Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Se caută un cititor pentru un smartphone X4 Soul Infinity

Într-un raport publicat de bursa londoneză și dedicat afacerilor care au o prezență promițătoare pe piața din Europa sunt listate doar 10 companii cu capital 100% românesc.

Printre ele, Allview, despre care unii dintre voi tocmai ați exclamat “Hăăă, ăia care asamblează telefoane mobile din componente chinezești, care se strică, după care nu-și onorează garanția?”. Da, ăia sunt și au făcut cu unele loturi de produse aceste greșeli mari, doar că între timp au crescut, au mai învățat niște lecții și ne promit că vor învăța și mai multe, pentru că au înțeles și ei că minusurile se uită mai greu decât lucrurile bune.

 La capitolul “plusuri”, Allview e prima companie de la noi care a dezvoltat o tabletă și un smartphone, e pe piețele din 20 de țări europene, iar, pe piața românească de smartphone, e între primii trei mari jucători. Anul trecut a achiziționat o companie brașoveană specializată în software, pentru a-și extinde activitatea de cercetare și dezvoltare și a lansat Allview Smart Home, o soluție complexă de automatizare a locuinței, bazată pe o oglindă inteligentă, o cameră talk-back și zeci de senzori. Pe termen lung (5-10 ani), își propune să dezvolte un robot-asistent personal. Mulți useri sunt mulțumiți de produsele Allview și spun despre ele că sunt mult mai bune decât imaginea companiei.

 În octombrie, compania va lansa X4 Soul Infinity, un smartphone cu care se mândrește destul de tare, la care s-a lucrat vreun an jumate și care promite să-și surprindă consumatorii cu mai multe caracteristici unice. Rămâneți până la final, ca să aflați cum veți câștiga unul. 🙂

 Acesta este, așadar, contextul în care i-am pus câteva întrebări lui Lucian Peticilă, brașoveanul care a fondat compania:

Screen Shot 2017-09-12 at 20.45.07

Încep cu smartphone-ul X4 Soul Infinity, pentru că urmează să-l lansați. De ce mi-aș cumpăra unul?

Nu pot dezvălui acum toate surprizele pe care le-am pregătit odată cu lansarea acestui telefon, dar pot să vă spun că va avea un display 18:9, cu un raport între dimensiunea ecranului și mărimea dispozitivului de aproape 80%, valoare care plasează X4 Soul Infinity în topul global al celor mai bine proporționate telefoane.

Va fi primul telefon la care poți face upgrade pentru configurație. Pur și simplu poți să faci un upgrade de hardware, fără să trebuiască să mai cumperi un telefon nou. Să spunem că ai preferat să cumperi varianta cu cel mai bun preț, ai constatat că îți place și că vrei un procesor mai performant sau o memorie mai mare. Cu X4 Soul Infinity poți face un astfel de upgrade, este o caracteristică unică pe piață.

Este și primul telefon conceput în România care va beneficia de o platformă proprie de Inteligență Artificială, care se va resimți în interacțiunea cu noul terminal. Inclusiv la nivel de comenzi vocale multiple.

Chiar și modul în care veți interacționa cu telefonul la raft, în magazinele de specialitate, va fi unul inedit, bazat tot pe o tehnologie proprie de display-uri inteligente.

 Ce le spuneți consumatorilor care au rămas supărați pe Allview, în urma unor greșeli pe care compania le-a făcut și care sunt greu de uitat?

 Zilele trecute am urmărit interviurile cu cei doi neurochirurgi de la Colentina, care povesteau ca nu țin minte pacienții cu operații reușite, îi țin minte pe care la care s-a greșit, din varii motive. Fără să compar medicina cu tehnologia, chiar dacă amândouă sunt pentru oameni, vreau să vă spun că și eu reiau în minte de zeci de ori fiecare moment în care puteam să fim mai buni. Ne-am îmbunătățit enorm rata de cădere, am lucrat mult pe service, am lucrat la soft-uri, am făcut mai bine cu fiecare telefon și fiecare tabletă. Trebuie să înțelegem că s-a pornit de la zero, de la mai puțin de zero. S-a pornit de la deficit de know-how și de resurse. Și am ajuns la X4 Soul Infinity. Ce am încercat să facem este să ne asumăm în service și în post vânzare și să eliminăm erorile. Acum suntem mult mai buni. Și cred că avem această calitate, de a învăța din greșeli. Cumva am observat că oamenii iartă mai repede greșelile brandurilor internaționale, decât pe cele ale producătorilor români. Poate pentru ca noi nu am ajuns să fim un love mark. Dar vom ajunge și acolo, suntem pe calea cea bună.

festivalul Murmur

Ce făceați înainte de a deveni antreprenor?

 Înainte de antreprenoriat a fost pasiunea pentru tehnologie, pe care o am de când mă știu. Bineînțeles, tehnologia avea cu totul alt chip în urmă cu 20-30 de ani. Dar mereu mi-a plăcut să descopăr ce mecanisme se ascund în spatele aparatelor, cum funcționează sistemele și cum pot fi ele optimizate. Când am făcut pasul spre antreprenoriat, alegerea a fost firească: tehnologia s-a intersectat cu dorința mea de a face lucrurile în stil propriu, conform viziunii mele.

Cât durează să fie creat un smartphone și care sunt etapele prin care trece până să ajungă în mâna unui user?

 Dezvoltarea de la zero a unui telefon inteligent este un proces îndelungat, care poate dura între 6 și 12 luni, având în vedere că într-un spațiu tot mai îngust trebuie introduse multe funcționalități: cameră video performantă, senzori, procesor, sistem de sunet etc.

Primul pas în dezvoltarea unui smartphone este cercetarea pieței în căutarea celor mai noi tehnologii și tendințe de utilizare ale consumatorilor. Urmează etapa de design, care pornește de la elementul principal al telefonului: ecranul. Ulterior ne ocupăm de stadiul cel mai complicat, acela de a optimiza amplasarea fiecărei componente în structura noului smartphone, pentru a oferi utilizatorului o experiență frumoasă.

