Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Aceşti analfabeţi care ne conduce

SĂ NE EXPRIMĂM CA PARLAMENTARII ANALFABEŢI

Acum două zile, un cretin de la PDL, că altfel nu pot să-i spun, s-a trezit că ar trebui impozitat darul de la nunţi.
Iată ce a zis domnul cretin Gheorghe Ciobanu, deputat de Timiş:

“În acest sens, eu am avut discuţii cu preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, spunându-i şi sugerându-i, în ceea ce înseamnă spectrul lărgirii bazei de impozitare, pe principiul să iei puţin, dar de la toţi care au venituri şi să nu iei mult de la puţini, în acest context al lărgirii bazei de impozitare, şi impozitarea evenimentelor, că ţin de nunţi, de botezuri, de banchete”.

Între timp, a ieşit şi a bălmăjit ceva din care se-nţelege că nu s-a referit la nunţi în sine, ci la organizatorii de evenimente, care închiriază săli fără să dea bonuri fiscale şi aşa mai departe. Minte, evident, nu la asta s-a referit, o întoarce ca la Ploieşti ca să nu mai zică lumea că e oligofren, dar nu asta e important.

Important e că cei care ne conduc, oameni buni, vorbesc ca nenea ăsta, Ciobanu. Recitiţi, vă rog, fraza de mai sus. De fapt, o reiau, ca să nu vă mai deranjaţi să ridicaţi ochii:

“În acest sens, eu am avut discuţii cu preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, spunându-i şi sugerându-i, în ceea ce înseamnă spectrul lărgirii bazei de impozitare, pe principiul să iei puţin, dar de la toţi care au venituri şi să nu iei mult de la puţini, în acest context al lărgirii bazei de impozitare, şi impozitarea evenimentelor, că ţin de nunţi, de botezuri, de banchete”.

Aţi recitit? Acuma spuneţi-mi şi mie: în ce limbă e? Există măcar o singură adiere de logică în ea? Vreo legătură coerentă între propoziţiile care alcătuiesc fraza? Vreun fir roşu (sau verde sau roz cu picăţele, nu contează), care să parcurgă declaraţia de la un capăt la altul?
Eu zic că nu există absolut nimic din toate astea. E doar un gângăvit incoerent, de om prost şi analfabet, care nu poate construi ceva mai complicat de “Mama spală”, “Tata coase” şi “Ana are mere”.

E ca şi cum aş fi scris eu acest text în felul următor:
“În acest sens, eu aş vrea să am o discuţie cu domnul Ciobanu, spunându-i şi sugerându-i, în ceea ce înseamnă spectrul lărgirii inteligenţei domniei sale, pe principiul mai bine taci decât să vorbeşti ca ultimul retardat, în acest context al lărgirii bazei de şcoli ajutătoare, că ţin de nunţi, de botezuri, de banchete sau de cât de incomensurabil de prost eşti”.

Este că am mari şanse să ajung parlamentar şi să propun impozitarea salatei de boeuf?

DE AICI.

49 comentarii

 1. Dupa cum sesizau si vecinii,postul precedent nu era tradus in romaneste.
  In acest sens, continui cu postari in parlamentareasca?

 2. Pai sa-i futem in gat de cretini cum se sugera mai inainte tot la cazarma… Ce altceva poti face?

  Vorba fumurescului, cu prostia nici zeii nu se iau la tranta.

 3. Eu sunt de acord sa se impoziteze daca sunt capabili, dar sa se aplice retroactiv.

 4. oreste saunueste

  doamna doamna mie dinescu iaru șicu hurezeanu mia zis că borcanu ăla de zacuscă primit de la cine am schimbat un bec, care este, tre să le dau și lor un pica…..

 5. da’nmormantarili nu sa impoziteaza? :mrgreen:
  ce fraieri!
  pai nunta sa face o data shi gat!
  da cand mor , ce de parastaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee o sa aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
  😉

 6. data înmormântării, aia se impozitează.
  la fiecare aniversare .

 7. oreste saunueste

  alfabeții dracu”……

 8. agnes fata, ashtia e proshti rau cu lipsa lor da incultura!
  pai dac ar impozita neuonii, mai ales aia shomerii , itzi dai seama? ar curge banu’n valuri, spumege pocalul, dulce Romanie, asta tzi-o doresc! 😉

 9. Io sunt de acord. Da` să ne dea banii înapoi la divorţ.

 10. Am vrut sa iau textul cu copy/paste pentru eternitate dar s-a intimplat ceva aiurea, am pierdut litere si chiar cuvinte intregi. Are cinea textul corect ?

  În acest sens, eu am avut discuţii cu preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, spunându-i şi sugându-i, în ceea ce înseamnă pe principiul să iei puţin, dar de la toţi şi să nu iei mult de la puţini, în acest context al evenimentelor, că ţin de nunţi, de botezuri, de banchete.
  😳

 11. Impozita-le-ar Doamne-Doamne zilele, ca altceva nu mai e de zis! Trebuie sa se sparga buba, ca altfel nu se mai poate.

 12. sunt curioasa ce gaseste nenea asta de impozitat in cazul unui eveniment (nunta, botez, taiere de mot, parastas, gol al nationalei) sarbatorit festiv, in mod traditional, cu mici si bere la pet, intre blocuri.

 13. Deoarece sunt ab-origines de la …,cu mîna pe conştiinţa mea de nealegător,vă confirm că sunt muuulţi,aproape toţi portocalii locali,deşi vocali,au aceste probleme;
  aşa că bag sama,vor fi şi mai mulţi,ţine minte sloganul:azi în Cimişoara,mîine…în DEX.Dicţionarul de neologisme al lui Mînecă,parcă,dădea ca variate multe din stropşitele lui Ceauşescu-alea…poporul viemanez,frate…etc….

 14. simona, ai pus degetul pe rana ranilor.
  lipsa de logica e mai infricosatoate decat maltratarea limbii romane – va dati seama in baza caror scurtcircuite neuronale iau astia deciziile?
  acum vine insa intrebarea cea mai dureroasa: cum sa ma gandesc la mine, daca permit unora ca asta sa ma conduca si sa imi decida (doar intr-o oarecare masura, din fericire) cursul vietii?

 15. @ loopoo: da` o reducere cu 25% nu te coafeaza ? 😛

 16. Cu analfabetismul nu ştiu ce să zic. Sînt în stare de şoc de ieri. E prima oară în viaţa mea cînd văd un parlamentar analfabet. Nu mi-aş fi imaginat că există aşa ceva. Ca la noi la nimenea. Mori în chinuri, domnule ciobanu! Crăpare-ar ignoranţa-n tine! Javră depresivă ce eşti!

 17. “acesti…care ne conduc”, ca e peste 50, mult peste 50, din pacate pentru noi toti, dragilor!

 18. Acest Ciobanu e mai pro-fund ca Liiceanu în ceea ce înseamnă spectrul lărgirii bazei

 19. Lasă că i-a pus la punct Mirceone (cum care Mirceone? Badea, bre!) când le-a zis de la obaz: ,,anagramaţi” (sic!)!

 20. 😉 io l-aş pune pe ex.boss’vameşul ăsta să facă chiar el primu’ pas , retroactiv , că tot a cununat el 6 perechi de idihoţi ca el 💡

 21. Oricum, depinde şi din ce unghi vezi lucrurile. Din marsilia, de pildă, aş fi tare curios cum se văd.

 22. Vă rog frumos, dacă înjuraţi portocaliii pentru agramatismul lor proverbial, măcar faceţi-o cu trei i-uri mari şi late. Dă bine la gagici!

 23. din marsilia cre’ ca se vad exact cum le vezi si tu

 24. Eu nu văd nimic. Adică văd un prost cu o idee tîmpită. Ce avem de învăţat de aici, copii? Vestea bună e că şi proştii au idei. Vestea proastă e că şi ideile sînt proaste.

 25. Vezi, simona? Trebuie să iei în calcul şi partea bună a lucrurilor. Mă rog, mulţi se vor căsători la negru dar nu cred că e atît de grav.

 26. Îmi imaginez starostele: fărăchitanţăfărăchitanţăfărăchitanţă de la naşu mare să fie sănătoşi!

 27. Nunta fără factură e ca mireasa fără fetie

 28. Înţeleptul îşi face iarna proforma şi vara stornare

 29. Şi celebra, deja, fuţi, nu fuţi, scadenţa trece, penalităţile curge.

 30. Sau: nu ajunge un cioban la un car de ţoape

 31. Balada mioriţa, din perspectiva lui ciobanu: şi la nunta mea, a picat garda

 32. Sau: ciobanu, între transhumanţă şi chitanţă

 33. Simona, îţi plac comentariile mele, să mai scriu cîteva?

 34. Comentariile meee

 35. Numele: ciobanu
  prenumele: gheorghe, dar mi se zice gigi.
  şi cîţi ani ai moşule? 68 şi te rog să nu îmi mai spui moşule, pentru că miss holtey

 36. Dacă se împotriveşte cineva acestei căsătorii, să ridice glasul. Dacă nu, rămîie vocea sa eşalonată pe vecie!

 37. Oricum, rîdem, glumim, dar s-o şi iei de nevastă, să şi plăteşti de pe urma ei, mi se pare cam mult…

 38. E clar! Nu vă plac comentariile mele. Mă duc să mă arunc în dîmboviţa

 39. ba da, la mine plăcut.

 40. ideea e că ei ne “conduce”, însă noi le-am dat permisul

 41. Simona, ai avea succes ca parlamentar, vad ca te pricepi la fraze “inteligente”. 😉

 42. […] This post was mentioned on Twitter by mihaicristea, Anca Nelersa. Anca Nelersa said: Aceşti analfabeţi care ne conduce | Jurnal roz de cazarma si nu numai – http://goo.gl/WMtI […]

 43. inseamna ca nu l-ati vazut pe nenea Tinel,din acelasi PDELEU….mama cat de incoerent e 😕

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green