Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Apocalipsa vine de la o factură

Sau o nouă rundă de război între sexe, din care citez:

“Bruce Willis şi Chuck Norris sunt atât de şmecheri şi salvează lumea cu atâta uşurinţă pentru că o fac cu pumnii, picioarele şi diverse arme. Ia dă-le să ducă de colo până dincolo o hârtiuţă, o facturică, o chitănţucă în care stă salvarea omenirii, să vezi, sunt în stare să n-o piardă? Zadarnic le vei spune de zece ori să belească ochii la ea, că e importantă, nu o vor duce niciodată la destinaţie”. CONTINUAREA AICI.

4 comentarii

  1. Eu cred ca o vor duce… sau o vor pierde… nici nu stiu ce sa cred…

  2. Mare dreptate are Simona.
    Ex nr 1 :Un prieten de speta masculina are abonamentul de telefonie mobila a familiei pe numele lui, respectiv sotia si mama. Cum persoanajul este prea ocupat uita tot timpul sa plateasca telefonul, drept consecinta ramanea fara abonament cand ti-era lumea mai draga, plus scandal bonus de la nevasta si mama. Bun se hotaraste omul sa faca plata online, merge o luna, doua pana uita shi iar ii taie iar telefonul. Plateste omul online shi din atata avant plateste a doua zi si la banca factura 🙄
    Ex nr 2 : Mama, tine orice hartiuta pana nu mai ai loc de ele. Se hotaraste intr-un tarziu sa faca ordine in facturi shi gaseste una cu o anumita suma pe ea, se sperie ca are suma aia de platit, imbracarea shi la banca. Acolo domna de la ghiseu ii spune ca e de fapt un depozit pe care l-a facut mama, dar uitase de el :mrgreen:

  3. Cred că ieri am citit-o. Ador aceste conflicte! Faceti o treabă foarte bună, baftă în continuare:)

  4. Bine ca e Xena – Printesa razboinica mai desteapta decat Chuck Norris 👿

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green