Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Directoarea, chiloții, careul și sexul

shutterstock_109368089

Vorbeam, acum câteva zile, cu niște prietene despre povestea cu chiloții de la o școală din Satu-Mare și am râs mult, deși, în mod normal, ar fi trebuit să plângem.

Pe scurt, faptele sunt astea: o femeie de serviciu a găsit o pereche de chiloți într-o toaletă, ceea ce a dus la suspiciunea că o elevă a făcut sex în WC, ceea ce a dus la scoaterea în curtea școlii a vreo sută de adolescente și controlarea lor la chiloți de către o “comisie” compusă din directoarea adjunctă și opt profesoare. O fată găsită, într-un final, fără chiloți a fost nevoită să recunoască în fața tuturor colegelor că a decis să-și arunce chiloții pentru că se scăpase pe ea.

*

Bun, și acum filmul, așa cum mi-l imaginez eu.

O femeie de serviciu mătură relaxată. Începe muzica din Psycho, secvența de la duș. Apogeul sonor coincide cu momentul în care femeia dă cu ochii de chiloții mototoliți și înghesuiți într-un coș de gunoi. Țipăt strident. Femeia agață chiloții cu mătura și începe să alerge cu ei, despletită, către biroul directoarei. Se uită înapoi, în stânga și în dreapta, hăituită, e din ce în ce mai despletită și mai transpirată și respiră greu, sacadat.

Ajunge la ușa directoarei și dă să intre, dar o interceptează secretara.

Secretara: Alo, alo, alo, unde te duci?

Femeia de serviciu: La doamna directoare… e urgent.

Secretara: Nimic nu e urgent până nu stabilesc eu că e urgent.

Femeia de serviciu (băgându-i în ochi măturoiul, cu chiloții atârnați de el): Am găsit ăștia în WC.

Țipăt. Secretara e și ea îngrozită. Face atac de panică. Nu mai poate să respire, se ține de pereți. Îi face semn din ochi femeii de serviciu să intre, nu mai are putere să articuleze. Femeia de serviciu năvălește peste directoare, moment în care, de emoție, începe să plângă isteric. Directoarea ridică ochii din niște hârtii, vede chiloții și se ridică îngrozită de la birou.
Inima începe să-i spargă pieptul și de-abia găsește putere să îngaime:

Directoarea: Ce-i cu… ăștia?

Femeia de serviciu (suspinând): I-am găsit în WC la fete.

Directoarea: Asta înseamnă că…?

Femeia de serviciu: Nu știu, doamna directoare, ce înseamnă, da’ bine nu e. Io zic că e farmece. Ne-a făcut cineva cu argintu’ viu… ăă, asta, cu chilotu’ viu.

Directoarea (ironică, și-a mai revenit un pic): Ha! Farmece, auzi! E ceva mult mai grav.

Femeia de serviciu: Ce e, doamna directoare?

Directoarea (sec): Sex.

Femeia de serviciu (șocată): Sex????? Da’ de unde știți?

Directoarea (cu superioritate): Dumneata, când faci sex, nu-ți dai chiloții jos?

Femeia de serviciu: Nu mai știu, doamna directoare, că n-am mai făcut de vreo 20 de ani.

Directoarea: Atunci ai încredere în ce spun, că eu am mai făcut. Când faci sex îți dai chiloții jos. Așa se procedează în toată lumea, nu doar la noi, în România.

Femeia de serviciu: Așa o fi… Da’ cine să fi făcut sex?

Directoarea: Aia e problema. Trebuie să aflăm.

Femeia de serviciu: Auziți, doamna directoare, da’ parcă totuși îmi amintesc din tinerețe că, după ce făcea lumea sex, își punea chiloții la loc, nu-i arunca la gunoi…

Directoarea: Hm… Termină, dragă! Nu mă înveți tu pe mine cum se face sex.

Femeia de serviciu: Mă scuzați…

Directoarea: Poate pe vremea lui Pazvante Chioru’ vi-i puneați înapoi pe voi, pe vremea mea, care sunt mai tânără, chiloții se aruncă.

Femeia de serviciu: Păi, și vă cumpărați alții de fiecare dată când faceți sex? Nu e consum mare?

Directoarea: E. Da’ să știi că nu e chiar așa scump. Până la urmă, 2-3 perechi pe an nu înseamnă mare lucru.

Femeia de serviciu: Nu înseamnă, doamnă, da’, an după an, mă gândesc că s-adună.

Directoarea: Când te-apucă poftele carnale nu te mai uiți la bani, crede-mă. Ia dă-i un pic să mă uit la ei.

Femeia de serviciu apropie măturoiul, în așa fel încât chiloții ajung sub nasul directoarei. Aceasta îi privește concentrată peste ochelari, apoi îi miroase puțin și dă sentința.

Directoarea: Miros a sex. Exact cum am zis.

Femeia de serviciu: Nțțțț… Auziți, da’ pot să vă-ntreb ceva?

Directoarea: Zi.

Femeia de serviciu: De ce e moda asta cu aruncatu’ chiloților? Adică de ce nu îi păstrați, totuși?

Directoarea: Păi, cum să îi păstrăm, dragă? Te mai duci la o sală de sport și te dezbraci sau la o cabină de probă. Vrei să se prindă c-ai făcut sex absolut toată lumea care îți vede chiloții?

