Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Mutăm munții și anul ăsta?

 

Screen Shot 2016-01-12 at 14.07.56

Fiecare 1 ianuarie e începutul unui an mai bun. Al unui an în care vom deveni alţi oameni. Mai buni, mai frumoşi, mai bănoşi, mai sănătoşi, mai devreme acasă.

 “Anul ăsta îmi schimb jobul”

 Sau promovez. Sau obţin mărire de salariu. Promisunile legate de job sunt cel mai des întâlnite la început de an. 90% dintre oameni îşi iubesc jobul cam cu aceeaşi intensitate cu care iubeşte dracu tămâia. Nu există om să n-aibă un şef idiot (în afară de Sfântu’ Petru, care oricum nu e om), unul-doi-trei colegi insuportabili, un salariu nemeritat de mic, o maşină de serviciu nemeritat de proastă şi un viitor nemeritat de… puţin înălţător. Anul nou ne găseşte FERM CONVINŞI că această situaţie va înceta. Că vom găsi şeful perfect, un salariu măcar cât al Andreei Esca, colegii ideali, biroul cel mai în centru şi maşina cea mai şmecheră. Într-un cuvânt, jobul care să ne merite. Imediat ce mai trece efectul sarmalelor, ne suflecăm mânecile şi ne pregătim să ne scoatem pe piaţă. Nu ne-apucăm chiar imediat. Mai stăm câteva zile aşa, suflecaţi, şi evaluăm atmosfera de la birou. Parcă nu mai e chiar aşa rău. Parcă şeful e mai uman şi mai puţin bou. Parcă Lili de la marketing nu ne mai urăşte şi nu ne mai bagă strâmbe în toate şedinţele. Azi chiar ne-a oferit un pişcoţel, dintr-o pungă de pe birou. Încă n-am început să ne tăvălim în spume, deci nu era otrăvit. Există o promisiune vagă de mărire de salariu, undeva prin octombrie. Hai că n-avem chiar cel mai rău loc de muncă din lume! Ce rost are să-l schimbăm acum, când, oricum, e criză? Mai bine mai stăm în banca noastră până prin toamnă. Poate pleacă chiar Lili de la marketing (sau rămâne gravidă!!). Sau poate vine vreun control de la centru şi îl concediază pe bo… şi îl concediază pe şef.

 “Anul ăsta, slăbesc”

“De la 1 ianuarie, mă duc la sală în fiecare zi şi ţin o dietă drastică, drastică de tot! Până la 1 martie vreau să dau jos 10 kile!”. Aşa începi să-ţi spui încă din postul Crăciunului, în timp ce savurezi o zacuscă făcută de mama şi te gândeşti la porc. Ţi-e aşa o poftă de cârnaţi, de salată de boeuf şi de nişte friptane, încât nici de-ar fi cu carne de om nu te-ai da înapoi. Ai promis însă că posteşti, aşa că îţi alungi gândul. Vine Crăciunul, vine şi Revelionul şi îţi dai liber la îmbuibat, în ideea că, oricum, imediat ce vei păşi în anul următor, gata, o să intri la regim. 1 ianuarie te găseşte cu casa plină de mâncare. La asta chiar nu te gândisei. Amâni startul pentru 15 ale lunii. Nu poţi să arunci atâta piftie, atâta cărnet şi atâtea prăjituri, în timp ce copiii din Africa mor de foame. Pe 15, fix când te pregăteai să pleci la supermarket, ca să aduci acasă o plasă de iaurt, ţi se anunţă telefonic o onomastică. Amâni dieta până pe 20, ca să treacă şi onomastica. Apoi, până pe 1 februarie. De-abia în jur de 1 martie îţi faci abonamentul la sală şi te apuci pe bune de slăbit. Nu mai ai elanul şi siguranţa de sine de pe vremea când înfulecai porc. Ţi-e foame şi nu ai absolut nici un chef de aerobic, dar speri că, totuşi, până la urmă, o să reuşeşti. Aşa să-ţi ajute Dumnezeu, că doar ai ţinut post!

“Anul ăsta, mă las de fumat”

Ultima dată când ai vrut să te laşi de fumat era 18 iunie, anul trecut. N-ai rezistat mai mult de trei zile, timp în care te-ai certat cu toată lumea şi ai vrut să omori câţiva vecini, drept care proprietarul te-a anunţat că tre’ să eliberezi. N-a mai fost momentul să te laşi de fumat, că trebuia să îţi cauţi casă. Când, într-un final, ai găsit, iarăşi nu mai era momentul. Cum să-ţi strici bucuria, luptându-te tocmai acum cu sevrajul? O dată-n viaţă îşi găseşte omul casă, după ce a încercat să arunce de la etaj câţiva cetăţeni care veniseră să-l roage să dea muzica mai încet. După aia a început să se apropie Revelionul, când toată lumea petrece şi se veseleşte, aşa că… ţi-a devenit superclar: cea mai bună dată pentru a deveni nefumător e 1 ianuarie. Sau, hai, 10 ianuarie, că pe 3 de-abia te întorci de la munte, unde ai fost cu gaşca de nebuni fumăcioşi şi beţivani. De fapt, dacă te gândeşti bine, cea mai şi cea mai bună dată ar fi, totuşi, 1 februarie. Ca să poţi, după aia, să ţii mai uşor socoteala lunilor/anilor şi deceniilor de când ai devenit nefumător.

Nu există cetățean pe care să nu-l adie măcar un pic gândul schimbărilor, la început de an. Începând cu 1 ale primei luni, toată lumea se-mbogăţeşte, îşi schimbă culoarea părului şi a ochilor, îşi măreşte sânii sau penisul, se lasă de băut şi se apucă de făcut copii, schimbă cursul Dunării şi mută Carpaţii Meridionali în locul celor Occidentali etc. etc. etc. Ca şi cum nu ar putea fi mutaţi munţii ăia în orice zi şi la orice oră… Uite, eu mă apuc să-i mut chiar acum. Mă rog, parcă mi-aș face mai întâi un ceai…

(text publicat în Unica din ianuarie 2012)

LATER EDIT: Acuma, vorbind pe bune, voi ce rezoluții v-ați pus pe lista lui 2016? Eu mi-am propus doar să îmi fac, la un moment dat, o astfel de listă. Poate apuc până pe 25 august… 😛

Foto Shutterstock

131 comentarii

  1. Anul asta, da.
    Cu siguranta.

  2. Uite eu sunt omul care evita sa planifice dupa ideea “incepand cu 1 ianuarie”, ca am convingerea ca stric bunatate de plan cu o astfel de data si se alege praful de el (un pic de superstitie combinata cu experienta se afla la mijloc). Poate prin februarie incep lista cu directiile pe care vreau sa merg si o ajustez pe tot parcursul anului.

  3. noooo, anul asta nu mai umblam cu liste, cu fofarlica..nu neinica- fapte direct.
    anul asta o sa imi fac lista doar dupa ce le rezolv:).
    adica am inceput programul “foamea” (da, am mancat in nesimtire ) pe blat; nu mai zic la nimeni. Nici voi nu stiti. De sf Ion mi-au iesit ochii ca la melc cu ochii in prajituirle care curgeau din toate partile: prin birou, prin vecini .
    in anii nateriori am procedat fix ca in articol, da’ fix! si rezultate: neam, deloc

  4. a! si de fumat stiu deja- am vointa, nu ma las. Nasol exemplu mai sunt si io…

  5. Am bifat cateva, dar nu vi le zic. Doar una, asa, sa nasc intrebari.
    Bradul e inca view!
    A fost in siguranta, d’aia. Nu i-a lipsit apa deloc, saniuta pe care l-am plasat a avut un dispozitiv care i-a asigurat adaparea continua.
    Ar mai fi sa-l dezbar pe DG de bere, pe Eva de gogosi, pe JH de frezii, pe Nike de … hai, gata, ma mai gandesc ce (si pe cine) trec in lista! Si pe andu yy … pe el, din contra, trebuie sa nu-l scap. Asa niste genunchi sensibili are. 😥

    • costicămusulmanu

      vezi că la trollat te rog să-mi setezi sunetu’ la teveu să pot viziona/auzi filme românești, da?
      aduc io la buc sau vii matali la ieși?

  6. Eu nu mi-am propus nimic, ca oricum mi s-a propus automat “de la centru” :))
    Vine bebe 1 intr-o luna si siiiigur o sa am parte de schimbari sa-mi ajunga :))

    • ohoho, sa fie cu noroc sa ai bebe sanatos !
      schimbari, daaaaa, nenumarate! sa vezi cand ii vei intinde lucrusoarele la uscat prima data ce revelatiii in fluviu vei avea 😉
      da’ e frumos sa stii!

    • Vine bebe intr-o luna?
      S-aiba ursitoare buna!
      Daca este varsator,
      S-aiba karma si umor,
      Dar ceva imi prevesteste
      C-ar fi zodie de peste!
      Oricum, vina sanatos,
      Si in viata norocos!
      APGAR maxim ii dorim,
      Si la botez mai vorbim!

    • costicămusulmanu

      să vă fie într-un noroc!
      sper să ne iasă și la muslimi anu’ ista projectu’

    • sper ca n-ai trecut asta vara pe langa poarta alba…

    • matrixe
      daca ne cheama la botez???
      pot sa vin tot cu costumu ala de anu trecut?

    • @DG:
      Cum adica, daca? Oricum, mergem doar daca ne invita. Da-te-ncoace oleaca …
      Dupa ce scalda bebele, sa vezi paranghelie … abia scutim descinderea de la Eva, pe care i-am promis-o la H.
      Cand ziceai ca vii? Aprilie, ihi. La doua luni pica la fix botezul, abia prinde si JH-ul ghioceii pe ultima suta, pentru decoruri! Iti trimit eu invitatia, stay chill!

    • Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi cu totii!

    • N-am trecut pe langa Poarta Alba, da’ la cat de eficient e Borcea, cred ca e suficient sa-l fi vazut numai la TV in trecere… :))
      In alte ordine de idei, multumesc de gandurile bune 🙂 si succes la produs bebei 😀

  7. eu am in curte un munte mai mic,
    dar nu vreau sa-l mut , ca se topeste incet incet
    cât despre liste , mai face nevasta-mea ,pentru cumparaturi , dar nu inteleg nimic …..
    parca mi-a zis odata sa iau niste morcovi, dar putini

  8. Eu nu imi propun nimic incepand cu 1 ianuarie, Sau cu oricare 1. Sau oricare luni. La mine cand vreau sa fac ceva o fac si gata.

    De exemplu cu lasatul de fumat. M-am lasat in mijlocul saptamanii, pe parcursul lunii (cred ca noiembrie, ca sunt ceva ani), si la mijlocul zilei, Cand am terminat pachetul de tigari am zis ca gata, nu mai fumez. Si n-am mai fumat de atunci.
    Pentru anul asta nu mi-am propus nimic.

    • Una din Bucuresti

      Ce ciuda imi e!! Nu-mi dau seama daca asta tine de vointa sau de un psihic sanatos. Eu nu am de nici unele. Adica cum ma stresez, fumez. functioneaza si opusul, fumez si cind ma bucur de ceva. Interesant ca tot io, fumatoarea, sint cea mai activa din familie. Cit m-or mai tine balamalele si pe mine, deh.
      Felicitari pt o asa putere de decizie!
      Nu te-ai ingrasat?

    • hm, sigur nu esti barabt? din ce am vazut pe la cunoscuti- barbatilor le iese asta, fetelor nu prea 😳
      nu stiu cum se explica, dar nu imi convine sa recunosc ca la capitolul asta au mai muta vointa; sigur exista o explicatie ceva cu chimie, formule, chestii

  9. In finalul anului trecut mi-am propus ca de sarbatori sa scap de toate alimentele nesanatoase din frigider. Puteti sa va inchipuiti ca mi-a iesit figura?
    Si chiar au fost delicioase. Ce chestie!

  10. Mai am niste tuica in balcon, tare i-as pune gand rau! Dar pana in aprilie, cand a previzionat DG-ul ca revine, cred ca se evapora. Agnes vine ea cu bautura in Cismigiu, nu sper la nici un ajutor de la ea, Cruella are din surse proprii, transilvane, Eva nu bea, andu yy bea suc de morcovi, Costicamusulmanu conduce si-n somn, JH precis e brambura dupa atatea miresme de flori si i s-a decalibrat olfactivul, mai mult stric marfa cu el … cica sa ai prieteni!

