Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Pârnaia fără foehn ne lasă reci, vrem înapoi banii furați! Să-i luăm puțin la întrebări pe parlamentari!

Screen Shot 2015-10-13 at 14.50.33

De ceva vreme, ne-am obișnuit să ne trezim în zăngănit de cătușe. Că-i duminică sau marți, deschidem TV-ul și aflăm că a mai fost săltat câte-un ales și dus în locul ăla fără foehn, home cinema, manichiuristă și alte facilități absolut necesare oricărui cetățean care a furat și a luat șpăgi de nu mai știe nici el prin ce cimitir și-a ascuns tablourile, prin ce paradis fiscal și-a rătăcit conturile și care e perna aia plină cu bani pe care punea capul liniștit, noaptea, până să vină mascații.

Ne-am obișnuit și cu arestul preventiv, și cu faptul că mascații le transmit anchetaților boli, precum ăia micii care cară acasă zeci de viruși de la grădiniță. Cum dau ochii cu băieții care le pun cătușele, aleșii noștri furăcioși fac instantaneu cancer, diabet, apendicită, hemoroizi și infarct. Nasol, într-adevăr, dar, pe noi, victimele, cetățenii prădați, nu prea ne mai interesează circulețul ăsta. NOI NE VREM BANII! Vrem ca banii noștri, furați de jigodiile condamnate (mă iertați, domnule Dragnea, pentru defăimare), să se întoarcă înapoi, în bugetul statului, și să fie folosiți pentru școli, spitale și autostrăzi.

Lucrul acesta întârzie să se întâmple într-o proporție covârșitoare (doar 14% e rata de recuperare a furăciunilor), ați observat deja, nu? Pentru că e nevoie de o instituție care să administreze bunurile sechestrate de DNA. Avem chiar și un angajament față de UE în acest sens, iar pe 20 mai guvernul a adoptat proiectul de lege privind înființarea Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Sechestrate, care ar trebui să funcționeze în subordinea Ministerului Justiției. Dar ghiciți ce: senatul a respins astăzi acest proiect, pe motiv de voturi insuficiente. Proiectul a întrunit 66 de voturi pentru (din cele 84 de care ar fi avut nevoie, fiind vorba de o lege organică), 36 împotrivă și 6 abțineri.

V-ați enervat deja, știu, îmi cer scuze că v-am stricat marțea, mi-a stricat-o și mie Teodor Tiță, care s-a enervat înaintea mea aici.

Eu simt o nevoie acută și irepresibilă de a afla de la senatorul care mă reprezintă cum a votat acest proiect de lege și de ce nu a trecut el. De asemenea, pentru că proiectul urmează să fie supus deciziei Camerei Deputaților (iar votul de acolo e DECISIV!), aș vrea să-i comunic din timp deputatului meu felul în care-mi doresc să voteze. Voi căuta contactele senatorului aici, iar pe ale deputatului aici (sau aiciunde sunt listați alfabetic), nu înainte de a verifica numărul colegiilor electorale de care aparțin, atât pentru Senat, cât și pentru Camera Deputaților. Asta o să fie un pic mai greu, dar o să mă folosesc de această hartă de pe Hotnews.

Buun. Am căutat și am aflat așa:

Că, din păcate, senatorul meu este Ilie Năstase (UNPR) este printre puținii parlamentari atât de nesimțiți (scuze pentru defăimare, domnule politician tupeist!) încât nu doar că nu și-a lăsat contactele pe site-ul instituției care îl plătește, dar are o mare preocupare în a și le ține secrete. Dar le voi afla. Și îi voi scrie așa:

Bună ziua, domnule senator,

Numele meu este Simona Tache, sunt alegător din colegiul pe care îl reprezentați, și aș vrea foarte mult ca banii furați de colegii dumneavoastră din politică condamnați de justiție să se întoarcă la bugetul statului. Din acest motiv, așteptam cu mare interes înființarea Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Sechestrate. Îmi puteți spune, vă rog, cum ați votat dumneavoastră, personal, astăzi, în senat, proiectul de lege depus de Guvern? Îmi puteți spune și de ce nu a trecut? Nu, faptul că nu au fost voturi suficiente nu este o explicație. Aș vrea să-mi spuneți de ce nu au fost voturi suficiente.

Mulțumesc, Simona Tache

Trecem mai departe la deputatul meu, nimeni altul decât Nicolae Bănicioiu de la PSD. Domnul Bănicioiu are adresa de e-mail pe site-ul Camerei Deputaților. O să-i scriu așa:

Stimate domnule deputat,

Numele meu este Simona Tache, sunt alegător în colegiul pe care îl reprezentați, și aș vrea foarte mult ca banii furați de colegii dumneavoastră din politică, care au fost și vor mai fi condamnați de justiție, să se întoarcă la bugetul statului. Din acest motiv, așteptam cu mare interes înființarea Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Sechestrate. Din păcate, senatorii au respins astăzi acest proiect, ceea ce mi se pare foarte grav. Având în vedere faptul că el urmează să ajungă la Camera Deputaților, aș vrea să vă rog insistent să votați aprobarea lui. Nu mă îndoiesc că vă doriți, exact ca și mine, ca banii furați de colegii dumneavoastră condamnați să fie recuperați și folosiți pentru spitale, școli și alte locuri în care e mare-mare nevoie de ei. Vă rog, așadar, să îmi confirmați că ați primit mesajul meu și că veți ține cont de ceea ce tocmai v-am comunicat.

Mulțumesc, Simona Tache

Dat fiind că proiectul este al majorității parlamentare, o să le mai scriu și lui Liviu Dragnea, lui Gabriel Oprea (alt jegos care nu și-a lăsat contactele pe nicăieri, dar, nu-i nimic, o să le aflăm) și lui Daniel Constantin, ca să-i întreb de ce nu a întrunit numărul de voturi și să le comunic dorința mea de cetățean.

O să vă comunic toate răspunsurile primite.

Nu-i așa că o să faceți și voi ca mine? Că o să vă întrebați senatorul și șefii partidelor parlamentare de ce a picat proiectul de lege, iar pe deputat o să-l rugați să voteze în favoarea lui? Nu-i așa că o vă rugați și prietenii de pe Facebook să facă asta? Și că o să și postați în subsolul acestui articol toate răspunsurile primite? 🙂 E nevoie de presiune publică, pentru că de votul din Camera Deputaților depinde aprobarea sau respingerea definitivă a legii.

Alte link-uri care v-ar mai putea ajuta să aflați contactele parlamentarilor:

 • Contactele tuturor senatorilor, cu excepția câtorva jegoși care și le țin ascunse, printre care și senatorul meu, Ilie Năstase (scuze încă o dată pentru defăimare!), adunate de jurnaliștii de la Gândul: aici. Vedeți că sunt 2 pagini, una cu contactele de la A la M și alta cu cele de la M la Z. Aici sunt și telefoane, nu doar adrese de e-mail.
 • Contactele tuturor parlamentarilor, adunate tot de colegii de la Gândul: aici. E mai dificilă un pic treaba aici, că sunt organizați pe partide.

Foto Shutterstock

LATER EDIT: Aveți aici lista exactă a senatorilor participanți la vot și felul în care ei au votat. Să le scriem tuturor celor care au votat împotrivă, zic (cel mai ușor putem lua adresele de aici). PNL a votat aproape în bloc contra. Vai, vai, vai!

42 comentarii

 1. putem copypaste scrisorile tale?”

 2. Motto:
  Sa se fure, primesc! Inapoi sa dea ici, colo in punctele esentiale (parandarat, gen). Din aceasta dilema nici dracu’ nu ne mai scoate! Sau … dracu’ stie!?

 3. Simona, iti multumesc de linkuri. Oricum intentionam sa ii intreb pe genialii mei alesi de una alta, asa ca te voi tine cu curent cu progresul meu

 4. Răspuns de la Liviu Dragnea:

  “Stimata Doamna,
  Va confirm primirea mesajului de la dumneavoastra. O sa va spun si dumneavoastra ceea ce am spus,cu o ora mai devreme,public in fata presei: Ceea ce s a intamplat azi in Senat este de neacceptat,pt ca banii obtinuti nelegal trebuie sa ajunga in bugetul de stat,fara intarzaiere. Dar ,in acelasi timp,vreau sa fiti informata corect. Nu coalitia majoritara a votat impotriva proiectului de lege,ci partidele de opozitie. De asemenea si unii senatori din coalitia majoritara care n au fost prezenti au facut ca,prin absenta nemotivata, sa nu avem suficiente voturi pentru. Va asigur de asemenea ca in Camera Deputatilor ma voi ocupa personal pentru aaigurarea prezentei suficiente la vot pentru ca aceasta lege importanta sa fie aprobata. Va multumesc!”

