg, în frunte cu bartolomeu onania. super!

  3. poate ne relatezi in direct ce se-ntampla

  4. a, si care mai sunteti din cluj: atentie la ghivecele pe care le vor arunca de la etaj diversi cetateni indignati, in familiile carora s-au mai bagat fetele alea

  5. aşa mi-e de greaţă de chestiile astea… cînd e şoul?

  6. esti in inima evenimentelor si ne-ntrebi pe noi cand e soul?

  7. băi, e un idiot, candidatul morţii, foarte aproape de mine. am vaga senzaţie că foloseşte logistica de la sindicatul alfa. şi au pus idioţii nişte boxe imense pe un balcon şi amestecă take my breath away cu puşca şi cureaua lată şi c-aşa-i românul (uitasem că mai există veta biriş).
    şi o faţă de ţărănoi, eu par băiat finuţ pe lîngă el

  8. nu sînt în inima nimănui. chiar habar n-am. dacă ies întîmplător pe stradă să iau un pachet de ţigări sau aşa ceva, ok, dacă nu, poa’ să dea cu tunu şi habar n-am. chiar sînt curios, ca să ştiu cînd să nu îmi parchez maşina în piaţa aia.

  9. sa se duca si nenea ala, purtatorul cuvantului boc… sa manance iar bataie

  10. sean penn in rol de lesbiana, ar lua oscaru’ din toate punctele de vedere. sexual vorbind.
    amin tache.
    zimi si mie cum sa postesc ca sami apari in vis. sau macara la romana, adica universitate.

  11. nenea ăla a fost, este şi va fi pupătorul de curînt al lui boc

  12. Trebuie să apărăm valorile famigliei. Drept pentru care le-am pus la loc sigur, în cutia de valori a băncii Dacia Felix.

    Gagica pe care a luat-o la palme Rareş Pedelescu era lesbi? Cred că da, având în vedere că nu a picat pe spate la vederea Boc Juanului de Cluj.

  13. @simona :gizăs, ce antren e la tine pa blog : sex! violentza! ca alcoolul oricum il avem cu noi pa orice blog ne-am duce! :mrgreen:

  14. Şi Morar în Noua Tachedonie a avut sex mai devreme.

  15. lesbiennes contre les pédés

  16. E deja cinci jumate, azi, şi manelistul încă nu şi-a dat demisia. Aşteaptă să uităm?

  17. De vrais pédés de fausses vierges

  18. @bleen nu stii ca nu-i semn bun sa-tzi dai demisia de lunea? 😆

  19. @nedo : oare ashtia la catzavencu or fi organizat vreun sex in grup(e) pa bloguri fitzi gata start?

  20. Am o criză de bilă, cineva trebuie să-şi dea demisia ca să-mi treacă. Văd că nu merge cu Colebil.

  21. pdl cluj e plin de jigodii: buda, niculescu, călian, giurgiu, apostu… de ce aş crede că boc ar fi chiar atît de naiv?

  22. cred că au vrut să rîdă de istodor că era să-şi piardă laptopul

  23. boc pozează într-un fel de iliescu, sărac şi cinstit. limbaj de lemn. viziune de cal. ăştelalţi, dimpotrivă! mi-e greaţă. ştii ce mă frămîntă? nu am cu cine vota 🙁

  24. mă rog, cît era primar, cu puţin înainte de alegeri, l-am văzut cu nevasta şi cu copilele. nevastă-sa are referinţe bune de la colegi din filologie, mi-a fost profesoară pentru foarte puţin, în anul I, după care a plecat brusc şi n-am mai dat examen cu ea, pentru că a avut o sarcină complicată şi a trebuit să stea acasă – sper că nu mă înşeală memoria. boc le-a fost profesor unor colegi de-ai mei care aveau nu ştiu ce ştiinţe politice sau aşa ceva în modul. referinţe bune iarăşi. am povestit de cîteva ori cu el, după ce ajunsese deputat – omul era super ok. de ce dracu s-a încîrdăşit cu ăştia nu ştiu.

  25. @nedo : uelcăm to ză club! io n+am cu cine vota de mult! 😥

  26. La postarea cu şoferii bătuţi aţi dat-o pe lesbiene, la postarea cu lesbiene o daţi pe Boc, la postarea cu Boc ce o să mai faceţi?

  27. băi, mai găseşti un loc acolo, ceva… chiar şi la parlamentare m-am descurcat. acum e potop aici.

  28. Cica aia se intreba inclusiv ma-sa 🙄

  29. @bleene : tzi-am zis doar ca simona ne mina catre pierzanie ( da da dumnezeea) intii a bagat violentza ( asa de lunea) apoi a supralicitat cu sexu’ shi acum ne balacim in pulitica! ce urmeaza? alcool din greu cum ziceam : ca doar shtii : nu exista femei urate, numa vodca nu-i destula! asa shi cu politica , bade nedo : nu exista sa n-ai cu cine vota , daca ai suficienta beutura! asha k : toarna simona!

  30. @nedo ; vrei sa vii o tzara la bucale la un skimb de experientza electorala? :mrgreen:

  31. s-ar putea să ajung peste vreo 2 săptămîni

  32. Deocamdata e foarte greu sa impui “normalitatea homosexualitatii” in fata majoritatii heterosexuale, in plan global.

    Maine poimaine o sa vedem bleeni si nedormiti defilând impotriva discriminarii fata de cei care o au mica. Totul e posibil.
    Din pacate (pt unii) si din fericire (pt altii) soarta nu-si revizuieste niciodata deciziile 🙂

    da, da…stiu…”atata capu ai..”

