Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Câștigătorul celor 1.000 de euro

Prima parte a campaniei Dăruiește o bucurie s-a încheiat. Avem câștigătorul celor 1.000 de euro. După cum vedeți și în primul tab al tabelului de mai jos, e vorba de Lorendo-Cristinel Stoleru, care va împărți cei 1.000 de euro între patru necunoscuți: un medic oarecare dintr-un spital, un bolnav din același spital, un profesor dintr-o școală, un elev din aceeași școală.

De asemenea, la secțiunea “umanitare”, a câștigat, prin votul publicului, Maria Hulea, care vrea să le ajute să deschidă un centru pentru recuperarea copiilor autiști pe cele două “zâne” care au luptat alături de ea la recuperarea băiețelului ei, Rareș.

Felicitări câștigătorilor! De pe site-ul campaniei veți afla și câștigătorii celorlalte bloguri participante. Iar eu voi reveni curând cu povestea felului în care a împărțit banii Lorendo-Cristinel Stoleru. 😉

16 comentarii

 1. Ce frumoooos! Mă bucur mult! Frumoasă campanie. 🙂

 2. bravo!
  ma bucur mult, mai ales pt strumfii cu autism.

 3. Felicitari sincere castigatorilor !

 4. Ma bucur foarte mult pentru castigatori…Felicitari! Si un mare bravo Simonei!

 5. Frumoasa campania Volksbank. Insa, daca tot ai o relatie comerciala cu ei, iti redau pe scurt, ce-am patit. Nu de alta, dar poate reusesti sa-i convingi sa renunte la risipa.

  Intamplator, sunt client Volksbank. Am un cont de economii in care imi intra ceva banuti si dintr-o chirie. Asa ca m-am dus sa cer un extras de cont ca sa vad situatia contului si daca intrara banii. M-am prezentat la banca si am cerut un extras de cont pe ultima luna. Mare-mi fu mirarea cand extrasul numara 43 de pagini A4! Fiecare pagina avand precizat contul si o actualizare a dobanzii pe fiecare zi. Si asta pentru ca am cerut pe o luna. Daca ceream pe doua luni, contra unui cost de 5 lei, imi printau dublul paginilor, aduca un extras de cont cat o lucrare de doctorat. Mi s-a parut o risipa trista si i-am si spus asta functionarului care mi-a raspuns ca asa sunt procedurile…
  Chiar nu se gaseste o metoda pentru a fi printat pe o singura pagina?

  A, si nu veniti cu sfaturi gen fa-ti prin eBanking. Am deja la alta banca si nu era o optiune.

 6. Ma bucur tare!L-am si votat!Felicitari

 7. chiar nu putem sa felicitam si atat?
  noroiul, florile de mina, pt alt topic?
  se poate?

  hai sa vedem cine-i mai tare-n cele patite cu bancile?

  aici insa, se cuvine sa le multimi celor de Volksbank pt ca s-au gandit cu mult,cu putin la cei care nu au decat f putin sau deloc.

 8. Desi am votat gainile, ma bucur pentru castigator. Si-i urez bafta! :mrgreen:

 9. Foarte frumos, felicitari, o bucurie care va bucura inca patru oameni, nu pot decat sa ma bucur de bucuria lor!

 10. Felicitari, ma bucur pentru castigatori !

 11. […] da, era vorba despre rugămintea de a vota una dintre “Bucuriile” înscrise pe blogul Simonei Tache în cadrul campaniei “Dăruieşte o bucurie” organizată de Volsbank. No, dragelor şi […]

 12. Lorendo-Cristinel Stoleru

  S-ar fi cuvenit ca eu să fi fost primul care mulţumesc, mai ales că am aflat la primele ore ale dimineţii despre faptul că am fost declarat câştigător.
  În astfel de situaţii însă, este destul de complicat să găseşti cuvintele potrivite pentru a exprima cu acurateţe ceea ce simţi. Îmi doresc din tot sufletul ca fiecare om din ţara asta frumoasă să trăiască o astfel de zi, măcar o dată pe an, deşi, bine ar fi să fie mai des. Nici acum nu prea ştiu ce să spun de frică de-a nu fi considerat patetic. Voi spune doar MULŢUMESC ! Volksbank, MULŢUMESC ! Simona şi MULŢUMESC ! tuturor celor care m-au votat.
  Despre destinaţia ulterioară a bănuţilor voi transmite în perioada imediat următoare Simonei date şi detalii care să confirme, fără vreo urmă de suspiciune, faptul că vor avea acel parcurs cuprins în textul “Bucuriei”. Trăim vremurile pe care le trăim, ţara o duce cum o duce, viaţa multora dintre noi nu este tocmai cea la care am sperat astfel că, deşi nejustificat în condiţii “normale”, vor exista voci care să pună sub semnul îndoielii bruma de fapte pe care fiecare dintre noi le-am putea face în folosul semenilor noştri mai puţin favorizaţi de soartă.
  Vă doresc tuturor sărbători cu bine, împliniri şi multe, multe BUCURII !

 13. Dupa ce spun “felicitari” domnului câstigator si re-bravo pentru initiativa doamnei Tache (stiu,initiativa e a unei banci,dar pe mine ma atinge mai mult doamna Tache) am sa îmi permit aici un comentariu (e o gluma,o spun ca sa nu existe gânduri negre caci lumea e cam crispata zilele astea) :

  Pai bine,dom’le, dumneata crezi ca faci o fapta buna ? Banii dati pacientului vor ajunge la medic,iar cei dati elevului la profesor. Ca si bolnavul,si elevul,vor sa supravietuiasca !

 14. @Lorendo-Cristinel Stoleru: felicitări! de-abia așteptăm să aflăm cum vei cheltui banii 😉

 15. […] euro câştigaţi la campania “Dăruieşti o bucurie” organizat de Volksbank pe blogul Simonei Tache, a citit cu ceva timp în urmă despre păţania unui copil care la nici 12 ani a concertat […]

 16. […] țineți minte campania Dăruiește o bucurie, desfășurată de Volksbank pe final de 2013, da? Pe scurt, au fost puși la bătaie 1.000 de […]

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green