  11. E deja 12 ianuarie, cei ce s-au lasat de fumat la 1 ianuarie s-au reapucat. Si sunt sigura ca si cei cu abonament la sala de la 1 deja o raresc.
    In rest, eu mi-am propus un cuvant pe anul asta: Creatie. Si poate dau de carnetul ce nu l-am luat anul trecut (ca nu am facut nici scoala, si doar citit 2 pagini din carte)

  12. Nu m-am gandit la ce dorinte am pt 2016 dar una asa pe loc am:
    De exemplu sa nu mai foloseasca lumea cuvantul “rezolutie” cu intelesul de dorinta, doar pt ca in engleza e “resolution”. Ar fi minunat 🙂
    REZOLÚȚIE, rezoluții, s. f. 1. Hotărâre luată în urma unor dezbateri colective. 2. Rezolvare pe care cel în drept o dă unei cereri, unui act etc. 3. (Med.) Dispariție a semnelor de boală sau a unui proces patologic. 4. (Jur.) Desființare retroactivă a unui contract cu executare imediată pentru neexecutarea uneia dintre obligațiile reciproce ale părților. [Var.: rezoluțiúne s. f.] – Din fr. résolution, lat. resolutio, -onis.

  13. Deci:
    1. Imi schimb job-ul. N-am niciun motiv.
    2. Slabesc. Ar fi culmea. Am 1.85m si 83kg. De la 107 in 2012! Grasime corporala: 22.2% la ultima masuratoare (dupa Anul Nou), dar prin august era la 19.5%. Limita la normal e 22%. Hm! Grasime viscerala 7, tot ce-i sub 10 e foarte bine. Masa musculara 36-37% (la 45 de ani barbatii trebuie sa aiba peste 31%). DECI… starnind toate invidiile posibile va spun: NU E CAZUL!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    3. Ma las de fumat: de aproape 4 ani. De la 3 pachete de Kent White pe zi cate fumam pana in 25 martie 2012. Deci… tam-tam-tam… NU E CAZUL!!!! :mrgreen:

    Cred ca o sa fac mai multa miscare anul asta.
    Si poate invat germana (am inceput la un moment dat si m-am plictisit).
    Si mai vad eu!
    A, si desigur ca imi propun sa… injurati-ma, dar nu ma pot abtine… keep up the good work. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

    • wow, ce de cifre, numere, procente ai legate de greutatea ta corporala, sa o pastrezi sanatos 😉

    • Asta si planuiam. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

    • Din autodescriere arata ca matrixu, o prajina lunga si subtire, ca o trestie, ca sa fiu poetic.
      Baaa, voi beti tuica degeaba…

    • costicămusulmanu

      io-te așe mă’nervează unii…

      cică mor doi bătrîni; cuplu; ajung ei în rai, păsărele, fluturi, bufet suedez, open bar, tarafuri…viață, nene…
      el: tu’ți gura mătii…puteam fi aici acum treijdăani, da tu…că să mîncăm sănătos, să facem sport…

    • costica,
      acelasi banc, cu alti protagonisti:
      el ajunge primul,
      casa, masina, gagici, cazinou, alea, alea…ca-n rai.
      dupa niste ani vine si ‘mneaei si se intalnesc pe faleza.
      Ea- extaziata, —dragul meu sotz,, ce bine-mi pare ca te regasesc!
      El-nu, nu, nu, nu si aici!
      am promis numai pana cand moartea ne va desparti!

    • @Adi:
      Asta e defectul meu, citesc pana la sfarsit textele care urmeaza dupa “deci”, ca-s concluzive. S-a lipit ca marca acel “Si mai vad eu!”. Ceea ce-ti doresc! 😀
      Cu cifrele alea, iti garantez eu c-o dai gata! Si cu ea vin ambele la pachet: si miscarea si dieta.
      Fac pariu ca te-ai prins! 😎

  14. Eu mi-am propus sa fac in sfarsit scoala de soferi si sa-mi iau carnetul 🙂
    Si sa bifez toate congresele ce mi le-am propus -acum lucrez intens la un rezumat, ca deadlineul e maine 😛 iar eu dau randament numai cand sunt stransa cu usa :))

    • Pe vremea cand eram io mic si shmecher
      Le ziceam la alti copii cu care ma certam sau cafteam
      Ba,strange-a-m-ar mata- ntre picioare…
      Nu stiu de ce me ziceam asa, nu cred ca pentru ca sa invat mai bine…
      Am scris corect chestia aia?

    • ametist
      bine de ai învățat
      chestionarul l-ai rezolvat
      si permisul l-ai luat

  15. Eu nu-mi propun lucruri de realizat la inceput de an.
    Pe mine ma surprind chestiile inedite, fara sa le chem.
    De pilda, cand a trebuit sa invat germana, nu-mi propusesem asta, nici macar nu imi doream asta,
    germana era pentru mine cea mai urata limba europeana, dupa maghiara, (excluzand limbile nordice, norvegiana gen)
    si totusi am invatat-o!!!!!!!
    fara profesor.
    Nu-mi propun sa slabesc pentru ca am 57 la 1,69, deci la ce naiba sa ma apuc de diete?!?
    Nu-mi propun sa ma indragostesc pentru ca deja sunt.( pfhoai!)
    Ce-as putea sa-mi propun, sa-mi programez, ca sa fac o schimbare in viata mea
    ar fi sa nu mai trollez la Tache pe blog, sa fiu mereu ontopic,
    si, eventual, sa iau un premiu cu coronitza.
    Dar sunt sigura ca nu o sa-mi iasa, nici macar asta.

    Aaaaa, ca era sa uit,
    sa fie pace in lume, doamne ajuta! 😆 😆 😆 😆 😆 💡 ➡ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  16. Plan pe anul acesta? Sa nu mai suport frustrarile nimanui. Sa nu ma chinui citind argumentele proletcultiste ale unora care s-au trezit intelectuali pentru ca au citit Dan Brown. Si sa inteleg ca o pisica, chiar neagra, e mai desteapta decat stapana ei extrem de informata pentru orice , oricand, mai ales pentru chestiunile pentru care si-a facut educatia pe Google. Asa ca…adio.

    • adio si n-am cuvinte!
      uite o fata desteapta, care si-a propus ceva usor, realizabil, pe masura capacitatilor ei, bravo.

    • luminita
      uite fata asta, amalia, sărăcuța de ea, câta bătaie o fi mâncat ea sa citească pe aici cu forța………..

    • fata, ce inceput naspa de an mai ai si tu.
      un psiholog te ar ajuta?

      si cum si a facut educatia blanosenia PE google: pe centru, intr-o parte, piezis, direct pe serverul central, pe laptop?

    • tare asta! daca imi permiti o recomandare: incepi cu frustrarile tale 😉

    • Ura si la gara!

  17. Am terminat 2015 cu un regret și am început 2016 cu dorința imensă de a renunța la ditamai PLEATA, de a reveni la bretonelul meu scump și drag – 20 de ani mi-a fost alături- la care renunțasem, pentru că nu tocmai subtil, mi s-a subliniat că nu par credibilă la muncă arătând ca la 18 ani.
    Sâmbătă, 09.01.2016, 20 cm au fost scarificați fără milă în fața coafezelor înlăcrimate.
    Mă cam sperie viteza cu care am început să mă ocup de ,, listă”

  18. costicămusulmanu

    bre, da’ oari borcea ce/cîte și-a propus anu’ ista?

    apropos de planuri…
    vine țîganu’ (scrie ciurea în bolentin la mine, reiterez) acasî c-un ou;
    piranda: haoleo praleo… dă-l încoa’ să fac omletă!
    țîganu (săltînd oul în palmă): faaa, proastî mai ești; ăsta-i capitalu’ nostru!
    -????
    -păi oul îl punem la clocit …(îl joacă în palmă mereu)…iese o găină…care face ouă…și tot așa, pînă facem bani de o iapă…pe care o ducem la montă, fată un mînz…
    puradelu: șî io mă sui călare pă el!
    tîganu’ (trîntind oul în capul copchilului): ho, nebunule, vrai sî dișăli mînzu?!
    q.e.d.

    așa că eu mi-am propus să urmez sfatul primit de la mamaie pe vremea cînd mă puteam culca de-a latul patului: “să nu faci, mamă, rău nimănui cu bună știință”;
    sper să mai pot răspunde “prezent” la toate apelurile pentru binefaceri pe care le va lansa gazda noastră deși Dumnezeu știe că nu-mi doresc…
    și mă rog să am parte de nopți nedormite pe motiv de “plîns copchil” (pe care ni-l dorim, copchila, nu nesomnu’)..
    așa să-mi ajute Dumnezeu!

  19. Anul asta imi cumpar televizor led cu diagonala de 58 sau 61cm 😀
    Am zis asta si anul trecut, dar anul asta chiar o sa ma tin de cuvint ! 😀

    • deja esti nehotarat.
      ori 58, ori 61…
      mai bine 69.

    • Nu sunt nehotarat dar cateodata nu exista la eMag de 58 si atunci trebuie sa iau de 61 😀
      Daca atunci cand voi avea banii strinsi nu vor avea in oferta de 58 o sa fiu nevoit sa iau de 61 … am mai asteptat odata sa aduca de 58 si intre timp m-am imbolnavit, am ajuns la spital si am stricat banii… Anul asta cand am banii imediat il si cumpar, nu mai astept nimic ! 😀

  20. Citind umpic ce s-a mai scris, mai sus de mine,
    vad ca si Adi si-a dat cotatiile bursiere,
    va salut, dom profesor!
    sper sa nu ma acuzati de plagiat involuntar.

  21. vecina, nu uita
    trolezi, nu trolezi
    vremea postarii trece…

  22. eu anul asta imi propun sa fiu sanatoasa, sa stau cat mai mult cu strumf si sa nu stiu, ca teoretic ar trebui sa imi propun sa l dau la scoala,ca asa zice bolentiru, da de pe scaunul din fata bancii i se vad doar ochii si crestetul capului, zici ca nu e. Si apai la ce sa l dau? la bastonase si liniute? Tipul vrea intr-a treia. Eu vreau sa ajunga la 15 kile, el ma intreaba ca daca ajunge la 15 kile, il trec intr-a treia?

    deci scoala/gradi strumfului, sa fiu sanatoasa, sa nu fac rau constient nimanui, sa imi rezolv niste chestii din trecut care ma mai bantuie, sa evoluez profesional, sa ajut si sa tin regim, Doamne, macar o saptamana pe luna, hai pe trimestru sau amcar pe semestru. Am zis!

    • ceeee???
      sa ti regim???
      vrei sa ajungi la 38 din nou???

    • nu, regim de ala ca la carte, fara substante naspa.adicatelea carne, carne,carne ,cartofi, telinta, doar.
      fara muraturi, lamaie, ardei iute, piper, peste, ierburi,legume, fructe,adica fix ce imi place mie m ai mult.
      stau bine, ma lefai pe la 46 de kg.

    • mai mult, mai mult, mai mult

      vreau edit. in noul an vreau edit

  23. De cativa ani nu mi-am mai facut planuri si, surprinzator, am facut mai multe si mai bune decat atunci cand aveam liste de inceput de an.
    Peste o luna o sa apara Junior si o sa avem un “To Do list” pe viata 🙂 🙂

  24. ce planificari sa mai faci cand…
    afara ploua.

  25. Mi-am propus sa nu mai fumez. Ghici cine nu o mai face din 1 ianuarie? 😀

  26. si pt mamele la bebelusii de mai sus, inca insarcinate si gravide

    statie de autobuz
    vine autobuzu
    se urca o blonda super, inalta, balcoane, fund, fusta ultra scura, inger nu alta…
    toate scaunele ocupate.
    nimeni nu se ridica sa ii dea locul
    se duce gagica la un tip si ii zice
    -stiti, as vrea sa stau jos, sunt insarcinata…
    toti ochii autobuzului pe tip
    tipu, rusinat, se ridica si ii ofera locul.
    dupa cateva minute, barbatu isi ia inima in dinti si intreaba
    -nu va suparati domnisoara, ati spus ca sunteti insarcinata, in cate luni sunteti ca nu se observa nimic…
    -aaa, stiti, raspunde frumusetea
    sunt doar de zece minute
    dar sunt asa de obosita….

  27. matrixe
    cam intr-o ora imi vine cartea…
    e drum lung pana in oberostereich…

  28. La asa carte, asa curier … daca vrei sa pupi volumul trei, da-i si tu un bacsis gras, desi …
    Ti-am zis ca m-a suparat?

  29. Sunt tare.
    Am feisbuc.
    Tare si feisbucu asta.
    Am agatat o tipa pe feisbuc.
    Am discutat, ne-am complimentat, am stabilit sa ne vedem, mergem la un film si apoi la mine sa facem sex.
    Mult sex.
    Am intrebat- o cati ani are.
    Mi-a zis ca treisprezece.
    Mai fata , pai asa nu pot sa fac sex cu tine ..
    Fraier esti, raspunde gagica
    Nu stiam ca esti si superstitios…
    Tare de tot feisbucu asta…

  30. 1. Sa apuc sa beau cafeaua calda dimineata.
    2. Sa reusesc sa fac baie.
    3. Sa apuc sa beau vinul rece.

    PS: am doi copii mici. Dorintele mele sunt un adevarat lux 😆

    • lasa ca si dusul in 3 min cu usa deschisa sa auzi bebelusi se pune 😉
      oricum, nici dupa ce cresc nu iti mai prieste baia cu sarusi si lumanari parfumate decat una pe cincinal; dar te obisnuiesti

    • vinul rosu nu se bea rece, ci la temperatura camerei.
      ala alb, da, se bea rece.
      bea vin rosu, problema trei rezolvata.

    • doar un scutec sa-ti mai pun, oooffff!!!!!!

    • Eu ce tineam la intimitatea de ceva ani fac dus cu admiratori. Si nu, nu mai e pisica, raposata… lasa ca traiesc bine si fara dus zilnic

  31. O reusita si doua apucaturi … hmm! Daca ai gemeni, esti in deficit de … scutec! 😆

  32. Vreau sa fiu rautacios.
    Anu asta doresc
    Sa ii albeasca paru mihaelei
    Macar cat al meu.
    Nu ca io as avea ceva par alb, nooo…
    Daca nu o sa fie asa , sa fie invers.
    Sa se inegreasca al meu ca al ei, sa moara de ciuda.

  33. 1. Job. De vreo 3-4 ani imi tot propun ca macar sa depun cv-uri. Anul trecut am reusit sa depun vreo 4. Anul asta inca imi suflec manecile.
    2. Slabit. Nu vreau sa tin diete. Dar pe 3 ianuarie seara am citit niste trucuri care nu pareau chiar periculoase pt sanatate. De pe 4 ianuarie dimineata le pun in aplicare.
    3. Nu fumez.
    4. Daca o sa am chef sa fac ceva o sa fac, daca nu, nu. 🙂

    • Pâră pe faţă:
      Andu fumează, andu fumează
      Doamna chineză veghează?
      👿

    • Matrixe,
      E ady ma,
      Nu e andu a lu yy.
      Te iei de oameni nevinovati.
      O sa o iei…

    • @andu & dg:
      omd whid!
      What have I done, ca sa intelege tot englezu’!
      Mike India Sierra Sierra Charlie Hotel India November Alfa Echo Xray Charlie Uniform Sierra Echo Mike Echo!
      ‘ti-ar ideea, Luminita!

    • maaaaaaaa
      sunteți din filmeeeeeeeeeeeeeee
      😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  34. @andu yy:
    Esti spus!

  35. Matrixe
    Ma gandesc ca si andu e made in China.
    La calitate ma refer , ca prea i s-a built genuchiul de tanar, saracu baiat…
    Ca de la munca, nu cred, ce munca e aia acolo,la araboi … Cica si la lidl se duce cu camila …

    • Si cica ne invitation JH la inaugurarea carciumii lui cu preparate din flori.
      Eu o sa ma multumesc doar cu lichior de trandafiri.

    • Lima Alfa Tango Romeo Lima Lima Eight ( 8 pt domnii politisti) Alfa Delta Uniform November Alfa Romeo Echo Alfa ❗ ❗ ❗ ❗

    • normal
      păi cum sa umbli altfel pe afara la +50 ?
      cu camila cu AC

    • @vecinu, asta-i din cauza ca n-a invatat karate de mic, sau macar o ikebana, ceva acolo…
      a stat cu burta pe carte si si-a neglijat genunchii.
      Ghinion.

    • Reluam mesajul pentru ca fiindca am mancat o litera:
      Lima Alfa Tango Romeo Oscar Lima Lima Eight ( 8 pt domnii politisti) Alfa Delta Uniform November Alfa Romeo Echo Alfa ❗ ❗ ❗ ❗

    • Sigur
      Egzagt pa Oscar il papashi…

  36. Anul ăsta, deși sînt sigur că n-o să-mi iasă, o să încerc ceva gen “Je m’en fiche”, e al dracului de greu să-ți iasă chiar și asta.

  37. @JH, “je m’en fishe” tous les jours??? c’est incroyable.

  38. Va vine sa credeti ca pana azi
    In sfanta zi de 14 ianuar, deci in 14 zile, am degustat doar 46 de sticle de bere?
    Cifra aproximativa, ca palea dupa ora 19 nu le-am mai socotit, ca strica media matriceala.

  39. Mi-e tare mila de doftorita ametist.
    Cred ca atat de tare a strans-o usa aia , ca acum e mai subtire ca valea oltului.

  40. Băi, io, defapt, am vrut să zic că-mi place să pescuiesc ( și nu în ape tulburi), da’ nuș’ ce-a ieșit. Cum era proverbul ăla chinezesc, am deja undiță, nu-mi trebuie pește.

  41. T8. T8. T8.
    (altfel v-o luati pe cocoasha, sa nu ziceti ca nu v-am zis)

  42. Un tip intra … nunuuu, cu bacania, a fost … intra asa, in dialog:
    – Fetelor, va place pestele?
    – Nuuuu, nu ne place?
    – De ce nu?
    – Ca ne bate!

  43. zicea cineva de borea cristi…
    din gsp,
    de la dl rima…

    Pe-o saltea slinoasă, în celula-i mică
    Stă cu capu-n palme și nu se ridică
    De câteva ore boss-ul ăla care
    Dansa ca Shakira în Ștefan cel Mare.
    Plânge și suspină c-a trecut Crăciunul,
    A trecut și anul și tot nu-i dau drumul.

    Orologiul sună cinci și jumătate,
    Găsindu-l pe Cristi suspinând pe coate.
    Paznicul sosește și îi bate-n gratii:
    -Haide că e timpul să fii din nou “tati”.
    A venit o doamnă, haide de te scoală,
    Ai vizită nouă, d-aia conjugală.

    Borcea nu respiră, ci pe loc tresare
    Și într-o secundă sare în picioare,
    Vine lângă ușă privind prin zăbrele..
    “Cine-o fi femeia? Care dintre ele?!”

    -Eu sunt dragă Cristi, scumpa ta iubită,
    Cea care cu tine e căsătorită.
    Am venit la tine ca să te fac tată,
    Hai în seara asta să-mi mai faci o fată!

    -Ce spui tu străino?!…eu în acest an
    Am schimbat macazul, nu vreau Vidican.
    Știi că la neveste mă sucesc mereu,
    De ești tu Alina, nu sunt Borcea eu.
    Du-te tu acasă, sună-ți avocatul
    Și dă sfoară-n țară: vrea divorț bărbatul!
    Nu o să fac fată, fac un băiețel,
    Dar nu-l fac cu tine, ci cu Pelinel.

    -Nu îți e rușine, ditamai bărbatu’,
    Cu nevastă acasă și tot mai rupi patu’?!
    Și-aici la pârnaie tot faci pe golanu’,
    Cum să-i puneți coarne mă lu’ “BOUreanu”?!
    Nici măcar nu-ți place Valentina ție,
    Te-ai băgat de-al dracu’ să-mi faci spume mie.
    Câți copii vrei Borcea?! O faci dinadins,
    Te crezi la Dinamo, de-ți faci lot extins?!
    Revino-ți în fire, aici nu-i Dubai
    Ca să ai neveste câte vrei să ai.
    Păi în ritmul ăsta o să ai copii
    Mulți cât Domnul Rimă are poezii.
    Pune mâna Cristi, scrie-o cărticică
    Să-ți facă și ție pedeapsa mai mică.

    -Ce spui tu Alino, te-ai gândit târziu,
    Fac asta de-o lună. Când nu fac sex scriu.
    Scriu în zeci volume viața mea trupească
    De n-au ăștia tușuri ca s-o tipărească.
    Am avut amante și-atâția copii
    De-o să ies afară când s-o tipări.
    E-atâta lectură de să nu te miri
    Că le cer la ăștia și despăgubiri.
    Că m-au ținut proștii mult mai mult închis
    Decât anii care s-au scăzut prin scris.

    Alina nervoasă se-ntoarce și pleacă,
    A văzut că n-are lui ce să-i mai facă.
    Borcea se întorce spre salteaua-i mică,
    Însă gardianul din spate îl strigă:
    “Unde mergi nea Borcea?…Stai așa nițel,
    Este ceasul șase….Vine Pelinel,
    Cu ea ai trei ore de stat pân’ la nouă,
    După care, cică, mai vin încă două.”

  44. iubesc literatura.
    cartile mele preferate sunt
    biblia
    ca ma invata sa imi iubesc aproapele si
    kama sutra
    ca imi arata cum sa o fac.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint