Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Jurnalul Elenei B. – ediţie specială la nervi

Am inpresia că sunt foarte supărată dar num-i dau seama eczact pe cine sunt supărată. Pe Bogdan care sa retras ca boul din postul de la Anbasada de la Paris sau pe cei care ia-u acceptat retragerea? Nu-nţeleg de ce trebuia să se retragă, chiar nu-nţeleg iar eu, când nu-nţeleg ceva, mă enervez mai tare decât atunci când înţeleg. Era un post pe care Bogdan îl merita foarte foarte mult şi pentru care era foarte conpetent.

A fost un concurs foarte foarte greu pe care, chiar dacă Bogdan la dat singur, putea foarte bine să aibe ghinion şi să nu îl câştige. Putea să îl câştige altcineva, care nici nu participase, iar Bogdan să iasă pe locul II sau poate chiar III şi să piardă postul. Putea să dea concurs pentru Anbasada de la Paris şi să câştige la Anbasada din Londra, orice era posibil, deasta şi spun că a fost foarte foarte greu şi am avut mari emoţi, nici nam putut să dorm până la prânz în zioa egzamenului şi totuşi Bogdan a fost cel mai bun dintre el singur şi a câştigat.

Este inadmisibil ce se întânplă în ţara noastră. Este o ţară în care oameni şi mai ales presa, în frunte cu nesimţiţi de moguli şi de ziarişti, îşi bat joc de tineri conpetenţi şi îi stresează cu comentari neplăcute şi răutăciuase făcândui să se retragă din funcţi. Îmi vine să î-mi dau şi eu demisia în semn de solidaritate cu Bogdan să văd cum se descurcă ţara fără mine la Brus… la Brucs… la Parlamentul European. Săi văd pe toţi români plângând şi înplorândumă să mă întorc la Brus… la Parlamentul European unde am loat de atâtea ori cuvântul pentru ţara mea şi am spus lucruri inportante pe care leam uitat dar care erau foarte inportante şi o să schinbe viaţa ţări mele mai ales dacă o să mai iau cuvântul de câteva ori.

Cu toate astea no sămi dau demisia chiar dacă îmi vine să mio dau pentru că eu î-mi iubesc ţara şi o să mă sacrific pentru ea până mă plictisesc să mă sacrific, după care nu mă mai sacrific. Dar lucrurile nu v-or rămâne aşa chiar dacă eu numi dau demisia. O săl pun pe tata să facă referendum şi să voteze toţi români cu vârste între 0 şi 100 de ani să rămână Bogdan în funcţia de la Anbasada Franţei pentru că el vorbeşte perfect franţuzeşte şi şi sărută franţuzeşte foarte bine.

O să vadă ei, comunişti şi moguli şi ţigăncile înpuţite că Bogdan o să rămână în funcţie şi o să se sacrifice şi el înpreună cu mine pentru ţară. Eu nu mai pot să ne sacrificăm unul la Parlamentul European şi unul în România, unde toate piţipoancele vor să mi-l ia să fie ele prietena lui şi eu să nu mai fiu prietena lui deşi ştie toată lumea că noi urmează să ne căsătorim. Dacă nu vrea tata să facă referendum atunci îl rog să mute Parlamentul European la Bucureşti şi îl ameninţ că dacă nul mută intru în PSD şi mă mărit cu Hrebe. Sau doar că mă mărit cu Hrebe.

36 comentarii

 1. Io zic ca asta trebuie trimis pe haifaiv cu soundtrack “haus”, ca sigur prinde si o afiseaza prietenele ei la status. Parol!

 2. si in cercul lui c-el mai intim, adica la bamboo si la mine acasa la bruxel, eu il alint syfilis, da? cu y frantuzesc, ca asa i-i place lui de cand a studiat. la mine acasa la bucuresti nu pot ca ma aude tata si ma poate ma loveste la ultima operatie. asta ca sa stie tuate toapele care nu incape de iubirea noastra si de polerc.. prolec… porle… de numele lui.

 3. Adânc. Am plâns un pic. Seamănă cu o dramă clasică rusească.

 4. madison , jimmy

  😳 😆 😎

 5. cine e Bogdan?
  Da’ Elena B.?!

 6. Propun ca “Jurnalul Elenei B.” sa apara (din nou) saptamanal si sa fie in permanenta actualizat la gazeta de perete din Bamboo, Fratelli si alte licee unde invata generatia ei!

 7. tia priiit mielul 😛

 8. Simona, da mai bine nu te inerva că mai rău te nevrozezi!

 9. @Pata: păi nu eu m-am inervat, domne, s-a inervat ea, Elena B.

 10. @Alex: voi reflecta la aceasta propunere 🙄

 11. nu era mai bine “aive” in loc de “aibe”? Si eu sunt de parere ca jurnalul Elenei B ar trebui sa apara mai des, cel putin de fiecare data cand Elenuta noastra vorbeste in Parlament, pentru ca e evident ca fata gandeste profund aceste speech-uri. Greselile gramaticale ar trebui, pentru veridicitate, sa fie ceva mai rare. Nu stiu daca ai opservat, Simona, dar fata s-a mai stilat acolo la Brucsel :-). Nu stiu daca ai remarcat dar mie imi place cum spune ea: Luand exemplul Robertei Anastase, a castigat presedEntia Camerei(…). Luand exemplul meu, am candidat independenta”. Logica ei gramaticala e apsolut dezarmanta. Ma bucur ca ai reluat tema.

 12. @veronika: ai dreptate cu greselile, da’ asa misto e sa nu pui nici o cratima si nici o virgula ca, de la un punct incolo, te ia valul. e ca un drog, fataaaaaaaaa!

 13. Simona, n-am propiu-zis că te-ai inervat, dar am ocservat că vrînd-nevr(oz)înd a trebuit să intri o țîrucă în chelea delfinei, numa’ ai grijă să ieși la timp, bine?

 14. @Pata: si, daca nu mai ies, ce, e rau? ma fac europarlamentara si ma sacrific pentru tara :mrgreen:

 15. Bine-bine, da’ te lasă barbatu cu Syda? :mrgreen:

 16. nu vreau cu Syda, da’ iau si barbatu. da si el un concurs, ia un post de secretar UE (daca nu exista, il inventam) si gata, ne sacrificam impreuna.

 17. Așa-așa, famelia îi celulita de bază! Servim Patria 🙂

 18. Si trebuie sa citim tot pana la capat? eu ma multumesc cu un paragraf.

 19. Oare EBA e si asta un subliminal de la ABBA?

 20. @Diana

  Si tu ce modelezi acolo?

 21. Elena, n-ui adevarat ca daca ar fi esit pe locul 2 sau pe 3 nar fi optinut postul. E cala probele de alergare cand ese pe locul 3 dar castiga ca nu m-ai are pe nimeni in fata. Cam asa.Ai gresit Elena, ca nu se scrie acceptat ci doar se spune. Corec este aceptat. Incolo e super, Simona. Da-i ‘nainte.

 22. ei lasa Lenutzo, ca io sint deacord ca Bogdan trebuie sa stea cu tine, nu cu curvele din Banbu’rear ale dracu sa fie ele

 23. poza noua?… 😉 sau n-am fost atent…

 24. A m’am prins. Iliterat e noul literat. Pana maia trec si vremurile astea recente.

 25. vrem jur-nal sap-ta-mi-nal,vrem jur-nal sap-ta-mi-nal,vrem jur-nal sap-ta-mi-nal!!!

 26. @ Simona T.

  Propun ca jurnalul Elenei B. sa apara cel mai des la BBC, CNN si France Presse la rubrica despre Romania ca-i cea mai sintetica si corecta stire.

  De ce nu-i inca pe prima pagina la HOTNEWS si Voxpublica fiind asa de urgent si clar?

 27. Inefabilul vine din escrescenta imagistica care forteaza limitele dincolo de epsilon, oricat de mic … mic, mic; linbajul apsconx introspecteaza analiti-cool improscand jeturi inteligente din retorta tempera-mentala a gandirii pure, apstracte ridicata la rangul … ridicata la rangul, punct!

 28. matrix: d-aia te iubecs io pe tine! ca asa telectual ca tine , da le pune la toti neuronii pa bigudele, n-a mai vazut blogu ista ruoz! :mrgreen: ermeticule!( sau se zice ermitule? 🙄 🙁 )

 29. Daca dai tecsxtul asta la bac, pentru reparat, ma indoiesc ca vor trece prea multi la lba romana.

 30. E tare, bag-o şi in caţavencu.
  Ştiu că nu-i de râs da am râs cu poftă.

 31. Mai prost e ca, in timp ce noi radem, personaje ca Elena si Bogdan au, in continuare, succesuri dupa succesuri !

 32. Pe http://www.presacaoprada.blogspot.com, un material despre “Adevarul” de dinainte de Patriciu. Darie Novaceanu despre Cristian Tudor Popescu. Lectura placuta!

 33. eu am incercat sa citesc. prea multe greseli gramaticale.
  cine naiba face “un jurnal” cand nu stie sa scrie ?

  parol

 34. Anathaema : cine? EBA

 35. Ar trebui sa iti corectezi greselile de ortogradfie. Sunt multe si gracve!

 36. Faina treaba! Bravos!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green