Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Unde e aluziile mele pe care le-am avut?

Bărbaţii nu înţeleg, în general, apropourile şi nici nu citesc „printre rânduri“. Ei nu percutează decât la lucrurile simple şi clare.

Ca să execute cu succes comanda „To di airport“, de exemplu, e bine să le atârni în faţa parbrizului o poză cu terminalul „Plecări“ de la Otopeni, ca să le rămână totul limpede şi să nu-i paralizeze, pe drum, vreo confuzie. Iar, dacă vrei să ducă cu succes gunoiul, e bine să-i bagi puţin cu nasul în găleată, în timp ce rosteşti formula magică „To di ghenă“. Îi ajută să înţeleagă mai bine subtilul îndemn.

Există un singur capitol al vieţii care colcăie de apropouri, din punctul lor de vedere: sexul. Acolo, printre rândurile care spun clar „nu mă interesează să fac sex cu tine“, ei citesc în neştire, cu litere fosforescente, de-o şchioapă, „Sunt fierbinte, ia-mă acum!“.

Eşti femeie şi i-ai oferit colegului de birou un covrig? Atunci să nu te miri dacă, data viitoare când o să vă nimeriţi singuri în lift, o să sară pe tine şi-o să te izbească pătimaş de pereţii mochetaţi, în timp ce-ţi şopteşte gâfâind: „Şi eu te vreau!“.

Te grăbeai şi, chiar la intrarea în sala de şedinţe, ai scăpat un dosar, iar acum eşti în genunchi, adunându-i de pe parchet filele? Nu te mira dacă auzi zgomotul a 22 de fermoare deschise simultan. Sunt colegii tăi de sex masculin care au înţeles „aluzia“ şi se descheie la prohab, ca să îţi arate că sunt de acord cu ceea ce le-ai „propus“.

Eşti acasă şi tocmai ţi-ai întrebat jumătatea când dracu’ are de gând să cheme instalatorul, pentru chiuveta aia din baie, care curge ca la balamuc? În secunda doi o să fie călare peste tine şi-o să-ţi umple urechea de bale: „Şi eu vreau să ne jucăm de-a instalatorul, stai să vezi ce ţi-o repar acuma!“. Iar, după aia, dacă-l cheamă Ştefan Bănică Jr., o să vă compună şi-un cântec penibil. Ţie şi chiuvetei.

DE AICI.

12 comentarii

 1. Nu stiu de ce dar citind randurile tale am avut senzatia ca ai comis o grava eroare … Prima propotie poate ca este corecta, privind apropourile si lipsa de percutare la ele (de fapt un barbat raspunde unui apropo doar daca-i convine :D).
  Dar apoi lucrurile nu prea se leaga si este o problema tipic feminina.
  Nu vad cu dracu’ bati un apropo priind dusul galetii la gunoi de ex … Daca vrei asa ceva, spui pur si simplu “Gigele, du dracu’ gunoiul ala ca pute-n toata casa”.
  Daca incepi cu chestii de genul … “Gigele, tu simti un miros ciudata? De unde o veni?” … e clar ca el va raspunde: “De la vecini :D”.
  Problema femeilor este ca nu stiu sa spuna lucrurilor pe nume.

 2. Eu primesc covrigi de la toate colegele de birou. La naiba!

 3. Johnny Handsome din ce spui reiese că Simona se înșeală ( la modul propriu, la figurativ e altă poveste 😛 ) sau… nu ești tu îndrăzneț 😆
  ca de obicei în ultimul timp, foarte buni amandoi – nota 20 ca să aveți ce împărți 😉

 4. @Johnny: eu nu!. Si mai La naiba!

 5. @m3rishor: eu mă gîndeam… că e liftul neîncăpător.
  @Dan: Naşpa! oferă-le tu covrigi, sigur or să te bîrfească în pauza de cafea. Sau, mai ştii…
  E bine, totuşi, că ne descurcăm cel puţin la fel de bine ca aici(aţi înţeles aluzia):

  To di airport, zen.

 6. bine că sosește instalatorul până la urmă 😀

 7. Da, da, da!!!! 😆 Chiar așa Simona, câtă dreptate ai iar! http://www.youtube.com/watch?v=rx7koe2kbBQ 😉

 8. La primul salariu, zic, ma apuc de aluzii… Ca vad rosu-n fata ochilor. Doar ca salariul l-am luat acum 10 zile cu hu-hu, iar acum a ramas doar duhu’. Iar perspectiva-i de cucu. Luna viitoare, totusi, cu avand muncitoresc, o iau pe calea cea dreapta. Doua kilograme de aluzii, sa am si de contrabanda! 😀

  Bravo, Simona! Te citim cu placere!

 9. Deci e “tu di eirport”, daca n-ai stiut. Si cand mi-a zis asa si a inceput sa rada de gluma ei, s-a suparat cand i-am raspuns “multumesc, vacuta milca”. (daca tot vorbim in reclame). S-a suparat.

 10. @adi
  evident; ea era gravidă
  tu?! ce scuză ai avut?

 11. Toate ca toate, dar să nu te legi de Bănică junioru` că ne supărăm! :mrgreen:
  PS: Schema cu instalatoru` care îşi bagă şarpele pe ţeavă e chiar mişto. 😯

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green