Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Pentru toți cei care mă acuză că sunt plătită de PSD, PDL, MP sau PNL

Screen Shot 2016-05-19 at 16.35.38

M-am plictisit de idioții care, dacă nu sunt de aceeași părere cu ei, scot repede marota cu “Ești plătită de PNL/PSD/PDL”, așa că scriu această postare, ca să pot doar să le dau link către ea în viitor, fără alte comentarii, discuții și explicații. 😉

Așadar,

Cei care îmi spun că sunt băsistă (înțeleg prin asta “plătită de PDL” și, mai nou, de “MP”) sunt invitați să citească următoarele:

Asta

Asta

Asta

Asta

Asta

Asta

Cei care îmi spun că sunt plătită de PSD sunt invitați să citească următoarele:

Asta

Asta

Asta

Asta

Asta

Asta

Asta

Asta

Asta

Asta

Cei care îmi spun că sunt plătită de PNL sunt invitați să citească următoarele:

Asta

Asta

Asta

Asta

Asta

Asta

Acestea fiind zise, haideți sictir, ok? 🙂

Foto Shutterstock

14 comentarii

 1. Eu intentionez sa votez cu USB la alegerile astea. Te rog sa nu scrii rau si despre ei, doar ca sa nu fii acuzata ca te-ar fi platit 🙂

  • Uniunea Social Basista? 😆

  • E bine. Faci un lucru bun ca votezi cu USB si Nicusor. Votul tau se va contabiliza in sacosa doamnei Firea – Pandele.
   Dar banuiesc ca asta iti si doresti, caz in care imi permit sa te intreb, de ce nu o votezi direct pe doamana Firea?
   Atunci cand Firea Pandele va incepe sa stranga sosetele dupa 10 barbati, toti cei care ati votat cu USB si Nicusor sa va uitati multumiti ce treaba va face doamna menajera in Bucuresti. Pentru ca va fi meritul vostru!

 2. :mrgreen: io zic că n-are rost să pui la suflet şi că astea sunt nişte încercări de tot felu de pensionari pe care nu-i mai bagă nimeni în seamă la locul de şah de a socializa. Da de ce să ne enervăm? Da băăă, pe mine mă plătesc Ceaşcă!

 3. Cum, nu te mai platesc cititorii? Eu asa am stiu. Da’ avem voie sa te luam la rost pentru ca nu scrii ce si cum am scrie noi daca am avea talent si un blog de succes, nu? Ca altfel imi bag picioarele in ea treaba.

 4. Excelente argumente, Simona Tache!
  Nu merita sa dai atentie acuzarilor, cu atat mai putin acuzatorilor. Cui nu-i place aici, pe roz, sa schimbe blogul!

 5. Uaaauuuu, am avut postare cu “hai, sictir, scarba dracului” si io n-am fost pe faza….
  ce ciuda-mi e! 😛 😛 😡

  Ma duc la urmatoarea, ca am citit titlul si e cu Denisa, aia care s-a luat in clantza cu jenibila latratoare de Laura Chiriac, care si-a tras-o cu …cu mai multi, si se vrea sefa la sectorul 1, fi-mi-ar scarba de ea, ca fara prompter e vax, hai, sictir!

 6. cruela de vila

  Simona, nu joci cinstit! pai vrei sa-shi faca neuronii singuratici harakiri? cand si cum sa citeasca indivizii aia atata? si sa-si folosesca logica? care logica? bunul simtz? care bun simtz?etc…
  precum bine stii: cainii latra, caravan trece!
  lasa-i sa latre in liniste! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 7. trebuie sa ma reloghez mereu!!!!!!!!

  ai uitat ca esti platita de : Soros, Barnevernet, de noi cititorii, cum bine a zis Adi, ca sa scrii frate ce comandam, ce i cud ezordinea asta?????????

  esti platita evident, cum de nu v ati dat seama (??????????) de medicii aia de scrisesi despre ei ca iti dau numarul de telefon. mai, mai……………… Mai da si tu din căși, din mertzane!

 8. zi sincer, da Mihaela superbitatea sa, cat iti da? cu cat te plateste de scrii despre ea, ca noi muritorii stam la coada dageaba??????????

 9. Poza este genială ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green