Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

30 comentarii

 1. Maica Domnului!!!! Am facut cruce, scuipat in sin, dat cu usturoi pe la catul usilor sa ma pazeasca de ceasul rau/ gura spurcata! Am crezut ca-s doua fete in poza!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 2. Eu nu pot s-o uit pe profa de fizică care ne ridica în picioare, cînd aveam fizica prima oră, să intonăm tricolorul. La liceu. Da’ am avut şi io d-aia pe umeri, şef de grupă, parcă. Şi la cravată inelul ăla transparent. Am cravata mea, sînt pionieeeer!

 3. @Johnny: “aia” se chema “șnur” 😆 😆

 4. @Simona: Da, aşa e, şi avea doi(?) ciucurei în formă de ghindă.

 5. deci eu vreau sa stiu ce culoare de snururi aveati. ca nu ma prind daca e rosu sau albastru…

 6. mai tii minte care a fost prima prajitura pe care ti-a oferit-o ? dar prima surpriza Turbo? nu-l stiam pe Nick asa golanas de mic

 7. si sa nu aud ca sint doua imagini diferite. ca nu tine cu vrajeala din asta 🙂

 8. Nicky: de-aia s-a hotarit Nic sa-si lase barba. :mrgreen:

 9. ‘Neata! Snururile erau sigur rosii. Ei sunt prea mici pt a avea albastru, ca ala era pt comandant de unitate, deci pe toata scoala. Rosu-comandant de grupa (un rand de banci), galben-comandant de detasament(pe clasa). Hm… nu pari atat de batrana, Simona, incat sa fi fost pioniera… fericito!
  PS Nic are cercel in ureche? 😆

 10. Trei decenii mai tîrziu, bretonul rezistă!

 11. @ada solomon: astea din poză sunt roșii, am avut după aia și de alte culori. 😉

 12. Nic seamana cu Daniel Craig in poza asta.

 13. @Baronu’: cu Daniel Craig când era pionier. :mrgreen:

 14. Nu-i nicio rusine ca ati fost pionieri.Din ce am citit, si cei ce au cucerit Vestul Salbatic si cautatorii de aur erau tot pionieri.

 15. Moaa, da’ce frumusei! Sa fiti sanatosi!

 16. Olivia Newton-Volt

  vrem si poze cu utecisti!

 17. “…pentru cauza partidului,TOT INAINTE!” 😀

 18. am cravata mea/ sunt pionier
  flutura in vant/zalog de legamant
  intaiul meu cuvant de pionier.

  da’ cu soim al patriei nu ai?

  si costumul de PTAP unde e?

  io am avut snur rosu,ca eram tocilara clasei si evident, nu eram iubita.aratam si ca muma padurii,cu niste ochelari cat casa, fruntea plina de semne adolescentine, privirea piezisa,parul cret si valvoi, numa buna de deschis panoul de onoare al scolii…………

 19. Organizatia de pioneri(urmasa strajerilor carolingieni) nu era o idee proasta. Decat sa importam conceptul de “cercetasi” mai logic ar fi fost sa se continue cu pionierii.

 20. L.E. am avut si eu snur, galben cand eram mic si prost, rosu cand m-am golanit si nu mai invatam chiar asa de bine. Asa era regula la noi, comandant de detasament se alegea din oficiu cel mai bun la invatatura. Comandantii de grupe se alegeau din cei mai buni la invatatura dar pe baza de vot. Si cand am fost ales comandant de grupa(sir de banci) am avut contracandidata, logic toti baietii mai putin dusmanul meu (concurentul de la matematica) au votat cu mine si toate fetele cu opozitia. Am castigat pentru ca doua fete ma placeau si au tradat “cauza” invingand la diferenta de un vot. :mrgreen:

 21. cristi,
  cercetasii sunt in Romania din 1911, cu vreo 40 de ani inaintea pionierilor,ca idee.

 22. Care a pomenit de Daniel Craig aicea???? Ahhh, febletea mea! Si in “natura” arata la fel de sexy ca si pe ecran. Yummy!! Asta a fost complimentul final.

 23. Retractez parerea precedenta. Daniel Craig are urechile clapauge. Nic le are normale 😀

 24. privirea Simonei este îndreptată spre viitor 😆

 25. păi, ce faceți acuma: ba e Daniel Craig, ba nu mai e? de-abia se împăcase și el cu ideea :mrgreen: 😆

 26. […] umblat, acum câteva seri, la poze vechi (cu pionieri) și am mai găsit și altele. De data asta, v-o prezint pe […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green