Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Fotbalul, acest sport însângerat

La cererea microbiştilor, dar mai ales a microbistelor, iată şi rubrica “Poşeta Sporturilor” din Academia Caţavencu de săptămâna asta. Mai pe genul “Ştirile de la ora 5”, aşa, cu violenţă şi sânge.

9 comentarii

 1. Interesant. Tocmai ce-am terminat de vizionat primul sezon din ”Spartacus – Blood & Sand”. Soroooo, era trist pe vremea aia a romanilor, ăia nu avea nici hochei, nici fotbal și nici teveu. În loc de Mutu, Chivu sau Leo Messi ăia din tribune aveau ca eroi un soi de Moroșanu – Moartea din Carpați și alții gen. Sânge garantat, moka. Știrile de la ora V țineau toată ziua.

 2. olivia newton-volt

  Slightly off topic: Azi am auzit niste discutii aprinse despre cum si-a luat-o Barcelona ieri seara de la Inter si ca Messi a fost complet neutralizat de apararea lui Inter. Cica or fi fost astia de la Inter bine pregatiti dar si FC Barcelona a fost dezavantajata ca, din cauza vulcanului, s-au dat cu autocarul si au ajuns epuizati pe teren…

  Ei, ce zici de asta? :mrgreen:

 3. Nu stiu ce sa zic de intrarea taurilor pe teren, o juninca insa nu cred ca face rau ..

  http://www.220.ro/sport/Nicoleta-Luciu-DINAMO/YrnXNj7PDb/

 4. Dupa ce a curs sange si lapte, sa il urmarim la lucru si pe Cornel Pasat

 5. Simona, uite, Gheorghe zace p-aici cu burta plină, râgîie și mi-a zis să-ți zic să-i zici și lui când scrii ceva despre lupte de femei în ciocolată. Aaaa… stai că-i scot io poftele astea din cap, mintenaș!

 6. @sandman
  mai degraba o junica sportiva – http://www.myvideo.ro/watch/4779543/Femeia_sexy_pe_terenul_de_fotbal la modul asta 😀

 7. lasand la o parte caterinca, tot respectul pt Mirel Radoi, care a inscris un gol superb

 8. dama cu pandalii

  Ma lupt eu singura cu coicolata

 9. dama draga: incearca si cu cioco-lunga! :mrgreen: subtziaza! 😉 parol! 😎

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green