Femeia de serviciu: Am înțeles, doamna directoare. Păi, și, acuma, io ce fac cu ăștia? Să nu mă vadă lumea cu ei și să zică c-am făcut io sex.

Directoarea: Vino cu mine.

Directoarea iese din birou și se adresează secretarei, care încă sprijină un perete, lividă.

Directoarea: Te rog adună toate elevele în curtea școlii, la careu, să-mi prezinte chiloții.

Secretara: Am înțeles.

Directoarea: Mai cheamă-mi-le și pe toate profesoarele măritate, care sunt la ora asta în școală.

Secretara (mirată): Doar pe cele măritate?

Directoarea: Da, dragă, ce te miri așa? Am nevoie de muieri care se pricep la sex, nu de de-astea nemăritate, care habar n-au.

Directoarea pleacă cu pași hotărâți, iar femeia de serviciu o urmează, purtând ca pe-un drapel măturoiul în vârful căruia flutură chiloții.

Femeia de serviciu (șoptit): Doamna directoare, doamna directoare.

Directoarea: Da, dragă, ce vrei?

Femeia de serviciu: Da’ dacă totuși nu a fost sex? Dacă o strângea chiloții pe fată? Sau s-o fi scăpat în ei…

Directoarea: Exclus. Eu nu-mi arunc niciodată chiloții când mă scap în ei. Numai când fac sex.

*

Voi ce ziceți, părinți și nepărinți? Dincolo de glumă, vi se pare ok cum a procedat doamna directoare? 🙄

 

Foto Shutterstock

78 comentarii

 1. Chilotii la control ! 😀 😀 Directoarea e in lumea lui boby… 😀 😀

 2. absolut sinistru ce a facut doamna directoare, eu as da-o in judecata pentru abuz fata de un minor.

 3. @Robo: așa mi s-a părut și mie

 4. Oare cum îi “viața” în acea școală? … Mai există oare vreo persoană cu toate “rotiţele” în regulă?

 5. – Dumneata, cand faci sex, nu-ti dai chilotii jos?
  – Nu, doamna, numa’ la Craciun mi-i dau jos! Ca-i sarbatoare mare… (apoi, cu aratatorul pus in coltul gurii, ganditoare): odata, cand eram mai tanara, parca i-am dat jos si la Pasti! :mrgreen:
  ———–
  Deci nu-mi vine sa cred. Atata obtuzitate…
  1)O fosta colega a fost data afara din liceu in clasa a XI-a (dar eram in 1987) pentru ca si-a serbat ziua de nastere in camera de camin si au fost si niste baieti pe acolo. Nu s-a intamplat absolut nimic, erau vreo 20 de persoane in camera aceea, n-a fost nicio orgie pe acolo.
  2)Cand eram profesor directorul a vrut sa exmatriculeze un elev care a facut mizerie cu coji de seminte si a ironizat-o pe femeia de serviciu cand aceasta i-a cerut sa le stranga. Concluzia, ridicola, a directorului era ca “femeia de serviciu este cel mai important personaj din scoala”. 🙄 Am crezut ca mor cand l-am auzit. Eram in consiliul profesoral si a propus, foarte serios, exmatricularea pentru acest motiv. Am cerut cuvantul si i-am spus, “cu tot respectul”, ca cel mai important personaj din scoala nu e femeia de serviciu, nici domnia-sa, nici profesorii ci, surpriza!, elevii. Ca fara acestia nici femeia de serviciu, nici directorul, nici profesorii n-au ce cauta la scoala. Si ca rolul nostru este sa-i educam, nu sa-i distrugem (ce altceva poate fi o exmatriculare?). Am propus, in contrapartida, o pedeapsa de curatat curtea scolii timp de o saptamana cate o ora dupa program pentru elevul respectiv, propunere care a fost adoptata in unanumitate (inclusiv de director). Era prin 1997 (sau 1996?).

 6. cine ce a facut? Sex? chiloti? matura? ce sunt astea?

 7. @Adi: bravo ție! dar ce-ai fi făcut dacă lucrai în școala de care e vorba mai sus? cum o dezamorsai pe doamna directoare? :mrgreen:

 8. Sigur ii spuneam directoarei ca nu e deloc in regula. Nu stiu in ce fel as fi facut-o, dar cumva ii aratam cat sunt de indignat de porcaria aceea. Pe de alta parte, eu aveam catedra definitiva, castigata prin concurs, directorul imi putea lua boii de la bicicleta daca nu-i convenea de mine. In plus eram foarte constiincios. Stiti ultima zi de scoala din trimestru cand toata lumea vine o ora la scoala si pleaca acasa? Ei bine, nu si elevii mei. :mrgreen: Eu tineam ore dupa programul normal. :mrgreen:

 9. Ce-am vrut sa zic cu ultima parte a comentariului de mai sus e ca nu vreau sa acuz pe nimeni de lipsa de reactie. Colegii suplinitori depindeau prea mult de bunavointa directorilor si cred ca ii inteleg.

 10. iniţial, nu am crezut o iotă. adică ce liceeni îşi arată chiloţii la comandă la şcoală? mai degrabă o iau la bătaie pe directoare. după aceea am văzut că e şcoală generală, într-o localitate rurală. normal că nu e ok cum a procedat dar… cine să-i spună ? părinţii plecaţi la muncă dincolo, sau cei ce ajung seara de la câmp, nu mai zic de ăia de prin cârciumi, sau, vorba lui Adi, suplinitorii ??? mă şi mir că s-a sesizat cineva. abuzuri din astea sunt cu duiumul, sunt sigură.

 11. părinții cică au fost mulțumiți că doamna păzește ca o fiară himenul fetelor lor

 12. Problema noastra a tuturor nu cred ca o reprezinta acea pereche de chiloti. Cea mai mare problema o reprezinta chilotii de pe ochii acelora care conduc invatamantul!

 13. aveti grija la fineturi !!! se ascund mai multe substraturi aici !!! sa nu cadeti in capcana diversiunii !!!

 14. 1. Bine ca nu a fost chemat preotul sa le verifice (eventual contra cost), el avand puritatea necesara.
  2. Doamna directoare nu va fi inlocuita pentru simplul motiv ca nu exista nimeni altcineva care sa ii ia locul. Maximum va fi mustrata.
  3. E clar un abuz: un avocat bun probabil ar scoate o sentinta cu despagubiri pentru traume psihologice, consiliere de durata etc.
  4. Directoarea mai are clar cativa ani pana la pensie. Daca nu, mai are foarte putin pana la anxiolitice.
  5. Curiozitate: de cand purtatul chilotilor e obligatoriu (in scoala, in spatii publice, oriunde)? E mai igienic, de acord. E practic cand e frig, de acord. Dar de ce as purta, de exemplu, chiloti vara, cand sunt 45°C afara si abia suport pielea de pe mine? Sau poate intr-o zi n-am chef sa port chiloti! Incalc legea? E imoral? Cat de prost poti fi pentru a controla o persoana daca are chiloti sau nu? Controlul in sine nu e imoral si nelegitim?
  Ar fi de organizat un protest de masa, la modul, toti elevii de gimnaziu (a VII-a si a VIII-a eventual) si liceu, la o anumita ora, intr-o zi aleasa, sa se imbrace cu chiloti peste haine si sa se pozeze in fata scolilor. Evident, cu un mesaj de bine catre doamna directoare, imbecila din Evul Mediu.

 15. Ce urat!Saraca fata o sa ramana cu traume si complexe pe viata! ❗

 16. Niste idioate…

 17. Ceea ce ma uimeste cel mai mult este ca profesorii au ramas la fel de incuiati ca pe vremea mea. Incredibil ce a dus-o mintea pe madam, cum sa-si umileasca elevele si sa frizeze penibilul…Desteapta de bubue!

 18. costicamusulmanu

  nu am pregatire juridica insa asa la foc automat:
  abuz asupra minorului( aviz ong-uri)
  abuz in serviciu ( scrie in ROI ca tre’ sa port budigai la scoala, sau in fisa prostului doamnei ca poa sa-mi controleze copilu’ de cerumen?
  hai un jurist cu ideile…
  inteleg ca aia-s la tara da’ ultimu’ pe care l-am vazut la tv se batea cu caramida-n chept ( mai bine o folosea pe capatina) ca europenii au drepturi egale; egale cu ale frantujilor de la 1889?

 19. costicamusulmanu

  nu am pregatire juridica insa asa la foc automat:
  abuz asupra minorului( aviz ong-uri)
  abuz in serviciu ( scrie in ROI ca tre’ sa port budigai la scoala, sau in fisa prostului doamnei ca poa sa-mi controleze copilu’ de cerumen?
  hai un jurist cu ideile…
  inteleg ca aia-s la tara da’ ultimu’ pe care l-am vazut la tv se batea cu caramida-n chept ( mai bine o folosea pe capatina) ca europenii au drepturi egale; egale cu ale frantujilor de la 1889?

 20. costicamusulmanu

  ifonu’ vietii… macar nu e pe hirtie… ca mai pierea un copac; scuze

 21. Pitulici de pe net, cu studii la spiru si educatie la TV – se sufoca de indignare cind citesc depre povestea cu chilotii din scoala.
  Toti postacii vor demisii, procese, agitatie cu ONG-uri.

  Nici un postac indignat nu spune ce trebuia sa faca directoarea.

  Evident ca postacii indignati isi duc copiii la scoli unde se face sex in WC, se umbla fara chiloti, se bat profesorii.

  • Bai omule, tu realizezi trauma psihica pe care foarte probabil sa o fi provocat-o acea desteapta de directoare ? copilul acela e foarte probabil sa fie stigmatizat pe toata durata scolii de acum inainte! Ce trebuia sa faca ? daca nu o ducea capul si sa inteleaga la ce poate sa duca actiunea ei, atunci mai bine manca acei chiloti! Si chiar daca era vorba de sex, tu ai atata minte sa intelegi imaginea de ansamblu ? Imi amintesc de o fata din clasa mea, din generala careia la un control prin clasa a 2-a i s-au descoperit pureci in cap. Sarmana fata provenea dintr-o familie cu parinti alcoolici, era vai de capul ei. Ei, ce sa vezi… Desteapta de sora medicala impreuna cu invatatoarea au spus in gura mare la cine s-au gasit pureci in cap… Daca gandesti un pic, o sa realizezi ce au insemnat pentru fetita aia cei 7 ani de scoala ramasi….

 22. Saraca Romania… Am ajuns rau de tot. Adica nu am ajuns, am conservat starea de acum 20-30 de ani. Daca i se intampla fetei mele asa ceva ma asiguram ca acea imbecila sa nu ma poarte chiloti ci pampers tot restul vietii ei. @cristi sunt perfect de acord cu tine!

 23. Moni Macaroni

  Mie mi pare oribila actiunea directoarei. Sunt foarte sigura ca putea actiona si altfel, fara sa o umileasca pe fetita in fata colegelor ei.
  Si chestia asta cu scurmatul prin gunoaiele scolii si scosul chilotilor din gunoi.
  De cele mai multe ori adultii sunt perversi si pervertesc cu prostia lor si pe copii.

  La fii-mea la scoala, in dulapul de “pierdut-gasit” e o pereche de chiloti (de baieti, ce-i drept) de vreo cateva luni si nu s-a mai ofuscat nimeni (doar fii-mea imi mai zice cand isi aduce aminte si se prapadeste de ras, are 8 ani) – bine e scoala cu clase pana intr-a 5a (inclusiv), dar totusi nu cred ca a trecut cuiva prin minte ca vreun baietel de kindergarten sau a 5a a facut sex, mai degraba ca s-a schimbat si a uitat sa-si mai imbrace si chilotii sau avea de schimb, cine stie, oricum se pare ca directorul are treburi mai importante de facut decat cautatul copiilor de chiloti (Doamne, ce scandal ar mai fi).

  Am si eu o intamplare cu o directoare din asta supra-zeloasa. Scoala noastra a luat foc (colegii mei in clasa a 2a s-au dus sa fumeze in podul scolii si au dat foc la scoala, din greseala) 😆
  Din cauza asta am impartit spatiu cu alte scoli pana cand am ajuns sa invatam intr un camin de nefamilisti/impartit cu seralistii (eram in cl.5-8). Seralistii au mancat seminte si au scuipat cojile pe jos in clasa noastra. Directoarea a ajuns in clasa odata cu noi si a vazut dezastrul, ne a scos pe toti pe hol si ne a controlat de seminte in buzunare. Eu aveam o guma de mestecat in buzunar si am pus o in ghiozdan. In secunda 2, directoarea avea ghiozdanul meu in mana si mi umbla furibunda sa gaseasca….restul de seminte, ma parase o colega care ma vazuse ca am pus “ceva” in ghiozdan (LOL). Normal ca mi am luat cateva rigle de lemn (cu marginea) peste maini pt absolut nimic. Frate, au durut mai putin decat faptul ca m-a turnat o colega pe care o consideram prietena.

 24. este incredibil…mai ales venind din partea unei femei…si eu sunt profesor..dar nu pot sa cred ca mai exista astfel de riminiscente comunisto-staliniste…….mai bine s-ar gândi sa facă ore de educaţie sexuală astfel ca fetele sa cunoasca unde pot face sex si sa nu mai ramina gravide la 10-11 ani

 25. MAI LASATI DRAKU KILOTEII GRSEALA AFOST LA DESTAPTA AIA DE FEMEIE DE SERVICI TREBUIA SA -I ARUNCE SI GATA NU MAI STIA NIMENI

 26. Hai sa trec, cu greu, peste abuzarea fetitei, chestie pe care as urmari-o eu in justitie.
  Directoarea e imbecila si atit. S-a gasit o pereche de chiloti la gunoi. Atit si nimic mai mult. Restul se intimpla in “mintea” directoarei si e simpatic descris de Simona.
  Pe la noi i s-ar zice: muiere, mergi si te coata – (“cauta” tradus din ardeleneasca).

 27. @ Io

  Ardelenii nu spune “te coata”, nu stiu unde ai auzit tu asta. Spun “te cată”, cu un “a” foarte clar – nu poate fi confundat cu “oa”.

 28. Bine ca “ardelenii nu SPUNE”. :mrgreen: Am zis-o! 😆

 29. “Adi: Eu tineam ore dupa programul normal” -sigur erai “iubit” de elevi !

 30. Adi,
  bunicii mei de lângă Făgăraş aşa spuneau : “coată” 😀
  adică, Ardealul e mare.

 31. @ Alexandra

  In primul an de invatamant am avut 31 de elevi (in 4 clase) care sau s-au transferat din cauza mea – sau a matematicii pe care o predam (nu stiu), sau au picat exact la matematica. Eram profesor la un liceu industrial periferic al Clujului. In al doilea an au mai fost 7 iar apoi niciunul. Faceam consultatii cu ei (neplatite) inclusiv in vacanta – mai precis in cele 2 saptamani dinaintea corigentelor. Nu le eram deloc simpatic, asa e.
  Dar elevii din prima generatie de-a XII-a care a absolvit cu mine mi-au facut o surpriza imensa in vacanta de dupa terminarea scolii venind (in proportie de circa 75%) la mine acasa, 125 de km fata de Cluj, ca sa-mi ureze “La multi ani” de ziua mea. Iar cei pe care i-am lasat dupa ce am abandont invatamantul m-au chemat toti la banchetul de absolvire, desi nu le mai eram deja profesor de ceva vreme. Culmea, m-am regasit (la 16 ani de la momentul in care am renuntat la invatamant) pe un forum al absolventilor la categoria “profesori favoriti”. :mrgreen: Nici nu-ti imaginezi cat de mult apreciaza elevii corectitudinea si intransigenta fructuoasa (care produce, in cele din urma, ceva).
  Am simtit si eu nevoia sa ma laud, scuze. 😆

 32. Alexandra,
  sunt destule exemple de dascăli exigenţi şi corecţi care au fost iubiţi de elevi.

  adică, dacă din şcoală sunt învăţaţi că prima săptămână nu se face şcoală, că e după vacanţă, ultima nu, că e înainte de vacanţă, vinerea e zi scurtă şi se chiuleşte, nu mai menţionez orele de sport, desen, geografie sau alte materii care “nu ne trebuie”, apoi ziua liberă de Paşte se uneşte cu altele, cea de Crăciun cu anul nou şi toţi sfinţii, de 1 mai tre să mergem la mare…
  deci dacă toate astea se deprind din şcoală, cînd vor deveni adulţi şi ne vor conduce, vor face tot aşa. şi atunci de ce ne mai mirăm că aici nu e ca în germania. să mai zic japonia ? nu mai zic.

 33. uite, Adi a întărit ce am spus şi eu 😀

 34. Daca eram intr-o tara civilizata directoarea era data afara, data in judecata si platea despagubiri si strastranepotul ei.
  Probabil si directoarea si femeia de servici aveau frustari. Daca tot faceau ceva de genu le chemau pe fete la cabinetul medical sau o sala de clasa….nu in curtea scolii in vazult tuturor.

 35. Ma fratilor, dar si-a pus cineva intrebarea daca fatuca in cauza chiar ar fi facut sex si ar fi ramas, colac peste pupaza, gravida? Cred ca si asta putea fi un motiv de a arunca chilotii (“insamantati”). Daca in aceasta eventualitate directoarea nu ar fi luat nici o decizie atunci tot ea era vinovata, nu? Cum ar fi sa ai o fata care si-o trage in toaleta scolii si sa-ti vina acasa gravida? Cum ati reactiona ca parinti, stiind ca ar fi putut fi evitata situatia printr-un control la chiloti, dar nimeni nu a facut-o? Acum, eu nu zic ca asta era singura metoda de depistare a “infractoarei chilotare”, dar cred ca asta a vrut directoarea.

 36. In plus, nu scrie nicaieri cum s-a facut controlul. Mi-e greu sa cred ca le-a pus sa se dezbrace. Mai degraba le-a pus sa ii arate soldul. Vai ce ofensa ca le-a pus sa arate chilotii, cand oricum pe strada multe din ele arata de bunavoie mult mai mult. Cum dracu altfel sa le controlezi pe alea care si-o trag pe rupte in toaleta scolii?

 37. @ Adi

  Retrag atunci ce am spus mai sus 😀 Intr-adevar sunt iubiti si profesorii exigenti, dar cei care stiu sa si creeze o anumita legatura cu elevii, care arata ca le pasa si de educatia lor si nu vor doar sa isi satisfaca mofturile tiranice. Se pare ca aici te incadrezi in categoria celor buni.
  Felicitari pentru ce ai reusit sa obtii, am ramas surprinsa (placut) de momentul cu urarile de La Multi Ani 🙂

  @ agneswood

  Mi-am corectat opinia 🙂

 38. @Psihospirica: directoarea ar fi trebuit sa ignore sau maximum sa tina minte intamplarea pentru eventuale corelatii viitoare. Dupa care ar fi trebuit sa faca bine si sa studieze niste documente despre cum sa atragi finantari externe pentru scoala. Evident, ce spun eu aici e SF pentru nivelul ei (tu cum stai cu nivelul?)

  @Sabin: eroare, femeia de serviciu are responsabilitate limitata (de ce crezi tu ca e femeie de serviciu la o scoala de la tara, pentru excelenta intelectuala sau profesionala?). Responsabilitatea e a sefului, care se presupune ca ar trebui sa fie capabil de a lua niste decizii decente. Imagineaza-ti directoarea respectiva intr-o situatie de criza reala. Probabil nu ai vrea ca odraslele tale sa fie in scoala ei.

 39. Adi, in zona mea din Bihor asa se spune, “coata”. Zau, cu certificatul de nastere in mina 😀

 40. @Adi: sunt onorată să fii cititorul meu, așa să știi.

  @Haddess: “Cum dracu altfel sa le controlezi pe alea care si-o trag pe rupte in toaleta scolii?” Mă faci să râd. 1. o pereche de chiloți nu e o dovadă că acolo și-a tras-o cineva pe rupte. dimpotrivă, dacă cineva ar face asta, mă gândesc că ar încerca să nu atragă atenția; 2. presupunând că totuși așa s-ar fi întâmplat, iar fata ar fi rămas și gravidă, cu ce ar fi schimbat controlul cu pricina situația? dispărea sarcina odată cu elucidarea misterului?; 3. de unde știi că, până la urmă, chiar nu și-a tras-o cineva acolo, iar directoarea a fost mințită? nu cumva ar fi trebuit să cheme și un ginecolog, să controleze toate fetele? cum s-o creadă pe cuvânt că fată că s-a scăpat pe ea?; 4. dar dacă, în toaleta cu pricina, nu și-a tras-o o elevă, ci o profesoară?

  ar mai fi și alte întrebări, dar mă opresc, căci mă gândesc că cele de mai sus sunt suficiente să te ajute să înțelegi absurdul și stupididatea situației.

  și, ca să răspund și întrebării “Ce trebuia totuși să facă directoarea?”, pe care a pus-o cineva mai sus: Nimic nu trebuia să facă. Sau, hai, maxim să îi spună femeii de serviciu să n-o mai informeze când găsește chiloți în coșul de gunoi.

 41. Esti incredibila!M-am amuzat cand am citit dar vorba ta….faza e de plans de fapt.

 42. @Haddess – pai ar fi naspa de tot sa vina o fata de varsta scolara acasa gravida. Ce legatura are asta cu chilotul din cosul de gunoi???
  Preventia nu se realizeaza verificand chilotii domnisoarelor sau mai bine spus, nu se realizeaza scotand fetele in careu si verificat lenjeria intima(lenjerie care nu e vreun test smecher de noua generatie pentru a verificat graviditatea)!

  Preventia se relizeaza prin EDUCATIE si informare, sistematic,fara rusine. Intr-o tara in care adultii rosesc pana in varful urechilor cand spui cuvantul ´´penis´´ dar scot pe gura nonsalant descrieri deocheate are organelor genitale, inteleg ca educatia sexuala ,corecta,realista, e inca la ani lumina. Generalizarea e voita, stiu ca exista exceptii.

 43. cruela de vila

  nu ma pot abtine!
  :mrgreen:
  O femeie vine la preot si se plânge ca sotul o înseala. Preotul îi spune:
  – Nu cred una ca asta, el asa om cumsecade…
  – Da parinte, pai uite, am si dovada – si scoate o pereche de chiloti femeiesti.
  – Bine, am sa-l chem si am sa discut cu el, iar chilotii i-a luat în semn de dovada si ia pus în buzunar.
  Ajunge el acasa, copilul cere niste maruntis pentru înghetata, iar deoarece mama nu avea marunt, preotul îi spune:
  – Maria, i-a din haina mea, ca pare-se ca avem ceva marunt.
  Se duce Maria, baga mâna în buzunarul hainei si când acolo, gaseste chilotii, îi ia, se apropie de sot si-l saruta, el nedumerit de cele întâmplate si mai ales de reactia ei, a mutit, gândindu-se cum sa-i explice neîntelegerea, iar ea:
  – Nu stiam dragule ca ma iubesti asa de tare, încât porti cu tine si chilotii mei.

 44. Acum sa fiu avocatul directoarei…..daca fata s-a scapat pe ea ….in momentul cand chilotii au fost gasiti….nu trebuia sa aiba niste dovezi pe ei?:))

 45. eu nu am fost taaare dezamagit de cand cruela nu mai venea pe aici.
  dar de acum o sa fiu din nou prezent punctual.
  o singura dilema am:
  vreau sa ne arate elasticul la chi…… , sa stim, daca nu cumva…

 46. directoarea pare o frustrata… 😀

 47. Moni Macaroni

  @ Alex – Directoarea nu e CSI (Chiloti Sex Investigator).
  Daca vrea cu adevarat sa faca ceva destept, asa cu zice si Joanna J. mai sus, poate sa aduca pe cineva sa faca educatie sexuala copiilor din scoala sa se asigure ca in scoala ei nu se va intampla ….sex.
  Informatii despre educatie sexuala in scoli se gaseste pe interent (un site bun, scuze doar in engleza este Saleema Noon – Sexual Health Educators) care nu doar educa copiii despre sex si ce implica el (in functie de varsta copiilor), dar au si ore interactive unde copiii pot pune orice intrebari, si credeti-ma, copiii pun intrebari si e mai bine sa afle un raspuns correct si educat decat porcarii si informatii de mana a 5a din curtea scolii.
  Ei au facut si la fii-mea la scoala si parintii au fost invitati cu o seara inainte sa observe/discute lectia si sa decida daca se simt comfortabil cu ce urma sa se discute cu copiii a doua zi, si in functie de asta sa decidem daca vrem sau nu ai nostri copii sa participe la lectie. Intr-adevar, au fost foarte multe informatii (dupa parerea mea pt un copil de 7 ani si ma temeam ca afland prea multe o sa si piarda inocenta si o sa ne priveasca altfel), dar nu s -a intamplat asa deloc. Fiecare copil a retinut atat cat il interesa in functie de varsta. Pe fiica mea a intersat o cum e treaba cu bebelusul in uter si cum se dezvolta pana la nastere.
  Mie mi au placut atelierele lor pentru fete – igirl sau iguy pt baieti unde principalul topic este respectul de sine.
  Ar fi super ca asa discutii sa aiba loc si in scolile romanesti.

 48. Pacat ca directoarea nu a adus si un ginecolog sa le ia pe toate fetele la ‘puricat’ 😀

  Intamplarea asta mi-a amintit de o intamplare de la mine din liceu, cand eram clasa a 12-a. Intr-o zi o femeie de serviciu a gasit un embrion uman intr-o toaleta… a fost mare tam-tam dupa aceea, desigur, toata scoala afland de respectiva intamlare. Din fericire noi aveam director intreg la cap si nu a pus fetele sa se dezbrace ca sa vada care e proaspat-avortata 😀
  Faza dura e ca acel embrion s-a gasit dupa ultima noastra ora din acea zi, ora la care o colega de-a mea a chiulit (ea nu obisnuia sa chiuleasca de obicei)…Dupa cateva zile, respectiva colega a inceput sa emane un miros foarte intepator, un miros pe care nu l-am mai intalnit niciodata si pe care n-as putea sa-l compar cu un alt fel de miros. Peste cam o saptamana respectiva colega s-a internat, chipurile pt o opeatie de apendicita, dar eu si colega mea de banca in momentul cand am aflat ne-am intrebat acel: ‘te gandesti la ce ma gandesc si eu?’ Din fericire pt ea, nu a facut septicemie, si s-a refacut in cateva saptamani.
  Eu nu am inteles niciodata de ce a ales sa faca acest lucru la scoala, din moment ce ne aflam spre sfarsitul anilor ’90, iar cabinete ginecologice erau o gramada iar situatia ei materiala i-ar fi permis asta.

 49. Dumnezeule mare, dar nu e treaba nimănui să caute în chiloții altcuiva. Nici măcar a părintelui de adolescent, darămite a unei profesoare. Nu așa se face educație, cu controale la chiloți. Și hai să nu mai privim sexul ca pe cea mai abominabilă faptă. Asta e, trăim o epocă în care copiii își încep activitatea sexuală mai devreme, hai să îi pregătim pentru ea și să le fim prieteni, nu să ne comportăm ca niște frustrați demenți și să facem vânătoare de eleve suspecte de a fi făcut sex.

 50. cruela de vila

  stiu ca a mai zis cineva, dar (iar) nu ma pot abtine:
  1. In curtea scoliiiiiiiiii? 😯
  de ce nu in piata publica? :mrgreen:
  2. in gruuuuuup? 😯
  de spiritul de fronda o fi auzit?ce face da 😯 a se trezeste ca unele chiar s-au gandit ( dupa aceasta intamplare multiplu edificatoare) chiar sa se apuce de numitul sex, ca macar data viitoare ( caci sigur va mai fi o data viitoare, cat n-o schimba pe directoare( si nici asta nu e o garantie) sa stie pentru ce sufera… 🙄
  3. va dati seama ca cenusareasa se rescrie, nuuuuuuuu? :mrgreen:

 51. Sunteti tare ! M-ati dat pe spate cu “Asa se procedeaza in toata lumea, nu doar la noi, in Romania” Foarte subtil , aveti o imaginatie sclipitoare , un umor de cea mai buna calitate. Va doresc multa sanatae si spor la scris !!

 52. Imi cer scuze, dar am tastat gresit ; era vorba de SANATATE

 53. @ cruela

  faza cu Cenuşăreasa e mortală 😆

 54. “Te mai duci la o sală de sport și de te dezbraci sau la o cabină de probă.”
  Ori lipsesc niste virgule, ori lipsex niste … puncte …
  Pana maine sa apara ca fac control! :mrgreen:

 55. Daca Haddess nu e troll sa ma puneti sa va arat chilotii!

 56. Printr-a 4-a o intreb asa, de sanchi, pe fiica-mea despre portul dacilor.
  Porneste “la sfert” si incepe sa-mi turuie:
  – pai barbatii daci purtau camasa cu maneci lungi, cu croiala de tip tunică, lunga, alba, din panza si pantalonii lungi şi stramti (ciareci, itari), confectionati din panza sau postav. Peste camasa isi puneau un brau tesut tot din lana sau un chimir de piele, in functie de zona sau de ocupatie. Braul rosu, lat 25 cm, putea avea pana la 2 metri. Chimirul era un brau lat din piele … si da-i, si da-i …
  – femeile dace purtau camasa de panza (ie), poale şi o piesa tesuta din lana, având ornamentaţie mai simpla sau mai complicata, care acoperea partea de jos a corpului si care a primit ulterior diferite denumiri, în functie de forma si de zonă: catrinta, valnic, fota, opreg … si da-i, si da-i …

  Stia fata … la un moment dat, sa nu-i ramana personajele desculte, le-a incaltat cu opinci, facand subtila diferenta ca nojitele opincilor pentru femei erau făcute din par impletit, in timp ce nojitele opincilor barbatesti erau sub forma unor cureluse subtiri, din piele. Despicat fir in patru, ce mai.
  Eu, sa cad jos, nu alta. Imi ranjea mustata a multumire.
  Sa ma dau un pic istoric, cum mi-e felul uneori, o intreb asa, intr-o doara:
  – Dar chiloti nu purtau?
  Definitia stupefactiei e nimic. A facut copilul niste ochi la mine … pfuai … a protest, pudoare si mirare in parti egale.
  – Cum sa poarte, mai tata, chiloti? In carte nu scrie si nici doamna nu ne-a spus!

  I pak zic voua … ori mai cititi carti, ori mai cititi carti. Ca ni se duc dracu’ toate traditiile. 😳

 57. @matrixbrain: chilotii in discutie au fost inventati dupa jumatatea secolului al xix-lea. culmea, pana atunci nimeni nu purta chiloti

 58. Nu e normal ce s-a intamplat.
  Invatati copii ca in cazul unor astfel de situatii, sa sune parintii si sa-i intrebe ce sa faca. Sunt convins ca daca se intampla, parintele i-ar fi spus fetei sa plece, indiferent ce spune directoarea sau profesoara. Apoi se reglau treburile.
  Ganditi-va ca acum fata aia trebuie consiliata psihologic si eventual sa-si schimbe scoala, pentru a schimba un colectiv in care se simte umilita. Stiti cum sunt copii… n-o vor lasa niciodata sa uite.

 59. Bine ca nu s-a gasit vreo guma de mestecat molfaita aruncata pe jos. Ma intreb cum ar fi depistat, in careu, cine a supt-o!

 60. Doamne ce-am mai ras.

 61. cruela de vila

  si be) sa sa face o sedintza cu parintzii ( cu chilotzii pa iei) si sa sa discute ( in careu) pt noul regulament al scolii , care sunt chilotzii regulamentari ( cum ar zice/canta aleaxandru andries : ” tzeapa sa se potriveasca perfect cu clima si ambientul”
  deci: marimea acceptabila
  coloarea acceptabila
  materialele admise
  designul, croiul, etc ( tanga, manecutze, short, bikini, etc)
  nu venim la scoala, asa cu orice fel de chiloti, ce pizda masii? 👿 😳

 62. cruela de vila

  si evident directoarea sa le faca o demostratie despre chilotzii regulamentari, punanadu-si ( o data-n plus) poalele-n cap! :mrgreen:

 63. cruela de vila

  iar urmatorul nivel, sper ca v-ati prins, este :
  coafura pubiana la scolari! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 64. Prostia nu doare, ci doar se manifesta ……. :mrgreen:

 65. clar abuz, da’ in sua o si arestau ( pe eleva ) 🙂

 66. M-am amuzat teribil de scenariul Simonei si am citit toate comentariile voastre.
  Sigur ca este de condamnat purtarea directoarei, parintii acelei fetite sper ca au luat masuri si au reclamat-o pe nebuna aia.
  Inamplarea asta mi-a adus aminte de vremea cand eram la liceu. Eram in clasa 20 fete si 4 baieti. Nebunii aia 4 nu voiau sa iasa din clasa cand ne schimbam noi pentru ora de sport, asa ca incepeam sa ne schimbam de fata cu ei si sa aruncam in ei cu ce nimeream. Nici unul nu indrazanea sa ridice ochii spre noi. Cand incepeam sa aruncam in ei cu chilotii de sport si sutiene, fugeau pe fereastra (clasa fiind la parter). Ne distram copios. Astfel de scena a fost descoperita de diriginta care doar ne-a mustrat ca nu este un comportament adecvat pentru niste domnisoare…dar te pui cu nebunele? Asta insemna ca 20 fete au facut sex cu 4 baieti? Nimeni nu s-a gandit la asta ! si ganditi-va ca asta se intampla cu foarte multi ani in urma cand cand conceptiile erau complet diferite de cele de acum.
  Asa ca directoarea aia e buna de dus la nebuni.

 67. Da, a facut foarte bine!

  SEXUL TREBUIE STARPIT PENTRU TOTDEAUNA !!!

  Dar nu acum, imediat. Eu zic sa incepem peste vreo 30 de ani. 🙂

 68. ce zic eu? zic ca…slabut! cateva poante m au facut sa zambesc. in rest…nu. asta zic. nu cadrez la tonurile de mai sus, a?

 69. pe penal sunt multe capete de acuzare,inclusiv abuz sexual……………………….ar lua ani grei,da rnu la noi. poate se sesizeaza vreun ONG

 70. Stii ce ar fi misto? Un flashmob cu chiloti.
  Adica peste o saptamana asa, toate toaletele din scoala aia sa fie pline de chiloti!
  Eventual, procedeul sa se repete 2-3 zile la rand pana cand directoarea oboseste sa mai caute lumea in chiloti. :mrgreen:

 71. Pe acelasi subiect,dar la nivel mai mic(la varsta ma refer :D),un copilas de la fi’miu de la gradi a facut caca in dulap 😆 😆
  Bineinteles ca doamnele au trecut la control,manutele si funduletul la inaintare. ❗

 72. Ideea e superba! ..dar ce ar face aceasta directoare daca s-ar fi gasit prezervative in toaleta ?

 73. WTF??? Nu suntem cu mintile acasa, aia e clar! In loc de educatie sexuala si destupare la minte cautam copiii la chiloti… Ce ar fi fost daca erau 2 sau 3 fete fara chiloti? Presupunem ca au numai 2 perechi si amandoua erau la spalat… la tara, nu ma mira sa aud ca au chiloti facuti dintr-un maiou mai vechi si cusuti de mana… Astia suntem, ce sa mai asteptam, de aia sunt copile gravide la 10-12 ani, lipsa educatiei sexuale si falsa pudoare…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green