  • Macar ti-a raspuns. 😀

  • @Simona:
   Dau LIKE cu inima stransa, nu stiu cum or sa ma judece colegii mei, academicienii. Lasa-i pe dg si andu yy, lor le inchid gura c-o halba, dilema mea e: Se pune pentru tine sau pentru D-l Dragnea? Nu de alta, dar mi-e teama ca-l vad la gatul lui Gabita! LIKE-ul, cum ce? Nu-i cohalitie?

   Am auzit ca Nea Sandu Arsinel s-a inscris in UNPR. O fi de la inima sau e vrajeala?
   Catena, conform DEX:
   CATÉNĂ, catene, s. f. 1. Șir de încrețituri ale scoarței pământului, formate sub influența unei presiuni laterale. 2. Lanț de atomi legați între ei prin valențe simple sau multiple. 3. (Înv.) Lanț (la ceas, la ochelari etc.). – Din lat. catena.

   De incretituri nu poate fi vorba, lant de atomi … hmm!, mai ramane lantul lant, de la etc.
   Unde duce abuzul de medicamente!

  • MB
   nu stiu cum bei tu bere , dar eu deschid gura cand beau o halba 😎

  • Ia uite frate… Am ajuns la mila matrixului pt o amarata de bere…

  • …si mai zice ca e si contra coruptiunii…
   Pai fratele meu, ca sa ma corupi pa mine tre sa pui mult mai mult…
   Ce , io_s aia mica cu gura mare, sa pun botu la orice ?

  • @andu yy:
   Am zis “o halba”, nu “cate o halba”. In loc sa ziceti mersi, vreti si pai cu doua capete! 😆
   Furtun n-am, ca l-am pus la damigeana de tras vinul!
   Aaaa, vreti vin? Beti halba mai intai, ca nu pun peste. Va ies copiii balbaiti!
   Zi-i si lu aia mica cu ochii mari! 😮

 5. am dat si eu cu copy paste :d astept raspunsuri…sper sa le primesc in aceasta viata

 6. e si nu e in topic.
  draga nike, adidas, puma si alte firme .
  DNA spune intotdeauna direct ce crede.
  DNA nu face diplomatie.
  DNA e o institutie care repara sau macar incearca sa repare.
  fata de ceea ce a fost in trecut, si in care a fost implicata direct si aplicat. DNA are acum o cu totul alta pozitie, tocmai pentru ca stie cum stau lucrurile .
  DNA nu exclude si latura clasica a activitatii , cum ar fi, de exemplu, actionarea cu forta fizica asupra a ceea ce este viciat, ca un dentist care scoate unei femei maseaua de minte stricata, cu forcepsul.
  DNA si-a pus intrebarea : de ce s-a ajuns aici?
  de ce a fost nevoie sa se intervina chirurgical?
  de ce nu profilactic?
  DNA a gasit raspunsul, cel putin provizoriu, dupa o lupta de ani buni cu propiul corp, cu propia organizatie, cu cheltuieli uriase de la buget.
  cand DNA ajunsese pur si simplu blocata, fizic si institutional, iar toti reprezentantii clasici ai activitatii nu au putut-o lamuri ce se intampla, atunci DNA a inceput sa caute singura cauza problemelor.
  si a constatat ca totul pleaca de la dezechilibrele ce apar pornind de la o anumita structura, intrun anumit loc., sa-i zicem centrul de greutate.
  dezechilibre care sunt compensate de alte structuri , dar cu pretul unor alte dezechilibre, si asa mai departe, pana sus, la nivelul central.
  iar la un moment dat e suficient ca unul din elementele intregului sa cedeze, dezechilibrat si compensat si rascompensat fiind,ca raul sa fie desavarsit.
  ce e de facut?
  pai se poate repara , provizoriu si partial, chirurgical, sa zicem , dar nu se elimina cauza.
  se elimina un efect. unul singur.
  de exemplu, dentistul scoate maseaua.
  ok, dar… de ce s-a imbolnavit maseaua?
  nimeni nu se intreaba asta, mai putin dentistul, care astfel isi va pierde painea cea de toate zilele.
  logic, nu?
  DNA lupta acum sa inceapa echilibrarea de la baza, acolo unde este si centrul de greutate al organismului respectiv.
  (desigur, actiunea DNA nu elimina si actiunea celorlanti care pot contribui la rezolvarea problemei, pt ca actiunile lor nu se intersecteaza.
  DNA actioneaza asupra cauzei, ceilalti asupra efectelor.)
  este dureros, poate si costisitor, si cere si mult timp, deci rabdare.
  dar DNA cere si incredere.
  nu in DNA, ci in ceea ce vrei sa faci.
  o incredere aproape religioasa, fanatica chiar, ca se va reusi.
  incredere ca se poate rezolva problemele, ca incet incet, punand in pozitie normala fiecare element al complexului respectiv, se va repara cauza, sursa, si se vor elimina pe viitor multe evenimente neplacute care acum stau in asteptarea fisurii ce la va permite sa distruga totul.
  pentru ca exista legaturi nevazute intre centrele decizionale ale institutiilor si elementele periferice ale lor.
  si desi nu se vad, aceste legaturi au rolul lor foarte important in eradicarea raului.
  aceasta este increderea de care zice DNA.
  si trebuie gandit nu numai la prezent, ci mai ales la viitor.
  DNA e sigura ca prezentul se poate repara, cat de greu ar fi, dar efortul cel mai mare trebuie sa fie directionat pentru viitor.
  nu ar fi pacat ca acum, cand putem actiona usor si cu efecte vizibile imediate, sa o lasam pentru mai tarziu, cand va fi poate prea tarziu?
  ps. daca nu ati inteles, lasati-o asa, va rog frumos.
  doar v-am zis ca voi fi serios.

  • Ferea, neamule, ca s-a iner_fat (frumos?) dg-ul. Sa zicem ca eu am inteles si-l rog,contra a 2 beri sa ma creada pe cuvant. Asa, si? Se vede coada la moaste? Hein? Sarmale, ziceti? Sa fie primite! Cate trei la portie, manca-ti-as garnitura de afumatura, ca ne-a plouat in cap trei zile, maica. Nu dati si zahar, ca ulei ne-a dat parintele. Pe frunte, sa ne inmoaie constiinta! Unde e!?

  • dg ule, ce e cu postarea,ca nu pricep neam?

  • @Nike:
   Lasa-l ma’ sa zica.
   Stie, ma’, cum sa nu stie!

  • am priceput. gata. multam

  • nike
   multi dintre
   aia arestati care tre sa dea banii inapoi nu au fost luati de DNA ?
   eu asa credeam

  • au fost luati ca sa li se acorde scuze ca au fost prinsi.
   ce nu pricepi?
   doi la mana, tu ai inteles ca sefu asta de matrix ne-a dat cu o halba in gura sa ne sparga dintii si maselele de minte???
   pai e frumos?
   de ce nu vede si dna-ul marsavia asta?

  • matrixule
   stie ma, crezi tu ca nu stie?
   stie mai mult decat crezi tu ca stie!!!
   era o sarada…
   zgarcitule !!!

  • dg
   nu mai e nevoie de halba la dinti la mine , deja sunt umflat de nu mai descuie nevasta usa cand ajung de la munca, ieri a zis ca am gresit apartamentul 😮

 7. Corb la corb nu-si scoate ochii.

 8. am auzit unii anchetati de DNA zicand ca sunt acuzati pe nedrept,ca-s facaturi ,ca ei , prinsii ,sunt flori nevinovate si hartuite abuziv.
  dar se vede cu ochiul liber ca astia prinsi de DNA sunt niste JNapani (cu JN mare), ii stim cu totii
  si ne sfideaza cu nesimtire
  JNapanii se imbolnavesc repede de ceva,la arestul preventiv.

  in ultimul an ma gandeam daca nu cumva oamenii din DNA nu sunt de pe alta planeta!
  cum vin ei si aresteaza pe banda toate javrele alea, ca de 25 de ani incoace am ajuns sa cred ca toti sunt mana in mana sa le iasa cascavalull din banii de la buget ,
  ei , surpriza , DNA nu e mana in mana cu ei ❗
  da d

 9. Pe senatorul meu, Cristian Rădulescu (PNL), mi-e şi teamă să-l întreb. Să nu-l tulbur. Că sigur e plin de probleme şi griji. Cum ar fi scadenţa în 2015 a unui împrumut de 154.000 de euro, luat de la o persoană fizică dispusă să-l ajute la greu. Că doar nu-i de colo să-ţi iei multe terenuri, case (că sigur stă în toate) şi un Jaguar 2014. Parcă-l şi văd prin talcioc vînzîndu-şi din obiectele alea de artă, moştenite normal, de 200.000 eur.
  http://senat.ro/Declaratii/Senatori/2012/av_radulescu_cristian_08_07_2015.pdf

 10. Eu cred ca mai bine ar fi sa ma abtzin sa scriu ceva ontopic, am atatia ani in care am comentat pe forumuri si bloguri politice, abia ce m-am lasat, si nu mai vreau.
  Mai ales aici, unde am venit din cu totul alte motive.

