Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Liviu Dragnea nu mai vrea să scriem pe Facebook că pesediștii sunt niște hoți, așa că ne pregătește amenzi de 100.000 lei

Screen Shot 2016-02-09 at 18.00.44

Later edit, 10 februarie 2017:

Atențiune, atențiune, ce veți citi mai jos este o poveste din februarie 2016. În urma presiunii publice, s-a renunțat la respectivul proiect de lege.

Domnul Liviu Dragnea, președintele PSD (un partid foarte iubit, compus în genere din oameni foarte-foarte cinstiți, foarte verticali, deloc puși pe furat din buzunarul poporului până la a plezni de îmbuibare, deloc cinici, deloc ipocriți și deloc mincinoși), mai avea un vis, pe lângă ăla de a reuși și data viitoare să scoale la vot toți morții din Teleorman: să facă o lege care să protejeze de defăimare grupurile sociale, mai exact, – ce să o mai dăm la-ntors? – politicienii deveniți oameni bogați (prin muncă cinstită, desigur). Practic, legile care existau deja și care-i protejează pe toți cetățenii țării erau insuficiente, trebuia o lege care să-i protejeze cu dedicație pe politicieni. Așa că domnul Dragnea, căruia i-a făcut mama cadou un loc în parlament ca să-și rezolve problemele personale, a pus mâna și a făcut o lege, în care a definit inițial așa termenii:

 Defăimare socială – fapta sau afirmația prin care o persoană este pusă în situație de inferioritate pe temeiul apartenenței sale la un anumit grup social.

 Grup social – categorie de persoane care se disting din punct de vedere social prin una sau mai multe trăsături de gen, vârstă, rasă, religie, origine etnica, limbă materna, tradiții culturale, apartenență politică, orientare sexuală, origine socială, avere, dizabilități, boală cronica necontagioasă sau infecție HIV/SIDA.

Legea a fost adoptată de senat pe 7 octombrie, dar, în urma scandalului pe care l-a iscat, mai ales în presă și în mediul ONG-istic, Dragnea a promis că va elimina din definiția grupului social criteriul apartenenței politice și pe ăla al averii și că va aduce la un nivel simbolic cuantumurile amenzilor, care la momentul ăla erau de 1000 – 30.000 lei (pentru persoane fizice) și de 2000 – 60.000 lei (pentru grupuri). Prima parte a rezolvat-o, parțial, chipurile, a eliminat criteriul apartenenței politice (nu-i problemă, îl pot băga mai încolo la loc, până una alta, important e să intimidăm, să devină lumea sfioasă), dar amenda a micșorat-o în așa fel încât s-a ajuns de la maximum de 60.000 lei la 100.000 lei. Pentru că așa sunt politicienii de la PSD, niște oameni care nu sunt niciodată mincinoși, ei doar spun că fac ceva și fac exact inversul a ce au promis. Practic, sunt cinstiți, onești și corecți și vor doar binele poporului.

Astăzi, proiectul de lege a primit avizul favorabil al Comisiei Juridice și al Comisiei pentru Drepturile Omului din Camera Deputaților, deși există deja legislație antidiscriminare, urmând ca, probabil, mâine să fie supusă votului final din Camera Deputaților. PNL consideră legea un atac la adresa libertății de exprimare și un instrument de cenzură foarte eficient, așa că a promis că va vota în bloc împotrivă, iar, dacă legea trece, o va contesta la Curtea Constituțională. Sper să se țină de cuvânt, căci, ca orice politician român, nici ei nu sunt deloc mincinoși și nu ne-au făcut niciodată nicio surpriză, noooooo…

Domnul Dragnea ține însă enorm de mult la legea asta și visează ca, la alegerile viitoare, oamenii care nu au internet și/sau sunt morți să se încoloneze, ca de obicei, către secțiile de votare, iar ăia care sunt vii și au și internet, să tacă dracului din gură și să nu mai posteze pe Facebook chestii urâte despre PSD, de frică că vor fi reclamați la Departamentul pentru Promovarea Demnității Umane și Toleranței (care ar urma să fie înființat în cadrul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării) și amendați cu 100.000 de lei.

Tot PSD a mai pus la cale, prin toamnă, împreună cu UNPR, și reintroducerea în Codul Penal a infracțiunii de “Ofensă adusă însemnelor naționale”, care tocmai fusese eliminată. “Potrivit acestei propunerii legislative, vor deveni infractori şi vor fi pedepsiţi cu maximum 3 ani de închisoare autorii şi distribuitorii/difuzorii unor discursuri, scandări, articole, filme, cântece, desene/caricaturi care vor fi considerate de procurori şi judecători că exprimă lipsă de respect, faţă de steagul ţării, de imnul ţării, de emblemele sau semnele folosite de autorităţile publice (de exemplu, lipsa de respect faţă de ecusoanele şi semnele ANAF, faţă de stemele judeţelor şi municipiilor, faţă de insignele poliţiştilor sau magistraţilor, faţă de roba magistraţilor etc.)

În prezent, lipsa de respect faţă de imn sau steag sunt sancţionate, prin reglementări speciale, cu amendă contravenţională (HG nr. 1157/2001). Sancţionarea prin amendă contravenţională este arhisuficientă, iar dublarea sa cu o sancţiune penală nu denotă decât intenţia străvezie a parlamentarilor din coaliţia majoritară de a împiedica exprimarea în public a unor atitudini şi opinii critice la adresa autorităţilor.” Am citat din protestul pe care l-a difuzat Active Watch. Vedeți mai multe detalii aici.

Cu alte cuvinte, în loc să legifereze transparența activității autorităților publice și prevenirea faptelor de corupție, PSD-ul și UNPR-ul (un alt partid compus din politicieni care ar face orice pentru interesul național, practic nu există politicieni mai de bună credință decât în UNPR, în frunte cu cel mai iubit general al poporului, Gabriel Oprea) lucrează, pe banii noștri, la a pune pumnul în gură libertății de exprimare, prin tot felul de legi.

E de ieșit în stradă dacă trec aceste mizerii.

P.S. Domnu’ Dragnea, și dacă o să scriem pe Facebook că sunteți niște cinstiți, cum am scris eu în tot textul ăsta, tot că sunteți hoți o să-nțeleagă toată lumea, știți? O să fie nevoie să faceți o lege care să ne amendeze și pentru laude. 😆

P.S.2 O să las aici un articol din legislația ÎN VIGOARE, pe baza căreia FUNCȚIONEAZĂ Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării:

SECȚIUNEA a V-a
Dreptul la demnitatea personală
ART. 15
Constituie contravenție, conform prezentei ordonanțe, dacă fapta nu intra sub incidenta legii penale, orice comportament manifestat în public, având caracter de propaganda naționalist- şovină, de instigare la ura rasială sau nationala, ori acel comportament care are ca scop sau vizează atingerea demnității ori crearea unei atmosfere de intimidare, ostile, degradante, umilitoare sau ofensatoare, îndreptat impotriva unei persoane, unui grup de persoane sau unei comunități şi legat de apartenența acestora la o anumită rasa, naționalitate, etnie, religie, categorie socială sau la o categorie defavorizată ori de convingerile, sexul sau orientarea sexuală a acestuia.

Sursa: http://www.cncd.org.ro/new/files/file/ORDONANTA_137.pdf.

Atât.

P.S.3 A, și până ne mai dăm cu toții un pic cu capul de pereți ca să lămurim diferența dintre defăimare și discriminare, rețineți că, dacă trece legea asta și cineva ne acuză de defăimare, o instituție a statului poate să ne amendeze SCURT cu 100.000 de lei, fără ca vreo instanță să stabilească dacă suntem vinovați sau nu. 😉 Nu-i așa că nu vă simțiți deloc intimidați? :mrgreen:

160 comentarii

 1. Domnul inculpat Liviu Dragnea. Cuvîntul inculpat o fi defăimare?

  • nu știu, da’ sunt sigură că i-ar crăpa capul lu’ Departamentu’ ăla pentru Promovarea Demnității Umane și Toleranței, dacă ar ajunge să fie înființat. orice ni se poate reproșa numai că nu suntem ingenioși nu.

  • Inculpat, cu siguranta. Domn, nu sunt sigur.

  • Pesedistii sunt niste iNputiti
   (da, cu n in loc de m)

  • Daca se voteaza aceasta lege ,ar trebui ca toti romanii sa iasa in strada si sa facem cu toti cei de la conducere ,ce a facut ilici iliescu ,cu ceausescu.Numai asa scapam de hoti si de pungasii acestei tari.Dar romanul este un fricos de felul lui,si nu va iesi nicaieri.Li se va imparte cate doi mici si o bere si va fi trimis acasa.Tocmai pe acest principiu,ca romanul este fricos,cei de la putere se bazeaza pe acest lucru.Stiu ca romanii sunt fricosi si prosti pe deasupra.

  • Promovarea demnitatii umane si tolerantei? Niciodata! Niciodata nu am sa le permit sa mi inchida gura! Voi spune categoric: Nu sodomiei (homosexualismului)! Sa ma bage la puscarie dar tot nu voi tacea! Aceasta lege e primul pas pt urmatoarea lege, prin care sa aprobe niste aberatii, dupa ce ne inchid gura! Asa ca sa ne aliniam cu occidentul! Le dau mai multa libertate homosexualilor decat noua, dar eu dpun, ca acest fenomen e cancerul societatii impreuna cu coruptia!!! Ce va mai urma? Legalizare adoptiilor pt doi tati sau doua mame???? Nu imi bor inchide gura!

  • Da ca ai tradat increderea oamenilor,pe ponta,si ca ti ai impus stilul disctatorial,sau ca dai afara asazisii oameni ai lui ponta,ca ai fost PDlist si coabitat cu Basescu,ca l ai impins pe scari pe ponta,ca ai pierdut toate campaniile electorale,ca sef de ca,mpanie,ca Baronesti Tleormanul,este??? ..defaimare??Ca Guvernul lui Iohannis,Ciolos,face prapad in rindul oamenilor multi si necajiti in aceasta tara?pensii,salarii si ai spus ca vei interveni,dar nu ti ai tinut cuvintul,nu?tot defaimare?ca dupa demisia lui Ponta,cochetezi cu minoritarul,ce vremelnic ocupa functia de Presedinte si nu ai impus ca Premier,un om al,PSD sau cualitiei si nu se ajungea la acest Guvern de imbecili si pliuni de bani,care s bat joc de romani si de ac easta tara,cit a mai ramas,nu????PSD cistiga ,sau vor cistiga alegerile,datorita unor conjuncturi,dar nu datorita tie,antipatic ce esti si pervers?nu tie rusine,pai,nu este Democratie,daca nu treceti prin Filtrul observatiilor si criticilor,pai la ce mai veniti la noi,la alegeri,nu ti este rusine???

  • In loc sa va bucurati de posibilitatea de a avea integritate si respect, aruncati cu idei nu mai presus de. De ce e Romania unde e? De asta. Multumim, multumim frumos

  • Dar condamnat cu suspendarea executarii pedepsei in prim instanta o fi defaimare?

  • Cristina Stanescu

   Dragnea si-a fundamentat legea pe un document al unui ONG si nu al Comisiei Europene.

   Proiectul de lege initiat de Liviu Dragnea, prin care acesta si PSD incearca sa ingradeasca libertatea de exprimare atat a presei cat si in mediul on-line, este “justificat” de initiator pe baza unei “conventii cadru europene”, care este de fapt un simplu document elaborat de un ONG cu nume inselator, si nu de un organism european.

   Acest detaliu esential a scapat din vedere tuturor parlamentarilor si comentatorilor pe acest proiect de lege, desi, daca acest detaliu ar fi fost descoperit la timp, acest proiect nici nu trebuia sa ajunga in Camera Deputatilor. Conform site-ului http://ectr.eu/about-us, “Consiliul European al Tolerantei si Reconcilierii”, in engleza “The European Council on Tolerance and Reconciliation”, este “un ONG international, creat in octombrie 2008 de Aleksander Kwasniewski, fost presedinte al Poloniei, si Moshe Kantor, Presedintele Congresului Evreiesc European” cu scopul de a promova toleranta.
   le ar parea sa sugereze.

   Aceeasi neapartenenta la vreo entitate europeana a acestei organizatii este confirmata si de Comisia Europeana pe data de 24 februarie 2014, cand a raspuns interpelarii formulate de europarlamentarul Andreas Mölzer, care a intrebat cine e acest Consiliu si ce e cu respectiva Conventie.

   “Consiliul European al Tolerantei si Reconcilierii nu este o entitate a Uniunii Europene, iar Comisia Europeana nu furnizeaza nici o finantare pentru el. Conventia Cadru Europeana pentru Promovarea Tolerantei si Combaterea Intolerantei nu este un document nici al Comisiei Europene, si nici al Uniunii Europene“, a raspuns Comisia Europeana.

  • Lol Arpi, iti respect opinia anti-homosexuali, chiar daca nu sunt de acord cu tine… e dreptul nostru sa avem opinii diferite, iar asta sta la baza progresului. Ei nu vor ca oamenii sa fie critici, sau sa aiba opinii care lor nu le convin. Ei vor progres, dar trebuie citit printre randuri – il vor doar pentru ei, pentru noi dimpotriva.

  • .–. … -.. / . … – . / ..- -. / .–. .- .-. – .. -.. / .–. .- ..- -. / -.. . / …. — # .. / -.-. ..- .-. …- . / # .. / — .. -. -.-. .. -. — … .
   Va invit pe toți sa incercati

  • Ai preluat o stire veche de un an si cu nesimtire ti-ai trecut-o in contul tau. Uite aici originalul:

   „Defăimarea” lui Dragnea te poate costa 100.000 de lei. Defăimarea imnului și a drapelului național NU te costă nimic

   Vezi ca se numeste plagiat

  • A fura pentru nesimtiti astia e normal..

 2. Are PSD de unde sa piarda voturi. Cine invârte conturile cu furca, se joaca si cu cifrele amenzilor. Literar, depinde de avocati daca parlamentarii, ministrii, prefectii, primarii, smecherii si interlopii sunt grupuri sociale.

  • literar o depinde de avocați, dar psihologic vorbind nu depinde de nimeni. suntem un popor tare ușor de intimidat, din păcate 😥

  • Problema e mult mai grava. Cu legea asta s-a deschis cutia pandorei, se vor scoate la suprafata toata mizeria si patimile omenesti. Incepand de la pedofilie (ca, deh, si ei sunt o minoritate sexuala ca si homosexualii), pana la pornografie, alcoolism, narcomanie, crime, tradari de tara etc.
   Oare vom mai putea spune despre homosexuali ca sunt oameni cu inclinatii sexuale aberante si fara Dumnezeu, sau despre pedofili ca sunt niste indivizi mai rai decat homosexualii, sau despre “doamnele” de pe centura ca sunt “femei usoare”, sau despre cei care-si ineaca mintile in alcool ca sunt oameni pierduti pentru societate, sau despre musulmanii violatori ai femeilor noastre ca sunt niste criminali, sau despre cei care-si vand cu miselie tara pentru avantaje efemere si ticaloase ca sunt niste iude . Oare mai putem spune adevarul, sau adevarul trebui ascuns de frica sanctiuniilor.
   Sa nu uitam ca Hristos este “Adevarul, Calea si viata”.
   Cei care au initiat si au votat legea asta anticrestina sunt oameni fara Dumnezeu. Ori nu poti fi sluga la doi stapani. Daca nu ii slujesti lui Dumnezeu, atunci cui ii slujesti? Exista un singur raspuns: lui necuratu’.

 3. Uau, ce viteza a prins site-ul asta, nici n-am apucat sa citesc postarea de azi, ca a si aparut alta.
  In aceasta dezordine de idei, vreau sa profit de timpul ramas pana la adoptarea legii
  si sa-l salut pe acest Dracnea, actualmente inculpat intr-un dosar penal, cu un siktir sincer, care sa-i aminteasca de futilitatea vietii.

 4. Treaba e că chiar termenul de inculpat este temeiul apartenenței multora la aceste grupuri sociale, ba mai mult, e motiv de adorație printre mulți membri. Parcă îi și vezi, stînd pe la ședințe cu bărbile în palme, uitîndu-se visători pe geam și exclamînd oftînd: ” Bă, cînd oi ajunge și io șmecher ca ăsta, cu dosare, dar cu milioane în cont, să mă respecte toată lumea?”

 5. Dragi romani , umpleti-i domnului Dragnea mustata de respect pana nu intra legea in vigoare . Spor la ” respectat “.

 6. Cica din ce in ce mai mulţi teleormăneni isi manifesta dorinta ca după moarte să fie incineraţi, ca să rămână mereu aproape de urne.

  • Sunt din Teleorman si tocmai mi-ai dat o idee foarte buna .

  • @doom:
   Ma’, tu vrei sa votezi anticipat, recunoaste!

  • @doom
   Eu cred ca ai adunat un numar impresionant de borcane goale care pot fi denumite “urne” cu etichete pe ele cu CNP trecut in clar.
   Cenusa nu-i nevoie, ca se gaseste din plin.
   Dupa legea asta nici de mortii votanti nu mai poti spune ceva: sunt o categorie sociala cu urmatoarele caracteristici – au CNP deci sunt usor identificabili, sunt putin morti, au resedinta fixa (nu umbla teleleu) formeaza un grup (ca’s mai multi). Problema lor adevarata e ca nu are cine dintre ei sa se sesizeze pentru defaimare.
   Ar putea fi o idee, ar putea fi.

 7. Dacã îl supãrã adevãrul,
  Si rãzbunarea e arma lui…

  Asta nu inseamnã oare c-am descoperit un alt politician de care suntem “mândri”? 🙂

 8. Lucian Eugen Georgescu

  Dar și când o pica tov Dragnea ăsta. Deabia aștept. Cu toate prezervativele pe care și le pune pe căpățâna aia cu mustăți…

 9. asa au inceput toti dictatorii
  cu legi d-astea

 10. Legea asta, daca o sa fie aprobata, va lovi mai tare in jurnalisti, nu in coslelusii si tantzele de pe feisbuc.
  Eu asa inteleg.
  Iar cuantumul amenzilor e aberant, se vrea descurajant, dar e exagerat.
  Pana la urma ce resort a declansat o asemenea aberatie legislativa?
  De ce vrea PSD-ul sa le bage pumnul in gura jurnalistilor si altora?

  • evident că prima țintă e presa, dar îi va intimida și pe ceilalți. o să devenim cu toții așa, mai sfioși…
   la ultima întrebare nu vrei răspuns, nu?
   eu altceva nu înțeleg. cum de au uitat atât de repede că acum 3 luni erau 25.000 de bucureșteni în stradă și alte zeci de mii prin țară

  • Cred că și-au calculat riscurile, atunci a fost emoție puternică. Calcul cinic, evident. De-abia a început sesiunea parlamentară și deja legea asta e aproape votată. Ia să fi fost o lege de interes pt. popor, zăcea pe la comisii. Oricum, e bun momentul pt. ei, pînă în vară, la locale, mai e timp destul, nu o băgau la Cameră în apropierea alegerilor.

  • A raspuns JH foarte bine,
   atunci au iesit in strada mii de oameni pentru ca se intamplase o tragedie, impactul emotional a fost determinant.
   Cand mai scot tampitii astia de sparlamentari cate o lege aberanta, si asta se intampla destul de des, se imprastie subiectul pe niste site-uri de presa si apoi capoteaza.
   Mai sunt cazuri cand isi retrag ei aberatia, ca li se chiar paruse ridicola si proasta.
   Sa nu uitam cum se legiferase ca nu mai multi decat 3 caini sa pazeasca o stana.
   Am citit azi ca cica le-a dat voie sa aiba 6, dar si oi mai multe.

  • Draga Luminita,ptr.ca jurnalistii sunt cei care i au desteptat pe romani cat de cat ,si tot ei le descopera anumite adevaruri jegoase ale clasei politice.Tot ei sunt cei care insista pe teme cum a fost cu gabi oprea ,ca altfel nu se intampla nimic si mai si radeau de noi si chiar de nevasta politistului mort,spunand usi in sinea lui;daca a fost prost si nu a vazut pe unde merge ,asa i trebe;.Din aceste motive le vrea pumnul in gura..Numai ca ei nu s au gandit si la faptul ca,institutiile statului probabil vor trebui primele amendate pe aceste teme,ptr.ca ei sunt primii care discrimineaza pe diferite teme..Un mic exemplu ar fi cei de la apia care dau fonduri pe diferite criterii 1-la cei cu varsta pana in 40 de ani le dau credite mai usor si fara avans,iar la cei peste ,creditele se dau mai greu si trebuie sa mai vii de acasa si cu un avand de la 30-50% din bani .Cu ce este mai bun cel de 39 de ani fata de cel de 41 de ani.Deja acesta institutie discrimineaza,deci trebuie amendata ,si cate si mai cate discriminari din acestea exista.

 11. Sugi (edit admin), Dragnea! Intra la defaimare?

 12. Scuza-mi limbajul, Simona Tache! :/

 13. Sper sa nu imi aprobi comentariul deoarece nu am bani de amenda.

 14. Mie mi-a fost mereu antipatic acest inculpat. Oare si asta se va sanctiona “conform legii”? ??

 15. Acum, când toate problemele României sunt rezolvate, mi se pare un demers necesar. Nu este normal ca orice amărăştean să-şi permită să-i înjure pe cei ce veghează la binele şi prosperitatea patriei.
  De azi înainte, propun formula de adresare politicoasă: “Futu-vă-n gură de jigodii !”…

 16. costicămusulmanu

  hm, interesant subiectul însă discuțiile astea, între noi nevotanții PSD (fie vorba nici peneleu’ n-are mai dreaptă coloana-gorghiu care vrea anticipate la 12h după Colectiv e un singur și sinistru exemplu-așa-zis vertebrală încît eu sunt la fel de nedumerit ca turmentatul cetățean caragialian: io cu cine plm votez!?) sunt o furtună într-un pahar cu apă!
  pînă cînd principalul mijloc de informare (ha, what a joke) recte tevereu’&serereu’ nu vor fi depolitizate (vezi pătraru în cațavencii), bazinul imens de votanți ai piesdiului va da suficiente procente mustăcioșilor și pensaților;
  speranța noastră e la cătălinele și mariușii de 20+ care vor să îmbătrînească în țara asta; ei trebuie să ne învețe ce să facem să ne fie ascultate ofurile…

 17. M (_) 1 3 domnului L1V1(-) Dr@gH3@. Cu tot respectul si toata consideratie, fireste. Amendeaza asta 😉

 18. Dacă se votează legea asta, cel mai tare o să o lovească pe Mihaela Radulescu… ?

  • Daaa, corect, numai ca ei nu-i pica silicoanele de la o defaimare pe net,
   dar lui Dragnea, da, lui ii pica mustatza de pesedist inculpat intr-un dosar penal de fraudare a Referendumului din 2012, si daca-l mai lovesti si cu vreo aluzie la mortii ma-sii alora care au votat din subteran.. ti-ai luat-o.

   Pai se compara?

 19. Shpaga e o “traditie culturala”, nu?

 20. mai avem voie cu puie monta sau duie mragnea?

  • mai avem voie, in limita dintre 20.000 – 100.000.
   de roni, deh. ca-n euro ne platim facturile, nu si amenzile.

  • @Marie, mai draga Marie:
   Noi veniram acisilea la o caterinca, la o pisiceala cu Mihaela, dragostea noastra, cu o troala, doua … pe cand tu ne bagi in sedinta cu pomelnicul ala de legi. Noi doar gandim, nu si muncim (defaimare? 😆 ) si cine nu munceste, mai si greseste, a spus-o D-l Oprea in direct si la ora da varf, cand i-au ridicat-o! Acu’, intre noi fie vorba, am tras o diagonala prin articolele alea (beton armat, ce mai), am retinut si persoanele (in minte, nuuu …!) … ce e totusi ActiveWatch? Vreau si eu unul. E si subacvatic? Sper ca n-am defaimat 😀 !

 21. Da, intr-adevar, PSD-ul o fi cea mai mare problema, ca ceilalti or fi imaculati, toti cinstiti, nu?, Basescu si toata gasca, inclusiv asa-numita justitie “independenta”, in rest totul e pe roz, doar PSD-ul trebuie sa dispara (si daca s-ar putea si toti votantii lui, ca doar oricum sunt toti ori “asistati”, “pomanagii”, analfabeti, comunisti, pensionari etc – deci sa crape toti), sa fie in extaz tineretul frumos si liber si generatia feisbuc.
  Daca propunea marele PNL o astfel de lege erau toate bune frumoase, nu?
  Mi-e sila efectiv de retorica asta in stil de feisbuchist gata sa se lase manipulat sa mai iasa o data cand se mai pune de vreun protest care sa convina sistemului. Cand trebuie sa iasa cine trebuie la prezidentiale, cand mai trebuie dat jos vreun guvern…etc. Cu siguranta vor mai fi si alte ocazii cand “strada” va fi din nou vie. Deocamdata reactioneaza extrem de selectiv, are “alergie” doar pt unii.

  • Au aparut trollii pesedisti… Nu, legea aceasta este ne-democratica si (sper) neconstituionala, indiferent cine ar produce-o. Daca era idea lui Gorghiu, era la fel de rau.

  • Cristiiiiiiiiiiiiiiiiii! Ba’, Cristiiiiiiiiiiiiiii!
   Da-te ma-ncoa’, la gard, sa-ti spun o vorba!
   La gard, ma’, nu la sant!
   Asa, bine ca venisi. Te-ntreb asa, de fata cu “cinstita adunare” … la care sector si pe ce lista esti?

  • mai zi inca o data , ca nu prea se intelege ce vrei sa transmiti

  • daca n-ar avea dreptate matrixu’ cu listele (cel putin eu asa cred), ce spune cristi este extrem de adevarat; spuneam mai sus ca astept de la tinara generatie, aia care au murit in Colectiv, o reactie adecvata la comportamentul SLEHTEI POLITICE care ne conduce spre dezastru; zicea un barbos, impuscat de legionari , ca cine nu-si cunoaste istoria este silit sa o repete…frica mea cea mare este legata de existenta premiselor favorabile aparitiei unor noi codreanu, sima, etc.
   pina acum am votat invariabil dreapta (cu nod in git de multe ori) dar incepind de anul asta daca vad un singur “fost” pe liste ii voi vota pe toti, ca romanu’, impartial; macar stiu ca anulez votu’ ala cu minuta mea…

  • @costicamusulmanu: asa cum se vede de la fereastra mea, toti o apa si-un pamant. Insa nu pot sa cred ce le trece prin cap si cu ce legi vin…. nu pot sa cred nu pot sa cred nu pot sa cred nu pot sa cred nu pot sa cred…….
   Nu stiu daca a anula un vot este solutia, insa daca alegatorii o vor face-o in masa, un mesaj poate fi transmis clasei politice: “nu avem incredere in voi, nu avem pe cine alege”.
   Problema, eu cred, ca pe aceasta “clasa politica” (care de fapt nu este una adevarata, este una asa, de circumstanta, cara a ajuns sa stea in fotolii fiindca romanii sunt prea ocupati sa pupe moaste decat sa mearga la vot sau sa se implice in politica asa cum trebuie), deci pe aceasta clasa politica, in cot o doare de mesajele poporului, din moment ce-si voteaza legi intr-o veselie, ca sa puna pumnul in gura tocmai acelora care se presunpune ca i-au ales. Daca nu vrem sa fie votata legea, trebuie iesit in strada! zicem nu! in alte tari cand ies oamenii in strada sa strige si sa faca greva, apai se aude nene…. Ati vazut ca se poate, sper sa prindem obiceiul…
   Pana cînd? pana cand? Sincer, isi bat joc de noi si de parintii nostri, de bunicii nostri si de copiii nostri. Si stiti de ce? FIINDCA NU LE PASA DE NOI…

 22. Ce-ar fi ca in locul acestei legi care nu sa-ar adopta nici in Rusia lui Putin sa propuna fanariotul Dragnea reintroducerea legii 18, LEGEA DOBANDIRII AVERILOR care nu era deloc o lege comunista ci una de bun simt valabila acum in toate tarile occidentale….Cum ti-ai obtinut averea? Legal sau nu daca nu atunci se confisca.

 23. Daca pe noi ne amendeaza pentru ca spunem ceea ce DNA si judecatorii au demonstrat si au pedepsit cu ani de puscarie ce se intampla cu cei care sar peste legea care o fac (legea fumatului in spatii inchise – parlament) ? Toti avem o mare nemultumire pentru atitudinea parlamentarilor multi avem dispret pentru ceri care mint, inseala dar mai ales pentru cei dovediti de legile pe care le fac ei insusi. In aceasta situatie institutiile statului trebuie sa fie mai fermi sa ceara legi clare si drastice (asa le place) si egale pentru saracul cu gaina si bogatul cu palate si miliarde in conturi.

  • da..ce framantari si nelinisti aveau zielel trecute domnii senatori si paralmentari cu locul lor de fumat de la maretul loc de munca! Dom’le..sa mutam si barul..sa punem umbreluteze..ce animatie, ce agitatie. Chiar incpusera sa isi puna mintea la contributie sa agseasac solutiI! era extrema urgenta!
   Se mira ca ne e sila de ei?! niste euglene ( sa ma scuze euglenele pentru comparatie)

 24. Simona, inainte sa te urci pe inaltul cal al dreptatii tale impartasite actualmente de “partidul Facebook”, sper sa iti petreci citeva secunde in care sa te gindesti cum vei reactiona atunci cind altele vor fi parerile bineinteles corecte si deloc manipulate, dar intens difuzate, reluate, preluate si eventual imbratisate. Sunt convins ca vei fi bucuroasa de pluralismul de pareri, nu vei considera ca atunci va fi vorba de manipulare si vei aplauda libertatea de opinie, nu?

  • @RobertV:
   Draguta, vezi ca ai gresit pagina! Si nu sta in spatele calului. Asta nu ti-a spus-o seful?

  • Matrix, in cazul in care crezi ca mi se pare legea asta buna sau macar facuta de oameni in toate mintile, atunci afla ca te inseli. Aici eu vorbeam despre altceva: manipulare si indignare selectiva. Imi place virulenta ta, dar iti recomand sa respiri adinc si sa te relaxezi. Frumoasa si incercarea de gluma, uite, ai primit deja 5 like-uri (unul de la mine, desi ti-as fi dat doar o treime… cum de n-or fi inventat astia pina acum ‘mild like’, nu stiu)

  • @RobertV:
   Reactia a fost pur si simplu spontana la citirea unei sintagme fara rost pe acest blog, stiu bine (si de cine) vorbesc.
   “Un blog haios, citit de oameni haioși. Un spațiu al râsului și al schimbului spumos de replici”. Te intreb asa, chiar mai amical decat te astepti:
   Ti se pare ca are ceva comun cu “partidul Facebook”? Daca DA, merita sa citesti mai departe.

   Adica asta:
   Daca ti-a scapat cumva “ABOUT”-ul:
   PRINCIPIILE DUPĂ CARE FUNCŢIONEAZĂ BLOGUL:
   1. Acest blog a fost construit ca un spaţiu al destinderii, al neîncrâncenării, al detaşării şi al râsului. Prin urmare, încrâncenarea şi excesul de seriozitate nu sunt binevenite.
   2. Raportaţi-vă la ceilalţi în termeni de Eu sunt OK – Tu eşti OK, aşa cum mă raportez şi eu la fiecare dintre voi. Sau invers: sunt rugaţi să intre aici numai cei capabili să se raporteze în termeni constructivi la ceilalţi.
   3. Dătătorii de lecţii, sentinţe şi verdicte, precum şi deţinătorii dreptăţii şi ai adevărului absolut nu sunt bineveniţi.
   4. Nu sunt deloc bineveniţi nici cei care se grăbesc să jignească, să înjure sau să mute discuţia într-un limbaj suburban. În ciuda faptului că sunt exagerat de democrată și public comentariile în proporție de 99,99% (chiar și pe cele care mă insultă), în unele situații, s-ar putea ca răbdarea mea să înceteze brusc, moment în care pot să dau block fără preaviz. Nu voi fi amabilă cu rasiștii, cu homofobii, cu cei care jignesc sau discriminează persoanele cu dizabilități, ba pe ăștia din urmă s-ar putea să-i întâmpin chiar eu cu agresivitate și să-i înjur. Pacea și democrația nu înseamnă și toleranță necondiționată față de indivizii care nu fac onoare speciei umane. Justificările de tipul “Dacă vrei ca eu să tolerez țiganii, atunci tolerează și tu părerea mea că ar trebui omorâți” sunt niște erori grosolane de logică și nu mă vor convinge.
   5. Acest blog este unul personal. Nu este blogul tuturor ziariştilor, nu este blogul PRESEI, ci al meu, Simona Tache. Nu sunt obligată să preiau acuzaţii, reclamaţii sau aclamaţii la adresa presei, în general.
   6. Cei care au obsesii/pasiuni/convingeri arzătoare/războaie politice şi nu se pot detaşa de ele, în scopul unei discuţii hazlii şi lipsite de încrâncenare, sunt rugaţi să şi le poarte în altă parte. Insistenţele toxice, care ajung să distrugă atmosfera blogului, nu sunt tolerate.
   7. Faptul că am un blog nu înseamnă că sunt angajata celor care mă citesc, prin urmare luările la 11 metri, pe un ton autoritar şi ţâfnos şi cu texte de genul “Băi, Simono, scrie şi tu ceva mai interesant, că numai chestii neinteresante ai scris în ultima vreme!”, sunt cel puţin deplasate.
   Cam asta e. Nu în ultimul rând, nu uitaţi că acest blog este al meu şi este supus subiectivităţii mele. Şi că am dreptul să intervin aşa cum cred de cuviinţă, fără să mă justific. În fond, blogul meu e un spaţiu în care, în primul rând, eu ar trebui să mă simt bine, nu-i aşa?
   Mulţumesc anticipat pentru înţelegere.

   @Simona:
   Băi, Simono, scrie şi tu ceva mai interesant! ALDE subiecte n-ai?

  • matrixe
   taman ce-i amintii si eu lu* musiu Gisca pe faimosul post cu casatoriile , fix regulamentul blogului, si anume pct 6 de la ABOUT

 25. Io cred ca Dragnea&co se pregatesc sa piarda alegerile urmatoare(inconstient, desigur) Romanul face mereu ce i se interzice, chiar daca n-o face direct. Romanul e inventiv si o sa gaseasca forme de zeflemea la adresa celor vizati, fara sa poata fi acuzat ca se adreseaza direct unei anumite persoane sau unui anumit grup. Constantin Tanase s-a nascut din acest popor, Caragiale asisderea! Si cum toate se intampla cu un scop…nebanuite sunt caile Domnului. Io sper(sunt ardeleanca si nu ma pot dezbara de acest “io”)…deci,io sper ca la viitoarele alegeri, romanii sa nu-i mai aleaga in procentele la care ei viseaza. Cum s-a intamplat in ziua de 16 nov 2015, tot asa se poate “infuria” electoratul si sa le dea o lovitura de sa nu se mai poata aduna…si nu ma refer doar la PSD ci la intreaga clasa politica.

 26. Hotii raman hoti indiferent de partid. 😀

 27. Daca voi care injurati aici, v-ati duce in alta parte cu niste topoare si cu niste pietre, eu cred ca ar fi alta eficienta. De niste injuraturi se sperie numai prostii ca Dragnea si-si dau legi care sa-i apare de o ploaie de cuvinte. Eu as spera intr-o ploaie de pietre pentru ei. Oricum vor fi votati ori unii, ori altii si tot acolo suntem. Acum scoase si Basele capul din olita si spera intr-un nou mandat., asa ca sa avem girja ca mai este un nou hot la orizont, pentru noiembrie.

 28. Bai Simona Tache Ianke si Cadar, ce ma-ta ai tu cu insemnele nationale. Esti unguroaica din Covasna? Stai dracu la cratita si nu te mai strofoca ca-ti mor neururonii de la efort. Apropo, Dragnea al tau nu era portocaliu inainte? Vezi ca ti-a ramas portocaliu pe limba de atunci.

  • Dorine, Dorine, mai pune si tu mana pe o gramatica, doua ,acolo! Si daca tot pui mana, deschide o, de ex la capitolul semne de punctuatie!

  • Dragnea a fost membru PD intre 1996-2000 (cind PD facea parte din coalitia guvernamentala si nu adoptase inca portocaliul) si a sarit in barca PSD in 2000, dupa ce PSD a cistigat alegerile. Un oportunist mizerabil, care s-a dat mereu cu cei de la putere.

   Dar chiar si asa, daca ar fi fost portocaliu inainte ce? Legea pe care o propune tot o porcarie este.

 29. Tache, Tache, fii cuminte … te pui cu puterea?

 30. Mare pagubă cu legea asta! O să vorbim din nou pe genul: “Un bursuc cu părul rar / din serviciul financiar….”
  Şi cînd vom spune că: “Şobolanul cu mustaţă şi cu mintea foarte creaţă/ care este preşedinte peste hoţi şi la morminte” va şti toată lumea la cine ne referim.
  Defăima-l-ar mai repede DNA-ul!

  • Tu ne indemni la nesupunere semantica si etimologica. Noi stim una si buna, monsieur se scrie, monsieur se citeste. Sau altfel, se aude cum se citeste. Ca nu ne apucam acu’, la batranete, sa krantzanim bombonele de NLP, ce boalilii.

 31. lubinito, matrixe, andule, dg ule car va sa zica , ametisto, dr quinn,acum astia de la psd care troleaza aci sa troleze zic pe pagina lor!

  • @Nike:
   Ca sa posteze pe pagina lor trebuie intai s-o aiba. Pai pagina trebuie liniata, scrisa data in coltu’ paginii, maturata din cand in cand, stearsa de rahat la fund si la …, e de munca sa tii o pagina. De gramatica sa mai zic? Reciteste-le troalele de mai sus, sa vezi ca mai au de lucru la hortografie. Uita-te la Simona cat de greu ne tine-n frau, noroc ca suntem noi fete gigea (si baieti, pe ici, pe colea) si o scutim de prea multa dadaceala.

  • lasa-i nike, bine ca trolleaza aici…macar la noi nu se prinde…si ii tinem ocupati

 32. Aici este si ceva patut cald pentru musulmani..ne pregatesc astia sa tacem din gura cand ne vor invada tara..

  • sa nu zic vorba mare dar tare mi-e frica sa ai dreptate…oricum nimeni in ioropa cea civilizata nu vede imaginea de ansamblu prin urmare n-au nici o idee de rezolvare a situatiei; De Gaulle spunea, acum 50 de ani, ca satul lui nu se va mai numi Colombey-le -Deux – Eglises ci Colombey- Doua Moschei!!!

 33. DRAGNEA ultimul gunoi din politica vrea legi in favoarea PSD un partid de gunoaie

 34. toti din toate partidele sunt la fel …toti vor pentru ei nu pentu noi ……nici un partid din romania nu este in masura sa conduca o tara sunt numai mincinosi, cretini, gunoaie care nu sunt instare sa dea o lege logica si practica in folosul tuturor cetatenilor nu doar a parlamentarilor . CEAUSESCU CU PATRU CLASE a condus tara mai bine decat tot cacatu care este acuma in parlament

  • Daca nu-l bagai pe Ceausescu in ecuatie, era ceva in ce zici. Dar se vede ca n-ai trait sa cunosti la prima mina talentele de conducator de CAP ale lui Ceausescu (CeAPe stii ce e?)

 35. draga doamna tache,
  unde este greseala legii? cu ce este ea gresita?unde iti este interzis sa postezi ceva? aaaa daca postezi si vei jigni atunci vei plati dar nimeni nu iti interzice dreptul de a scrie!si in legatura cu insemnele nationale, este foarte binevenita aceasta lege!du-te dumneata in SUA si murdareste cu noroi insemnele nationale ale SUA, sa vedem ce vei pati!DAR IN ROMANIA NE-AM OBISNUIT CU MULTA GARGARA SI PUTINE FAPTE! LUAM DE LA SUA DOAR CE NE CONVINE DNA TACHE?!

  • Nu mai dati SUA ca exemplu de stat dezvolat sau democratic ca nu e cazul.Nu exista democratie in SUA.E doar de ochii lumii.Iar presendintii sunt si au fost cei mai corupti si cei mai mari teroristi de dupa Hitler

  • mai incet cu SUA. incearca tu sa pronunti in romana cuvantul negru acolo

  • Au aparut si trolli rusi (dionis). In SUA nu este democratie si presedintii ei sint teroristi. Pariu ca daca-l intrebi iti explica ce democrat e Putin si ce bine a fost pe vremea lui Ceausescu. (nu-I asa dionis?). Culmea este ca mai ia si plusuri pentru aceste perle de gindire. Baietii lucreaza in echipe (plutoane?)

  • Asa sa inteleg ca numai pentru ca spun ca americanii sunt teroristi sunt cu rusii..Ai fost vreodata in America??Am prieteni din California care mi-au spus ca alegerile au fost fraudate.Oamenii au fost intimidati,arestati prin unele state sa nu mearga la vor.Tu pe ce te bazezi?Ai vazut un film american si gata e democratie.Si daca luam numai ultimele razboie pe care le-au dus americanii cate victime au facut?Cate tari au invadat ,distrus si cotropit???E o intrebare de bun simt.Esti destul de sincer sa raspunzi?Si atunci?Nu e america o tara terorista?Nu sunt presedintii ei dictatori?Ce legatura are asta cu Rusia?

  • dionis: Esti chiar simpatic. Daca am fost vreodata in America? SUA si Canada sint practic aceeasi tara. Mai mult chiar am trait si lucrat citiva ani in SUA. Iar alegerile in California sigur au fost fraudate, daca ti-au spus prietenii tai. Ei le stiu pe toate!

 36. Am citit comentariile de mai sus si intradevar nu-mi mai pun intrebarea in ce tara traim. Mai oameni buni daca aceste comentarii ar aparea sa zicem in Polonia, sa ne fereasca Dumnezeu ce ar fi fost impotriva noastra.Se vede de departe de ce am ajuns unde suntem, ca nimic in tara asta nu mai apartine poporului roman. Trebuie sa ,,piara,, unii neaparat dar nu cei vinovati nuuu, cei care îi critica pe hoti si pe banditi si pe cei ce ne-au vandut tara cu tot cu popor.Vede cineva în clasa politica ceva bun,indiferent de culoarea politica? De ce oare nu ne dam mana sa ne unim împotriva hotilor,au condus pe rand destinile tarii aproape toti, au facut ceva pentru popor,aproape nimic.S-au imbogatit ei pana peste cap si au facut averi pentru cateva generatii pentru ei si progeniturile lor iar noi mergem la vot o data cu unii o data cu altii si asa o tinem de 26 de ani.Acuma sa ,,piara,, PSDistii ceilati sa piara PNListii.Întelegeti oameni buni toti sunt la fel de aceia spuneam la inceput ca in Polonia nu este asa ei se unesc pentru binele poporului nu a unor hoti, cu hotii dau de pamant indiferent de culoarea politica. Chiar nu suntem in stare sa ne unim, pentru binele nostru nu a altora, nu vedeti ca mai marilor Europei le convine de minune acest ,,razboi,, intre noi ca doar asa pot sa ne puna la colt si sa faca ce vor cu noi sa ne conduca ei destinile petru ca noi nu suntem in stare. Sa iesim în strada dar cu mintea noastra de buni romani nu manipulati de cei cu interese meschine. Sincer spun ca ma doare cand vad cat suntem de dezbinati. Luati-mi acest comentariu cum doriti, nu sunt decat un bun sau mai putin bun roman ca oricare dintre cei multi care nu se impaca cu actuala situatie din tara. Sa ne ,,trezim.. cu adevarat.

 37. doar asa se poate cenzura internetul inainte de alegeri!!!

 38. Dragnea o are mica!

 39. schimbati culoarea si titlul ziarului! in jurnal portocaliu

 40. Lasati voi durera PSD ca de legea asta se vor bucura multi , inclusiv ala pe care-l visati voi noaptea de la Cotroceni adica Ciolanis si cei care v-au oferit guvernul vostru !
  Sa traiti bine in statul de drepti !

 41. Huo Dragnea!

 42. Daca spuneam sa urinez pe insemnele statului si sa ma sterg la fund cu steagul Ro ca si asa nu e bun de nimic si cu robele judecatorilor corupti pentru ca nu exista dreptate,nu exista moralitate decat pe hartie si le doresc multa tuuie muturor parlamentarilor si politicienilor indiferent de religie,sex,etnie si sper ca in curand sa ajunga in streang si ei si prietenii lor si colaboratorii lor precum talharii de odinioara e mai bine?Suntem adulti chipurile si ne ferim de cuvinte indecente dar de comportament indecent nu ba dimpotriva il promovam in ziare,tv pozand in oameni evoluati.Moralitatea nu sta in cuvinte.Moralitatea sta in caracter,in ceea ce ne motiveaza actiunile.Iar adevarul direct,frumos sau urat e ca politicienii sunt niste infractori criminali psihopati bolnavi de putere iar locul lor e in centre speciale de tratament nu in functii de conducere.Daca aveti un gram de curaj,ganditi singuri daca am dreptate sau nu ,nu va lasati coplesiti de falsa pudoare sau fals patriotism.

 43. Oare domnilor deputati si senatori , examenul psihologic vii la mai facut cineva sau la-ti masluit ####,ca la cum ganditi pentru tara asta nu cred ca mai sunteti in toate mintile si ar trebui ca noi , cei care v-am pus acolo unde va aflati sa ne sesizam NU? si la alegeri sa avem grija sa nu mai auzim de numele domniilor voastre indiferent din ce partid faceti parte, asta daca nu cumva (,VOTAM CUM VREM NOI SI IESE CUM VRETI VOI) ca de obicei. DOMNUL DRAGNEA CHIAR STIE SA FURE PENTRU CA A SI FOST PRINS NU DE ALTA. MULT SUCCES LA ALEGERI, SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRA SARACI DAR MULTI.

 44. Eu i as numii:” CINSTIȚII ȚĂRII “ceea ce înseamnă :hoți, pungasi, jegi ,fatati de mame curve,abjecti…mai adăugați

 45. Astia de la Casa Poporului si Palatul Parlamentului cred ca au mai putina minte decat admite legea, adica ei incearca sa ne amendeze ca ii facem hoti, spagari, ..etc . ?? Pe langa faptul ca trebuie sa iesim in strada sa ii dam pe toti jos de la putere si vorba unui domn mai sus sa le facem ce i-au facut astia lui Ceausescu, ceea ce eu cred ca este un mod de a scapa usor de responsabilitatea vietii, ci ar trebui pusi la munca pe 800 lei lunar, ar trebui sa le mai atragem atentia ca nimic nu mai merge in tara asta, industrie nu , agricultura nu… Au ajuns minoritatile sa ne adopte din numele de roman si sa ne faca de ras in lume, au ajuns altii sa pretinda ca vor teritoriu din tara asta doar pentru simplu fapt ca asa s-au gandit ei, am ajuns sa interzicem imnul de stat doar pentru ca asa a observat o doamna ca nu este trecut in constitutie ca imnul sa cante la orice competitie sportiva… si cate si mai cate, doar din simplu fapt ca la conducerea acestei tari au fost doar HOTI, PUNGASI, OAMENI CU DOUA FETE.. si multe alte cuvinte care nu se pot spune. Ar trebui sa iesim sa ii invatam minte pentru totdeauna, noi le-am dat puterea noi le-o luam.

 46. Propun ca Dragnea sa fie amendat cu 100 000 de Ron pe cap de roman. Ca ne face prosti pe fata.

 47. Deci în concluzie ne interzice dreptul la opinie . Deci dacă se întâmplă asa ceva trebuie sa ieșim în strada . Ne privatizează în acest hal? Fără drept de opinie
  Jos cu hotii

 48. Va deranjeaza ? ca vi se spun asemenea lucruri?
  eu zic sa va linistiti pana nu o sa esim ca si in 89 afara din case .

 49. Ai perfectă dreptate, Simona, PSD-iștii nu sunt jigodii, lepre, parveniți de la coada vacii, hoți, tâmpiți, cretini, imbecili, proști, handicapați, infantili, etc., etc. Cred ca am pus un ”nu” in plus…

  • @Liubi:
   Poti fuma si la mine acasa! Atipic, cum zici tu!
   Poa’ sa vie si vecinu’ cu vecina, si cu talbanii, si cu fra’su, ca e de gasca! Gashca, gen!
   What about this?

  • Luminita LIKE this!

  • matrixe, ti-am dat un like de incurajare,
   altfel, cum declarasem deja sincer si onest 😆 eu n-am nici o problema cu interzicerea fumatului,
   pentru ca sunt un fumator atipic, fumez la mine acasa, unde vreau eu, iar in spatiile publice, unde e interzis fumatul, nu ma duc sau ma abtin, dupa caz.

 50. Dragnea asta seamănă cu personajul din reclama la biscuiții tw *x care -i baga leucoplast pe gura copilului (care vorbește ce nu-i convine mustăciosului)
  ce se nimerește când se potrivește 😛

 51. Raspuns la P.S. 3:
  Ba ma simt al dreq’ de intimidat!

  • Fabulos. Absolut fabulos.
   Iar cacatzii nostri de politicieni si ministrii de transporturi nu-s in stare sa faca niste kilometri de autostrada, fac 300 de metri care se surpa dupa 2 luni, baga-mi-as.
   Iar sutele si miile de milioane de euro sunt duse dracului, de 26 de ani n-au facut o autostrada care sa traverseze Romania de la est la vest macar.
   Dar si-au indesat banii in cur.
   Mi-e scarba.

  • @’Ai, bai, Liubi, doar pentru atat?:
   De la tine ma asteptam la o protectie, te stiam dama buna … la suflet!
   Si nu s-a surpat, doar a crapat. Crapa-i-ar caprei! Bine, accept surpat, dar DECAT 20 cm … poate o palma, doua, de la vant, dar se rezolva pana la urmatoarele crapaturi. Unitate in diversitate, gen.
   Pai cu atati foarfecasi la inaugurare, tu te asteptai sa se amane … vorba alui batran … inagurarea? Cica inginerii ar fi atras atentia cu fund … astaaa, cu fundarea … dar cine se uita in gura astora? Scot numai formule si matrici “ad burtis”, cine sa-i inteleaga? Sigme si tauri, cacalau! Vorbim intre noi, ca specialisti tehnocrati, ce ingineria noastral!

   Si inca:
   Vezi ca vecina’tu si-a pus talibanu’ pe urmele mele, cica vrea sa ma coafeze. Ma uitai in oglinda si rezistai ochi in ochi fara sa clipesc: n-are ce! Daca prind talibanu’, il sechestrez! Iti spun tie ca sa se prinda el … facem pariu ca-i spui? Stiu ca-l iubesti! 😆

  • Sper ca vecinu sa se prinda, ca eu nu m-am prins.

  • Pe cine-l iubesc eu? pe talibanu?
   Cine-i talibanu?
   Hai, matrixe, sa lasam glumele astea, prietenii stiu de ce.

 52. Pe feisbuk bataliile sunt ca pe vremuri la Plevna,
  cica
  Mr.Dr. Agnea is the author for the Romanian new law of defăimation!… 🙂

 53. @Liubi:
  Pe principiul:
  Za dax camz from za trax!
  Say YES, palizzzzzzzzzzzzzz!

 54. Nu stiu de ce toata lumea ii omite titlul lui Dragnea. Domnul infractor Liviu Dragnea, presedintele PSD. Omul a muncit din greu pentru titlul asta, pina sa obtina condamnarea definitiva in instanta a avut mult de asteptat. Sa aratam putin respect, ce plm.

 55. Domnu’ Dragnea să se ducă să-l convingă pe Iliescu să “se ducă”. Și să se ducă cu el ! (Get it?)

 56. Ce au facut partidele – vorba lui O.Goga:

  Ţară de secături, ţară minoră, căzută ruşinos la examenul de capacitate în faţa Europei… Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoţii improvizaţi astăzi în moralişti, miniştrii care s-au vândut o viaţă întreagă, deputaţii contrabandişti… Nu ne prăbuşim nici de numărul duşmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoşătoare de meningită morală.”

 57. Asta suna ca un strigat de disperare … sa bage capul in pamant si nu mai vede :))

 58. […] mai ușor abuzul la adresa dreptului la liberă exprimare. Ultima dată s-a întâmplat când cu denigrarea, dacă mai țineți minte. O altă tentativă recentă e legea care vizează defăimarea […]

 59. Are si o veste buna legea asta. Daca mai acuza multinationalele, iohanistii si sorosistii, isi fura si el 100k amenda dintr-un foc.

  Sau aia nu se pune? :)))

 60. Vom ajunge sa ii ucidem mai rău ca teroristii că își bat joc de noi și de copiii noștri…Doar așa nu vor mai avea nici un tupeu să facă legi de cacao??

 61. Ce?!? Ne-am mutat in China? pai s-o facem ca acolo: hotii, tradatorii, coruptii…executati impreuna cu toata familia astfel incat, pe linie genetica, sa nu mai iasa scursuri. Bine, recunosc: e exagerata asta cu executia. dar castrarea si sterilizarea ar fi chiar mai ok. Deci, sunt absolut sigur ca s-ar oferi sute de veterinari, drept voluntari, sa-l castreze pe Drugnea si pe odrasla lui. pirul trebuie taiat din radacina.

 62. Pesediștii sunt în esență niște rudimentari, iar Dragnea, evident, mai mult ca toți, doar e șeful partidului, nu !? 👿 De parcă n-am avea instituționalizată cenzura neomarxistă în România, cu sinecuri și tot tacâmul, după „model european”, acuma vine și prostia asta să gâtuie libertatea de exprimare și mai mult decât a fost gâtuită până în prezent. În loc să fie adoptate măsuri de eliminare a Poliției Gândirii reprezentată de ONG-uri încadrate ideologic „stângii progresiste” și unor instituții profund politizate ale statului gen CNA sau Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării și curățate mediile universitare de neomarxism, fermentul disoluției noastre culturale, politice și sociale, sunt adoptate noi măsuri de favorizare a infractorilor economici și politici. Măcar pesedeii sunt predictibili și amovibili din viața publică, destul să nu ajungă la putere, și asta se poate face prin vot, ce te faci însă cu neomarxiștii din viața publică, angrenați clientelar în comitete, comiții, oengeuri, platforme civice și partide care au toate șansele să ajungă la putere datorită tinerilor frumoși și liberi fără cultură politică datorită spălării pe creier universitare !? Atuncea să vezi distracție, o să fie mai rău ca în Suedia. Legea asta-i mizilic.

 63. Dragii mei, azi cand mi-a zis mama sa imi schimb poza de facebook pe care scria rezist, pt ca mai multi din cei care acelasi banner pe poza de profil au fost luati in atentia politiei, mi-am dat seama, invinsa si rusinata, ca singura solutie sa ma simt libera e sa plec din tara. Suntem putini, din pacate. 500.000 fata de restul 18 milioane sunt ft putini. Suntem niste omizi pe care ei calca asa cum doresc. Niste furnici care lucreaza pt imperiul lor. Am presimtit ca la asta se va ajunge. Ni se ia libertatea cu totul. Nici pe vremea lui Ceausescu nu puteai vorbi liber, ca ajungeai la inchisoare sau mai rau. Asta e, asta suntem, un popor care nu stie sa fie unit (in afara de cei 500.000 intr-o duminica). Asa ca de saptamana viitoare incep sa imi depun CV-ul. Macar sa plec pana iese Romania din UE!

 64. Sa inteleg ca scapi mai usor cu furatul si cu abuzul in serviciu decat cu libertatea de exprimare. Interesant..

 65. No. Amu-i bai. PS: cine e Dragnea si de ce isi permite toate acestea? Nu e muritor de rând? Nu mănâncă si nu merge la toaleta ca restul lumii? Săracul de el… Câta frustrare si câta nesiguranța trebuie sa ai in tine ca sa ai nevoie mereu sa fii in control si sa afli ca de fapt nu controlezi nimic…

 66. Acest personaj condamnat definitiv si cu alte dosare in judecare, a pus de-o lege.
  Ori nu cunoaste Constitutia si este foarte grav, ori ii plac foarte mult protestele,
  Si atunci o comite din nou.
  Domnule, Dragnea, ai auzit de libera exprimare inscisa ca libertate in Art. 30 din Constitutia Romaniei ?
  http://www.constitutiaromaniei.ro/art-30-libertatea-de-exp…/
  Sau dreptul la opinie, pentru care tu, politicianul – uns cu toate alifiile, ai imunitate, doar pentru ca niste romani, de buna credinta si naivi, au crezut in minciunile tale si ale *grupului* pe care il conduci, practicand abuzul de functie, v-au trimis, pe toti infractorii, cu sau fara condamnari, in legislativul Romaniei.
  Daca voi, politicienii nu sunteti hoti si mincinosi – si nu sunteti pana la proba contrara, nu ar fi corect sa solicitam presedintelui sa inscrie in referendumul pe care il pregateste, privitor la incriminarea faptelor de coruptie si prezumtia de rea – credinta a modului de dobandire a averilor pe care trebuie sa vi le dovediti? Daca le-ati obtinut legal, nu este nici-o problema, gandesc, iar buna-credinta, nu trebuie ascunsa. Corect?
  Daca voi promovati o lege, din start, neconstitutionala, noi, romanii declansam un Referendum unde inscriem, special pentru voi, prezumtia dobandirii prin abuz in serviciu si rea-credinta.
  Ca sa va dam posibilitatea sa va probati cinstea, adica onoarea si buna-credinta.
  Asadar, va acordam dreptul de a va dovedi c i n s t e a.
  Toti.
  Din decembrie 1989 si pana in prezent.
  Eu vreau o Romanie fara hoti si fara demagogi.
  Pentru ca Romania este a poporului roman, nu a fost, nu este si nu trebuie sa fie a unor * grupari speciale * .
  Noi, romanii, toti suntem s p e c i a l i.
  Pentru ca v-am angajat si va platim cum nici nu meritati, sa ne slujiti.

 67. Asta-i mai veche…asta incearca sa devina un Iliescu al zilelor moderne…diferenta e ca intre Teleorman si Moscova e distanta mare…

 68. Pai 100.000 < 200.000, deci nu se pune, nu? 🙂

 69. PSD sunt niste Hoti infecti si adunatura de semi-analfabeti. CIUMA ROSIE!!

 70. Candnevomopri?Cld

  Cand ne vom opri si le vom interzice acestor neputinciosi, care prin rotatie ajung la putere? cand ne vom opri sa alegem acest partid care ne-a tradat tara, ne-a amagit parintii si ne-a orbit bunicii? Cand ne vom opri sa ne uram intre noi, pentru niste burtosi crescuti de istoria PSD special pentru a ne devora tara?…….’si ironia face ca raspunsul tot noi il avem, dar il refuzam, momentan, cand vom deveni violenti si vom calca pe cadavre, cand se va umple atat de tare paharul in cat le vom opri nelegiuirile tiganilor si ,,nasterea” interlopilor, pe care peste 18 milioane de cetateni o permite……aceea este adevarata zi a judecatii

 71. E o minciuna voi naivilor mai ganditi-va multi nu aveti un loc de munca o familie stati si credeti toate porcariile si va faceti aparatori ai cui?ai indiferentei voastre cand ati dat unui copil bolnav un zambet?stati i strada si ce tari suntem?cand ati lucrat pt altul o zi fara sa fiti platit nici cu apa?stiti ce e greul?voi in piata victoriei si cei ce au lucrat pt voi dincolo la cotroceni?sa iesiti dupa un an de guvernare nu dupa o luna.credeti voi ca dragnea da legi pe facebook?naivi si incompetenti nu am nimic cu nimeni dar johannis nu e corupt?nu a cerut tot ceea ce nazistii au avut in romania declarandu-se singur reprezentant al lor.informati-va cu acele case nu a platit niciodata taxe sau impozite cum e presedintele?mincinos si corupt nu?toti suntem la fel toti dam ceva ca sa luam altceva asa ca faceti cu multa inteligenta pace si liniste.

 72. Scriu repede pana nu baga amenda :PSD-istii sunt toti niste hoti !!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint