Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Nu există “nu pot”, există doar soţii inabile

Bărbatul nu va recunoaşte nici sub tortură că nu ştie sau că nu poate să facă ceva, indiferent despre ce ar fi vorba. E o chestie de care femeia trebuie să profite la maximum. Cum trebuie să profite? Am explicat în Caţavencii de săptămâna trecută, într-o nouă rundă a războiului simbolic dintre sexe, iar Mihai Radu a sărit imediat cu replica. Citiţi schimbul de focuri aici, apoi vă aştept ca de obicei să-mi daţi dreptate. :mrgreen:

43 comentarii

 1. Ba va “recunoaste” ca nu stie sau nu poate sa faca ceva, atunci cand II E LENE sa faca acel ceva.

  Testat!

 2. că nu ştie să ducă gunoiul, gen? :mrgreen:

 3. Eu, in principiu, pot sa fac orice. Dar daca nu am chef, nu fuck nimic !

 4. Deci nu, andro-hater-elor!

 5. Mai e doar un context in care faza nu tine: “ce pacat ca nu e tare toata noaptea”

 6. simona, ai dreptate, sa stii, dar are si mihai dreptatea lui :mrgreen:

 7. o dreptate mai mică, nu-i aşa?

 8. Nu există! Nu pot să cred că există doar soţii inabile. 😯

 9. ( like, like, like…) 😆

 10. Psiholog dr. Aurelia Moraru : “Persoana manipulată trăieste relaţiile în disconfort, se simte supraîncărcată cu sarcini, munceşte exagerat. Atunci când nu mai face faţă, trăieşte sentimentul vinovăţiei şi are sentimentul frustrării de a fi folosită, adesea efortul ei nefiind apreciat. Are temeri în a-şi exprima dezacordul în faţa interlocutorului, atunci când acesta reînnoieste lista cererilor, şi aceasta deoarece presupune că îşi va pierde relaţia, repectul celuilalt. Este anxioasă şi adesea se descarcă prin procesul de deplasare asupra, riscând să compromită relaţii importante care nu au legatură cu sursa manipulării.” VEDETI CE RELE SUNTETI ?

 11. simonico, mihai o avea dreptatea mai mica, dar nu tu ziceai ca marimea nu conteaza ?

 12. Acu’ inteleg eu de ce zicea vecinu’ ca el e cineva la el in casa:
  -cineva trebuie sa duca gunoiul
  -cineva trebuie sa bata covorul
  samd

 13. Simona, daca domnu’ Nic e atat de saritor pe cat prezinti tu situatia (adica e suficient sa-l intarati putin) exista 2 posibilitati:
  1. L-ai luat cu comanda speciala, adica nu-i produs de serie. Ti l-a slefuit soacra-ta de nu s-a vazut si l-a facut cel mai de treaba baiat din lumea asta.
  2. E defect si te-au pacalit la livrare. Ai pastrat bonul pentru garantie? :mrgreen:

 14. @Adi: eu nu scriu în textele alea despre Nic, scriu la modul generic, însă de şlefuit chiar l-a şlefuit mama soacră, e adevărat, în sensul că l-a educat să fie băiat supergospodar, harnic şi de treabă.
  după care l-a mai şlefuit şi viaţa, că a stat multă vreme singur şi prin ţări străine, fiind obligat să se gospodărească personal. cine i-a făcut lui sarmale când era în America, iar mama, bunica şi mătuşile erau departe? el însuşi. :mrgreen: şi câte şi mai câte, heheee…

 15. asa te vreau, otrava mica ! :))

 16. Ei, stiu ca scrii la modul generic, da’ ma gandeam ca te inspiri si din viata.
  Dupa ce-am postat m-am gandit ca poate am sarit calu’, sper sa nu. Am o simpatie sincera pentru toti “Catavencii”, asa ca daca am spus ceva aiurea a fost fara intentie…

 17. @Adi: n-ai zis nimic aiurea. mă inspir din viaţă, da, dar nu doar din viaţa noastră de cuplu. iar de bază sunt clişeele care circulă despre sexe, fără ele şi fără exagerările în legătură cu ele, războiul ar fi mult mai puţin amuzant.

 18. Adica a fost in US si acum e inapoi in Romania?
  De ce l-au expulzat? :))

 19. @ik: 7 ani, la master, apoi la doctorat in astrofizica, pe care, spre final, l-a abandonat, ca sa se intoarca in tara.

 20. Cum o cheamă pe nevasta lui Chuck Norris?

 21. Sper doar ca nu-i pare rau … chiar in fiecare zi

 22. Mi-am dorit şi eu să spun precum femeia că mă doare capul ori că sunt în acea perioadă a lunii şi că ,, draga mea, NU POT să fuck nimic pt cel puţin unul dintre motivele pe care ţi le-am enumerat”. Nu mi-a fost uşor.
  Când am spus că mă doare capul mi s-a replicat ,,s-o crezi tu !”.
  Când am spus că sunt în acea perioadă din lună…

 23. Ma refer doar dpdv profesional

 24. @Rain: excelenta faza! :))) Mi-am amintit ca am citit undeva intrebarea de un milion de puncte: ce spui cind INTR-ADEVAR te doare capul??!!! 🙂

 25. @ik: dacă termina doctoratul, urmarea firească ar fi fost să rămână în sistemul universitar şi nu prea îl tenta. e amuzant însă să te uiţi cu el la Discovery. una-două, îl auzi: “uite, ăsta a fost proful meu, uite, asta mi-a fost profă…”.

 26. …iar când am spus că sunt în acea perioadă din lună, tipa (o alta) mi-a spus ,,OK!” şi nu m-a mai zgândărit. Ce-i drept eu am vrut să fac o glumă…De unde naiba să ştiu că era singura tipă din galaxie, trecută de 25 de ani, care habar n-avea că baieţii nu au acea perioadă din lună !?!

 27. @RAIN: era de plastic tipa, nu? 😆

 28. @ Mira : E pe bune…Nu, nu era gonflabilă, este reală… :mrgreen:

 29. @RAIN: sweeet 🙂

 30. Ei, trecând peste faptul că Mihai Radu a fost mai tare. bine că Tata Uraniu ne desfată pe noi cu articolele lui și nu pe americani… 😀
  Dom’ne, ce-nseamnă femeia abilă… 🙄

 31. Ca întotdeauna ai dreptate!!!! 😉 Nu obosești să tot ai? Bietul tău coleg, periodic, le încasează stoic . 😈

 32. Hahahahaha. cat am ras. e cea mai tare rubrica, sunteti adorabili

 33. TOTUL PENTRU FRONT, TOTUL PENTRU VICTORIE !

  N-am putut să nu constat de-a lungul timpului că, războiul ăsta între sexe, se poartă cu arme inegale. Arcul cu săgeţi vs. tunuri de calibru. Din start, noi masculii, plecăm cu şansa a doua şi asta pentru că nu suntem reprezentaţi corespunzător. În toate bătăliile purtate pană acum, Mihai ( no offense, man !) doar a întinat idealurile misoginismului ştiinţific, fiind nepermis de moale. Recomand, la modul imperativ – ca să zic aşa, schimbarea partenerului de contre cu unul ceva mai viguros. :mrgreen:
  Adi, de exemplu, a fost genial. Ai evitat să îi răspunzi direct şi e de înţeles. Erai pe jos, preocupată să-ţi aduni dantura ! Dacă erai fair-play, după comentariul lui ar fi trebuit să închizi topicul şi să-ţi retragi trupele în munţi ! Acolo unde izvorăşte Dunărea ! 😈

 34. @ Simonooooo… : Deci nu raspunzi la provocari, asa-i ?

 35. Sigur ca am dreptate ! 😈 😈 😈

 36. Simonica are intotdeauna dreptate,dar am impresia si ca Mihai e asa un baiat de zahar,ca rabda cu stoicism toate atacurile,nu dezerteaza si incaseaza boabele cu barbatie,pe pieptul dezgolit,asa cum vin,ca un luptator adevarat,chiar stiind ca nu prea are sanse sa egaleze scorul vreodata. E numai bun de luat acasa, corecteaza-ma daca ma insel, Simona. In alta ordine de idei,viata ar fi mult prea trista fara barbati,asa ca n-aveti cum sa pieriti de pe piata,baieti, it would be too boring 😀 .
  @dg: marimea conteaza intotdeauna,sper ca nu-ti spulber vreo iluzie,dar nu e si suficienta (asta ca sa vedem si jumatea luminoasa a paharului 😀 ). Equilibrium is the name of the game. Dar sunt convinsa ca stii deja asta,altfel nu ne-ai da cu provocarea pe la nas…

 37. @oana: cum să rabde şi să încaseze, domne. dă şi el de nu mă văd

 38. Îhîîîî… Coooom să nu ! Zi-i asta lu’ Mutu.Adi Mutu (agentul 0,10 de la naţională). El are şi pregătirea şi dopajul necesare pentru a te crede. De la noi se vede altceva : tu-ţi scrii , zâmbind sadic, S.F.-ul pe hârtiuţa, cum altfel ?, roz, parfumată, S.F.-ul şi i-l înmânezi asezonat cu o lovitură bine ţintită de şpiţ în boaşe. El primeşte, replicând dur cu buchetul de flori pregătit cu o seară înainte. Dacă doar asta nu te mulţumeşte, îşi mai dă singur cu tesla, tot acolo, unde-i e greu voinicului ! Îşi pune cenuşă-n cap, sare pe răni şi spirt pe zona atacată şi se ghemuieşte, cuminte într-un colţ, lingându-şi…. Cuuuuum ? Rănile trebuia să şi le lingă ? Bine că i-ai spus, Simona… O să ştie pentru data viitoare !
  Ştiu că am fost cam dur, dar aşa suntem, in viata reala, noi, masculii alfa ! 👿

 39. Am o greseala, cu S.F.-ul ala repetat 👿 👿 👿 . In rest totul e abslout corect

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green