  33. u ar uelcam! banuiesc ca ne vedem la universitate! :mrgreen:

  34. @nedo : exista vreun program cu care sa poti pune diacritice?pls! pls!pls!

  35. Carol, scumpi, ai scăpat de la năstase? sper că nu ţi-a scăpat nimic pe jos?

  36. mi-a plăcut comentariul tău. eşti un tip foarte profund.

  37. @anarhixe ; doar n-o sa ne oprim pt a\tata lucru! :mrgreen:

  38. @carole : sunt dezamagita ! corect era : sa defileze impotriva celor care o au mare!asha , nu vad cum i-ai lovit! dimpotriva!trebuie sa-tzi dea o bere! 😉

  39. pana si micile placeri ale vietii ne sunt interzise de jegurili astea. Pune-ti mana pe bate si furci si sa-i seceram. Trebuie sa luptati pana la ultimul om pentru drepturile celor casatoriti sau cu prietene nashpa (Ioana Timofte?) 😈 😈 😈

  40. @nedooooooooooooo : diacritice???? pls! 😥

  41. @Carol
    Abordarea ta, demnă de un psiholog al Poliţiei Voluntari, m-a înfuriat peste măsură. Îmi tremură vocea, m-am învineţit, venele mi s-au umflat, cred că o să cedez psihic şi o să recunosc că eu am violat-o pe Tanţa, fiindcă râdea de mine că o am mică şi că tot eu sunt cel care i-a crăpat capul cu toporul lui Vasile, din cauză că el o avea mare.

  42. @cruela

    Daca tu esti in tema cu dimensiunile reale eu nu-mi permit sa te contrazic. Am dat doar niste exemple virtuale, la intamplare.

  43. @bleen saruta-tzia-ash talpile, p-asta o stiu , dar femeia care plinge are de pus diacritice la 100 ( una suta pagini) ca e mare scriitoreasa!shi deja a dat in dambla cu alt + shift 😥 😥 😥

  44. în cazul în care nu e deja instalată. control panel -> tab-ul languages, sus în mijloc -> details -> text services and input languages -> găseşti undeva pe dreapta un buton de add. mai întrebi cînd ajungi acolo.
    apoi, frumos, cînd ai browserul activat, cu alt+shift, schimbi de pe aia englezească pe cea românească şi comentezi. dar sînt un pic diferite, s-ar putea să faci o vreme confuzii între ele, mai ales la z şi y ; şi ş…

  45. Carol, nu fi mârlan. Dacă ai o problemă cu Bleen şi cu Nedormitul, rezolv-o cu ei. Glumele de genul ăsta, “Da de unde ştii tu fată, ai văzut-o?” nus e pretează la un individ civilizat ca tine.

  46. @bleen

    si totusi..ce-ai vrut sa (-mi) transmiti? Nu crezi c-ar fi mai benefic pt tine sa trimiti e-mailuri florareselor, sa le convingi (eventual cu poze), decat sa te declari profund nemultumit de parerile mele?

  47. @carol draga, la cate subtilitatzi ai tu pe cm patrat de chelie , ma mir ca n-ai intzels ce tzi-am zis ! indiferent de ce shtiu eu sau nu despre subiectu’ in chestiune, in loc sa-i jigneshti, i-ai magulit! shi nu cred ca asta vroiai , la cat de bine te cunosc!

  48. @bleemona
    cum scrii “nu fii”??? treci la colţ cu funduleţul spre noi şi recită de 100 de ori nu fi cu un singur i

  49. @ carol: subscriu. “Glumele de genul ăsta, “Da de unde ştii tu fată, ai văzut-o?” nu se pretează la un individ civilizat ca tine.”

  50. @bleen : iu ar a tru gentlman! ( aici urmau pupaturi shi fluturari de gene)

  51. @nedo ; saru’miinile shi poimiinile ! p-asta o shtiam , numa ca are de pus diacritice pa 100 de pagini gata scrise!shit!

  52. Carol
    cum a fost la năstase pe blog? pe mine cel puţin m-a iubit grija să nu păţeşti ceva…

  53. @Bleen

    Fii serios. Nu exista nicio problema intre mine si voi ( cel putin in ce ma priveste). E doar un simplu dialog.

    Revino-ti!
    Nu e cazul sa faci scene doar pt ca eu te-am dat ca exemplu. Cum spuneam..totul e posibil.

    Si in afara de asta, nu eu am fost cel care ti-a pus “barbatia” in balanta. 🙂
    Croiala de vila ne e martor/a 🙂

  54. @nedo : lasa-l ca a venit marcat ! n-ai vazut ce-a postat subinconshtientu’lui , sireacu , cand a ajuns in tzara postului lesbienelor ? un singur lucru avea in c..ap!

  55. cruela, dacă te referi la un document în word, ceva ce lucrezi tu acuma, e cam complicat. în principiu se foloseşte edit/replace, dar cu grijă, să nu pui diacritice şi unde nu trebuie. apoi, reverificat la mînă, recitit tot textul… poţi face cam 10-15 pagini pe oră, depinde cum îţi merge mîna…

  56. @carole tata, patinezi rau!shi din pacate ai luat viteza cu frana pusa…noroc bun!

  57. @Carol

    O să vorbesc serios, deşi nu prea îmi stă în caracter.

    Personajul Carol? face deja parte din folclor. Tu nu eşti decât pretextul de la care a pornit. E o joacă. Spre deosebire de tine, personajul Carol e amuzant, în felul lui băţos de a fi. E lipsit de umor, e supărăcios dar e simpatic în felul lui. Nu e acru. Sau dacă e acru, e o acreală bonomă. Tu nu eşti nici acru, nici ridicol. Tu eşti prăfuit şi pisălog la modul cel mai plictisitor cu putinţă.

    Personajul nostru e mult mai reuşit decât originalul.

  58. @nedo , ei bine asta facem : am luat-o-n mina!pagina cu pogina!ca mai sunt si note de subsol…..

  59. carol
    femeile au bărbăţie? hai să discutăm despre bărbăţie. ce mama naibii e bărbăţia? o chestie pe care o porţi în pantaloni? se măsoară în centimetri? în ţoli? sînt unii care au pipota mai umflată. ăştia cum pot fi raportaţi la parametrul bărbăţie?

  60. @ Bleen: iar subscriu. Da’ ce-am, bai, nene?

  61. @bleen

    Ai dreptate

  62. @nedo : uitzi un lucru capital : femeia e di_vina! always! barbatzii e doar victime!

  63. Nasol. Tache nu trebuie să fie niciodată de acord cu Măuzes sau alţi muritori. Sau dacă e, nu trebuie s-o arate. Astfel rămâne fără autoritache ontologică, aş putea zice, dacă aş fi Patapievici.

  64. ar trebui să binecuvînteze

  65. @nedormitul

    da, si?

    n-am inteles despre ce e vorba. Niste imagini cu comentariile mele pe pagina lui bombo..

  66. @Simona Tache

    si tu ai dreptate.

  67. ne-a fost frică să nu îţi fure bărbăţia cu feminitatea lui. sînt şi comentariile noastre acolo. am aşteptat să ne răspunzi. nu ai răspuns, chiar ne-a fost teamă să nu păţeşti ceva.

  68. @ carol: si, daca are dreptate bleen, nu poti sa-i ceri scuze cruelei? cam cat de greu tre’ a fie pentru un barbat sa-i ceara scuze unei femei fata de care a fost nepoliticos.

  69. destul de greu. imi aduc aminte cand am gresit si eu in fata unei femei. ce femeie. aveam doar 7 ani. inca invatam sa mananc de pe jos sanatos. ma intorceam de la furat de struguri cand am trecut pe langa cea mai frumoasa pustoaica de 6 ani. de mic imi placeau mai tinere. am traso de codite si am fugit. nici pana cum nu miam cerut scuze.
    imi cer scuze, carol?

  70. bleen, una din preferatele mele

  71. Eu mă refeream la comentarii, nu la muzică…

  72. eu stiu pe unu de la PDL Iasi care a luat atitudine impotriva chinezilor(de la santierul din oras de la el). si Basescu a zis ceva de unguri saptamana trecuta.. era normal sa se ajunga si la lesbiene. ce, ele nu-s oameni?
    am fost convins tot timpul ca, asa cum au prezis marii intelectuali ai acestei tari, PDL e partidul care va moderniza romania(romania suna feminin…oare nu e si ea lesbiana?)

  73. Educatia si Sanatatea sunt lesbiene…de aia le evita politicienii…ce sa mai zic de Cultura si Reforma…
    eu cred ca Romania si Bulgaria sunt si ele lesbiene…tot timpul impreuna…peste tot pe unde se duc…nici nu ma mira ca au intrat mai tarziu in Europa…

  74. @Simona Tache

    Nu
    nu-mi cer scuze “croialei de…” Dimpotriva.

    N-ai decat sa iei masuri..dar am principiile mele.

  75. carol
    măi, tu eşti mai rău ca mine

  76. carol, fii atent ca daca incepe htiler sa-ti dedice muzica si poezii te tiraste dupa el in buncar si o sa trebuiasca sa-i gatesti. daca nu mergi cu cinci gaini sun sac de patrunjel o sa te puna sa faci flotari. ai grija. carol?

  77. @ Carol: daca astea sunt principiile tale, sa faci afirmatii marlanesti vizavi de femei si dupa aia sa nu-ti ceri scuze, ia-ti principiile si du-le pe blog la nastase, ca poate lui ii plac astia ca tine. o sa iau fix masurile pe care le banuiesti.

  78. luati-va la revedere de la carol, ca ne paraseste

  79. simona, iartă-l. m-ai iertat pe mine, iartă-l şi pe el. ascultă de un păcătos

  80. sper să rămînă la revedere, nu adio.

  81. carol
    cere-i scuze, nu face ca mine.

  82. Too late. S-a schimbat imaginea între timp.

  83. mie de nesimtitii care jignesc o femeie si dupa aia nu-si cer scuze ca au principii mi-e pur si simplu sila, ma iertati, asa ca…

  84. bine, atunci pe viitor de cine întrebăm?

  85. lumea a început să dea căutare pe google: tachepedia.wordpr… etc Avem succes!

  86. oricum, asa cum a zis bleen, personajul inventat de noi era mai simpatic decat carol insusi, asa ca strigam tot aia, doar ca n-o sa mai vina un necioplit sa sugereze femeilor de pe-aici ca au vazut ce e-n pantalonii barbatilor de pe-aici, atata tot

  87. adevărul e că şi noi l-am cam provocat… dacă-i cere scuze în moderare îi dai drumul?

