Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

2 zile de internet gratuit pentru toată lumea (P)

Pentru că luni e ziua mea, vă fac cinste tuturor cu două zile de internet gratuit. Nu glumesc, fiți atenți cum procedăm:

– cei care utilizați servicii Vodafone, oricare ar fi ele (abonament, cartele Vodafone, clienți business, clienți Internet mobil) veți putea naviga gratuit și nelimitat tot week-end-ul care vine (12 și 13 septembrie), oriunde v-ați afla. Singura condiție e să aveți setările de date făcute corect. Traficul înregistrat în acest weekend nu va fi monitorizat, deci nu se va regăsi pe factură. Weekendul începe vineri de la 00.00  și se termină duminică ora 23.59. Nu va exista vreo limitare de viteză sau de trafic. Pentru orice problemă se poate apela la *777.

– cei care nu sunteți clienți Vodafone puteți merge, între 14 și 18 septembrie, în orice magazin Vodafone, să cereți un SIM 0 cu 2 zile de internet nelimitat. Setarea de Net Nelimitat pe SIM 0 va fi făcută manual de către agenții din magazin. După expirarea celor 2 zile, clientul rămâne cu SIM-ul 0, pe care, dupa reîncărcare, va putea activa orice extra-opțiune. Cartela rămâne activă timp de 60 zile.

Ați înțeles, nu sunt eu cea care face cinste, deși mi-ar fi făcut plăcere să-mi pot permite asta, ci Vodafone. :mrgreen:

Iată și spotul campaniei:

O să fie un week-end greu, știu. Să fim mai atenți pe unde mergem, o să fim milioane cu ochii-n telefoane. 😛

8 comentarii

  1. Am primit informarea asta pe telefon, ieri, si ma intrebam oare cum sa folosesc optiunea de trafic nelimitat cand in abonamentul meu am trafic nelimitat :))))

    • păi…ca mine…ori zici ca ăi vechi “n-a venit, n-a băut, n-a mîncat…de la nașu pandelică 400 de lei, să trăiascăăă!” sau ca ăștia mai noi și mai proști…”fără număr, fără număr, fără număr…” da’ asta devine după facultăți… :mrgreen:

    • pentru ăsta de mi-a dat anlaik, ia matale sim de vodafone și încearcă să suni de pe centura ploiești, sau de pe E85, poșta cîlnău -oreavu ( drum european, da?); iar în caz că te întrebi…iphone 6, 109 GB liberi la moment, cumpărat de la mă-sa și folosit 2 săptămîni acolo în regim mai draconic (gps non-stop, că na, nu m-a născut mama în california și nu cunoșteam ulițele) și guess what? nici o hibă acolo iar aici…și bulgărescul mbtel sau cum l-o fi chemînd mere mai bine; unde mai pui că acumulatorul mă ținea 12h în plus față de acum da’ am zis că-i de la încărcarea de 110V (sanchi, e rețeaua mai stabilă)
      acu’ io n-am nimic împotriva simonei, a marcat articolul cu P, e rozul ei și poa’ să scrie ce vrea însă și eu pot să-mi exprim o opinie de utilizator (corporate cică); nu-s cei mai proști din piață da’ nici n-ar trebui să facă fasoanele astea… eu prevăd niște blocaje…da’ așa-s eu, gică-contra

    • costica
      cam asa si pe aici ,aici,aici cu corporate asta

  2. sar’mana! frumoasa reclama! sa ne traiti multi ani si sa fie bine primit cadoul!

  3. multumesc din inima, doamna doctor.
    asa banuiam si eu, da voiam o confirmare.
    prost e vasile ala… iarta-l doamne…
    ca spaga… nu, fac cinste cu doo zile de internet nelimitat.
    e bine?
    scuzati-ma, da nu (mai) am un plic atat de mare…

  4. La multi ani oricum, cu internet nelimitat sau fara ! 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint