Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Turnuleț cu lapte

Ce s-ar întâmpla dacă, în timpul unui discurs al preşedintelui Obama, cineva ar aduce un turnuleţ de gips-carton în raza vizuală a protagonistului? Păi, discursul ar arăta cam aşa:

– …pentru prosperitatea poporului american, pentru pace în lume, pentru… aaa, uite un turnuleţ, mă duc să mă urc în el.

Şi, cu hainele fluturându-i ghiduş, sub privirile dezorientate ale mulţimii, ar fugi să se caţere.

Nu există ca un bărbat să vadă un turn şi să nu vrea să se urce în el. Multe poveşti de dragoste au început în turnul Eiffel, dar şi mai multe s-au terminat la picioarele lui. Scena în care el trage de ea, ca s-o oblige să se urce în turn, iar ea se opune, agăţându-se cu disperare de un stâlp, e… CONTINUAREA AICI.

11 comentarii

 1. Am oarecare indoieli ca ar purcede chiar asa usor … poate daca-l asteapta-n balcon o printesa cu bilioane-n cont care sa scoata America din rahat.

 2. turnu e simbol falic. de aia il urca barbatii. acuma nici nu vreau sa ma gindesc din perspectiva freudiana la titlu. si inca la diminutiv…

 3. Nu se zice, dragă: nu vrei să te urci cu mine în turn? Se zice: nu vrei să te urci în turnul meu? 🙄

  Pentru Mihai Radu: mersi, maestre, sunt dator cu o bere. Pentru idee. Cum care idee?
  O să-mi pun o oglindă sub buric, ghici ce o să se întîmple? 😳

 4. metaforic vorbind a te urca in turn e expresia progresului, e tendinta noastra masculina de a fi mai sus, de a atinge ceru cu destu. Caci the “sky is the limit”, citat din memorie.
  Ca sa facem o proba de vis, urcam mii de trepte, urcind scarile, flirtam cu dinsa, ne cataram pe cel mai inalt turn, din turn sarim pe un nor, luam si gagica, e fierbinte, o tavalim prin nor, ca p-o galusca in pesmet, norii se scutura, ne-am racorit!

 5. 😀 ca p-o galusca in pesmet 😆

 6. Simona, complet, da’ cu totul si cu totul off topic, nu bagi si tu in timp util un post despre superstitii de Sf. Andrei? Ca pica anul asta cu Halloweenul si macar sa-mi iau de-o grija (pardon, doua), plus ca-mi trebuie timp pina adun toate “ingredientele” 😀 Mersi anticipat :mrgreen:

 7. Una din Bucuresti

  Analogia cu turnu’ mi se pare cam slabutza….iar Obama in timpul unui speech sa fie atras de o macheta? Nu sint rautacioasa, doar mi s-a parut putin trasa de par toata povestea; daca asta era scopu’, inseamna ca mi-a pierit brusc simtul umorului 😕

 8. Una din Bucuresti

  @Taraboste:
  America nu mai iese din rahat nici daca cistiga Obama la loterie…iar in revolutii nu mai am incredere :mrgreen:

 9. :)) Credeam ca e cu tenta rasista la inceput..:P

 10. sa nu uitam, si turnul Eiffel a avur escrocul lui, care a incercat sa il vanda. De 2 ori. Cu tot cu marii si micii barbatii ce il urca.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Victor_Lustig
  A 2a oara a fost prins escrocul 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green