Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Muzică să fie, că internet e destul (P)

yt3

Vorbeam, de curând, aici, pe blog, preț de vreo 90 de comentarii, așa, despre muzica de altădată, pe care-o ascultau părinții noștri la magnetofoane, pick-up-uri sau casetofoane, iar noi o putem găsi astăzi, fără cel mai mic efort, pe YouTube. Și-am alcătuit împreună un playlist de petrecere, care ar putea dura ore. 😉

Tot atunci vă spuneam și că Vodafone ne pregătește ceva în legătură cu ideea de muzică fără limite. Ei bine, a sosit momentul să aflăm ce ne-a pregătit, pentru oferta de Paște. Tadaaam: chiar despre muzică fără limite e vorba. 😛

 Vă spicuiesc în cele ce urmează din oferta concretă:

  • Internet nelimitat, deci acces nesfârșit la YouTube-ul plin de muzici. Oferta este valabilă 4 luni pentru toate abonamentele RED, respectiv 2 luni pentru abonamentele Easy și Smart, începand cu 7 Euro/lună, precum și pentru abonamentele de internet mobil. Detalii aici.
  • Acces gratuit, pentru doi ani, la muzică romanească, prin aplicația Zonga powered by Vodafone, pentru abonamentele cu smartphone sau tabletă, de la Smart 9 la RED 19. 
  • Acces gratuit la Zonga Premium (adică la 27 de milioane de melodii românești și internaționale), prin Abonamentele RED 25, RED 39 si RED 59, pe întreaga perioada contractuală.
  • Samsung Galaxy Core Prime la prețul de 0 Euro, cu abonamentul RED 19, prin programul 4G Smart BuyBack. Și noul LG Leon 4G la prețul de 0 Euro, cu abonamentul Smart 15, pe doi ani, prin programul 4G Smart Buyback. Mai multe informații privind portofoliul de abonamente Vodafone și oferta de telefoane sunt disponibile aici.

Cu alte cuvinte, chiar am putea face petrecerea aia de care vorbeam mai sus, cu muzică nelimitată de pe YouTube sau prin aplicația Zonga. 😛

Pun eu, ca de obicei, prima piesă.

Sper că ați rămas la fel de impresionați ca și mine de prezentarea pe care i-a făcut-o tânărul Florin Piersic Andei Călugăreanu. Încă puțin și ar fi durat chiar mai mult decât cântecul ei cu portocala. 😆 De-abia asta ar fi o provocare pentru Vodafone: să-l convingă pe Florin Piersic să ne vorbească nelimitat. Nu? 🙄 Ah, wait… :mrgreen:

7 comentarii

  1. Si de la mine o “bucata”, vorba lui Piersic:

  2. Plastic Betrand…asta se punea de dimineata dupa revelion, in loc de ciorba de potroace!

  3. Simo dragă mie îmi apare 500 Internal Server Error la primul comentariu când deschid pagina asta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green