 11. Simona, i-am scris lui Ioan Cristina, senator de Arad si am primit failed delivery instant. Nu stiu daca altii au patit asta.

  Administrator@senat.ro
  2:35 PM (3 minutes ago)

  to me
  Delivery has failed to these recipients or distribution lists:

  ioan.cristina@senat.ro
  The recipient’s mailbox is full and can’t accept messages now. Microsoft Exchange will not try to redeliver this message for you. Please try resending this message later, or contact the recipient directly.

 12. Sa stii ca si eu am observat acelasi lucru. Adica, de cate ori se facea o arestare, ma gandeam ca urmeaza sa le confiste averile si sa le foloseasca in folosul comunitatii. Cu toate astea, am vazut ca madam Lenutza s-a intors bine-mersi, de la parnaie , inapoi in complexul Stejarii unde locuieste in continuare. Si multe alte exemple.
  Eu nu prea le am cu politica, sa fiu sincera, imi este foarte greu sa votez pe cineva atunci cand este campanie pentru ca nu stiu care minte si care nu (in principiu stiu ca toti, dar totusi sa il luam pe ala care minte mai putin), samd.
  Foarte buna initiativa ta. Incurajez cat mai multa lume sa scrie emailuri. Pentru ca, cetatenii inca pot schimba ceva. Daca astia vad ca oamenii, simpli, de acasa, stau cu ochii pe ei si ii iau la intrebari (si nu, nu stiu ce grup care se aduna in fata Parlamentului la protest, sau nu stiu ce jurnalisti), e foarte posibil sa ii faca sa reactioneze.

  Si ca sa inchei comentariul, postez un banc pe care l-am citit acum cateva zile :
  “La alegerile prezidențiale următoare vom avea un nou candidat.
  Acesta se va numi Nimeni.
  Afișul electoral arată cam așa:
  Cine-și va respecta promisiunile din campania electorală? Nimeni!
  Cine vă va asculta plângerile? Nimeni!
  Cine le va da de muncă șomerilor? Nimeni!
  Cui îi va păsa de soarta voastră? Lui Nimeni!
  Cine va avea curajul să spună adevărul? Nimeni!”

 13. lui Banicioiu ii poti pune PM pe FB si chiar raspunde. pe bune.mi-a raspuns de fiecare data

 14. la mine e Alina Gorghiu si ea raspunde. Mi a raspuns la fiecare mail. Si Ovidiu Raetchi raspunde. Cine nu mi-a raspuns, Remus Cernea.

 15. Răspuns de la senatorul Valeriu Todirașcu:
  “Stimata doamna Simona Tache,

  Motivele pentru care la Senat am votat împotriva propunerii Guvernului Ponta, privind înființarea Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Sechestrate, au fost următoarele:

  1. Confiscarea și valorificarea acelor bunuri reprezintă scopul mult dorit, și nu administrarea acestora ca și obiect principal, așa cum a propus Guvernul, gradul de colectare a sumelor confiscate de către instanțele de judecată fiind de doar 4% în 2010, 7% în 2011, 5% în 2012 și 9% în 2013, detalii aici: http://www.tody.ro/document/2014-09-29-Raspuns-la-Intrebare-catre-MF-despre-sume-confiscate-in-instanta-2003-2014

  2. Confiscarea și valorificarea trebuie realizate de către puterea judecătorească și nu de către puterea executivă. Exact acest amestec de până acum al executivului în justiție a blocat valorificarea bunurilor confiscate, prin politicienii care populează ANAF-ul, aflat în subordinea Guvernului și fiind profund politizat.

  3. Guvernul a propus acum, pe fond, o formă similară de tergiversare a soluționării problemei valorificării bunirilor, prin același tip de amestec în activitatea judecătorească, cum a făcut-o ANAF până în prezent, propunând crearea altei instituții și tot în subordinea aceluiași Guvern responsabil de blocarea actuală a procesului de valorificare.

  4. UE cere statelor membre instituții integre și depolitizate, pe modelul ANI, care nu sunt în subordinea guvernului (o instituție profund politizată), iar ambasadorul SUA cere depolitizarea și asigurarea normalității în economie și în actul de guvernare, dar Guvernul a știut să propună exact inversul.

  Problema se află în actualul Cod de procedură penală care tolerează tergiversarea nejustificată de către executorul colectării, numit ANAF, fapt care împiedică înfăptuirea justiţiei, aduce importante pagube bugetului de stat şi subminează încrederea populaţiei în actul de justiţie.

  Ceea ce am propus eu în Senat este simplu și deloc costisitor, respectiv introducerea unei noi prevederi, prin care organele în drept, a prelua și valorifica bunurile și sumele de bani confiscate, respectiv executorii, să raporteze trimestrial instanţei de executare stadiul demersurilor, până la finalizarea completă a acestora conform hotărârii instanţei de judecată, precum şi eventualele piedici întâmpinate în cursul procesului de preluare sau valorificare, după caz. Suplimentar, am propus raportarea stadiului demersurilor să fie publicate trimestrial de către instanţa de executare, prin afişare la sediul său şi pe site-ul propriu.

  În alte situații, Codul de procedură penală, prevede un astfel de control al executării deciziei instanței de judecată de către instanța de executare, respectiv în privinţa pedepselor privative de libertate, pentru tratamentul medical obligatoriu sau pentru internarea obligatorie stabilite de instanţele de judecată, se prevede informarea obligatorie a instanţei de executare privind aplicarea hotărârilor instanţelor de judecată.

  Detalii aici: http://m.comunicatedepresa.ro/partidul-noua-republica3/noua-republica-a-depus-la-parlament-legea-impotriva-tergiversarii-de-catre-anaf-a-colectarii-sumelor-confiscate-de-instante

  Cu stimă,
  Senator Valeriu Todirașcu

  email: valeriu.todirascu@senat.ro
  web: http://www.valeriutodirascu.ro

  • Pctul 4 ala cu “UE cere institutii integre” si “ambasadorul SUA cere DNA si nu stiu ce” imi da frisoane reci pe spate… Adica nu “NOI politicienii vrem integritate si corectitudine etc” ci e pe sistemul “ce sa facem… ne cer astia niste chestii ca sa ne prefacem si noi ca suntem occidentali”. Bleah, bleah, bleah. Cum se da omu’ de gol… :mrgreen: :mrgreen:

  • Asta lasă de înțeles că noua instituție ar fi de ochii lumii … ceea ce, luând-o la bani mărunți, ar presupune și persoane care să o administreze. Iar dacă se amestecă iar politicul, n-ar fi decât alte poziții în plus de ocupat de către parlamentari. Nu sunt sigur că vreau să o văd aprobată legea asta …

 16. […] pentru că veni vorba de parlamentari, Simona a făcut efortul să le scrie parlamentarilor ei. Textul mesajului poate fi folosit de oricine. Numai să nu uitați să schimbați numele. E nevoie […]

 17. Mi-am deranjat și eu deputatul, pe dnul Viorel Ștefan. Aștept cu nerăbdare răspunsul 😳

 18. “Va multumesc pt sesizare si va asigur ca la Camera Deputatilor acest proiect va fi votat de toti deputatii PSD”
  – raspunsul dlui deputat Iacoban Sorin –

 19. Domnul Hasotti a votat cum i-a zis partidulețul:

  “Buna ziua!

  In legătură cu intrebarea pe care mi-ati adresat-o, privind infiintarea Agentiei Nationale de Administrare a Bunurilor Sechestrate, tin sa va precizez ca votul meu a fost in concordanta cu decizia Grupului Parlamentar PNL și a liderului de grup.

  Cu respect,

  Senator Puiu Hasotti”

 20. un răspuns întârziat de la Puiu Hasotti:
  “Grupul parlamentar PNL din Senat a facut cateva amendamente care au fost ignorate.
  Decizia de a vota contra a fost un gest politic pe care l-a luat grupul parlamentar.
  La Camera Deputatilor care este decizionala, toti deputatii PNL vor vota in favoarea actului normativ, chiar daca nu se vor adopta si amendamentele PNL.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green