Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Mă simt ciudat când vorbește cu mine hârtia igienică

hartie igienica

E foarte ciudată senzația să mi se adreseze așa, direct, ca și cum am fi făcut grădinița împreună și să-mi ceară lucruri atât de… hm… crude și radicale. 🙄

Cu voi ce obiecte mai vorbesc și cum vă împăcați cu asta? 😀

23 comentarii

 1. a mea nu. cartonul e din ala reciclat si gri, si ajunge la bricolat sau la compost pe balcon:)

 2. Ma simt ca o zdreanta, care sunt eu zdreanta, vorba lui Nea Gigi, cand sun pentru o pricina oarecare la o corporatie (telefonica in speta) si ma ia la rapanghela o roboata guraliva. Si numai ce termina cu felicitarile ca am ales compania lor, ca-mi mitraliaza 7-8-9 taste, diezi, becari, bemoli etc., fiecare cu semnificatia ei, in functie de pricina. Roboato, zdreanta e mama dumneavoastra!

 3. Mai bine isi puneau curul la contributie si inventau rola de carton pe care poti s-o folosesti cand s-a terminat hartia, aia chiar era o inventie folositoare.
  Astia de la Zewa ( sa treaca pe la casierie) n-au cunoscut buda de tara romaneasca, cu ziarele infipte intr-un cui .Traiesc in lumea lor perfecta,unde hartia este centrul universului, senzatia de Nirvana apare doar de la hartia lor piersicoasa, pufoasa, curcubeu pe buci, ce mai.

 4. eu nu pot vorbi cu hartia igenica din cauza ca toti care ma mananca de fund pe la spate se vor reincarna in hartie igenica!

 5. Pe mine un afis ma tulbura ori de cate ori trec pe langa el. Daca treci prin centrul vechi, Bucuresti, vei vedea urmatorul afis: “Tu acum nu esti acasa. Si nu esti singurul care stie asta.”
  Serios? Prima reactie a fost: de unde stii?! Hm…
  Afisul este pentru o campanie de atentionare referitoare la furturile din locuinte.

 6. Se putea si mai rau, putea sa iti ordone: Arunca-ma in toaleta, trage apa peste mine!
  Se putea si mai bine, mai politicos: Puteti sa ma aruncati in toaleta!

  Singura mea dilema este urmatoarea, ce faci cand esti intr-o toaleta in care scrie Nu aruncati hartie in WC! Ce faci atunci, cine castiga, sulul sau WC-ul?

 7. Anul trecut prin februarie, intr-o seara cam ploioasa si asa… destul de depressing , dau o fuga pana la Carturesti sa vad ce mai e pe acolo… intru ,… dau cu ochii de ” Iv cel Naiv” o deschid si pe pagina blanc vad scris cu pixul ” Ah, ce ochi frumosi ai” , o inchid repede, ma uit timid cu coltul ochiului stanga dreapta , le deschid pe celelate de dedesubt , nu scria nimic… hm” ce regie mai e si asta ” zic in sinea mea si cumpar totusi cartea , ca mi s-a parut o coincidenta extrem de frumoasa 😆 😎

 8. in primul rind remarc ca kurpapierul vorbeste si in rusa ceea ce pe mine m-ar inhiba. asta e probabil primul pas, apoi o sa devina mai intim, ceva de genul “striveste-ma intre buci, umple-ma de rahat si arunca-ma in toaleta”.
  pot sa-mi imaginez si cremvursti pe care scrie “fi agresiv, musca-ma, striveste-ma intre gingii”.
  ultimul caz in care obiectele au vorbit s-a terminat oarecum tragic, e vorba de ungurul feri care a dat foc unui trafo electric dupa ce a citit pe el “feriti de foc (feri-ti de foc)!”

 9. E ok, hartia vorbeste cu mine, eu cant la pereti si de dincolo urla unul ca vrea la Wc.

 10. Imi amintesc ca discutam cu sora’mea reclama lor. Faptul ca scapa femeile de obiceiul prost al barbatilor de a nu arunca cartonul acela la gunoi.
  Ei bine, mai important decat asta ar fi ca barbatii nu aduc un nou sul de hartie in baie. Si colac sub pupaza, te trezesti in mijlocul gramezii…

 11. pfft aqua tube sau first world problems. e asa mare efortul sa se arunce la gunoi tubul ramas de la hartia igienica?

 12. În magazinul de unde cumpăr de obicei mângâietoare de fund cu 3-4 straturi (au luat-o și ăștia razna ca Gillete) am văzut hârtie igienică 100% reciclată. Dorind să salvez copacii și balenele am cumpărat-o sperând să nu fie hârtie igienică reciclată din hârtie igienică folosită.
  Un singur lucru părea ciudat în loc să scrie Ultra soft și o poză cu o tipă tinând-o delicat pe obraz, sau o oaie pufoasă scria Ultra Strong.

  Acasă am aflat de ce era Ultra strong și m-a apucat nostalgia amintidu-mi de hârtia igienică de pe timpul lui Ceașcă făcută din hărtie de ambalat ușor creponată bună de folosit în loc de burete de sârmă.

  Oricum o notă mare tipului de geniu de la marketing care în loc să recunoască că au dat-o în bară cu rețeta și a ieșit prea aspră îi bagă denumirea de “Ultra strong” ca și cum ar fi facut-o înadins și ar fi o calitate.

 13. Unii scriau poezii pe hârtie! Acum a venit şi răzbunarea ei: VORBEŞTE… şi este bine că (încă) nu ne corectează… Apropos de asta! Pe mine mă îngrijorează autocorectarea telefonului! Am impresia că, în curând, o să scrie singur SMS-uri care încep cu “Fie ca Crăciunul…”!

  • Copiii intre 2 si 6 ani citesc toata ziua anunturile alea din parc, fix de aia au si iesit din casa ! :))))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green