Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Maicăl n-a murit. Vrem manele!

Deci, da. În sfârșit, s-a lămurit și asta. În locul lui Michael, a murit (contra cost) un român, iar Michael e bine-mersi: urmează să revină pe scenă în doi ani, cu un nume nou și o moacă nouă. Eu cred că, deși Michael n-a murit, lucrurile sunt totuși un pic mai complicate: în locul lui, a murit un român, dar nu orice român, ci chiar Elena Ceaușescu, în locul căreia a murit, în 1989, Elvis.

Una peste alta, dacă tot n-a murit, îi rog pe toți maneliștii din București să nu-l mai asculte, în neștire, tare. Să-l mai lase și să pună din nou manele, mai încet.

83 comentarii

 1. salut, admin! pune şi tu nişte tag-uri. de pildă, “nedormitu na murit”, “cicacicaceac”, “vorba multă dulce-aduce”, “etc.”

 2. @nedo – Tu esti nemuritor maica. Ce rost ar mai avea tagurile alea?
  Am o baba pe strada care seamana cu elena ceausescu leit. Acu’ m-am convins. Ea e maical 💡

 3. cam cît de nemuritor? comparativ cu cine?

 4. bagă şi “etc” la taguri, te rog eu frumos. simona?

 5. şi am vrut să zic “nedormitu na murit da se predă în şcoală”

 6. mie imi plac teoriile astea conspirationiste. nu e nimic mai minunat decit sa locuiesti in satul hurducati pe strada mare si sa fi la curent cu toate secretele lumii. mare prosti mai sint si conspiratorii astia de stiu si eu de acasa de la mine fara macar sa ies afara tot ce pun ei la cale. ieri asa pe inserat l-am vazut pe ceausescu in gubernie la mine, avea un tricou cu ianchei carati-va acasa si bea espresso pe o terasa turistica. l-am intrebat pe romaneste daca pot sa-i fac o poza, a tresarit dar s-a facut ca nu stie romaneste, foarte rafinat tipu.

 7. il inteleg pe nedormitu, sunt in China n-am dormit de 26 de ore si nici nu pot sa dorm. Cit ie ceasu la voi? pai vedeti! La mine ie pe seara.. a dormi inseamna a muri putin… d-aia nedormitu e nemuritor.. tare buna ar fi pe aici o ploaie de la Cluj, ie cald, terrrribil de cald, am climatizare … da mi-e cald… si mi-e somn, teribil de somn… ce buna ar fi o tuica de zalau.

 8. Nina ie frumoasa, Nino scoate-ti ochelarii si pune-ti basca sa vad cum iti sta ca Simona.

  Mi-e somn, tare somn imi ie..

 9. Drăghicescu trăiește. Cel care a murit în locul lui e o sosie de a lui Drăghicescu, care s-a oferit să moară în locul lui că e grav bolnav. Dar nici sosia nu a murit. În locul sosiei a murit sosia sosiei lui Drăghicescu, care care s-a oferit să moară în locul lui că e grav bolnav. Dar nici sosia soiei nu a murit. În locul ei a murit sosia sosiei sosiei lui Drăghicescu, care s-a oferit să moară în locul lui că e grav bolnav. Dar nici sosia sosiei sosiei…

 10. Nino, il iubesti pa nedormitu? Si io sunt nedormit si mi-e somn, tare somn imi ie!

 11. Nina ie vinzatoare!

 12. bineinteles ca draghicescu traieste, si inca traieste in mai multe orase dintr-o data. nu crezi? deschide cartea de telefoane de la ce oras vrei tu si poti sa vorbesti cu draghicescu si o sa-ti raspunda si din iasi si din cluj si din bucuresti ba chiar si din orastie.

 13. Nino, aveam o colega pe care o chema Nina si-i spuneam Nina virgina… se supara f. tare.

 14. Este imposibil ca draghicescu sa fie din Cluj, din Cluj ie nedormitu si ala cu coasa.

 15. Neamțu, țiganu virgin. Te-ai supărat?

 16. @neamtu tiganu- se supara pentru ca nu mai era sau de ce?
  @nedo-esti nemuritor in comparatie cu maical, evident. 😥

 17. si cand a murit elvis, ce roman a murit de fapt?il stie cineva?

 18. cand a murit jim morrison am inteles ca a murit de fapt o vecina de cartier dea mea.

 19. @ Guta Yoda,

  Daniel Iordachioaie mai e? 😈

 20. daniel iordăchioaie a murit, deşi e în viaţă. ba chiar e şi un pic chel şi cu coadă

 21. @ anarhix: e, da’ e fugit din tara si, in locul lui, e temisan, operat si deghizat in iordachioaie.

 22. jimi hendrix la omorat pe fracsu geaman….se stie.

 23. daniel iordăchioaie a murit de mai multe ori ca nu ia iesit niciodata. mereu aparea cu un nou slagar.

 24. freddy mercury se ascunde aici

 25. Scri superb despre nimic. Nimicuri despre nimic. :mrgreen:
  Ca dupa sufletul omului. :mrgreen:

 26. repet întrebarea: ăsta a jucat şi în filme?

 27. @Terente

  Angela Similea, is that you?

 28. m-a sunat maică-mea şi mi-am pierdut şirul. ce făceam?

 29. Nedo, te-ai bandijonat? Vrei revanșa mâine?

 30. pfuai! nu mai plec data viitoare! 😯

 31. sandman: ma, io am intrebat mai deunazi de un Me262 nu de un nazist in carne si oase… sau primarele tau vrea sa atraga investitorii arabi pe litoral? 😯

 32. tanti Jeni,

  Ce-i de mancare? E ora pranzului aici si eu am dat iama la vending machine-ul de pe culoar. 😡

 33. unde ce?

  “Aici”? Tara lui Redneck-Voda. central standard time.

 34. anarchix, bulz ardelenesc și salată franțuzească de fructe. Ce dorești pentru mâine?

 35. ce-i ala bulz?

 36. si maine vreau doar Chicken Alfredo si BBQ Chicken Pizza. 😆

 37. Apropo de cantină. Acum câțiva ani ( mai mult de zece) aveam o lucrare de telecomunicații prin Oltenia. Echipa era formată din 8 muncitori. Ăștia se aranjaseră cu haleala și mâncau ieftin și bun la un soi de cârciumă cu meniu tradițional de acolo: mici, pizza, d-astea. Într-o zi plec din București și mă duc acolo să văd cum merge treaba. În fine, totul ok, hai să mâncăm. Băieții mă duc la cârciuma aia și comandă fiecare câte o ciorbă și niște mici. ”Ciorbă vreau și eu”, zic. La care chelnerița zice: ” Îmi pare rău dar azi n-am făcut decât 8 porții pentru dânșii. Dacă știam că veniți azi, făceam 9 dar așa… ” N-am înțeles niciodată cum poți face FIX 8 porții de ciorbă?? Nici tanti Jeni nu a putut să mă lămurească.

 38. Anarchix:
  BULZ, bulzi, s.m. 1. (Pop.) Cocoloș. ♦ Cocoloș de mămăligă caldă în care s-a pus brânză de oaie sau urdă. 2. (Tehn.) Ansamblu de piese de cherestea obținute prin debitarea unui buștean și așezate astfel încât să reconstituie trunchiul. [Pl. și: (n.) bulzuri] – Cf. alb. b u l e z.

  Alege ce variantă vrei.

 39. Ei, nu știu cât de reală e povestea asta cu românul… Eu sunt însă de părere că este totul o înscenare, mi s-a părut prea dubios că a murit cu câteva zile înainte de maratonul de concerte pe care se angajase să-l realizeze. Acum e în topuri… Este mai valoros mort decât viu, așa cum au fost și Elvis și Morrison la vremea lor.

 40. Anarchix: bine, uite mâine voi servi paste Chicken Alfredo, dedicație pentru tine.

 41. nuuuuu. fara paste. ingrasa. Pizza Chicken Alfredo !

 42. Cit e ceasu? Am dormit ceva, aici ie ora 3 noaptea, mi-e somn da nu pot sa dorm, mi s-a facut si foame, am dat clima mai tare, da face zgomot si nu pot sa dorm, am dat-o mai mica, ie cald si nu pot sa dorm, mi s-a facut si foame, nu pot sa dorm, ma uit in minibar poate e ceva de mincare, nu pot sa dorm.. sa chem room servisu..

  Tare nasol ie sa fi nedormit.

 43. Mi-e somn si nu pot dormi, m-as culca cu oricine, Nino mai iesti p-aici? Dormi?

 44. Miine la munca o sa fiu chiaun, am fumat o tigare… voi dormiti?

 45. aia care au murit la revolutie erau de fapt niste superfani de-ai lui maical care auzisera, in urma unei campanii pe radio europa libera, ca urmeaza ca acesta sa sustina un concert in balconul de la comitetul central, dar cand l-au vazut tot pe ceausescu, the king of popcorn, au inceput sa huiduie.

 46. De atata “roz”ce vad pe marginea acestui jurnal, mi s-a facut “bleu”…adica am realizat cu stupoare ca azi, sau…in general, NU am simtul umorului!..Altfel cum mi-as putea explica faptul ca nu am ras deloc la aceste comentarii (carora nici nu prea le-am inteles rostul), dimpotriva, m-am strambat rau de tot (vorbesc de mimica fetzei si nu de ceva care poate ramane pe viata..)..Deci, cum am indraznit oare sa nu rad ,cand toti comentatorii au spus la vorbe de duh de …in mod normal, te chircesti indoit de ras? Cred ca din cauza caldurii, sau pur si simplu am avut o zi proasta.Regret profund..
  P.S. Continuandu-mi viziunile sumbre inspirate din pacate de acest articol, ma retrag cu mentiunea:Rest in peace jurnalule roz, sper ca in locul tau sa nu mai moara nimeni!

 47. Cool… se pare ca Simona a scapat de poza cu basca si a pus-o pe cea care aduce a personaj de anime. 😎

 48. Cand naiba o sa intelegem si noi ca intre maghiari si secui “Urmasii directi ai lui Atila” (care populeaza Harghita si Covasna) , este aceeasi deosebire ca intre arabi si miltiantii Hamas, sau ca intre turci si kurzi ?E asa greu ? Intrati fratilor pe Google !

  Ce atata caz cu Spiru Haret ( si alte “Universitati” particulare?).Acolo sunt “profesori” fosti activisti si securisti si beizadelele lor,iar “studenti” , copii de bani gata,prea tampiti sa intre “la stat” (dar cu bani), sau “personalitati “politice care au picat “bac-ul”

 49. Dupa un lung si istovitor, dar bine meritat weekend, sunt acum gata de munca. Gata in sensul ca sunt rupt de somn. Dar totusi, pot sa remarc, ce face basca din om, mai exact ce a facut. Simona, o sa moara Vantu si Catavencu din cauza ca nu mai activezi, in conditiile astea estetice, la ei.

 50. 😆 😆 mda…nici nu ma mir…pe mine incerca sa ma convinga cineva ca nemuritorii (hailanderii aia) chiar exista, da nu ii putem simti noi; io zic ca si maical o fi pe plaiurile vesnice ale scotiei, asa ca daca aveti drum pe acolo si vedeti unu cu sabie dansand in nestire… 😉

 51. Acum un an am schimbat versiunea Logodnica 7.0 cu Nevasta 1.0 şi am observat că programul a lansat o opţiune subită Bebeluş 1.0 care ocupă mult spaţiu pe hard. În instrucţiuni nu era nimic menţionat.

 52. :mrgreen: cred ca n-ai citit bine instructiunile de folosire,te-ai grabit…@victor L,da’ o sa te obisnuiesti

 53. monicooooo… nu te duceaaa… un’ te-ai dus tu fatăăăă… monicoooo… mă lăsaşî singurî cu copilaşuuuuu… monicooooo…

 54. Un roman care si-a facut operatii estetice la negru pentru a deveni mai alb a vrut sa moara in locul lui maical!

 55. @ionescum,
  cred ca ai dreptate, uite ce mi s-a raspuns la depanare:

  Nemulţumirea dvs. este frecventă printre utilizatori dar ea se datorează unei greşeli primare de concepţie: Mulţi utilizatori trec de la orice versiune Logodnica X.0 la Nevasta 1.0 cu speranţa falsă că Nevasta 1.0 nu e decât un program de divertisment şi utilităţi. Dar e vorba de mult mai mult :Nevasta 1.0 e un Operating System complet, creat ca să controleze toate aplicaţiile dvs. E aproape imposibil să dezinstalaţi Nevasta 1.0 şi să reveniţi la Logodnica X.0 întrucat există sisteme virusate care fac ca şi acesta să se comporte precum Nevasta 1.0 deci nu aveţi nimic de câştigat.

 56. :mrgreen: @victor-asta zic frate ,daca nu te-ai documentat corespunzator…e mult mai costisitor sa renunti la varianta actuala :mrgreen: iar tu ca utilizator sa ramai cu probleme majore de hard

 57. crueeela, sari fata ca zice astia bancuri in locul tau!

 58. Necazuri pina-i dracu`

  Uneori apare un virus – Soacra 1.0 , care blocheză sistemul sau face ca Nevasta 1.0 să se comporte total haotic. Nu reuşesc să dezinstalez acest program şi devine insuportabil mai ales când încerc să lansez aplicaţia Duminica-de-dragoste 3.0 .

 59. :mrgreen: @victor-primii trei ani sunt grei,la soft ai de lucru bre,schimba si antivirusul,iar daca nu da rezultate incearca sa te obisnuiesti.. 😆 😈

 60. Ca bine zici:

  Unii utilizatori au încercat să formateze tot modulul şi să instaleze programul Iubita+Nevasta 2.0 dar asta le-a creat şi mai mari probleme ( a se citi notiţa de prevenire ” Pensie alimentară” şi “Custodia copiilor “). Daca instalaţi Iubita 8.0 nu încercaţi să treceţi la Nevasta 2.0 pt că problemele vor fi chiar mai mari decât cele cu Nevasta 1.0 . Chiar dacă există şi versiuni Nevasta 3.0 şi Nevasta 4.0 , acestea sunt rezervate specialiştilor şi având un preţ ridicat nu le recomandăm.

  Ma duc sa ma imbat.

 61. @victoreeeeeeeeee -e prea dimineata,hai ca n-o fi dreaq asa negru

 62. Nu mai e de trait:

  Nu instalaţi sub nici o formă Secretara_blondă_în_fustă_mini 2.0 , O_prietenă 3.1 . Aceste programe sunt incompatibile cu Nevasta 1.0 şi pot distruge sistemul.

  Saptamina oarba a fost cind am instalat programul!

 63. da’ nasol de ăia ce au 2 soacre…
  bată-mă norocu!

 64. @neamtu tiganu – ce-i aia “cheaun” ❓ ❗ ❓

 65. […] are umor. Are cuvintele la ea. Are ceva spirit civic, nivelul “trendy”. Are si niste rautate, fara de care unorul se simte intotdeauna stingher. Are vizitatori, are timp (sa ii bage in seama, […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green