Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Bărbaţii sunt ca-n revistele pentru femei

Culmea, nu doar femeile sunt ca revistele pentru femei. Şi bărbaţii sunt ca revistele pentru femei. Ca partea cu text din revistele pentru femei, aia în care se vorbeşte despre ei ca fiind romantici, gentili şi din cale-afară de… CONTINUAREA AICI.

17 comentarii

 1. Simo, cata dreptate ai… Dupa cum stii, am facut fix 10 zile de cand m-am si anume maritat. El a primit de la mine 3 cadouri. Ghicesti cate am primit eu? :mrgreen:

 2. @cristina: ăăăă… patru? :mrgreen:

 3. slapii din Obor marca Neki sau Make. Si-un tricou cu Hello, Kitty, cum am primit eu anu trecut, probabil pe sistemul : daca tot am dat copchilu la gradi, poate ramane si mamica lui acolo, 6 ore.

 4. daca vrei sa prinzi un peste stai ore intregi linistit cu undita in balta. l-ai prins? faci crestatura pe undita – inca unu barosan.
  daca vrei sa vinezi un animal in padure, stai neclintit pe foale ore intregi, abia respiri, esti concentrat si incordat, incerci sa ochesti repede si perfect. l-ai impuscat? mai faci crestatura o pe pusca – inca unu rapus.
  daca vrei sa faci sex cu o femeie te comporti asa cum au invatat-o revistele de femei ca trebuie tu sa fii fraier. ai facut sex cu ea? o ti minte, nu faci crestatura ca doare.

 5. daca vrei sa prinzi un peste stai ore intregi linistit cu undita in balta. l-ai prins? faci crestatura pe undita – inca unu barosan.
  daca vrei sa vinezi un animal in padure, stai neclintit pe foale ore intregi, abia respiri, esti concentrat si incordat, incerci sa ochesti repede si perfect. l-ai impuscat? mai faci crestatura o pe pusca – inca unu rapus.
  daca vrei sa faci sex cu o femeie te comporti asa cum au invatat-o revistele de femei ca trebuie tu sa fii fraier. ai facut sex cu ea? o ti minte, nu faci crestatura ca doare.

 6. sorry, nu stiu de ce a aparut d edoua ori, eu am apasat numa o data 😥

 7. Femeile sint ca revistele pentru femei, bine ca recunosti. Interesante cind sint noi si proaspete, dar dupa citeva saptamini apare alta cu tite mai mari.

 8. Se cunoaste ca Simona a fost la cursu de marketing! Stie sa se vinda!

  Realitatea e ca barbatii sunt mult mai buni decit par, ei vor doar sa se joace!

 9. mă vouă nu vă face impresia că radu-i face unpic de curte simonei ? (sau simonăi în unele regiuni)
  dar cel mai mult mă freacă chestia că Keanu Reeves s-ar putea să fie popo
  nu că chestia ar fi…..

 10. Iubite-amic, cică e mare criză / Nu te uita ca pinguinul la valiză / Şi nu trebuie să-ţi cumperi douăj` de reviste colorate / Ce-i la pagina 5 într-una, o să găseşti în toate. 😯 :mrgreen:

  Deci Radu.

 11. @cristina

  de curiozitate cele 3 cadouri sunt “celebrele 3 plicuri”? Nu puteam sa ma abtin :mrgreen:

 12. N-au fost cadouri.A fost una si buna.

 13. ce-i raspunzi unui barbat la o astfel de intrebare :

  “daca eu trebuie sa iti deschid usa din respect, inseamna ca tu nu ma respecti pe mine, nuu??”
  😐 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 😯

  ma rascoleste zi si noapte, ma perpelesc mai ceva decat “micul” pe gratar, si tot nu reusesc sa formulez un raspuns pe masura.

  HELP!!! PLS!!!

 14. @ wa ha ha, vaiii ce greu e! Da ce ai raspuns totusi? Nu merge nici chestia aia cu “ladies first and beauties after” , nu? 🙄

 15. @Anna, n-am raspuns nimic, m-am limitat la a-mi da ochii peste cap si a intra in fift lasand usa sa i se inchida in nas 😐

 16. In prima parte a articolului este vorba despre cum femeile induc in eroare in privinta aspectului lor.
  In partea a doua este despre cum barbatii fac chestii pentru femei pana la sex apoi nu mai fac.
  Nu gasesc simetria. :))
  Decat poate doar ca femeile false merita barbati falsi :D.

 17. “decat poate doar ca” hmmm, interesanta constructie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green