  88. ii dau, insa fac pariu pe ce vrei tu ca este atat de necioplit incat n-o sa-si ceara. e genul care mai bine moare decat sa-si ceara scuze. cred ca nici lu’ nevasta-sa nu i-a cerut vreodata

  89. bun. măcar acum mingea e la el

  90. poftim mesajul de adio al lui carol:
    “@simona tache
    daca era sa fii cat de cat impartiala ai fi vazut ca “croiala de vila” e cea care trebuie sa-si ceara scuze.
    Dar cum, mai mult ca sigur, acest post nu va trece de moderarea-ti iti urez cele bune!”

    ca la gradinita: “tovarasaaa, cruela m-a batut, ea trebuia sa-si ceara scuze”

  91. mă gîndeam, dar să nu zică că nu a avut şansa să repare.

  92. dragi tovarashi, ma impartashesc din tainele diacriticelor shi a infigerii lor la locul potrivit, la momentul potrivit , shi ele ishi bat joc de mine , asa ca am luat o pauza shi-o sarma! vaz ca carol pretinde scuze! shi cum eu mai am ceva pa stoc : ia d-acilea ; carole scuza-ma! nu trebuia sa ma pun la mintea ta! am greshit!implicit vorbele mele la adresa ta n-aveau ce cauta in acest post, trebuia sa te las sa straluceshti! asha cum ai stralucit shi la nastase!sa-mi fie de invatzatura sa ma mai iau in gura cu unu care se pricepe la….cum ii zice la rima aia?aaaa… dimensiune! inclusiv a ridicolului!

  93. acum ma duc la diacritice! mai vin mai tarziu!

  94. am uita sa zic : io mi-am cerut scuze, da???? cine urmeaza???

  95. carol, daca vezi ce scriu aici, sa stii ca-ti urez un sincer spor la numarat oua pe blogu lu bombo! numai ca vezi sa nu-i furi din oua omului ca tot dna-ul sta la panda acolo.

  96. deci ma intreaba carol asa:
    @simona tache

    explica-mi in ce context trebuie sa cer scuze acelei “croieli”.

    iar eu ii raspund:
    @ carol: in contextul in care ai sugerat ca are cunostinta despre ce detin in pantaloni domnii care posteaza pe acest blog. inca mai poti sa-ti ceri scuze.

  97. tot carol: “pai, doamna tache, din moment ce croiala m-a contrazis si a spus ca e vorba de “cat de mare o au” respectivii, eu n-am vrut s-o contrazic. Ar fi fost culmea!”. si “@simona tache: vorba alora, facatake voia take”

    pai ia gata, in cazul asta, ca m-am plictisit. beahhhh

  98. Ptiu, ce am ratat… Saptamana trecuta am fo la Cluj… De ce n-au organizat atunci marshul? Nu trebuie sa va impacientati… Probabil PDLeii n-au nimic cu lesbienele dar e bine sa te pui contra mai ales in campanie electorala 🙂 Ca doar dl. Apostu (parca asa il cheama pe catindatul pdl) tre sa culeaga si votul tzatzei cu printzip si morala… nu?

  99. @danko: sa fii carol? parol! si ce stengar!

  100. Lesbianul din Lesbos

    Si cu noi cum ramane? 😳

  101. strengar…vorba vine

  102. ce intrebare e asta? normal ca se lasa cu paruiala! atunci dupa ce s-ar mai face daca nu s-ar cafti nimeni?

  103. am si eu o curiozitate, in afara de ceea ce-a raspuns Carol (mai mai jos)la ceea ce-a zis cruela in postul de mai jos, a mai zis Carol altceva?!

    2009 February 9 5:53 pm
    cruela de vilă permalink

    @carole : sunt dezamagita ! corect era : sa defileze impotriva celor care o au mare!asha , nu vad cum i-ai lovit! dimpotriva!trebuie sa-tzi dea o bere! 😉

    Carol permalink

    @cruela

    Daca tu esti in tema cu dimensiunile reale eu nu-mi permit sa te contrazic. Am dat doar niste exemple virtuale, la intamplare.

  104. Simona, pot sa te mai te intreb ceva?

  105. aaaah, Simona, de cand te asteptam!
    avand un weekend lucrativ si plicticos, la domiciliu, am cetit toata dumineca (dupe ce fusai la biserica!) evenimetele, show-urile, blietz-krieg-urile si news-alerturile de pe coti, doar-doar voi iesi din starea de speen duminecal, de care va vorbeam. Nimic la orizont! Plictiseala, no-news, prostii si prostioare …..

    pana ce aparu minunea:”PDL le-a pus gând rău lesbienelor la Cluj” Fraaate! sa vezi batalie pe bloguri!
    Cand colo: nimic-nimicuta! vreo doi crestini si trei la andropauza comentau de zor, cu placiditate, ca sa fiu mai clar !!!

    N-am putut sa ma esprim, neam! si-nprezemnt sufer de frustrare si nebagare de seama!!!

    Acu’, intre noi , intelectualii: ce se intampla, de fapt, la Cluuujjj? ca in ultima perioada aud numai zvonuri vesele!!! Clujenii????

  106. dupa ce carol a fost lichidat…ma astept sa apara Carol al II-lea..

  107. legat de proverbiala inteligenta a politicienilor, acu o luna si ceva zappam pe TV si dau de o emisiune gen Cine stie castiga..fiind sfarsit de an erau invitati unii vedete..intre ei si un deputat, David Lammy, Minister for Higher Education and Intellectual Property in the Department for Innovation, Universities and Skills (practic un secretar de stat, tipu mai fusese si pe la Cultura)
    tipu bata-bata, nu stia nimic.. cu toate astea a scos doua raspunsuri tari. il intreba ala: cine e “Maria” care alaturi de sotul ei a facut o gramada de descoperiri si a luat premiul Nobel etc? Ministru: Maria Antoneta…ii mai baga una: cine i-a urmat Regelui Henri VIII? asta, genial: Henri VII.
    tre sa ai tupeu in viata si in politica…

  108. What's in the Box...?

    hai sa facem mars pro carol si pro lesbiene bisexuale

  109. on topic:
    -locuiesc pe langa o comunitate de gay(una a doua ca marime, dupa aia din San Francisco, asa zic ei :mrgreen: ).
    Io mi’s hetero, clar 🙄
    Ghinionul… 😆 e nasol sa fii “asaltat”. Daca te duci prin barurile din zona, singur, la o bere, “ai mierlit-o”: se cheama ca ai iesit la agatat. Si nu scapi nici cand le explici frumos ca esti hetero…insista, ca poate esti timid si vrei sa te re-convertesti 😆 .
    – am simtit si io cum e sa fii mujer, si sa se infinga ochii in fundu’ tau 😯 ca-n basmele romanilor, imi venea sa “arunc gresia in spate, sa se faca munte…hahaha 😆

    In fine, uite asa devii homofob si constati ca ti se pare gretzos sa vezi barbati sarutandu-se pe gura. Nope. Nu sunt religios :mrgreen: si cred ca fiecare face ce vrea cu fundul sau . Am descoperit insa ca am oroare sa vad barbati in ipostaza asta.
    Sper sa-mi fie aparate drepturile mele hetero 🙄 .
    oricum, nu am nimic cu lesbienele, mai ales alea bisexuale, haha :mrgreen:
    ps. hm…si nici macar nu vad care-i problema cu marsul PDL-ului. Astia se vor “crestini populari”, daca nu ma insel. Homosexualii fac marsuri ca asa sunt ei, fac si astia marsuri. ca va?
    ps2. btw, “liberal” inseamna sa intelegi si pe unii si pe altii(gay si crestin democrati, live and let live) si sa-i lasi si lui Carol dreptul la replica, la enunturile “alea”.
    p23. @livium 7:56 PM, nasol. what can I say. sindromul office, ce sa-i faci.

  110. eram acasa acu vreo 2 ani..si a sunat la usa dascalul de la biserica…venise cu lista de semnaturi contra homosexualilor…ai mei, oameni cumsecade, au semnat…a semnat tot blocul..
    pt o clipa, m-am gandit sa ma duc sa ii zic aluia ca eu sunt homosexual(de Londra) si sa-mi zica care e problema…cred ca lu maica-mea i-ar fi fost rusine sa mai iasa din casa…
    la precedenta mea intalnire cu Biserica, urcam scarile spre bloc…si un popa m-a injurat ca un nesimtit ca nu i-am zis Sarutmanaparinte..nici nu-l vazusem..i-am zis lu bunica-mea…care a zis ca eu sunt de vina…

  111. @simona
    viata e minunata. ymmd. multumesc.

  112. CP_Way,
    si mie mi s-a intamplat chestia asta… intr-o vreme aveam impresia ca gay sunt finuti, mai civilizati decat barbatii hetero…pana am fost acostat de cateva ori ca o domnisoara de niste manelisti…
    unu, intr-un club, mi-a zis ca el e seful pe acolo…si eu, ca o gagica nemancata din provicie, ar fi trebuit sa cad in bratele lui…cand am iesit..m-a vazut ala..era in masina lui…m-a claxonat insistent(in momentul ala mi-am dat seama, definitiv, ca nu e nicio diferenta intre a fi hetero si gay)…a zis ca ma duce el cu masina acasa…

  113. Fetele lesbi au si ele dreptatea lor.
    Daca l-am avut pe Adi_bombonel Prim-Ministru, ele de ce nu pot sa acceada ?

  114. nu-i pot pe intelege pe imbecilii care protesteaza impotriva cuplurilor homosexuale. pai ce doresc astia mai exact? sa-i dezlipeasca pe unul de altul (pe una de cealalta)? sa-i interzica prin lege, sa-i bage in puscarie? protestele astea nu cred ca rezolva altceva decat sa-i faca pe copiii pubertini curiosi si eventual sa sexperimenteze ideea. mai urmeaza proteste vis-a-vis de cuplurile in care barbatul e mai mic cu mai mult de 5 ani fata de femeie si de cuplurile in care femeia e mai mica decat barbatul cu mai mult de 20 ani. 😐

  115. daca e criza, deficit bugetar si alte furturi, omenosii de la PDL nu pot sa dea pensii, autostrazi si alte alea…
    dau si ei ce pot: un mars anti-Lesbiene…ca e gratis…
    am vazut pe tv(cred ca e notoriu)…unii din Insula Lesbos au dat in judecata , au cerut sa nu se mai zica Lesbiene etc..a iesit unu de la proces si a urlat, un barbat: I am Lesbian and I a proud…

  116. What's in the Box...?

    jim,te bagi la un hatrick?

  117. apropos de homosexuali si tolerantza : eu am un amic care-i iubeshte sincer , dupa ce shi-a facut urmatoarrea socoteala simpla : un homosexual in plus, doi concurentzi in minus! ❗ 😆

  118. @jim feet:
    -exista in “La dolce vita” un pasaj, in care un homosexual spune la un moment dat “ca o sa stapanim noi lumea, o sa va aratam noi drepturile noastre, etc” etc. Fellini a surprins f bine ideea. Stateam de vorba :mrgreen: cu 2 amici homo. Io eram ceea ce se cheama “straight ally”, aveam sa aflu, cu ocazia asta 😆 Unu’ era pasiv, altu’ era activ’. Pasivu’ era asa mai feminin si voia sa-l cucereasca pe activ, activu’ era barbatu'(clar!!) si era si el…aveam sa raman blocat, cu exact acelasi text in gura, pe care il pusese Fellini acum 50 de ani, in gura unui personaj de film: ” o sa va aratam noi, o sa vedeti voi, etc”. ma rog, in campusul ala luasera bataie niste lesbiene, se pare, asta era sursa nervilor 😛
    Mde, frustrari de minoritati. Ei, la ora actuala, se schimba politica si incep sa protesteaze si ailalti. Asta pana cand nu devine “obligatoriu” sa devii homosexual, cum circula un banc 😈

  119. @asa ca i-oi inteleg pe pedalihtii ashtia ; daca se umple lumea de lesbiene, ei cu cine mai..???voteaza! asta era cuvintu’!

  120. @CP adica : vom fi homosexuali din tata-n fiu?

  121. btw, nu spuneti “activ”, “pasiv”..asa am fost atentionat, tot de unu’ din astia de prin barurile alea :mrgreen:
    it’s “up” and “down”, that’s the slang 😆

  122. @cruela:

    “# Un om in varsta doreste sa emigreze. La completarea formalitatilor este intrebat de catre oficialitati de ce.
    – Datorita homosexualitatii…
    – ??????
    – Pai, in timpul nazistilor se pedepsea chiar cu moartea, dupa aceea cu carantina, apoi cu inchisoare iar acum este permisa prin lege. As dori sa emigrez pana nu devine obligatorie.”

  123. What's in the Box...?

    poo-pushers,pillow-biters

  124. Panica in alimentara

    Carol,
    daca citesti acest comment sau il vei citi vreodata sa stii ca te iubesc. team iubit de la inceput si te iubesc si acum la sfarsit. si nimeni nu stie nimic despre ce se afla in pantalonii lu nedo in afara de mine. eu stiu. eu cunosc. am fost acolo si am iubit.
    bleen,
    poate intro zi vom fi femeia unu altuia sa ne jignim si sa ne cerem scuze.

  125. @somebody: cum sa fac ca sa-mi apara in loc de google, jurnal roz de cazarma si nu numai cand deschid internet explorer?!
    @What’s in the Box…?: “hatrick” insemnand some “unorthodox” stuff, in limba comunitatii ghei?

  126. Pâinica din alimentară, nu mai e nimic la mine în pantaloni, de ce minţi? nu mai sînt nici pantalonii. guţă m-a mîncat aproape tot, pînă la stomac, inclusiv. trăiesc ca o mare glorie din trecut, doar cu un bust (da, mi-a mîncat şi mîinile, deşi promisese că îmi roade doar unghiile) şi acuma vine copilul şi mă desenează cu carioca.

  127. @somebody: si nu numai cand deschid internet explorer.

  128. nu deschizi internet explorer. e browserul creţuleascăi. totuşi, dacă insişti, te duci în tools -> internet options şi şi îţi apare o căsuţă albă, în care scrii http://www.opera.com sau http://www.google.com/chrome. dai ocheiuri, închizi internet explorerul şi îl redeschizi.
    pe urmă te descurci tu…

  129. @Gizăs
    Copilul fără imaginaţie o să-ţi deseneze doar mustaţă.

  130. Nu mai deschideţi niciodată IE. Dezinstalaţi-l!

  131. mai bine, în loc de opera com, scrii asta: http://www.opera.com/browser/download/ e mai sigur :mrgreen:

  132. bleen, nu-i da sfaturi neprofesioniste. să facă ce îi zic eu. 😛

  133. @Hitler de la sculărie

    Şi vom trăi banaţi până la adânci bătrâneţi.

  134. @nedo: :)))))))

  135. şi nu te mai lua de copilul meu şi al guţămagdalenei

  136. opera îl bate pe van chrome

  137. Şi dacă copilul vostru e un adept al artei minimaliste, ce te faci? Nu râde Carol de tine?

  138. firefox îi bate pe toţi. Că mă apucă acum nostalgia.

  139. unchiu’ bleen,
    a zis pozache sa treci acasa sa-ti faci temele la Elvis

  140. ai speed dial ? ai mouse gestures? ai comandă vocală? ai feederul ăla frumos ca un client de mail? n-ai nimic, treci la locul tău, chrome! eşti repetent!

  141. e adeptul artei Mini Me-liste.

  142. firefox nu bătea opera. nici thunderbirdul nu bate the bat!

  143. Că tot am vorbit de lesbi, homo şi pedelişti: editorul din mine mi-a pus în vedere ca mâine dimineaţă să apară pe blog Elvis part tri. Trebuie să mă supun (dacă m-ar auzi Creţuleasca nu aş mai scăpa de ea).

    Dictatorul l-a bătut pe Elvis cu cureaua la funduleţul gol, cam care ar fi continuarea? Să trec la faza când ăşi face Cristian Preda blog (poate se enervează şi mă scoate din blogroll) sau să mai insist asupra alcovului?

  144. are un fel de speed dial (nus e compară cu speed dialul lui firefox dar emrge repede)

  145. treci pe blogul lui preda. prea mult sex şi violenţă astăzi, m-am săturat…

  146. speed-dialul lui firefox a fost copiat după opera. dar nu se compară cu speed-dialul operei

  147. @roth

    Păi asta fac acuma: caut idei de plagiat.

  148. N-aş putea să scriu în câteva propoziţii ideile generale ale următoarelor 25 de episoade?

  149. nici un browser nu mi-a rezistat aşa de bine ca opera, cu 1000 de pagini deschise, multe cu youtuburi, pdf-uri şi alte minuni.

  150. Acum nu mai pretind scuze doar de la Croiala de vila, ci si de la Simona Tache!

    Sa vedem.
    Au atata demnitate?

  151. firefoxul are o problemă cu resursele. Chrome e diferit: fiecare tab e un proces.

  152. Dacă scriem Biblia lui Tache avem şanse să intrăm şi în programa şcolară.

  153. Copiezi idei de plagiat?

  154. te ajută la navigare folosind doar nişte gesturi din şoarce cu butonul din dreapta apăsat. chrome şi firefox n-are. şi e multe chestii de care ai putea întreba ce-i aia.
    ştiai că eu îmi aşez taburile şi address-barul jos? e mai comod pentru ochi. în susul lui screen e clean, bleen.

  155. la opera defaultul e să şi le aloce singură, dar poţi seta resursele cu mîna. eu i-am alocat o grămadă fixă (că era de unde) şi ram şi de pe hard şi n-are treabă.

  156. Da’ s-o scriem pe bune, cu capitole, cu tot ce trebuie. Bine, eu am o problemă, nu prea ştiu Biblia aia originală dar d-aia există google.

  157. Plagiez cu materialul clientului. Aştept provincia.

  158. chrome e simpatic, haios, dar e încă prea crud. opera are nişte ani grei în spate. plus că mai degrabă am încredere în suedez decît în american.

  159. nedo
    Ne-ai convins! Gata! Esti cel mai bun!
    Gizas…

  160. Elvis şi Măritul stau spate în spate, fiecare pe câte o parte a patului. Elvis plânge încetişor. Măritul rămâne dur sau se înmoaie?

  161. am 11 taburi deschise şi nici un semn de oboseală

  162. trage o dură de uischi şi rămîne gur. apare guru.

  163. nedo
    deci se renunta la F16, nu?

  164. Am folosit Opera acum vreo 5-6 ani, vreo 2 zile. Dar am revenit la FIrefox.

  165. Bleen
    Depinde daca e inainte sau dupa.

  166. Îl mângâie pe creştet şi îşi cere scuze?

  167. Si eu am fost la Opera in anul I de facultate. De atunci n-am mai folosit.

  168. Gizăs e din Cluj. Nu cunoaşte geografia Bucureştiului.

  169. se inmoaie, dar nu-i arata. dupa aia, uita ca s-a inmuiat si ramane dur pana la capat.
    de-abia la final, dupa ce elvis e distrus, isi da o palma peste frunte: “ba, da’ io nu trebuia sa ma inmoi?”

  170. La ei Opera e ceva de bine. La noi nu.

  171. la mine a fost invers. de fapt, mai am instalat firefoxul, ca să mai deschid pagini neautentificat, să pot comenta la năstase cu adresa lui geoană.

  172. D-aia bucureştenii nu folosesc Opera ci Firefoxul.

  173. femeie… hotărăşte-te. sau nu te hotărî, mai gîndeşte-te, dar zi repede.

  174. Doar Cătălin Botezatu foloesşte Opera.

  175. Tot la sex si violenta ati ajuns!

  176. Nu, se întoarce şi cu voce tremurândă şi lacrimi în ochi îi zice: Mathilde, tu es revenu!

  177. Şi Elvis începe să cânte (ca în filmele indiene): You’re the devil in …..disguise.

  178. Am vorbit cu Preda. A zis că scrie el episodul 3, că a fost de faţă şi ştie cum s-au întâmplat lucrurile.

  179. e şi opera maghiară şi asta a noastră, e două. la care i-au făcut nişte upgrade-uri şi arată cît de cît decent.
    apropo de operă, prima mea experienţă a fost foarte neplăcută. adică am rîs de m-a durut burta.
    mersesem cu soră-mea. cînta o soprană care îşi deschidea gura mai rău ca iliescu cînd e ultramegasuperbinedispus. îi umbla omuşorul prin sală, cred că se angajase plasator. limba fîlfîia şi aia ca proasta prin sală.
    la final, soră-mea mi-a zis că să stau liniştit, că absolut toată lumea a rîs înfundat, cu capul sub scaune.

  180. Vreţi să vă zic finalul?

  181. Asta deja e reality show. Cheeters.

  182. pe ce loc suntem in zelist?

  183. @ Nedo
    Mare dreptate ai! O zic io care folosesc Opera încă de când era mică (Netscape Navigator 🙂 ).
    Le-am încercat pe toate, dar nu sunt decât palizi epigoni Totuși Chrome pare să promită (când va ajunge la maturitate)

  184. stiu ca am promis, da imi refac si eu karma cum pot. ma uit la un spectacol de balet si bune maniere.

  185. Tachepedia e pe 85 in clasamentul wordpress. Bogdan Olteanu pe 89.

  186. Inca o editie produsa in caravana lui Mirshea….love is in the air… clar.
    Cand il strigam pe Carol sa vedem daca iese de dupa usa?Ups..cine-l asteapta pe canapea ❓ 😯

  187. daaa, cum spuneam și asearăpe acest blog roz, oamenii de știință probabil n-au soții/prietene, altfel nu ar fi durat milenii să descopere teoria relativității… ați ghicit, iar întârzie 😡

  188. sînt de-ai noştri
    biserica tachetară

  189. de fapt, e o facţiune. nu mai pune şi tu totul la inimă

  190. noi sîntem takedoxi catholichi ţaţichi evanchelicon

  191. io v-am batut pe toti… inca mai am netscape pe un computer cu win 98… sic :mrgreen:

  192. jeane
    am tras de netscape cît s-a putut. ultimele generaţii deja erau firefox sub altă pchiele, nu mai mergeau. în memoria lui, mi-am pus pe opera un skin de netscape.

  193. Io sunt şi mai tare: hardul meu are 2 mega şi e cât un şifonier.

  194. bine, ultimul release de netscape nici nu e atît de vechi, cred că se face parastas de un an de la trecerea spre cele veşnice

  195. alahtache n-aveti? 😯

  196. na, de noapte buna. poate ca am mai postat-o.
    http://www.youtube.com/watch?v=-XtJdblm9tY

  197. si la asta te-am batut bleene… mai am o carcasa de comodore in garaj la ai batrani

  198. Depinde ce cafea bea Simona. dacă bea Mecca Instant, avem şi alahtache

  199. io am un cip de memorie cît apartamentul tău

  200. Nu am nimic cu homosexualii – recte lesbienele, mi-s chiar simpatice.Preferinta sexuala este strict problema individului. Dar, a propos, de ce trebuie sa manifesteze- sa-si etaleze aceasta preferinta?In aceasta logica, tatarii din Dobrogea ar trebui sa demonstreze ca sunt tatari. Mi se pare o idee neinspirata iar a organiza o contra demonstratie este o idee stupida si periculoasa.

  201. tătarii din dobrogea nu sînt discriminaţi

  202. total off topic dhi destructiv pt comentarii va recomand tvr1!

  203. Stefan
    Au fost niste momente cand se cam manifestau bine si tatarii.
    Acum nu o mai fac pt ca s-au gandit ca au fost destul de convingatori.

  204. beeeei nedo fii atent… io am invatat bazele informaticii pe un felix desenand un triunghi isoscel cu 20 de linii de program… si ne jucam pe rand ca nu aveau acces 2 terminale concomitent… felixu nu era multiplayer

  205. si carol e mahomedu lu tache atunci? 😯

  206. @stefan michiu: n-are importanta ca s-au gasit niste lesbiene care vor sa arate ce sunt. pai daca-i s-o luam asa, te asigur ca exista destule pitzipoance si cocalari care nu fac altceva toata ziua decat sa arate ca le place sexul opus. nu crezi? sunt destule ocaziile in care omul isi exprima public preferintele sexuale, de regula sexul opus, tot in cadru organizat(vezi stupidele festivaluri, gale,etc in care sunt premiate cea mai buna piesa de dragoste sau cea mai frumoasa poezie de amor)

  207. si cand ne-au dus cu clasa in vizita la electromagnetica nu ne lasau sa intram decat in grupuri de 5 in sala de calcul pentru ca crestea temperatura si se dereglam computeru… aaa si ne-au pus halate si chestii din alea albe pe cap sa nu ne cada parul pe benzi

  208. “@ carol: si, daca are dreptate bleen, nu poti sa-i ceri scuze cruelei? cam cat de greu tre’ a fie pentru un barbat sa-i ceara scuze unei femei fata de care a fost nepoliticos.”

    ce rol mai au scuzele cand, deja oferite cu o zi inainte, a doua zi se intampla acelasi lucru. iti vine sa intri in pamant si sa nu mai iesi de acolo …

  209. What's in the Box...?

    paca’pacatu tau e ca esti redundant.rau.

  210. mie pe undeva imi place brauzaru diavolului de la mine de la servici ca nu se schimba avatarurile nici daca stergi cookies. 🙄

  211. Razboi, mars…..orice sa fie da’ bine ca nu mai se alege MISS Lesby !

  212. hihi, am fost invitata sa prezint ceva creatie la party-ul din cadrul festivalului 😆 ooops, cred ca nu trebuia sa zic asta 🙄

  213. Am văzut că se discută despre introducerea diacriticelor în texte scrise fără ele.

    Cel mai bun program pentru aşa ceva este AutoCorect, care e gratuit. Are două variante, contemporană şi clasică, după tipul de ortografie (Â/sunt sau Î/Sînt) preferat de utilizator. Eu de exemplu prefer varianta “clasică” (cu Î/Sînt) pentru că aceasta este ortografia logică (1 literă = 1 sunet) şi românească (“Sînt” e un cuvînt românesc folosit de la începuturile limbii române, “sunt” e un cuvînt latin băgat artificial în limbă în secolul 19).

    http://www.softset.ro/autocorect.html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint