Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Traiane, tu îți bați joc de mine?

Mda. Dacă vă amintiți, marți, după ce a căzut guvernul Boc, Traian a avut niște discuții aprinse la telefon, pe linia blondă. Le puteți revedea aici. Astăzi, Traian a nominalizat noul premier. Ce ziceți, i-a sunat iar telefonul sau nu?

– Alo. Da, păsărică.

– Traiane, tu îți bați joc de mine?

– De ce, păsărică, hăhă?

– Cine dracu’ e Croitoru ăsta?

– Păi, păsă…

– Dragă, da’ tu chiar nu înțelegi că nu mai suport să-mi zici “păsărică”? Sună a “pițipoancă de la pagina 5”, a… femeie-obiect, a… nu știu, a parașută… Sunt o femeie inteligentă, Traiane, ce dracu?! Vorbește-mi ca unei femei inteligente.

– Da, păsă… da, scumpete, știi foarte bine că nimeni nu-ți respectă mai mult ca mine inteligența…

– Mersi. Acuma, zi cine dracu-i Cusătoru’ ăsta.

– Croitoru.

– Croitoru, mă rog. Cine e?

– Un băiat cu care am lucrat eu, pe vremea lu’ Isărescu, păsărică, și am lucrat bine.

– Bine că n-ai lucrat pe vremea lui Ștefan cel Mare. Și nu-mi mai zice d-astea de le-ai zis și la televizor, zi-mi pe bune cine e.

– Hăhăhă… Nu vrei să-ți zic mai bine ce nu e?

– Ă…?

– Nu e neamț și nu e omul pe care l-a vrut opoziția.

– Să știi că nu arată rău Johannis ăla, e bărbat bine, prezentabil…

– Tocmai de-aia n-o să fie prim-ministru, păsărică, hăhăhă…

– Mda. Șiii… ai vorbit cu Cusătoru ăsta? I-ai zis ce portofolii tre’ să-mi dea?

– N-am vorbit încă, da’ o să vorbesc. Stai să-mi amintesc… Voiai Mediul, Turismul, Internele și…

– Și Armata, Traiane, Armata care e de izbeliște! Cineva trebuie să aibă grijă de soldatul român, care-a căzut în războaie, la datorie, pe front.

– Ce războaie?

– Eeee… hai, că mă enervezi. Nu știi ce războaie? Vreau Armata, să fie clar. Cineva tre’ să le ia și lor un tanc nou, un portavion nou, chiloți, maiouri, pistoale, șosete și ce le-o mai trebui acolo, săracii.

– Bine, păsărică, s-a notat.

– Așa, foarte bine că notezi, că m-am văzut cu fetele azi și mai am niște chestii să-ți zic. Ia scrie acolo: Ridzi – Învățământ și Agricultură, Elena Băsescu – Finanțe și Cultură. Ai notat?

– Am notat. Da’ nu vrei mai bine să ți-l trimit pe Croitoru să-i dictezi tu direct? Că mi-e să nu pierd hârtia…

– Nu, vorbește tu, că am programare la coafor și n-am timp. Da’ stai că Ridzi a zis că mai vrea ceva și am uitat ce. Ce dracu’ mai voia, ce dracu’ mai voia, a, da: Psihologie. Portofoliul de la Psihologie. Știi, ea a fost dintotdeauna pasionată de asta și n-a apucat să-și împlinească visul.

– Păsărică, da’ nu există Ministerul Psihologiei!

– A, da? Nu există?

– Nu, hăhăhă.

– Păi, și… dacă nu există, ce?

– Hăhăhă. Ai dreptate, îl înființăm, nu-i nici o problemă. Bine, păsărică. Asta-i tot sau mai vrei ceva? Dacă mai vrei, zi acuma, să notez și să-l trimit pe Boc să-i ducă lista lu’ Croitoru.

– Ăăăă, stai să mă gândesc. Nu-mi mai vine nimic acuma, da’ mâine mă întâlnesc cu Mioara la epilat și sigur vrea și ea ceva. Te sun mâine și-ți zic?

– Care Mioara?

– Eeee… care Mioara? Nu face pe șmecherul cu mine că nu ține. Mioara Mantale, dragă, o știi  foarte bine.

– Aaaa… Hăhăhă…

– De fapt, facem altfel. Stabilesc eu acum ce vrea Mioara și, dacă nu-i convine, să fie sănătoasă, aia e. N-avem timp de mofturi. Țara e în criză. Dă-i Educația.

– Bine, păsărică. Doar atât?

– Atât. Îi ajunge. Să zică mersi că sunt drăguță, că, dacă nu eram eu drăguță, nu pupa nimic.

– Hăhăhă… Auzi, scumpete? Da’ Educația nu i-am dat-o deja lui Ridzi? Uite ce scrie aici: Ridzi – Învățământ și Agricultură.

– A, da? Hmm… Cum naiba să facem?

– Păi, îl trimit pe Boc cu lista, voi vă mai consultați mâine și, dacă aveți altă variantă de guvern, îl mai trimit o dată, că și-așa n-are ce face.

– Nu, că m-am plictisit deja, n-am chef s-o iau de la-nceput cu consultările. Fii atent: am soluția. Le pui pe amândouă la Educație și gata.

– Ăăă…

– E vreo problemă?

– Păi…

– Traiane, tu îți bați joc de mine și de țară? Țara e în criză, eu tre’ să merg la coafor și tu te coiești atâta să faci un guvern?

– Păsărică, nu e nici o problemă. Așa rămâne. Dacă vrei, pot să vă pun și pe toate trei, hăhăhă.

– Eu am deja cam multe, da’ nu-i deloc o idee rea. Astea sunt cam mototoale și ar cam avea nevoie de cineva competent să le îndrume. Mă gândesc și-ți dau un răspuns, OK? Îți dau un bip de la coafor. Dacă nu-ți dau, înseamnă că răspunsul e “nu”.

135 comentarii

 1. Da, Simona, cam aşa s-au făcut toate în ultima vreme. Din păcate.

 2. Misoginism de cea mai buna calitate. Bine ca e scris de o femeie? Stai sa vina si celelalte doua, trei si chiar ca revine in actualitate propunerea de trecere la lesbianism talibanic. Ce-oti ave frate toate cu Elena Udrea?

 3. Îl falimentezi pe Badea dacă mai scrii așa de intim-mișto despre trupeața lu’ nen-su Traian 😆
  Superfain

 4. Ce-are a face Badea cu textele Simonei ?! Baba si mitraliera… Simona, imi dai voie de azi sa te alint “katiusha”? 😀 Kalashnikov suna prea masculin.

 5. Pentru a încurca şi mai mult iţele, preşedintele nostru echidistant, l-a desemnat pentru a forma o echipă de guvernare pe Lucian Croitoru. CV: consilier Mugur Isărescu, preşedinte al Centrului Român de Politici Economice, candidat respins din partea PDL pentru postul de viceguvernator BNR, ex-logodnic fiică guvernator BNR. Punct. În traducere liberă: omul ştie cu ce se mănâncă macroeconomia şi toate variaţiunile pe această temă. Spre deosebire de Boc, evident, foarte bun până deunăzi. În fine, Băsescu atacă acum frontal şi girează pedanteria economică a unui candidat fără susţinere politică…

 6. felcer holera,hai pa. nu e test. k?

 7. Hahahaha, pasarica, dar tu esti inca ministru, trezeste-te!

 8. M-am saturat deja de politica, si nici n-a-nceput inca hora!
  Vorba unuia mai destept, “nu inteleg”.
  Vreau realitati palpabile, partide puternice conduse de idei, nu de tatuci, m-am saturat de sforarii si teorii ale conspiratiei, vreau ca oamenii politici sa se tina de cuvant, nu de putere.
  E timpul sa visez.
  Ma duc sa ma culk.

 9. Aproape am ajuns ca Badea, sa-mi fie sila sa mai votez.

 10. 😆 😆 S-ar merita o compilatie cu episoadele de la Bleen. Ar lovi in ambele tabere.

 11. io chiar asteptam cu sufletul la gura episodul johannis-udrea! inka mai sperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
  🙂

 12. @Pink Marine – RoseMary
  Iaca si definitia

  MISOGYNE
  adj. des deux genres
  Qui hait les femmes

  Simona s-a legat si de Becali. nu s-a ofuscat nimeni ca e misopoimena (adica are ura ciobanilor) sau ca sufera de misandrie.

  Udrea nu e atacata ca e femeie ci ca incompetenta.
  Acuma daca cineva doreste sa fie sexist ar putea zice ca granita intre conditia de a fi femeie si incompetenta nu-i departe.

  Dara ca sa faceti o comparatie – Compilatii misogine sunt aici-
  http://www.audouchoc.com/article-35574946.html

  M-am ras citindu-le.

 13. Simona tine cu Geoaaaana,Simona tine cu Geoaana….
  Basescu l-a pus pe ala,ca sa dea leapsa liberalilor pentru
  OlteanuCroitoru (care-i ginerele lu’ Isarescu).Ca Udrea-i o hahalera de Fundeni asta-i alta chestie),desi n-as opri masina la ea, ca benzina-i scumpa.Pana la urma,Basescu=Udrea(=Cucos)=Popoviciu …,Geoana=Vanghelie=Hrebenciuc=…,Antonescu=Tariceanu=
  Vanghelie=…,Oprescu=????…(Iliescu ??)…Restul nu conteaza.Deci ma duc la vot si votez PBM (Partidul Buzunarului Meu)

 14. Mi-o zîs pata să vă spun

  Că-i bine merci, se uită la meci, e foarte interesant. După meci nu-i bai, vine el.

 15. @pata : e voie meci: daca e cu udrea ! :mrgreen: ca precis shtie shi folbal, la cat da polivalenta e! :mrgreen: plus ca se vede pe ea ca duce o viata sportiva! 😉

 16. Mi-o zîs pata să vă spun

  Sărumîna cruela 😕

 17. @pata, im place noul tau look! 😛 ai fost la coafor? :mrgreen:

 18. Uraaaaaaaa!Ce noroc cu Base,ca mananca si Lenuta o paine cinstita,ca altfel,saraca,de unde-si mai lua vuitoane?Ca sotul nu mai are parcarile si or sa ajunga la sapa de lemn daca nu si-ar face Base pomana cu ei!

 19. esop
  croitoru e divortat 🙂
  puteam paria si eu, cu doua zile inainte ca alesul va fi Croitoru 🙂
  da nu pe motiv de ginerica…

 20. @cristiane
  pa ploaia asta , care ne umple de spume si de melalcolie, sa nu uiti ca te iubesc, ca vine uichendu si cine stie cine-ti ia mintile! 😳

 21. Mai, fratilor! Da’ greu se mai face un guvern. A duart vreo 10 minute numa’ convorbirea asta. Astia nu-s operativi deloc :mrgreen:

 22. Simono, io cred ca misoginismul ala de dimineata, de la guerilla, pe care il inghiti pe burta goala de la baietii aia trei (manca-i-ar mama!), te-a molipsit fara sa vrei. Baga mare si da putin peste ei cu Fiatul ala 500 din Top Gear. 🙂

  In alta ordine de idei, n-ar fi mai simplu sa le inventeze la toate niste ministere asa, mai feminine, mai minijupiste? Ministerul Botinelor cu Platforma, Ministerul Manechiurii si Pedichiurii cu Gel, Ministerul Extensiilor Platinate din Par Natural, Ministerul Epilatului Definitiv cu Laser, Ministerul Exfolierii si Impachetarilor cu Parafango. Astea ar avea si avantajul ca nu ar mai intelege nici dracu’ ce fac ele acolo cu bugetul.

 23. @adnana : tu iti bati joc de noi?pai daca nemereshte udrea la ministeru mopului? sau al andrelelor? sau al gogonelelor , doamne fereste?

 24. @ adnana: ei, nu m-a molipsit, am fost nevoita sa fiu misogina in textul asta de dragul distractiei. iar ministerele alea de care zici tu n-am putut sa le bag in schema, din cauza ca le-am folosit deja, acum mai multi ani, in textul asta: https://www.simonatache.ro/2009/04/26/cromozomul-y-e-ca-si-mort-traiasca-oja-si-cromozomul-x/

 25. cruela, la ministerul andrelelor e musai sa fie doua ministrese – una pt fiecare andrea.
  unde mai pui ca, fiind mare criza, prezidentu’ multstimat cred ca va fi foarte econom si le va agrega pe toate in Ministerul Artelor Menajere.
  (a propos, asta imi aduce aminte de un ministru al Imparatului Etiopiei, Haile Selassie. Il chema Ministrul Penelului si al Penitei!)

 26. […] fi considerata leapsa, asa ca atentie se ia!. Sa vedem ce au de spus Palatul Sutu, DeMaio, SimonaTache, […]

 27. simona, foarte, foarte tare textul! multam ca m-ai trimis la el.

  eh, asta cu misoginismul o ziceam asa, cu duiosie – conversatiile voastre sunt doza mea de … nu strapontina… nici stricnina … cum naiba ii zice? … asa, doza mea obligatorie de serotonina matinala. mai tare decat ciocolata.

 28. @Simona
  😳
  Te pricepi la injuraturi barbatesti.
  Asteptam o postare cu injuraturi femeiesti, nu atat de zdravene, dar mult mai pidosnice.

 29. sau un link.

 30. Si vezi ca se spune piuneza, nu pioneza!
  Nu mai vorbim de cate virgule aiurea am vazut!
  N-ati vrea sa-ncep sa-njur ca o femee!

 31. da’ pasajul baneasa sa mai inaugureaza la 1 dec? ori asteptam urmatoru’ guvern boc?

 32. @simona, la episodul urmator, poate infiintezi, chiar asa, ministerul pasajului neterminat. ori pa cel al autostrazii, ori pe cel al deszapezirilor, cel al spagilor, etc.

 33. Apropo … ce e cu pozele alabastre pe sus prin dreapta ? Pozele mai vechi erau mult mai frumoase !

  Pana una alta, ca femeie , de ce crezi ca Basescu o vede pe “pasarica” doar ca un obiect ?

  ———————————————————
  Simona te iubesc ! fa-mi un prunc !

 34. ba , in ce tara traim!!! Numai la noi se putea intampla/

 35. S-a molipsit cu albastru de la Gaudi.

 36. Dacă o pune pe Nuți la armată, vorbesc și io cu Traian să mă pună șefă peste popote. Ce, n-am voie?

 37. simona, cu intirziere, “la multi ani!” pentru un an de blog

 38. Da, da’ fara o virgula lipsa sau ne la locul ei tot degeaba, topicul nu salta de un anumit nivel de audienta si comentariile treneaza ca pofta la orice supa re si re si reincalzita. Hai cu virgula sa moara Patru de necaz si taticul cel ne si ne si nedormit de extaz. Parerea mea! :mrgreen:

 39. @delia : mi-ai lipsit! 😥
  sa nu se mai intimple! 😉

 40. @roz marine : io crez ca tu simtzi asheaaaaa…o nemplinire..pa undevaaaaa….. 🙄
  asculta-ma pa mine , cea mai buna metoda sa te descarci cand ai angoase , e sa vii acilea la blogu roz, ca la zidu plangerii….lasi “biletzelu'” si se rezolva…parol! 😉

 41. Propunere de studiu la scoala de bani:
  Intrebare : Care e semnificaţia sintagmei „afacere rusească”?
  Radio Erevan: Să furi o ladă de vodcă, să o vinzi şi să bei banii.
  (de la Comanescu de pe blog)

 42. Roz Marine, si sa-ti mai dezvalui una: las-o mai moale cu obsesia virgulelor, ca cica , froidian vorbind, unii o are cam cat o virgula, de aceea shi este cu virgula-n gura toata ziua! 😉

 43. Mai adevarata decat scoala de bani, in Romania, ar fi scoala de furat cu acte-n-regula.

 44. Cine fura azi un ou, e bou.

 45. Cruela, cremă de legume la bormașină ai încercat?

 46. Oh, o boare de normalitate de la Tanti Jeni.

 47. Am un ou, cum sa-l gatesc?

 48. sau sa-l mai tin, poate mai am nevoie de el..

 49. Nuti are scoala? Daca da, unde, ca vreau sa ma-nscriu!

 50. @ Delia: hai, sa traiesti, si mie imi era dor de tine, nu doar cruelei
  @ Roz Marin: incepi sa ma plictisesti cu obsesia asta cu nedormitul, precum si cu restul glumelor nesarate, si s-ar putea sa nu mai postezi

 51. @tanti jeni:orice gospodina, are bormashina! 😉
  orice gospodar are circular! :mrgreen:
  bormashina este buna la : supa crema, inghetzata, maioneza, etc!
  facem shi noi o ” scoala de bucatarie bor(sh)mashinareasca” sa moara simona de oftika ca-i lom cursantzii?

 52. Nedormitu face greva, e clar.
  Sau pregateste ceva de “la multi ani”.

 53. da mie cel mai mult im place sa flambez clatite cu aparatul de sudura ! 😈

 54. Mai bine Roz Marin decat Andreea Marin.
  sau nu?

 55. Cruelo, hai să facem școala aia de care zici. Poate o punem și de o emisiune teve să moară domnu Jamie Oliver de necaz!

 56. @tanti jeni : intai emisiune radio, ca avem pile la simona! 😉

 57. Bre, cruelo, cu aparatu de sudură nu se flambează! Cu ăla sudăm nucile-n bezele să fie mai crocante :mrgreen: dacă vrei flambări folosește naibii generatoru de flacără oxiacetilenică, ai uitat? Și vezi să pui masca aia că te bronzezi pe față mai tare ca la solar!

 58. @simona: te bagi la o rubrică gastrică la radio de dimineață? Da să reciți rețetele cu vocea aia de prezentat vremea.

 59. @Simona asa facem. Nu mai postez. Postesc. 😥

  Ai si motive si pretexte potrivite sa-mi sugerezi varianta asta. Pretextele le-ai insirat deja. Motivele nu. E oare vina mea ca supa asta reincalzita n-are gustul si aromele sperate? Uite ca nici macar neobositul obiect al obsesiilor mele n-a catadixit sa simuleze orgasmul intelectual pe firul asta. Eu am exprimat o opinie sincera. Atat. N-am sperat sa te si enervez in asa hal in contra dreptului la libera exprimare incat sa ma ameninti nedemocratic cu excomunicarea. Am inteles. Vrei doar baieti buni si draguti pe blog. Da’ tu n-ai vazut ca tocmai plecam? N-ai mai putut sa rabzi si tu un pic de a trebuit sa-mi smulgi un mesaj de adio! Adio, asadar. Te las cu saratii neobsedati. Mi-a facut placere sa TE CUNOSC si sa-ti adulmec limitele. Incepusem chiar sa cred ca esti detasata pe bune. Aiurea! Mofturi.

  P.S. Uite iti dau voie sa nu postezi mesajul asta. Ramane intre noi. Nu pierde nimeni nimic. Daca vrei chiar pot sa mai scriu doua-trei mesaje de forma din care sa rezulte ca m-am speriat si m-am conformat solicitarilor tale. Ce zici? Daca nu zici nimic asa facem… Pentru ca in fond ai dreptate! (Doar ca nu asta conteaza :mrgreen: ). Pa!

 60. @tanti jeni , kiar la hala cu flashkara oxidacetilectica ma gandeam , numa n-aveam vocabularu la mine…. 😳

 61. @simona: ierea să uit! Acompaniamentul sonor de bormașină și picamăr de bucătărie îl asigurăm Cruela și cu mine. Efect garantat!

 62. @Roz Marin – Exista deja polizia gramaticii pe blogul asta. si ati intrat in colimator din cauza acestei exprimari: Ce-oti avea frate toate cu Elena Udrea?.

  Acuma toate este adjectiv nehotarat feminin – “frate” este o maniera de adresare catre un barbat – In caz ca nu doriti sa cultivati ambiguitati ar fi bine sa va decideti!

  Cat despre acest comentariu – fiecare are dreptul la o parerile la fel ca si audienta. Solutie la problema ce o ridicati exista. Nu va place nivelul audientei si topicul, campati pe alt blog sau faceti-va unul.

  Da, da’ fara o virgula lipsa sau ne la locul ei tot degeaba, topicul nu salta de un anumit nivel de audienta si comentariile treneaza ca pofta la orice supa re si re si reincalzita. Hai cu virgula sa moara Patru de necaz si taticul cel ne si ne si nedormit de extaz. Parerea mea!

 63. Măi, cu privire la supa reîncălzită sunt opinii și opinii. De exemplu, să revitalizez supa, mai pun un cartof, o legumă uscată, un pătrunjel, ceva. Virgule n-am încercat că supă-alfabet n-am mai făcut de multă vreme.

 64. @Simona – de la baiatul bun Marinake de pe blog

  incepi sa ma plictisesti cu obsesia asta cu nedormitul, precum si cu restul glumelor nesarate, si s-ar putea sa nu mai postezi

  – amenintarile astea catre cei ce posteaza dau mauvais (parerea mea). Acuma nu stiu daca se pun si in practica. Eu credeam ca asta-i blog nu cult sau adunare de sicofanti. N-are omul dreptul la o critica la adresa subiectului sau a calitatii comentariului ?

  – Credeti ca Roz Marin e un personaj mai malign decat Esopul care inca posteaza ?

 65. Eu un lucru nu pricep – Credeam ca daca faci misto de altii, altii fac misto de tine in limitele lor. Volens – noles tre’ sa tii la tavaleala:

  Intai se plictiseste Simona pe urma se inflameaza Roz Marin. E luna plina de e lumea cu capse puse ?

  @Doamna Jeni – aveti vreo retzeta – ceaiuri gatita in oala de supa ca la cabana?

 66. @marinake: ceai verde cu scorțișoară. Se pisează scorțișoara, se amestecă cu ceaiul și cu două cuișoare ( nu d-alea de fier, d-alea condiment). Se fierbe apa se toarnă peste mixtură și se lasă la răcit vreo 5 minute într-o oală acoperită. Mă rog, oală de supă de l acabană dacă preferi.

 67. @ Tanti Jeni – functioneaza – s-au linistit.

 68. @ Marinake: vrei sa-ti dau link catre toate comentariile in care am fost injurata/contrazisa/ironizata de-a lungul vremii? n-am o pb cu cei care vin si ma injura/contrazic/ironizeaza, am una cu cei care raman ca sa altereze atmosfera de buna dispozitie si relaxare. vino, injura-ma, dupa care du-te. de ce ai ramane pe un blog care nu-ti place, doar ca sa sacai oamenii la cap? tin la tavaleala, dar nu sunt obligata sa tolerez obsesii. deci e blog, nu cult, Marinake, doar ca e blogul meu si am dreptul sa incerc sa pastrez o atmosfera relaxata

 69. eşti obsedată, pe cuvîntul meu!
  atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată, atmosferă relaxată…
  ce-i aicea? spa?

 70. da, spa, da, spa, da, spa, da, spa, da, spa, da, spa, da, spa, da, spa, da, spa, da, spa, da, spa, da, spa, da, spa, da, spa, da, spa, da, spa, da, spa, da, spa, da, spa, da, spa, da, spa, da, spa, da, spa, da, spa, da, spa, da, spa, da, spa, da, spa

 71. eu sînt foarte relaxat. de dimineaţă de-abia am putut să mă ridic din pat de relaxat ce eram. şi o să mă duc imediat să-mi continuu relaxarea de unde am lăsat-o, dacă reuşesc să mă ridic de pe scaun şi să ajung pînă acasă.

 72. Mai trebe niște muzică d-aia fengșui. Cum făcem?

 73. a, nu, am avut de lucru şi am dormit puţin ultimele două nopţi. atît de puţin că era să nu mă mai trezesc de dimineaţă. coloana a trecut, încet-încet, după ce am schimbat scaunul. acum, pe vechiul scaun (care era un scaun foarte relaxat) doarme copilul, pentru că e lîngă sobă şi de cînd cu ninsoarea aia a devenit şi el foarte docil şi, mai ales, relaxat. apropo, aţi văzut mîţă sforăind? eu am văzut. i se relaxează faringu’ şi laringu-n somn…

 74. azi a fost soră-mea la mine la birou. eu lucram, ea vorbea. la un moment dat a început să plîngă şi tot zicea “dacă-l pierd? dacă-l pierd?” adică asta înţelegeam eu din ce bolborosea. am ameninţat-o că îi fac poze şi le pun pe blog, să o fac de rîs. nimic. că ies pe stradă cu poza şi o arăt la lume. nimic. că îl sun pe bărba-su. nimic. că îi iau o păpuşă barbie. nimic. că o sun pe mama. nimic. că o pîrăsc la prietena ei cea mai bună. tot nimic. apoi i-am zis să se oprească dracului din bocit, că-mi fug clienţii, adevărul e că făcea urît. zice, “care clienţi, că nu văd nici unul?” şi i-am zis să iasă în stradă, că n-au curaj să intre, da’ dacă vrea să îmi facă un bine, să se ducă în curtea vecină, la concurenţă, să bocească acolo. nu cred că mă iubeşte, că s-a oprit brusc şi a încercat să ia o mină demnă, da’ era toată plină de fard pe faţă şi nu i-a reuşit.

 75. @Simona – am inteles

  @ Cruella si Patapyl – Ce-am gasit am cautat: Cum se supara lumea din cauza Atmospherei:

  http://www.youtube.com/watch?v=jxNQvurCqFo

 76. cre’ c-o sa-mi iau si eu pseudonimul “nedormita”, ca si eu dorm numai 4-5 ore pe noapte. de-asta am si fost, azi, asa cum bine a intuit Marinake, cu capsa pusa, adica mai putin dispusa sa tolerez anumite chestii 🙂

 77. Stiam, ca-ti, place de, Johannis, dar, chiar asa, sa, te, iei, de noi,,,

 78. e grea scoala aia?

 79. @marinake : io ash face ca simona : vrei sa-njuri , ok , injura, vrei sa critici, ok critica, etc! dar sa intri pa un blog care te dezamageshte constant doar ca sa dai note proaste posesorului de blog sau comentatorilor, din inaltul olimpului tau, mi se pare deranjament la mansarda!cred ca are si nume shtiintzific, dar n-am io atata cultura deshi lucrez cu multe natzii de nebuni…orice om normal la cap , care a nimerit intr-un loc care-l dezamageshte, dezgusta etc, de obicei se cara, ca poate are altceva mai bun de facut cu timpul lui;sau , mai intai injura si dupa aia se cara; exista doo principii pe lumea asta cand suferi un disconfort datorat unei adunari : unu :” va f*t si ma mut!” doi : ” nici nu va f*t ( substext: pt ca nu meritati) si ma mut”; de aceea imi e greu sa-i intzleg p-aia care vin doar ca mai f*ta pe cineva un pic, ( fie si la cap) deshi insashi chestia asta ii chinuie !

 80. Tanti Jeni e profesionista, ceaiul ei e minunat!

 81. si mai e un principiu universal valabil ; ” cine se-aseamana se-aduna”; sau daca preferati “spune-mi cu cine te-nsotzeshti ca sa-tzi spun cine eshti”; daca sunt mai presus de o anume adunare ( sau adunatura daca prefaratzi) fie ea shi virtuala, sau daca pur si simplu ” nu vorbim aceeashi limba” ( cu varianta ” nu punem virgulele la fel” :mrgreen: ) , sunt libera sa-mi vad de drum!ca doar am ce face cu timpul meu, nu sunt masochista!

 82. fetele frumoase şi nick-urile bune e luaţi

 83. Simona, te rugam, nu mai scrie despre Nuti Udrea, ca-l vrem pe Bleen inapoi.
  Sau mai bine nu mai scrie despre politica, nu vezi ca ne apuca nervii pe toti, si balteste atmosfera?

 84. dau o lada de vodca pentru un nick bun!

 85. sau mai bine o dau mai intai.

 86. sumar a garaf a rap.

 87. cruela: ai zis f bine, exact asta incercam si eu sa spun. in ce ma priveste, sunt de principiul “nu-mi place, nici macar nu va **t”, adica n-am intrat niciodata sa injur pe cineva, pur si simplu mi-am vazut de treaba. inteleg si varianta “va **t si ma mut”, iar p-aia cu “nu-mi place, dar vin sa va **t in fiecare zi, fiindca n-am altceva mai bun de facut sau poate chiar am buba la cap, dar nu constientizez” ma straduiesc sa o tolerez. sunt insa zile, ca asta, in care diagnosticele altora ma obosesc.

 88. @para : ba mie-mi place nutzi! invidiosule!
  kiar mai vreau!
  si nu ma enerva ca acum incep o campanie ” nutzi presedinte”! si pariez ca o sa-si aduca brusxc aminte ca pa ea, o cheama in certificatul de casatorie COCOSH!
  imi shi imaginez : ” doamna presedinta Cocosh…a facut, a dres, etc” carla bruni taindu-si venele de frica la vine nutzi in vizita la sarcozi shi-i suceshte mintzile cu mopu’….

 89. @simona: scrie ce simti tu, si lasa-i sa critice. e bine ca faci valva, nu?

 90. nu inca virgilika taika! 😛
  abia daca iese din nou presedinte, putem zice ca ” ne-am blocat la Traian”! :mrgreen:

 91. Tarzan. Tarzan Băsescu. Parcă sună mai bine, nu?

 92. ie tare greu sa-i faci pa oameni sa rida, mult mai usor ie sa-i faci sa plinga, ca daca incerci sa-i faci sa rida se gaseste tot timpu un constipat care sa strice chefu tuturor, pa cind daca-i faci sa plinga ie greu sa vina unu sa-i faca sa rida si chiar daca vine ie bine venit.

  Sa-i multumim Simonei ca incearca sa ne faca sa ridem chiar daca nu-ntotdeauna poantele sunt formidabile, da intentia conteza… si sa le mai multumim si celorlalti participanti la acst blog care incearca acest lucru!

  P.S Nu ca ma prostat f. dastapt? Astept laude!

 93. Sunt un mare magar. Am promis unei doamne ca nu mai scriu blog dar ma vad fortat sa adaug ceva. Simona nu e adevarat ca nu mi-ar placea blogul tau. Mie imi place blogul tau destul de mult. Si. Si (cu toatea astea) am si altceva mai bun de facut. Si… surpriza… am si buba la cap si chiar constientizez: Imi place foarte tare felul in care te scuzi si te scuzi si te scuzi. Sa fie vorba de voyeurism? Mi-a placut cum ai dat vina pe faptul ca n-ai dormit destul. Eu remarcasem la prietena mea ca noptile scurte o fac binedispusa a doua zi. La tine e invers! Hm!

  P.S. Vezi? Dupa ce am introdus virgula in discutie brusc a crescut traficul pe blog si nici macar nu-ti cer sa-mi fi recunoascatoare. Ingrato.

  P.S.2. @Marinake – Imi pare rau ca nu pot sa-ti raspund dar i-am promis doamnei ca nu mai postez pe blogul ei. De altfel cu o mare probabilitate acest mesaj n-o sa treaca (pentru ca intre timp Simona e si mai nedormita si deci mai irascibila si intoleranta) asa ca ce rost ar avea sa pierd timpul inutil raspunzand amuzantelor tale interpelari. Mi-a placut raspunsul tau scurt din afirmatia “am inteles”. Voi ramane desigur cu aceasta curiozitate: ce?

  Pa, patetic, plec, ma smulg cu greu, ma duc sa ma sinucid impreuna cu Rosemarie DeWitt. Sper sa nu mai revin. Daca totusi (prin absurd) mai revin rog pe cineva milos sa ma impuste ca sa nu ma mai chinui. Simona stii care e culmea? Cu toate ca esti mincinoasa in explicatile tale fara nici un fel de subtilitati totusi chestia asta nu-mi displace. O fi din cauza pozei. Auzi da’ daca tot m-ai invins si m-ai facut sa fiu magar si sa-ti scriu iar fa-mi te rog si mie un “catâr” (vorba Oanei Zavoranu) si zi-mi de ce ai scos poza cu parchetul si mai ales care e povestea acelei poze. Iti promit ca dupa asta ma voi stardui din rasputerile mele sa nu mai intru la tine-n blog chiar de va trebui ca pentru asta sa te… si sa-ti… etc in dulcea limba romaneasca asa incat sa ma banezi tu fara regrete. Ce zici? 😎

 94. @neamtzule, n-am cuvinte sa te laud, dar te-ash scuipa sa nu te deoki! 😉

 95. Cruelle patimaso, scuipa-ma, musca-ma, pune-mi virgula intre subiect si predicat da nu ma ignora!

  P.S Sa nu faci galagie insa ca d-abia a adormit nepotica si azi sunt de ofiter de serviciu pa garnizoana!

 96. @neamtzule : te-ai trezit tarziu! 💡
  virgulelor le expirase termenu de garantzie shi mi le-a confiscat OPc-ul si le-a dat foc! ❗
  da mi-a lasat neste semne de mirare in falnica erectzie! ❗ ❗ ❗ ❗
  pot sa-tzi pun neste d’astea ntre subiect si predicat? sa moara dushmanii tai? 😎

 97. si sa shtii ca io galagie nu fac! sunt doar responsabila cu trompeta in unitate! 😉

 98. @Premiantilor care intretin atmosfera:

  Bula ramane repetent in liceu – pentru a patra oara. Vine ta-su la scoala, diriginta il roaga sa nu-l bata pe Bula ca in anii trecuti cand a pierdut copilul 2 luni de scoala din cauza ranilor, tatal lui Bula e de acord.

  Bula se baricadase deja ca stia ce-l asteapta. Ta-su in loc sa-l bata il ia la Paris. Merg ei ziua la Luvru ca sa se umfle Bula de cultura, sau sa se traga in poza cu piramida. Plictis.
  Noaptea il duce ta-su in Pigalle si ia belete la un cabaret celebru. Masa, langa scena – sampania curgea valuri (pe vremea cand am auzit bancul fumau si havane) Apare si corpul de balet – numai poame bune.
  La can-can Bula nu mai rezista si explodeaza:
  – Oare cine le fute pe astea ?

  Ta-su cu ironie si sticlire diabolica in ochi:
  – Premiantii Bula!

 99. am si io una pt neamtzu :

  – Aţi urmat recomandarea mea? întreabă doctorul. O pastilă înainte de masă şi un coniac mic la desert?
  – Da, doar că la pastile am rămas cu 3 săptămâni în urmă, pe când la coniac am o lună avans.

 100. Ce pilde – Eu remarcasem la prietena mea ca noptile scurte o fac binedispusa a doua zi. La tine e invers! Hm!

  Hmm as zice si eu despre dumneavoastra Roz Marin.
  1. Ca aduceti vorba despre (ne)futut intr-o discutie in care ar trebui aduse argumente

  2. Eu remarc la mine ca unele femei se bucura ca dureaza noaptea mai mult. Cred ca ati incurcat noaptea cu somnul. Din ce-ati scris as deduce ca “prietena” e incantata ca a scapat de dumneavoastra in scurt timp.”

 101. Cruela, cit dureaza semnele de mirare ❗ pina devin intrebare ❓ depinde de subiect sau de predicat.

 102. Depre prietena mea si prietenul meu –

  Pe vremea mea se opera o distinctie cand ne culcam cu cineva ii ziceam amant, iubit.

  Acuma e otova peste tot.

  Englezii zic boyfriend (am auzit-o doar pe una care avea 60 de ani ca zicea the gentelman I’m dating)

  Francezii zic petit ami

 103. @neamtzu ; iaca si trompeta

 104. Mi-o zîs pata să vă spun

  Dormiți? Bine… Atunci bună dimineața în caz că vă sculați 🙄

 105. si mie mi-a fost dor de voi. cru, n-o sa se mai intimple. nici eu nu dorm. si ce? am vreme sa recuperez.

 106. NU e scrisa de mine, dar sunt prea obosit, acum. Asa ca, sa inteleaga fiecare ce vrea:

  “no, fiica-mea a inceput calvarul care va continua (daca e fata desteapta) fo 20 de ani. adica gradinita, scoala, liceu, facultate si etc.

  s-a remarcat din primile zile prin faptul ca a fugit de la gradinita. ma rog, technicaly speaking, n-a fugit, ci s-a strecurat printr-o spartura din gard in afara curtii gradinitei, ca vazuse ea un loc de joaca ce i s-a parut cu mult mai interesant.

  e bine de remarcat faptul ca a trecut cu brio peste prima deceptie sentimentala: se indragostise iremediabil de baiatul unui coleg; asa de rau ca ne-a zis, mie si d-nei Dracu, ca ea nu mai merge cu noi acasa, ci merge cu domnisoru cu pricina.
  ca niste parinti de moda veche ce suntem, am refuzat sa o lasam, si am luat-o cu japca acasa. acu cica are o noua dragoste, unul dintre picii de la gradinita.

  intre timp, a inceput sa-si imboteasca considerabil si vocabularul.
  astfel, dintre cunostintele deprinse la gradinita de numara expresiile:

  “unde pula mea e olita?”,
  adresata d-nei Dracu atunci cand o taia nevoia pe tanara domnisoara

  si

  “da-o-n pizda ma-sii de treaba”
  adresata soacra-mii cand nu i s-a facut pe plac Maimutei.

  gurile rele ar putea fi tentate sa spuna ori ca a invatat de la Dracu (chestie dificila din 2 motive: Dracu incearca sa-si controleze la maxim licentele poetice cand e Maimuta prin preajma, pentru ca are o ureche extrem de fina la asa ceva; si Dracu e la cateva mii de km, de unde mai vorbeste din cand in cand cu Maimuta la telefon, si atunci o ia cu lesinaturi de genu “printesa lu tata”, “papusa mica” “iubita” “maimutica lu tata” si altele, si in nici un caz cu un vocabular mai .. colorat), ori ca s-ar putea sa fie vorba de ceva chestii mostenite genetic.
  mno, daca fugitu d-acasa / gradinita etc l-ar putea mosteni de la tac’su, limbaju zic io ca nu. asa ca cel mai probabil donsoara Dracu invata porcarele de la colegii de gradinita.

  ma rog, pana la urma nu-i mare tragedie. astia sunt termeni peste care puradeii dau oricum, e mai important sa ii inveti sa nu-i foloseasca (sau macar cand ii pot folosi si cand nu).

  astept cu nerabdare sa vaz ce mai invata donsoara Dracu la gradinita.”

 107. sper sa nu mai fie nevoie de mingiluca.

 108. @andreie, si io sunt obosita, asa ca nu-mi bat capu sa-ntzeleg, dar imi amintesc melalcolic ( ca e o vreme la bucuresti de sa-tzi batzi copiii 😥 ) cum dupa prima zi de gradinitza, fie-mea a zis (interogativ)declarativ : “tu stii cum fac baetzii pipi? io vreau sa fac pipi ca baietzii!”; iar eu fiind o mama moderna ( inca de pe atiunci) i-am zis , sa nu se sfiasca, numa sa aibe de grija sa nu se stropeasca!daca poate, are binecuvintarea mea! 😉

 109. @delia : asa da! 😉
  numa zi-ne secretu: ai impushkat pe careva?
  sau te-a pus si pa tine ministra?la metrosexuali? aia cu sexu’ la metru? :mrgreen:

 110. sau tzi-ai loat una mai mare? dai o data , da shtii ka kade peretele cu tot cu nemernicu care te-a inervat? :mrgreen:

 111. @simonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  mai ai confratzi care fabuleaza….
  http://www.alvalia.ro/blog/?p=1099#comment-13322

 112. pai nu mai functiona nici mingiluca de demolari si a trebuit sa iau o pauza. nevermind. imi revin. hai sa nu facem chat

 113. @delia :nu e chat! 😳
  e…interviu! 😉 ca ai lipsit scandalos din viatza publika a chatului!

 114. cru, las-o asa. te rog.

 115. Roz marine, vezi ca stai in coltzu’ mesei si ne faci sa plangem!
  Lasa vrajeala, si incanta-ne ceva!

 116. Bravo Simona. Ma bucur ca nu te contamineaza seriozitate. Prefer sa faci misto continuu decat sa te vad serioasa argumentand politic. 😆

 117. Nimeni n-o place pe Leana:

 118. La emisiunea lui Marutza de la Protv basescu a facut o prostie.Pentru a fi simpatic a zis ca-l cheama Basescu.Adica are un nume cu miros rau.Asta legat de numele Hrebengiuc si SIDA.
  Daca ne uitam pe blogul lui vedem ca sub sloganul lui legat de bun simt apare semnatura “miros rau” egal basescu.E o mare dilema daca “miros rau” poate avea bun simt.
  N-as fi facut observatia asta fara ajutorul marelui scamator basescu.

 119. […] ce Palatul Cotroceni poartă, în aceste zile fierbinți, convorbiri telefonice tensionate ca asta, asta și asta, nici celelalte personaje implicate în campania electorală nu au o viață prea […]

 120. […] ce Palatul Cotroceni poartă, în aceste zile fierbinți, convorbiri telefonice tensionate ca asta, asta și asta, nici celelalte personaje implicate în campania electorală nu au o viață prea […]

 121. […] După ce am văzut ce se întâmplă la Cotroceni (aici, aici și aici) și în familia Geoană (acilea), să vedem cum trăiește Partidul Național Liberal […]

 122. […] asta și asta, plus vreo două săptămâni în care lucrurile au trenat îngrijorător, azi dimineață, la […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green