Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Liber de Ziua Bărbatului

Hahaha! Ce amuzant! Uite-aşa, încet-încet, în câţiva ani, o să li se dea nu doar liber de la serviciu, ci şi o masă din partea firmei, cum am văzut că se mai întâmplă de 8 Martie. Iar noi, femeile, n-o să ne mai putem prezenta în această zi, în faţa soţilor şi a iubiţilor, fără un frumos bucheţel de cutii de bere, în timp ce copiii, la şcoală, vor executa cu mânuţele lor, sub coordonarea doamnei învăţătoare, felicitări pentru tăticuţu, tataie şi unchiul Gicu.

17 comentarii

 1. Da la doamnele nascute pe 5 mai le-a dat liber ?

 2. Saracu’ Karl Marx – si ziua barbatului si ziua lui pica in aceeasi zi – ghinion.

 3. Si de fapt nu e ziua barbatilor ci ziua baietilor in Japonia – cara pustii niste bete bete cu crapi de hartie in varf. Acum nu-i mai zice asa ii zice ziua copiilor sau festivalul crapului.

 4. Kara Kale – orasul unde s-a rasturnat caruta

 5. Bate la usa si ziua tatalui 😈

 6. buei, asta nu era, domle, decat ziua berii nu-stiu-care??!! adica traim zilele astea si noi epoca in care se naste mos craciun cu fesul rosu??

 7. Bine ca nu avem si ziua prostilor, ca era libera jumatate din Romanica (la Caracal probabil mai multi ca doar circula cu carul…… ).

 8. Si ce daca o sa ne dea si liber si masa din partea firmei? De parca pana acum nu s-a dat liber definitiv de la serviciu fara masa? Unii si fara somaj!
  Partea misto este ca se vor da spectacole cu cipendele in localuri numai cu domni!
  Ca de alea de la TV care se pricep la toate problemele sociale m-am acrit. Cipendeaua a aparut azi de trei ori de la pranz incoace. Ma intreb cand mai are timp sa faca cate o chiftea, o tacana de barabule sau o placinta.

 9. bai, da sarbatoritzi , nu gluma! :mrgreen:
  chel silans e pacilea! 🙄
  toti suntetzi barbatzi? 😉

 10. Daca stiam din timp, trageam si noi o fuga la “Carul cu bere” din Caracal. Simona, era SIGUR cu bere? :mrgreen:

 11. matrixe: de cand nu te-am mai vazuuut!
  pa unde umbli?

 12. Sa zic Caracal? Ce-o sa zica Simona ca m-am dus singur?

 13. Eu nici nu stiam ca exista asa ceva. O mare idiotenie.

 14. Un post de televiziune prezintă imagini de la un concert rock dedicat acestei zile. Veselie, gălăgie, lume multă, antren ce mai! Unuia dintre petrecăreţi, leoarcă de sudoare şi înfierbântat, i se ia un interviu, printre gâfâituri: “Da…este bine că avem şi noi ziua noastră… ne distrăm şi noi…ca toate femeile…”. Ăştia bărbaţi!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green