Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Suntem femeile de serviciu ale Universului

Aţi observat că, în ultima vreme, tot mai multe femei se minunează că au născut copii mai măricei, aşa, şi cu păr? Ei bine, explicaţia nu e că „mai nou, se nasc copilaşi zdrahoni şi cu păr, nu chelioşi şi micuţi, ca pe vremuri“, ci alta: ăia nu sunt copiii lor, rod al unei întâlniri excesiv de romantice cu partenerul de viaţă. Sunt pur şi simplu nişte bebeluşi uitaţi de ginecolog în ele, la ultimul control. Ce caută un nou-născut într-un cabinet de ginecolog? Păi, …CONTINUAREA AICI.

18 comentarii

 1. Si uite in felul asta minunat am aflat ca dezordonata de mine sunt barbat 😛

 2. @Raluca Hippie, cam la asta ma gandeam si eu… ca oi fi barbat, si inca unul mustind de testosteron

 3. ti-am mai povestit cum la maternitatea din provincie unde am nascut un zdrahonel- 4,5, da si-a revenit, acum e topmodel:)- erau niste romi care isi luau copilu acasa si replica tatalui a fost urmatoarea:
  – ( cu admiratie si in extaz): Vai, ce alb e!

 4. mai, de Basescu se poate scapa intr-un singur mod: dottore?

 5. Să comentez, să nu comentez…
  Da. Căldură mare, monşer. 👿

 6. Femeile sunt singurul motiv pentru care noi avem internet astazi. Barbatul in lupta lui continua de a impresiona femeia pentru a o “iubi”, a incercat sa o cucereasca prin descoperirile lui, de la foc la roata, de la casa la masina, de la telefon la internet, toate au fost inventate sa impresioneze o femeie. Daca nu existau femeile, barbatii inca isi mancau purecii unul din capul celuilalt. Femeia este simbolul evolutiei, o femeie la inspirat si pe Darwin in teoria lui.

 7. Simona, zgamboi este cancerul gramaticii, tumora cratimelor, fractura logicii, hernia gandirii, in fine, e dat in toate alea, merita mai mult.

 8. Sandman asa si ce m-am laudat eu ca sunt un geniu? Am spus eu ca sunt un intelectual? Da sunt un agramat. Si ce vrei sa demonstrezi cu asta? Sau ai impresia ca esti mult mai inteligent decat mine? Eu am urat limba si literatura romana de cand am avut primul contact cu ea, dar am excelat in alte domenii. Daca vrei sa citesti comentarile mele bine, daca nu, nu. Dar macar incearca sa realizezi ca nu tu esti miezu.

 9. Winnetou Vasile Sandman, miezu’ de nuca din cozonacu’ cu stafida.

 10. pa la mine, la munca e o invazie de muieri, daca pina-n urma cu doi trei ani nu era picior si cur de muiere acum sunt cu lopata. Si nu numai ca sunt, da au ajuns si-n conducere ca asa e politica cu discriminarea, io am chiar o muiere sefa, de altfel f. de treaba.
  De cind au aparut atitea, in fiecare birou sunt buruieni si masa mea de lucru iese si mai tare in evidenta prin dezordine creativa. Unde mai pui ca trebe sa muncim si mai mult sa le sustinem si p-astea, care la prima incurcatura stau sa plinga.
  Cine draq s-o fi gindit sa faca femeia inginer?

 11. Neamţule, sigur NU un bărbat. Ele singure, gen.

  Da` mă gândeam că, orişicât, vorbim de nemţoaice acolo. Ei roboţei, ele roboţele.
  Mă rog, tu ştii mai bine, că ai apucat să vezi diferenţele la faţa locului, nu din auzite, ca mine.

 12. @„Cine draq s-o fi gindit sa faca femeia inginer?”
  …avocat șofer sau medic.
  Altele ( că-mi vine să mă sui pe pereți) se apucă de scris.

 13. La mine mama s-o gândit să mă facă inginer. Să îi transmit ceva? :mrgreen: 😆

 14. @ Anamaria Bat: da, poţi să o întrebi o chestie.
  Mamă, ce învăţăminte să trag eu din acest banc?

  http://smro.wordpress.com/2011/03/01/un-banc-vesel/

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green