Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Sunt ciumec, să moară mama!

Am văzut, azi, cum un cocalar a tăiat cu nesimţire faţa unei salvări. Salvarea venea în mare viteză şi cu sirena dată la maximum pe linia de tramvai, iar jmekeru’ de care vorbesc, care circula pe artera perpendiculară, în loc să oprească şi să-i dea prioritate, a accelerat în intersecţie şi i-a trecut prin faţă. Pentru că –nu-i aşa? –se grăbea şi n-o să-l oprească pe el din drum nişte rahaturi de reguli de circulaţie sau, Doamne fereşte, bunul simţ. Plus că la scara universului, fracţiunea de secundă pe care-a câştigat-o el trecând ca un ghiolban prin faţa ambulanţei, e mai importantă decât o viaţă de om. Dacă l-aş întâlni, probabil că nu m-aş putea abţine şi l-aş întreba o sigură chestie: “Auzi, băi, băiatule, nu te-ntreb de codul rutier, că sunt sigură că faci ceva pe el, da’, dacă în salvarea aia era mă-ta, tot aşa i-ai fi trecut prin faţă?”. Slavă Domnului însă că n-o să-l întâlnesc niciodată, fiindcă am impresia că aud deja răspunsul: “Auzi, fă, tu vrei să te bat sau ce? Normal că tot aşa aş fi trecut, că sunt ciumec şi mă grăbeam, mai dă-o-n aia mea pe mama, să moară, nu stau io după ea!”.

143 comentarii

  1. daca masina era roz nu ai mai fi zis nimic.

  2. Nedo, te-am turnat la DNA.

    http://bleen.ro/2009/02/bucurestiul-in-vremea-mantocarelii/comment-page-1/#comment-6839

    Scuzy. Scuzy? Suzy? Suzy goes to college (film educativ explicit)?

  3. l-as fi intrebat daca ar fi trecut la fel de navalnic in cazul in care ambulanta era hummer…

  4. Cum arată Tache cu un ochi vânăt?

  5. N-o sa-l intalnesti sigur, urmatoarea salvare sigur da peste el. 👿 Sper… Carol?

  6. de fapt, cred ca noul ministru al sanatatii ar putea sa oblige statul sa achizitioneze pentru serviciul de ambulanta niste ferrari testarozza … n-ar avea nevoie de girofar, de altfel:)

  7. din pacate e plin orasul de ciumeci de-astia. In curand cred ca o sa dedici un post celui care opreste sa treaca salvarea (probabil vreun incepator, vreun posesor de dacie berlina din 1900 toamna caruia tocmai i s-au infundat jicloarele si i s-a oprit motorul, sau vreo duduie oprita sa se rujeze.

  8. Simona, se pare ca numeroasele tale posturi despre trafic au sensibilizat niste politicieni care au propus introducerea termenului de “conducere agresiva,comportament agresiv in trafic” sau asa ceva. Zice-se ca s-a propus suspendarea carnetului pe o durata de pana la un an a celor ce rezolva problemele de trafic cu middle finger, mortii mamei, sau mai grav, cu bata de baseball .
    Mai ramane sa fie suficienti militieni care sa surprinda aceste scene de viata si poti lasa geamul deschis si ranga de plastic acasa..mai ramane sa se intample in aceasta viata , asa sa ne ajute codul rutier.

  9. eram prin 2000/2001, înainte de anul nou, cu un mercedes ml, proaspăt apărut pe piaţă, mai erau cred că vreo două în cluj, cu şoferul de la firma la care era înmatriculat mercedesul. şi, la un moment dat, ăsta se rătăceşte şi uită să iasă spre autostradă. îl întreabă pe unu’ la un semafor, iar ăla îi face semn să venim după el. era cît un animal, arăta ca un animal, avea un chamade sau un megane, nu mai ţin minte. şi o calcă. şi îi dă blană. şi o calcă iar, că ăsta, săracu, şoferu meu, de-abia se ţinea după el. la un moment dat, la un semafor, ăsta trebuia să o ia la stînga la un metro nuştiucare. opreşte , coboară nervos din maşină, vine spre noi şi începe să urle ca un apucat: “O iei înainte, după aia faci la stînga şi tot mergi, pe urmă ieşi în autostradă. şi-asta de-aia, că eşti ardelean!”

  10. măuzes
    îţi dai seama cînd va tuna şi fulgera tache împotriva ciumetelui. aprigă pedeapsă abătea-se-va asupra lui pînă la al şaptelea neam al lui cîte şaptezeci şi şapte

  11. @silva: nu chiar asa…mai trebe tunat cu si cu o remorca:))

  12. S-a mai pomenit de topul ciumecilor pe-aici, pentru mine coduc detasat PH,AG, si bineinteles B (pe-ai nostri nu-i socotim ca ne-am obisnuit 😛 ).
    La polul opus, dar nu mai putin periculosi sunt IL,TL,CL… cred ca din cauza traficului redus si a numarului scazut de masini soferii din aceste judete se pierd cu firea pe soselele nationale si fac lucruri traznite.

  13. io cred că dacă tache s-ar sui cu mine în maşină ar face mai rău. ar turba. îs opusul faţă de ciumec. drumul meu spre centru trece prin faţa serviciului de ambulanţă. dimineaţa pe la 7 îi apucă pe ăştia manevrele şi schimbul de tură. şi băieţii înghesuie o străduţă lată de-o palmă cu ambulaneţele lor şi pe carosabil şi pe trotuar, că nu vezi nimic din cauza lor. şi eu stau şi mă uit şi îi privesc şi îi admir, aştept să se decanteze… n-am taină, deşi aş putea să-i psd-ui un pic, pentru că umblă pe contrasens (e străduţă cu sens unic), că sînt nesimţiţi. le cunosc metehnele. de multe ori pleacă, nu par a se grăbi la început, nu dau drumul imediat la sirenă, ci numai după ce intră în aglomeraţie. şi, chiar dacă nu au urgenţă, pînă la urmă zic, lasă-i, că, poate, într-o zi, oi avea şi eu norocul să mă plimb la orizontală cu o maşină de-asta.

  14. @sandman: subscriu! in Pitesti mi s-a intamplat exact ca-n bancul cu ala care trece mereu pe rosu ca el e smecher da opreste la verde ca poate vine alt smecher. Eram a doua la semafor, se face verde, porneste cel din fata, pornesc si eu, el opreste brusc, eu nu mai opresc …. mi-a explicat c-a oprit sa se asigure, ca pe artera perpendiculara circula nu stiu ce microbuze Bucuresti-Pitesti si soferii aia nu stau in drum de culoarea semaforului

  15. io vreau camere de luat vederi si trimis amenyi! vedera si amenda! vederea si amenda! vederea si permisu suspendat! :mrgreen:

  16. Tuturor celor suparati pe “bizonii” din trafic. Haideti sa facem o cheta micuta si aducem un Ford F450 din state. Pe la noi p-aici nu prea am vazut. Dar pot sa spun ca din masina aia stai si vorbesti de la egal la egal cu soferii de TIR-uri (dpdv al inaltimii si atat). Si nu ai nevoie de categoria C, D, G, P sau X. Facem ture prin Bucuresti. Cand ti-a taiat unu’ fata, calci acceleratia. Face un BMW flash-uri din spate… calci frana. Iese unu’ de pe straduta fara sa se asigure… placerea ta… 😎

    De ce sa ne plangem pe forumuri? Ca unii inteleg doar de bata (camion in acest caz).

    P.S. Mircea Badea nici nu ar ajunge sa-ti bata in geamul masinii. I-ai vedea doar freza! 👿

  17. pa mine altceva ma+ngrijoreaza: aurika? nicolae? nilăăăăăăăăăăăăăă_?unde suntetzi ghea?

  18. stateam si ma gandeam, in canal, la lizuca si la ce vrea ea sa devin eu. ce nu inteleg insa e cum e corect, ciumeg sau ciumec?

  19. si sa se dea o mare amenda dobitocilor care omoara sarmanii catei pe trecerea de pietoni ( catelul traversa regulamentar fix in spatele meu ), cum am vazut eu de dimineata si m-a intors pe dos toata ziua . sper sa-i ia tanti criza masina si tot ( r.i.p. cutu )

  20. depinde de starea de spirit a ciumecului. cand i se contracta muschii e cu g

  21. Guta,eu nu vreau sa te transformi.Imi placi asa cum esti.Erau niste sfaturi nevinovate in caz ca doreai intalniri cu alte femei care stiu ce vor de la viata.Eu,recunosc,nu stiu ce vreau.Sunt mai proasta.

  22. Lixuca,
    nu ma mai tachina, stiu ca nu esti proasta..daca erai macar putin proasta atunci am fi putut fi atat de prosti impreuna.

  23. Guta, cand eram io mic, erau ciumegi precis, acu’, cre ca de la democratie, sunt ciumeci …

  24. multumesc silva. esti bruna sau blonda? te intreb pentru ca nam bani decat de bruna.

  25. sandman,
    asa stiam si eu, si vorba aia io traiesc pa strada. adica io sunt ciumeg, dar acum nu mai stiu, poate ca sunt ciumec. Simona?

  26. pe alte plaiuri, chestia cu vigilantes este absolut legala: ai vazut un bou in trafic, facand pe duru’, l-ai pozat cu numar cu tot, in flagrant, trimiti la politie si il iau la intrebari.
    daca politia noastra e asa anemica si subfinantata, de ce nu se lasa ajutata?
    numai cu pozele de pe site-ul Cotidianul si tot lasam fara carnet o suta de imbecili parcati aiurea

  27. sunt cu zolt, la s t n-am avut alta posibilitate de a accesa netul pana acum.

  28. http://www.123urban.ro/def/ciumeg
    Pe ciumec nu-l gaseste, cica sa i-l definesc eu.

  29. De la clasici in viata citire:
    Te dai jos sa-i rupi capul! Ce sa-l mai intrebi de ma-sa! 🙄

  30. ups..ai prins-o pe Simona cu argoul neinvatat…. 😈

  31. asta-i si mai dragalas
    http://www.123urban.ro/def/ciumete
    “Sens peiorativ al cuvantului ciumeg” 😯

  32. am descoperit un pleonasm in definitia aia silva, dar mie rusina sa zic. sau nu e pleonasm?

  33. simona, am vrut sa ma abtin sa-ti spun cum se zice corect la smecher. se pare ca n-ai trait in cartier ca sa vezi si sa traiesti zi de zi…YO YO YO! 😆

  34. chiar mai Simona, daca ai vreodata nevoie de un expert in argou, sunt la universitate, despart in cuvinte.

  35. guta,mertan=femei? 😆

  36. Simona,

    trebuia sa-i tai fatza si tu asa ca intr-o urmarire din “Ronin”, sa cobori din masina si sa-i rupi capul. 😉

  37. Am eu o intrebare daca se poate: De la ce mama dracului vine “gen” si ce va sa zica ?

  38. Sărumâna, Mother Earth! Mărită Tache, a venit potop mare peste poporul meu şi am fost luaţi de ache. Şi mi s-a dezumflat colache. Nu vă supăraţi, îmi spuneţi şi mie când mai e de înotat pe jos până la Arca Înregistrată a lui Noe? Că am o pereche cu mine şi vreau s-o salvez şi s-o înmulţesc. Maxx, Angels, ia înotaţi bă până aici, să vă vadă doamna! Maxx, scoate degetul din naxx, că mă faci de râs!

  39. !, te rog nu ma mai lua la / ca daca vin la tine te fac +=-, adica te naucesc.

  40. Bucurenci,
    ce mah, esti ciumec?!

  41. tache cu ochi vanat arata ca in reportajul ala despre cersetorie pe care l-a facut pentru catavencu 🙂

  42. bucurenci e bazat pa pumn,are spate

  43. guta ce cardeala beton ai pa tine

  44. !,
    iou, la faza cu salvarea, hai sa fim seriosi, adica de cate ori nu at-i facut si voi asta?

  45. ce mah? esti smardoi? ai invatat sati sufli nasu cu soseta?

  46. am invatat sa trag pa nas d-astia ca tine

  47. bai, stai in banca ta ca esti mic, prea mic.

  48. guta, nu-i pleonasm, ca ciumegu e de bine, nu-i depreciativ

  49. voi aveti casti, sau n-aveti colegi de birou?

  50. Nedo, mi-a zis Bleen să-ţi zic să-i zici lu Nichi 2 că Opera merge ca un CVR!

  51. @beuii simona tache zgarceache! nici azi nu dai nimic de baut?dupa ce am conmentat aici de i-am taiat fatza shi lu zoso shi dono shi neamu’ lui shi lu thor?locul unu bueeeiii tache shi nici o picatura? nici un strop?o bere roz ceva? 😥 😥 😥

  52. ia ia ia
    astia-s de ph.

  53. au, am vazut unde era pleonasmul

  54. @cruela: poate comentatorii astora or mai si munci, cine stie?

  55. @silva : pai d-aia zic : cat muncesc aia, noi sa bem! simonaaaaaaaaaaaaaaaa! o perfuzie macar! un alcool sanitar !o zama da pufoaica! un lihior de oo!plinge masa!( polinge shi ma-sa, dar asta-i altceva!) 😥 😥 😥

  56. cand sunt la volanul vaporului ma apuca uneori asa condusul agresiv: ma trag pe prima banda si merg cu 40. Si ma distrez copios cand ii vad pe turbati facand tumbe, curbe si spume in jurul meu… si ma bufneste rasul cand ajung la semafor si ii vad opriti in coloana:)

  57. @cruela: ca tot intrebai de aurica si nicolae; daca or fi vazut oamenii ca tot pe uscat, nu tu o tuica, nimic, s-or fi reprofilat

  58. abia acum am prins un cont de cateva min. de la cineva. de dimineata nu am mai reusit sa accesez decat siturile free.
    vad ca s-a ajuns la cuvinte grele.

  59. m-ati inteles gresit, daca nu mai pot accesa netul apar tot felul de probleme. am incercar sa inchiriez o masina, m-am dus la rent a car dar nu am gasit ceva potrivit.

  60. jim degeaba, prea tarziu, nu cred ca mai poti drege ceva

  61. @aurika bine-ai venit!da simona de baut! cica macar nishte antigel , ca am comentat pina pe culmi de glorii! suntem culmea comentariilor!locul unu pa tzara blogurilor!

  62. as mai cauta ceva potrivit, dar unde?

  63. nu e vorba de dres ci de gasit cat mai repede solutia

  64. nedo,vrei sa ne rupem in rime?
    am in pod,la uscat,inca 5 ca tine

  65. n-am putut sa citesc ce ati scris pana acum si v-am spus de ce.

  66. nu e vorba de rea vointa, smecherie sau mai stiu eu ce. e o situatie aiurea, o conjunctura care trebuie rezolvata. acum, cand sunt pe net …

  67. guta, eu ti l-am dat sa te joci frumos cu el si tu faci de-astea?

  68. daca continuam asa, nu vad nicio solutie.

  69. @cruela & silva: ma scuzati… m-a chemat biroul pe diverse coclauri fara unde radio… acum am revenit in lumea civilizata cu dusuri si sapun 😯

  70. Bine ai revenit,Aureliane!

  71. mai oameni buni, dar chiar nu intelegeti situatia?! n-am putut accesa netul. acum cand pot, ma luati la misto!

  72. nu mai inteleg nimic, chiar nu putem sa lamurim, in cateva minute, situatia? am cautat, m-am uitat, o mana de ajutor vreau.

  73. @aurelian: bine ai revenit! Ne-a fost dor de tine. Si dentistei aleia tinere, frumoase si sadice cred ca i-a fost dor

  74. silva, nu stiu la ce te astepti de la mine dar oricum am impresia ca e prea mult.
    lixuca, uital pe aurelian cum tea uitat si el pe tine. cei asta! eu te apar da ciumegi cat e aurelian plecat si acum ca sa intors ce ar trebui sa fac? sa plec? sa tac? sa plang? sa ma comport de parca nu a existat nimic intre noi? ei bine nu pot! nu pot, intelegi!

  75. @!: si inca, cum! fara voia mea am ajuns … nici nu stiu ce sa mai spun. chiar nu exista o solutie simpla, de intalnire?

  76. jim: calm down, nu s-a intamplat nimic deosebit. E ca in tanar si nelinistit pe care sper ca nu-l urmaresti: poti pierde 50-100 de episoade, ca nu se-ntampla nimic grav

  77. @lixuca: vaaaaaaai 😳
    @silva: dap…cred ca i-a fost… o s-o vizitez curand
    @guta: de ce, ma?! de ce?!?!

  78. repet, acum ca sunt pe net, mai am cateva minute, hai sa gasim o solutie. apoi iar nu mai pot accesa netul. devine o situatie fara iesire.

  79. jim,aici poate fetele sunt bune,baietii sunt rai,deci ne sari cu ‘oameni buni’,da?
    da-i gaz

  80. @aurelian: daca crezi ca a existat o urma de intentie …

  81. @!: ok, hai sa vedem cum facem!

  82. dati-mi un reper, ceva!

  83. ne-ntalnim la omv pantelimon,pompa 2. vezi ca s-a facut seara,fumeaza ca sa te recunosc. si semnalizeaza de 47 de ori cu bricheta.

  84. guta: ntz, zici doar asa, nu te cred.

  85. @ silva : as vrea sa fii pentru cateva minute in locul meu sa vezi cum e.

  86. jim, eu n-as vrea

  87. Guta,m-ai invitat la plimbare cu masina impreuna cu Aurelian.Ai uitat?Da Aurica are vapor,auzi.

  88. Aurelian,un land cruiser?

  89. ma uit la nivelul ochilor sau ceva mai sus?

  90. pai, daca ai zis de … vapor.

  91. e genul de comentariu care-mi place si toate porcariile despre “ai nostri” ar trebui sa fie taxate la gioale. mi-a placut si http://www.plaicuboi.ro/mihairadu/?p=31

  92. despre PH
    baietii o taie din Ploiesti pina in buza Bucurestiului (stiti ce spun cind spun buza: coborirea de pe pod in dreptul aeroportului baneasa) si … intorc in loc prin taierea liniei continue. De cele mai multe ori o fac in plina aglomeratie.
    In orasul lor, Ploiesti nu se intimpla nimic. Politistii ar putea inventa si ceva distractie pentru astia. curse legale?

  93. oameni buuuni alooooooooooooooo şedinţăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă adunare generală:
    io cred că simona a postat chestia asta nervoasă şi s-a dus să plîngă undeva la rădăcina ficusului din redacţie. voi aţi observat că nu a comentat absolut deloc? mulţumesc, declar şedinţa închisă.

  94. Danko, sa nu spui nimik despre PH ca viu si io acu cu niste exemple de cum circula B pe DN1 intre Ploiesti si Predeal de n-o sa-ti placa! 😛

  95. numai sa nu se fi dus dupa marlan sa-i aplice o corectie

  96. @nedooooooooooooooo alooooooooooooooooo sedintzaaaaaaaaaaaaaa! io crez ca lu’ simona i-a dat careca sa bea ca e prima pa judetz la comentarii sportive de blog, shi o shtitzi ca face urat la beutura! poate miine sau poimiine sa ne bage shi pa noi in vreo sama de cuvinte! hai noroc! aducatorului recompensa! carol?gata sedintza : imprashtiatzi-va shi betzi care pa iunde shi cu cine putetzi , ca cu simonetta n-avem shanse!

  97. am fost peste tot, la toate nivelele. nimic.

  98. dati-mi un reper, va rog.

  99. se termina si minutele astea, va rog.

  100. va roog, raspundeti!

  101. @jim : noua ni se termina berea! termina shi tu o data! :mrgreen:

  102. va rog, iar raman fara net si singura sansa e sa ma gasiti voi pe mine, eu nu am nicio sansa.

  103. mai am 5 min. am cautat peste tot. unde sunteti?

  104. ma simt ca dracu, haideti spuneti unde sunteti.

  105. mai am 2 min. si iar pierd leg. cu voi. ultima sansa, va rog!

  106. n-am incotro, va trebui sa stau la internet cafe. alta varianta n-am.

  107. @jim : suntem sub masa shi suntem uaiărles!

  108. @jimule: daca esti la internet cafe, nu lua cafea , ia o bere sa putem conecta!

  109. jim,nu vrei sa te joci cu baiatu asta?
    Adrian Mihalcioiu was born in March 1979 in the Transylvanian city of Cluj-Napoca, Romania

  110. hai nu mai fiti invidiosi, Simotache a fost cu mine, ca io ieream bulangiu’ care i-a luat fatza lu’ salvare, ca ma vorbisem ca cand trece Tache sa ies si io in evidenta cu ceva. Si m-a vazut! acuma, ca-s barbatul din veatza iei pa ziua de azi sa nu mai se sparga ferea-n voi. A fost cu mine toata ziua s-acum sta pa spate, cu ochii larg dezschiji si zambind. Va scriu da langa ea, beata de uimire. Si nu m-a-ntrebat de mama, ca n-a mai avut cuvinte, ce, nu vadeti? Duceti-va care-n cotor!

  111. Io am incercat cu Finlandia da’ stiind ca numai Napoleonu’ o da gata me-a mai ramas uimirea. Va dau io, ipac, de stire cand s-o trezi.

  112. Sa le ia dracu de virgule, ca cand i-am zis lu profa de romana ca cu virgulele nu prea renteaza in zilele astia, mi-a zis,tot beata de uimire si cu ochii in tavan: lasa keloole ca tu n-ai nevoie de virgule, esti suficient atata. Si-ma ramas, naibii, cu suficienta. O fi bine, o fi rau?

  113. @ keloo: tocmai ti-ai castigat dreptul de a nu mai posta pe-aici

  114. Panica in alimentara

    keloo,
    cred ca te refereai la mine. 😳

  115. nu te-ar fi batut stai linistita,el e cu d-astea: ce vrei fa,’te dreacu’ d-aici,hai sictir” si d-astea,nu loveste cand e singur!

  116. Nu credeam ca asa repede o sa vad ce-am comentat …la intoarcerea de la birou o ciumeaca cu Logan ciumec era sa-l faca pe un neciumec varza pe trecerea de pietoni.Venea pe banda 3 si in ciuda masinilor oprite de pe banda 1 si 2 femeia s-a gandit ca aia se oprisera sa vada meteoriti asa ca ea a dat ignore/talpa de plumb si era sa-l ia pe crestin pe capota…noroc ca ala a evitat ca matadorul taurul, dupa care a tras mai multe cruci ca a scapat..

  117. pentru Simona, care e in dacie:)

  118. mititica, o fi confundat frana cu acceleratia.

  119. stai “linistita” ca si in Cluj e la fel, atita ca noi nu avem asa suprafata mare de desfasurare

  120. nu sunt sofer, dar 😳 cu trotineta as fi intrat in el in timp ce-si conducea persoana iubita la spital

  121. […] Sunt ciumec, să moara mama – despre un bou pe care l-am văzut tăind faţa salvării. […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint