Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Judecător, Televizor şi Patronaş, copiii lui Bercea Mondialu

Despre Patronaş:

Despre Judecător:

Despre Televizor:

De aici.

Foarte amuzant, nu? Ce nume din aceeaşi paradigmă mai ştiţi?

15 comentarii

 1. Repede, pana nu vine delia cu strutzu’ ei zapacit: Pardailan, Mercedeza si Rajcapur.

 2. Stralucirea, Flacarica, Stropinela, Asfaltina, Patrunjela… daca imi mai vin nume mai scriu

 3. Cati copii are acest domn ? Ma gandesc ca daca ar fi facut copii prin anii 80 l-ar fi botezat Prim-Vice (rimeaza cu Prin-Bice).
  Daca nu e omul poliglot nu stie ca ar fi adoptat modelul american Cieou sau dupa cel francez Pedeje.

  Oricum daca mai face un copil poa’ sa-i zica
  iPad, Itaci, Android-Gugal.

 4. Facultatea, Terminator, Anglia – toate sunt adevarate.

 5. sa se legifereze frate nasitul asta de plozi si sa se semneze prezenta la nunta, botez, cumetrie, logodna, divort si inmormantari.. :)) sa stim si noi unde ne duc increngaturile astea

 6. Nu stiu nume dintr-astea . Tiganii de la mine din sat sunt destul de spalati , au case (case , nu magaoaie cu turnulete) , merg la biserica (fiecare de care tine – cei mai multi sunt penticostali) si au serviciu (!!!) . Culmea e ca si bunica-mea are un vecin tigan (peste drum de ea) si parintii mei au (gard in gard) . Eu stau la bloc , la 10 km de casa si nu cunosc alti tigani (ii vad pe strada sau dimineata cautand prin pubele, dar nu stiu cum ii cheama) . Cel mai ciudat nume pe care-l stiu e al fetei vecinilor parintilor mei (da , au un singur copil , la fel ca si vecinii bunicii – alta ciudatenie !) pe care o cheama Arabela .
  In schimb , as putea inventa : Grefierul , Tonomatu’ (asta parca e luat de altii) , Presedintele (cum de nu s-a gandit nimeni ?) , Ministra (!) , etc. 😆

 7. bai fratilor, ganditiva si la ce n-avem: autostrada, senghen, democratia, competenta, si, mai ales, economia
  …..a , era sa uit intrebarea: exista criza,coruptia, recesiunea, piba (de la prod intern brutal),? dar vama exista?

 8. Una din Bucuresti

  Tiganii din cartier aveau urmatoarele nume: Ulise, Penelopa, Casablanca, Pamela, Bobby. Haaaaaahaaaaaaahaaaaaaa! Io vreau sa ma cheme “Suelen” :mrgreen:

 9. De la mine din cartier: Revolutia, Lambada, Pistol, Asistenta. Dar nu in buletin! Pus de ma-sa sau de ta-su sau cum e traditia in fiecare clan.

 10. Voi nu vedeti ca sunt botezati dupa coruptia din Romania!!!!!!!!!!Patronasu mituieste Judecatorul ca sa apara la Televizor :mrgreen:

 11. Mai exista destule porecle din astea ciudate printre interlopi: Atent, Butoi, Bambina, Amar, Grefier…

 12. cel mai tare auzit e Victima :))))

 13. Când a născut “necastă-mea”, era una ( o cortorăriţă-aşa se numesc pe la noi) care nu a mai apucat să ajungă în sala de naştere, a fătat direct acolo în cabinetul doctorului pe loc.
  “- No arzăte pe maţe! În cabenet te-ai născut, Cabenet să te cheme!”
  Am râs de m-am stricat şi m-am oprit până nu am golit două sticle de Bitter 48, “cunoscătorii” ştiu! De…era băiat şi nu l-a născut în “cabenet”! 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green