Echipa Allview de cercetare și dezvoltare lucrează cot la cot cu furnizorii pentru a găsi cele mai bune soluții. Am trecut demult granița, de la integrarea de produse ODM la cercetare și dezvoltare de produse proprii. Avem componente produse în centrele din China, așa cum se întâmplă cu toți producătorii de telefoane mobile, pentru că acolo este centrul mondial al componentelor IT. Însă există o infinitate de posibilități pe care trebuie să le știi, să le stăpânești, să le înțelegi, să le optimizezi, să le creezi. În orice industrie există un concept, un design, o idee, un know-how tehnologic și un set întreg de furnizori care pot furniza componentele necesare pentru implementare.

Cu alte cuvinte, există în China furnizori buni și furnizori proști… Lucrați în prezent numai cu cei buni?

Categoric. Acești furnizori sunt auditați, există mai multe standarde internaționale de auditare, în afară de ISO. Calitatea tehnologiei și a componentelor furnizate este atent evaluată de terțe companii specializate. Acești furnizori sunt în lista de furnizori calificați a celor mai mari producători de tehnologie, furnizorii performanți păstrându-și renumele și contractele în funcție de rezultatele acestor auditări. Apelăm la furnizorii cu renume și cu cele mai bune calificative internaționale.

vama sub lumini de oscar 1

 Cum se bate un brand românesc cu marii jucători din domeniu la nivel mondial? 

În lupta cu giganții globali din această industrie ne-am diferențiat prin agilitate, prin flexibilitate, prin faptul că am ținut pasul cu dezvoltarea tehnologică. Eu sunt foarte atent la detalii, studiez cu mare atenție inovațiile din domeniu și îmi place să gândesc în perspectivă.

Am fost convins, din primul moment, că avem locul nostru în această industrie, pentru că putem face produse adaptate pieței locale, dotate cu softuri și servicii personalizate. Spre exemplu, noi am încercat să dezvoltăm și să integrăm un soft de navigare într-un telefon Allview cu mult înainte de apariția sistemului de operare Android. Dacă poți să gândești în perspectivă, ajungi să te sincronizezi chiar și cu marile companii din domeniu.

La început am avut intuiția dual sim-ului, am lansat prima tabletă românească, am înțeles că nișa noastră era tehnologie la un preț corect. La început. Noi suntem o afacere de familie, cu capital 100% românesc. Nu ne-a făcut nimeni cadou nici resursele materiale și nici nopțile petrecute la birou, când am plecat de la comercializarea de televizoare, pentru ca niște ani mai târziu să lansăm telefoane inteligente românești. Am făcut pași mărunți, am greșit, am evoluat și am lucrat din suflet. Firește că prețul a fost un factor important în prima etapă, dar eu sunt mândru că nu ne-am blocat acolo. Acum venim cu terminale care concurează la caracteristici tehnice și design cu telefoanele premium din piață, le facem tot mai performante de la an la an și demonstrăm că se poate. Uneori citesc comentariile utilizatorilor. Avem tot felul de feedback-uri, de la foarte mulțumiți la așa numiți “hateri”. Mă întreb uneori de ce ne dăm atât de puține șanse, ce ne facem să ne polarizăm așa de tare, între oameni care au încredere în alți români și munca lor și oameni care sunt mereu pregătiți să critice. Noi nu ne-am bazat niciodată pe faptul că suntem o marcă românească, nu am mizat pe acest argument în marketingul nostru. Dar eu am mândria asta, că le-am făcut pe toate cu echipa noastră de români inteligenți, care s-a apropiat ca vânzări și performanțe de brandurile mari, de tradiție. Cu resurse mai puține, în intervale mai scurte de timp. Așa am crescut și așa o să ne apropiem și mai mult de producătorii internaționali. Abia aștept lansarea, am pregătit surprize foarte plăcute cu noul X4 Soul Infinity.

Cât de greu e, în general, să faci afaceri în România? 

Chiar dacă studiul recent realizat de Banca Mondială cu privire la modul în care sunt derulate afacerile România nu a avut rezultate foarte bune, față de anii precedenți s-au înregistrat progrese și suntem în continuare încrezători că ne putem dezvolta business-ul. Principalul atu este faptul că România are încă resursele necesare de specialiști în domeniul IT și putem dezvolta partea care ne place nouă cel mai mult, cercetarea și dezvoltarea.

Avem planuri frumoase în privința unor viitoare investiții în educație. Cred că este cel mai important lucru pe care pot să îl fac pentru viitorul acestei afaceri, să susținem tinerii care aleg să studieze în domeniul tehnologiei. La noi în echipă este un mix interesant între oameni foarte tineri, sub 30 de ani și oameni experimentați, de peste 40. Trebuie să învățăm unii de la alții, eu învăț mult de la tinerii din jurul meu și încerc să înțeleg cât mai bine publicul tânăr care cumpără produsele Allview.

Sigur că ne confruntăm cu tot felul de obstacole, dar poți alege să te agăți de ele sau să faci cumva să le depășești. Poate că antreprenorii români trebuie să fie mai agili decât cei din piețe mai mature, dar asta ne-a făcut mai inventivi, mai ambițioși și poate mai muncitori. Suntem pregătiți pentru neprevăzut, anticipăm cât putem de mult.

Care e, pe scurt, povestea brandului Allview, în versiunea fondatorului lui?

În anul 2002, începeam o aventură în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, animat de dorința de a crea pe termen lung produsele și componentele necesare dezvoltării unei locuințe inteligente și confortabile, în care totul să fie automatizat și controlat. De fapt, de aici vine și numele de Allview. Chiar dacă la momentul 2002 eram încă departe de ceea ce îmi propusesem.

A fost nevoie de mulți pași mărunți pentru a ajunge unde suntem astăzi. Am importat produse electronice și electrocasnice din Germania, ulterior am devenit producători la Brașov prin montarea a două linii de asamblare de televizoare și DVD playere care au început să fie vândute sub brandul Allview începând cu 2004.

Patru ani mai târziu, portofoliul Allview a trecut printr-o schimbare puternică, prin introducerea pe piață a primelor telefoane dual sim. Erau momentele de pionierat ale industriei de telefoane inteligente, iar după o analiză detaliată a gradului de penetrare a telefoniei mobile ne-am dat seama că este începutul unei noi ere, care va schimba fundamental modul în care oamenii interacționează cu tehnologia. A urmat o cursă contra cronometru, cu testări și lansări de produse noi, analize de piață și cercetare, pentru a afla nevoile clienților și pentru a ține ritmul într-unul dintre cele mai competitive segmente de piață din industria high tech.

vama sub lumini de oscar 3

Am văzut că aveți în portofoliu sistemul Allview Smart Home. Ce vă gândiți să mai faceți, pe direcția asta, a unei locuințe inteligente? Aragazul inteligent, care se spală singur, după ce, în gașcă cu filtrul de cafea inteligent și cu frigiderul inteligent, a pregătit micul dejun?

 Pentru mine, viitorul înseamnă crearea unui robot inteligent, asistent personal, prin care sistemul de smart home va dobândi noi înțelesuri, acesta este cel mai ambițios proiect al nostru pe termen lung. Cheia dezvoltării este partea de aplicații inteligente și conectarea acestora la sistemele deja create. Totul este scalabil, totul se poate dezvolta. Sunt pasionat de tehnologie și cred că poate fi implementată frumos, în doze corecte, în viețile noastre. Eu sunt primul care testez ideile noastre și folosesc deja multe dintre produsele smart home Allview care încă nu au fost lansate sau care sunt deja pe piață. Este o piață nouă, o nevoie pe care oamenii încă nu realizează că o au, pe care chiar și producătorii tradiționali de tehnologie abia fac primii pași. Va fi nevoie să educăm piața, să investim mult în dezvoltarea acestui segment la care am visat încă de când am ales numele de Allview.

Cum arată viitorul nostru 100% inteligent, cu smart home, smart car, smart everything, și cât de departe e?

 Este mai aproape decât am putea crede. Până acum, bătălia s-a purtat pe câmpul dezvoltării de aplicații, care mai de care mai utile și mai inovatoare. Acum, adevărata provocare este conectarea tuturor acestor aplicații într-un sistem integrat, capabil să ne facă viața mai simplă și mai frumoasă. În opinia mea, industria auto și-a setat un deadline de maxim 10-15 ani pentru mașini electrice 100% autonome și dispariția mașinii clasice. Eu cred că sistemele de smart home vor deveni standard de viață în țările civilizate în câțiva ani.

***

Bun. Acum să vă spun cum puteți câștiga un X4 Soul Infinity. Lăsați-mi un comentariu în care să-mi spuneți care credeți că va fi cea mai tare caracteristică a noului smartphone de la Allview. Există deja indicii prin presă, deci puteți să vă ajutați și de Google, la o adică. Dacă veți fi mai mulți care veți ghici, o să trag la sorți un câștigător. Haideți cu comentariile, le aștept cu interes. Eu știu deja răspunsul și chiar e oau caracteristica cu pricina. Câștigătorul va fi anunțat pe miercurea viitoare, pe 20 septembrie și va primi smartphone-ul în octombrie, imediat după lansare.

LATER EDIT, miercuri, 20 septembrie:

Câștigătorul telefonului este Lucian, care a menționat primul asistentul vocal (chiar dacă nu cu aceste cuvinte), caracteristica cea mai tare a lui X4 Soul Infinity. Felicitări, Lucian!

Later later edit: între timp, am aflat și numele complet al lui Lucian: Ioan-Lucian Velciov. Felicitări încă o dată. 🙂

236 comentarii

 1. Aduce primul AI (artificial inteligence) integrat pe o platforma dezvoltata in ro. 🙂

  • Upgrade hardware,primul smartphone in Romania dotat cu caracteristici specifice inteligentei artificiale,un display mai mare decât cele existente.

 2. Upgrade hardware.

 3. proporționate telefoane.
  Va fi primul telefon la care poți face upgrade pentru configurație. Pur și simplu poți să faci un upgrade de hardware, fără să trebuiască să mai cumperi un telefon nou. Să spunem că ai preferat să cumperi varianta cu cel mai bun preț, ai constatat că îți place și că vrei un procesor mai performant sau o memorie mai mare. Cu X4 Soul Infinity poți face un astfel de upgrade, este o caracteristică unică pe piață.

 4. Cred ca este vorba de faptul ca o noul telefon X4 Soul Infinity o sa fie “primul dispozitiv sub brand local ce integrează o platformă de inteligență artificială “

 5. Cea mai tare caracteristica: upgrade de hardware, fără să trebuiască să mai cumperi un telefon nou.

 6. X4 Soul Infinity va fi primul smartfone conceput in Romania dotat cu caracteristici specifice inteligentei artificiale. Caracteristicile hardware si software vor concura si se vor incadra in segmentul premium.

 7. Upgrade-ul componentelor.

 8. X4 Soul Infinity va fi primul smartphone conceput în România dotat cu caracteristici specifice inteligenței artificiale, fiind primul smartphone cu ecran 18:9 Sper sa am ocazia sa il testez 🙂 Pare un produs premium al echipei brasovene Allview 😉

 9. Salut Simona,
  va fi primul dispozitiv sub brand local ce integrează o platformă de inteligență artificială. 🙂

 10. Da, caracteristica cu pricina este fara indoiala partea de AI, cu toate ca si partea de upgrade de hardware este super. Sunt curios sa vad ce IQ are acest AI Allview. 😀 Oricum, majoritatea smartphoneurilor de pe piata depaseste I-ul utilizatorilor. 😀

 11. Ana Antoneta Guran

  Allview X4 Soul Infinity – smartphone conceput și proiectat în România;
  Primul dispozitiv sub brand local ce integrează o platformă de inteligență artificială, platformă aflată în dezvoltare la Brașov de peste 1 an de zile.
  Va fi primul telefon la care poți face upgrade pentru configurație, poți să faci un upgrade de hardware, fără să trebuiască să mai cumperi un telefon nou. Să spunem că ai preferat să cumperi varianta cu cel mai bun preț, ai constatat că îți place și că vrei un procesor mai performant sau o memorie mai mare. Cu X4 Soul Infinity poți face un astfel de upgrade, este o caracteristică unică pe piață.
  “Allview pregateste primul telefon dotat ecran 18:9, un format spectaculos si ergonomic in acelasi timp. Allview X4 Soul Infinity este denumirea noului smartphone, care va incorpora intr-o carcasa de 5″ un display cu 15% mai mare decat in mod obisnuit. Compania doreste ca raportul dintre dimensiunea ecranului si marimea dispozitivului sa atinga 80%, valoare care plaseaza acest telefon in topul primelor 10 produse din lume care se mentin in aceasta proportie.”

 12. Potrivit companiei, cea mai spectaculoasa caracteristica, care ii diferențiază de orice alt telefon de pe piață, e platforma proprie de inteligență artificială, dezvoltată pe plan local, fiind primul telefon care înglobează o asemenea tehnologie dezvoltată în România.

 13. Va integra inteligenta artificiala. Promițător.

 14. Adrian Andrei Oltean

  Allview X4 Soul Infinity va fi primul smartphone produs în Romania care va integra o platformă de inteligență artificială.

 15. Platforma de inteligenta artificiala.
  Chiar sunt curioasa, de vreo cativa ani merg pe mana lor. Merg bine , rezistente, memorie ….cat China,bateria tine, nu arata rau. Cum ziceam, fan.

 16. Grigore Florin-Gabriel

  Buna Simona. Va avea un ecran cu aspect ratio de 18:9 și raport display / corp de peste 80%

 17. Primul din brand care suporta platforma de inteligenta artificiala 🙂
  O zi superba!

 18. Va avea o platformă de inteligență artificială.

  • Allview X4 Soul Infinity va fi primul smartphone produs în Romania care va integra o platformă de inteligență artificială.Folosesc Allview și nu ma dezamăgit niciodată,sunt mândră că folosesc produse create de Români.

 19. Buna,
  Pare a fi inteligenta artificiala cea mai wow dintre toate care sunt prin presa 🙂
  O fi faina.

 20. Urmeaza sa aiba integrata platforma proprie de inteligenta artificiala, adica pe baza modului in care utilizatorul foloseste telefonul acesta va putea lua singur unele decizii. Extrem de important pentru o pestoaica nehotarata! 🙂

 21. Va fi primul terminal Allview cu platforma de inteligenta artificiala 🙂
  Terminalul care va avea upgrade pentru configurație.
  Si ca probabil fiind mai scump, sigur nu va avea problemele cu care se confunta terminalele mai low-cost😉

 22. Primul din tara cu platforma de inteligenta artificiala

 23. Google zice că platforma de inteligență artificială ar fi cea mai tare caracteristică al lui X4 Soul Infinity.
  Pe lânga asta, cele mai interesante caracteristici după părerea mea ar fi proporțiile ecranului și nu în ultimul rând că e upgradabilă configurația. Dacă stau să ma gândesc mai bine, fix libertatea de a schimba componentele interne e un pas potrivit înainte.

 24. da, da, asa m-am gandit si eu, il fac special caracteristicile specifice inteligentei artificiale. Nu stiu exact ce presupune asta, dar sper foarte tare sa aflu 🙂

 25. Va avea o platformă de inteligență artificială.
  Deja îmi este teamă. Nu vreau să mai am un inteligent in casă. Îmi ajunge motanul.
  Baftă celorlalți.

 26. Raspunsul meu este: propria platforma de inteligenta artificiala. Din cate am înțeles, ei încearcă, pe baza interactiunilor proprietarului cu telefonul, să permită acestuia să ia decizii/facă predictii. Dacă reusesc, va fi foarte cool, deși potențialul de eșec este mare.

 27. Va beneficia de o platformă proprie de Inteligență Artificială si poti face upgrade pentru configurație.

 28. Va fi primul telefon la care poți face upgrade pentru configurație

 29. Ar fi primul smartphone conceput în România, cu caracteristici specifice inteligenței artificiale 🙂

 30. Va fi primul telefon la care poți face upgrade pentru configurație.
  Este și primul telefon conceput în România care va beneficia de o platformă proprie de Inteligență Artificială

 31. Corneci Antoaneta

  Primul din brand care suporta platforma de inteligenta artificiala

 32. Va avea o platforma de inteligenta artificiala

 33. Telefonul va avea o platformă de inteligență artificială.

 34. Camera frontală de 20 megapixeli cu flash LED.

 35. Caracteristicile specifice inteligenței artificiale si ecranul 18:9

 36. Primul din brand local care integrează platforma proprie de Inteligență artificială. Nice!

 37. Este primul telefon la care poți face upgrade pentru configurație.

 38. Primul smartphone conceput în România care va avea o platforma de inteligenta artificiala.

 39. Platforma proprie de inteligenta artificiala.

 40. Va fi mult mai destept decat utilizatorii lui. Oh, wait!…

  • Mi-ai luat vorba din taste… 😆

  • Mno, acu’ să te ţii… că dacă fiecare telefon se va crede inteligent, chiar şi artificial, o să creadă apoi că poa’ să asculte manele când vrea hardware-ul lui… să vedeţi hăuleală pe străzi, prin autobuz, prin metrou…
   Iar bipezii care însoţesc telefoanele se vor dezvinovăţi: “Nu eu, hinteligentu’ ăsta”… 😈

   Şi să vezi pe urmă când s-or conecta telefoanele între ele şi-o să vezi numa’ bătăi wireless între ele, ca să vadă care e cel mai inteligent dă pă scara blocului… 😆 ăhă, aţi belit-o, să vedeţi scandal… 😆 😆 😆
   Pe urmă să nu vă miraţi dacă telefonul vostru inteligent se face “impresar” şi începe să strige în gura mare pe stradă “Tălăfoane, tălăfoane ieftine la băiatu’ …” 😆 😆 😆
   Că de, tre’ să le exploateze cineva şi pe alea mai proaste. Telefoanele mai puţin sau deloc inteligente adică… 😡

 41. Cea mai tare caracteristica – va fi primul dispozitiv sub brand local care va integra o platforma de inteligenta artificiala (AI)

 42. Buna Simona,

  Va avea integrat un framework de inteligenta artificiala☺️
  Zi frumoasa

 43. Buna, Simona
  wow….inteligenta artificiala…..incet incet vin robotii peste noi! cine stie ce pun la cale? watch out!…. 😀 😆

 44. As zice că vine cu un soft,și gard ,de ultimă generație,sa fie concurent cu marile branduri de azi că și antreprenor as mai adaugă o rezistență multiplă la baterie…
  Eu și la ora actuală tot cu Alwiev- sunt ( într-adevăr al 3-lea) dar sa zic micile impedimente de la început nu m-au determinat să renunț la acest brand.
  Important este și memoria adaptivă ( anterior se întâmplă că un fail,memorat cu 2 luni in urmă să nu ll mai pot deschide)
  In fine le urez succes !

 45. Va fi primul smartphone conceput in Romania care va integra o platforma proprie de inteligenta artificiala.

 46. Va avea caracteristici specifice inteligentei artificiale.

 47. Platforma de inteligenta artificiala, upgrade pentru configuratie, pret de pornire 2500 ron. Am avut 2 telefoane Allview bunicele, ma gandesc sa cumpar 2 Samsung si sunt putin nehotarat daca merita sa- l astept sau nu. Vreau sa- l fac cadou mamei care la 72 de ani ma asasineaza cu comment- urile pe Facebook.Daca-i ds de cap si la asta ma inscriu la cursuri avansata de IT.

 48. upgrade-ul de hardware

 49. Va avea o platformă de inteligență artificială. Nice!

 50. Allview X4 Soul Infinity este primul dispozitiv sub brand local ce integrează o platformă de inteligență artificială si care suporta upgrade de hardware.

 51. Upgrade-ul de hardware.

 52. Paius Oana-Andtreea

  Noile caracteristici ale inovativului smartfone x4 soul infinity, vor fi: posibilitatea upgrade-ului pentru configuratie, noile caracteristici specifice inteligentei artificiale, ecranul 18:9 foarte bine proportionat, si desigur,o camera foto de foarte buna calitate!
  Abia astept lansarea noului telefon Allview!

 53. Alexandra Tănase

  Platforma de inteligenta artificiala

 54. Alexandru Constantin

  Pe mine cel mai mult ma impresioneaza displayul cu formatul 18:9 si faptul ca e aproape bezzleless. Bravo Allview.

 55. va avea un soft plus un slot-connector să se cupleze cu roboțelul aspirator care umblă singur prin cameră și va putea interacționa cu pisica prin mieunături adaptate fiecărei pisici

  • Nu mă…
   Cre că va arunca cu inteligenta aia artificiala după pisica când o zgârie pe stăpână…
   Nu ca n,ar merita.
   De stăpână zic.
   Ai văzut andule cați papagali se înghesuie sa puna mana pe un premiu gratis ?
   Da un comentariu haios n,ar scrie si ei, da la pomană sunt primii…
   In locul simoniei as lua telefonul ala, l,as face bucăți si as da la fiecare cate o bucățică, fie si nefolosibila, sa se bucure si gura lor de cadou…
   Simona, eu nu vreau premiu.
   Vreau sa ma laud doar ca mobilul meu actual, un jaf, ma ajuta sa vorbesc cu alții, poate fi făcut proiector, îmi măsoară cați km fac pe zi si mai ales cata bere beau.
   Aici softu e puțin nașpa, ca începe sa calculeze doar de la patru sticle in sus, pana atunci ma tracasează cu anunțul:
   Bă, pune mana si hidratează,te!!!

  • costicămusulmanu

   da, bre digei, așea mă gîndeam și eu…
   fo’ 187 dă fomiști dă mocangeli (că dr Chin nu se pune, văd că ‘mneaei e deja utilizator), care unu’ n-ar scrie un comment dicstractiv la alte postări…
   io am scuză că-s pe roaming șî fusăi la MC (acilișa, 100km) șî uitai să dezactivez roamingu’ dă date de-mi luară iștea imediat peste 40€ (habar n-am de unde-i scot să plătesc…dr Chin, știț ‘mneavoastră f-un doritor dă rinichi? să-mi rămînă și de-o bere cu digeiu’, zic…) da’ acu’, dacă tot ajunsăi acasă șî golii stecla dă frizzante…ce-am zis: bag picerele în f(r)actura lu’ Vodafone, reactivez 4G-u’!
   șî io premiu cu android nu vreau!
   că io am gîcit sîngurul noua, uoau, funcție a lu’ icspatru ista: să detecteze/activeze doritorii de mocangeli!
   poa’ să mă banneze șăfa, nu-mi pasă, și știu că n-o să citească aproape nimeni comment-ul dar, vorba fărăzahărului, “dă-te că tre’ să spun”: păi bine măi pișcotarilor, cînd nu e nimic de primit moca, sau nu e fo’ postare d’astea cu bătaie (vaccin pro sau contra, gen) nimeni nu vă vede c-o glumiță sau un comment; păi vouă nu vă e rușine, mă? io înțeleg că sunt instrumente de măsurat traficul unui blog (că blogger-ul, ca să facă bănuți de facturi, asta vinde, influență, și cred că un nr mai mare de comment-uri ar ajuta…), înțeleg că sunt postări care nu vă plac/interesează, dar discrepanța asta între 14 comentarii la postarea anterioară și 188 la asta cu mocangeli…
   mi-ar fi rușine!

  • Așa frate muslim
   Acu vad ca suntem doi.
   Tot ashea e si la votare.
   Dau ăștia cu stampila numai la hoții care dau o punga goala si un kil de zahar.
   Suntem un popor de pomanagii.
   Sunt convins ca 150 din ăștia care au postat habar nu au ce e aia apgrade de hartvare dala sau platforma de inteligenta artificiala, da e ușor de copiat si poate ii lovește norocul.
   Or fi auzit totuși de platforma de încărcare descărcare sau, daca au citit ceva din dragnea, de platforma program
   Ma duc sa ma hidratez , ca așa mi,a zis intelijentu meu dă telefon.
   PS eu te,am citit, sa nu aibă matrixu parte de tramvai la timp daca te mint.

  • Am mai bagat eu un com la Mihaela, strict pro bono!

  • A, si pro domo, ca doar am stabilit ca e antidepresiv!

  • eu taman ce zisei aci mai sus, că Allphonu asta nou se va conecta la pisică, da văd ca ea, pisica, n-a citit, așa că acum îi dau si numele la gazetă: Mihaela bre, Allview ăsta se va conecta la Mihaela prin roboțelul de aspirat singur pe jos , gen ăla care umblă singur prin casă de nebun toată ziua.
   e, acum s-o vad pe Mihaela ce-o să facă 😮

 56. Va avea o platforma de inteligenta artificiala. Sper ca asta e raspunsul corect, ca pe mine ma incanta mai multe caracteristici la el :p

 57. Upgrade-ul de hardware este caracteristica principala, dar interesanta este si platforma proprie de inteligenta artificiala. Ca o paranteza, eu detin un Samsung J5 2016, iar sotia un Allview X3. Sunt gelos cand vad ce soft preinstalat are pe telefonul ei, motiv pentru care fac mereu glumite legate de faptul ca este un telefon romanesc. Sunt doar glumite, este un telefon foarte bun, felicitari producatorilor!

 58. Noua caracteristica: poti sa-i face upgrade de hardware. Ca urmare a acestei noutati, nu e necesar sa-ti cumperi un telefon nou doar pentru a fi in pas cu tehnologia.

 59. Fain interviul !
  Platforma de inteligenţă artificială şi upgrade de hard.

 60. Clar, upgrade-ul de hardware!
  Ca detinator de AllView (4 telefoane am schimbat si nu pt ca s-au defectat, ci pt upgrade), pot spune cu mana pe inima ca sunt telfoane foarte bune la un pret decent!
  P-urile, foarte, foarte bune!

 61. primul telefon la care poți face upgrade pentru configurație

 62. X4 soul infinity este primul model românesc dotat cu un ecran cu raport de aspect 18:9

 63. Este primul smartphone conceput in Ro dotat cu caracteristici specifice inteligentei artificiale.

 64. Eu cred ca pentru România poate fi folosită si opțiunea de downgrade atunci cind nu te mai lasă sa bei pe caiet! Cum a fost asta dg?

 65. Va avea o platforma de inteligenta artificiala

 66. kit-urile ce vor conține soluții tehnice superioare și vor permite practic un upgrade pe partea de hardware. Cam asta se anunță a fi cea mai tare caracteristică a noului terminal. PE CARE-L VREAU! :))

 67. Upgrade hardware…asa cred:)

 68. Cred ca este vorba despre upgrade de hardware

 69. Este primul telefon care aduce drept caracteristica inteligenta artificiala.

 70. Introduce primul AI pe o platforma dezvoltata local, in Romania. Ceea ce e super! Felicitari Allview! Momentan detin Iphone, dar ma gandesc sincer sa trec pe Allview si sa recomand si prietenilor. Telefonul acesta castigat ar putea sa fie avem incentive de care am nevoie.

 71. X4 Soul Infinity va fi primul smartphone conceput in Romania dotat cu platforma proprie de inteligenta artificiala.

 72. Upgrade de hardware

 73. Cred ca este vorba de posibilitatea upgradarii de hardware

 74. X4 Soul Infinity va fi primul smartphone conceput în România dotat cu caracteristici specifice inteligenței artificiale si Upgrade de hardware modular, fiind primul smartphone cu ecran 18:9 ,OLED.Va fiun produs premium al echipei brasovene .

 75. Platforma proprie de inteligenta artificiala si hardware upgrade!
  A… meu, a meu, a meu, a meu!

 76. Poti sa i faci upgrade de hardware

 77. upgrade la hardware, este ceva destul de inteligent acum. dar cred ca se va merge mult in viitor pe acest segment.

 78. Primul dispozitiv sub brand local ce integrează o platformă de inteligență artificială, platformă aflată în dezvoltare la Brașov de peste 1 an de zile.

 79. Allview X4 Soul Infinity va fi primul smartphone produs în Romania care va integra o platformă de inteligență artificială.

 80. Hardgrade de upware!

  • @vmo:
   Stii momentul ala cand ti se trage covorul (rosu) de sub picioare!
   Sarisi tu cu gura, repede, imi venise si mie asta!
   Bai, frate, nu mai ai loc de intelejenti!

   Hai, lasa, ca mi-a trecut, nu ne luam noi din asta!
   Aaaa, si mi-a trecut prin cap alta-ntrebare:
   Up! Where?
   Ce zici de asta?

  • warehardsoft a mai rămas
   cu natură moartă
   (sau pisică moartă)

   băi dg nice eu nu știam ce mulți rozalii sînteam 😮
   cîtă frunză cîtă barbă

  • Eu de vreo 10 ani nu mai beu in România decât in vacanța daca ma înțelegi..

  • andule
   nu sunt rozalii, ma
   sunt tot aia care se laudau cu diplomele lor de doctori docenti si universitari mai acu un an, parca.
   bine ca nu a facut sefa o promotie la o tigaie, ca se bloca draqului tot netu pana la yy , in china.

  • stră-stră-stră-bunica mea era atât de mică de înălțime încât ca să vorbească la Allview innfinity lexus se urca pe un scăunel cu hardware upgradabil

 81. Isaila sebastian ionel

  Principalele caracteristici sunt inteligenta artificiala si posibilitatea unui upgrate hardware

 82. Pai in primul rand inteligenta artificiala, fiind modular, se poate face un upgrade oricand :D, si display cât mai mare 🙂 Clar îl vreau 🙂 X e gama mea de suflet de la Allview 😀

 83. Primul telefon la care poți face upgrade pentru configurație

 84. upgrade de hardware 🙂

 85. Badea Camelia Sabina

  Cea mai tare caracteristică a noului smartphone de la Allview este inegrarea platformei de inteligenţă artificială.

 86. Cea mai tare chestie mie se pare, de departe, posibilitatea upgrade-ului de hardware.

  P.S. Când pot să-mi ridic smartphone-ul X4 Soul Infinity şi de unde? 😆 😆 😆 😆 😆

  Dacă-l castig, fie ! i-aş face o poză până şi Mi’aelei, să vedem dacă poate camera noului telefon să focuseze pe ceva atât de negru… cred că şi ziua-n amiaza mare telefonul o să se comute automat pe flash dacă-i pui în faţă atâta negreală de motancă … că asta nu-i pisică, e motancă… 😈 😉

 87. Allview X4 Soul Infinity, un smartphone cu display 18:9 și inteligență artificială.

 88. X4 Soul Infinity este primul smartphone conceput în România dotat cu caracteristici specifice Inteligenței Artificiale.

 89. Upgrade-ul de hardware.

 90. Buna ziua!!! Noul telefon de la allview cica cea mai tare caracteristica af fi asta:dotat cu caracteristici specifice inteligenței artificiale. Echipa brașoveană lucrează de peste un an la dezvoltarea unei platforme AI și la definitivarea unor caracteristici hardware și software care vor concura în segmentul premium.

 91. va avea si H-grade.
  vemeoule, ce patzishi ???
  foame mare in romanik, frateeee….

 92. Ladar Cristian Daniel

  Mă bucură mult faptul că acest terminal X4 Soul Infinity este pur Românesc și că poate integra funcția de inteligență artificială dar și faptul că îi poți face upgrate după bunul plac. Le mulțumesc în primul rând celor care pun suflet în ideea de a ne face viața mai ușoară și pun suflet în cea ce fac zi de zi.

 93. Cred ca inovatia va fi reprezentata de componenta de inteligenta artificiala, care va simplifica/eficientiza interactiunea utilizator-telefon. Iar faptul ca telefonul va avea un display de 5 inch si nu mai mare reprezinta un avantaj din punctul meu de vedere.

 94. X4 Soul Infinity va fi primul smartphone conceput în România dotat cu caracteristici specifice inteligenței artificiale, fiind primul smartphone cu ecran 18:9.

 95. Cea mai interesant plus pe care i-l aduce noul Allview este upgrade-ul de hardware.

 96. Noul telefon de la allview va fi dotat cu caracteristici specifice inteligenței artificiale. Echipa brașoveană lucrează de peste un an la dezvoltarea unei platforme AI și la definitivarea unor caracteristici hardware și software care vor concura în segmentul premium.

 97. Platforma de inteligenta artificiala

 98. Este primul telefon românesc ce are o platformă de inteligență artificială

 99. Si pentru ca trebuia sa poarte un nume …
  Allview X4 Soul Infinity este unul dintre cele mai bine proportionate telefoane din lume, fiind primul sub brand romanesc cu display fara margini, primul telefon la care poti face upgrade hardware, precum si primul telefon conceput in Romania dotat cu inteligenta artificiala.

  Pentru grupul vesel de la H
  Ca sa intelegem si noi, estilanti, adica eu, dg-ul, andu yy, jh-ul, Allview X4 Soul Infinity e un telefon care se poate “petici” pozitiv in sus (Up, nu?)!

  (No offence, Dl. Lucian P. … in aceeasi nota, iti doresc un “sac” de succes. Odata creata nisa, vorba ceea, n-are nevoie decat de UPGRADE! A propos, am pariat ca esti inginer TCM-ist. Deformatie de colina, ncsf 💡 )

  Si revin la grupul H
  Cum ar veni, cand ii zicem noi ospatarului:
  – Baiete, mai add-up un rand de grade hard!
  – Where?
  – La masa, cum unde!
  Nimic nu mai invata copii astia, stau toti cu ochii numai in telefoane! 😆

  • matrixbriane
   gr H conține si eva crua si odinioare naiki
   vezi să nu ți-o iei

  • Si eu stau cu ochii-n telefon..cand fac pauza de la stat cu ochii-n subiecte 😆
   Si ca sa fiu on-topic: am si eu un Allview mai vechi, dar care e chiar bunicel-singura problema ca uneori nu reactioneaza la touch si nu pot incheia convorbirea :))

  • Cand am deschis blogu’ era sa ma inec cu apa ( bere nu aveam, ca m-as fi inecat cu BR)
   Asa, cum spuneam, m-am speriat cand am vazut atatea postari pe minut!

   Anyway, de-a naibili asa vreau sa partici si eu la concurs cu raspunsul identic si la fel cu al celor de p-aci, cata frunza si iarba.
   Raspuns corect: Este primul telefon românesc ce are o platformă de inteligență artificială ! si care are lipici la bloggeri

   Si declar ca, daca voi fi preafericita castigatoare, il voi dona unui copil sarac ( mai maricel asa, de liceu) care si-l doreste cu ardoare! Na!
   De aici inainte voi particpa la cat de multe concursuri si ce castig – sa fie pentru cei in nevoie. Am zis.

 100. Inteligențā artificialā , upgrade hardeare

 101. Hardware upgrade si IA

 102. este borderless si are detectare de iris

 103. Va fi primul telefon la care poți face upgrade pentru configurație. Pur și simplu poți să faci un upgrade de hardware, fără să trebuiască să mai cumperi un telefon nou.

 104. Dupa cum scrie si in articol: “Va fi primul telefon la care poți face upgrade pentru configurație. Pur și simplu poți să faci un upgrade de hardware, fără să trebuiască să mai cumperi un telefon nou.”

 105. Ecranul cu raport de aspect 18:9 zic toți cei ce comentează despre X4 soul.

  Părere personală: elementul oau ar fi posibilitatea de upgrade a hardware-ului împreună cu AI(inteligența artificială).

 106. Nistor Georgiana Catalina

  Allview x4 soul infinity este primul smartphone conceput si proiectat in Romania,primul dispozitiv sub brand local ce integreaza o platforma de inteligenta artificiala si primul smartphone la care poti face upgrade si hardware.

 107. Am avut un X1 SOUL, un dispozitiv extraordinar. Nu conteaza ce poate face un X4 SOUL INFINITY, pt mine ALLVIEW SOUL inseamna garantia calitatii, soft si hard. Device-ul poate sta alaturi de dispozitivele marilor branduri.
  S-auzim numai de bine!

 108. Primul smartphone conceput si proiectat in Romania, primul dispozitiv sub brand local ce integreaza o platforma de inteligenta artificiala si
  si la care poti face upgrade si configura hardware.

 109. primul telefon romanesc cu platforma de inteligenta artificiala integrata

 110. Allview lanseaza o platforma de Inteligenta Artificiala cu caracteristica hardware upgradabila si un software care va concura in segmentul premium – vezi Siri, Bixby sau Cortana.

 111. Am citit aproape tot ce s-a scris despre x4 Soul infinity… Nu cele citite ma fac să-mi doresc acest telefon ci faptul ca sunt sigur ca e un telefon excellent, produs de aceasta firma…… Sunt sigur, datorita faptului ca de vreo 4 ani folosec terminale produse de Allview :X2 souI, telefonul meu de suflet…. X3 soul plus, fără reproș… Tableta VIVA H 801…. Nu am avut nicio problema și au caracteristici superioare… MULȚUMESC!

 112. Buna ziua!

  X4 Soul Infinity este denumirea noului terminal, care va incorpora intr-o carcasa de 5″ un display cu 15% mai mare decat in mod obisnuit. 18:9

 113. Bolohan Cristian-Theodor

  va fi primul smartphone conceput în România dotat cu caracteristici specifice Inteligenței Artificiale + oportunitatea de a imbunatati terminalul prin modificarea configuratiei hardware.

 114. Caracteristici specifice inteligentei artificiale (cine stie ce-o insemna, suna pompos si cam atat) si upgrade usor de hardware, fara a cumpara un telefon nou – mult mai practic decat asa numitul AI. Oricum, Allview este sub premium si nu cred ca va ajunge prea repede acolo .

 115. Primul dispozitiv sub brand local ce integrează o platformă de inteligență artificială!

 116. Cei de la Allview ne vor suprinde placut cu primul dispozitiv sub brand local ce integrează o platformă de inteligență artificială. Abia astept sa il testez 🙂

 117. Platforma de inteligență artificială ar fi cea mai tare caracteristică al lui X4 Soul Infinity.
  Cele mai interesante caracteristici vor fi proporțiile ecranului și nu în ultimul rând că e upgradabilă configurația.

 118. Va fi primul smartphone cu pla tforma AI si posibilitatea de upgrade de hardware.

 119. O sa risc si eu o părere: va fi cel mai de lux telefon la preț de ieftinăciune.
  “Pă suflet infinit și pungă subțire”. 🙂

 120. Hehe. Eu zic ca-s doua: inteligenta artificiala, dar si upgrade de hardware, evident. Foarte bine ca ai punctat si problemele pe care le aveau utilizatorii Allview. Sa fie cu noroc de data asta. Bafta!

 121. Inteligență artificială Made in Romania.

 122. Upgrade de hardware va fi caracteristica wow.

 123. Primul telefon deștept cu IA Made in Romania.

 124. Primul telefon cu AI produs in Ro, precum si upgrade de hardware.

 125. Va avea o platformă de inteligență artificială.

 126. Ii poti face upgrade de hardware 😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗🤗😍😍🤗😍

 127. La multi ani, Simona!

 128. Va fi primul telefon produs in Romania care încorporează tehnologia inteligenței artificiale și căruia i se poate face upgrade hardware.

 129. Caracteristici specifice inteligentei artificiale si procesorul de 8 nuclee. Platforma de inteligenta artificiala va pune la dispozitia utilizatorului un software care va concura in segmentul premium, care va usura mult utilizarea.

 130. X4 Soul Infinity este primul smartphone conceput în România dotat cu caracteristici specifice inteligenței artificiale. 😮

 131. Georgescu Tiberiu

  Allview X4 Soul Infinity va fi primul telefonsub brand romanescl ce integrează o platformă de inteligență artificială.

 132. Cristian-Florin Rotaru

  Upgrade-ul hardware mi se pare cea mai interesanta caracteristica. Momentan sunt sceptic in privinta acestei caracteristici, neavand prea multe informatii despre gama de componente disponibile pentru a fi schimbate. Mai mult de atat, sunt curios daca utilizatorii vor putea face ei singuri aceste upgrade-uri fara a fi nevoie de a apela la un service autorizat si daca garantia ar putea fi afectata.

 133. Platforma de inteligență artificială.
  Alte caracteristici după părerea mea ar fi proporțiile ecranului și nu în ultimul rând că e upgradabilă configurația hardware.

 134. Harapescu Gabriel

  inteligenta artificiala + upgrade hardware+ ecran 18:9 = x4 infinity. de la nokia 3310 am avut in mana numai telefoane Allview, vreo 5 la numar. Acum am un x3 soul plus. Ce sa spun despre el? ca sta lejer umar la umar langa telefoane cel putin dublu la pret? nu stiu daca am fost eu norocos dar sincer nu am avut nici o problema cu nici un telefon Allview. Astept sa vad si sa incerc x4 soul infinity. Nu degeaba am fost ales in concursul ” Fii vedeta in orasul tau”…

 135. As zice ca cea mai tare chestie e upgrade-ul de hardware, nu de alta da’ mie nu-mi place sa-mi schimb telefonul si le port pana se strica (ma rog, numai la Nokia cu butoane am renuntat ceva mai repede, dar sta in sertar, de rezerva)

 136. Upgrade de hardware

 137. Buna, va fi primul smartphone conceput si produs in Romania care beneficiaza de inteligenta artificiala pentru adaptare la utilitzator si posibilitatea de a face upgrade de hardware. Zi frumoasa!

 138. Simona, ma bucur cand aud de realizari romanesti, ma bucur ca promovezi inteligenta romaneasca, dar ,aici la tine, cel mai mult ma bucura inteligenta umana!Si pe-aia artificiala s-o castige Ea-i de vina!

 139. Upgrade de hardware si platforma de inteligenta artificiala , cam wow, doua dintr-o lovitura!

 140. Buna, cea mai tare caracteristica a X4 Soul Infinity va fi display-ul cu 15% mai mare fata de a unui smartphone obisnuit.

 141. X4 Soul Infinity va fi primul smartfone conceput in Romania dotat cu caracteristici specifice inteligentei artificiale. Caracteristicile hardware si software vor concura si se vor incadra in segmentul premium.

 142. Ba matrixe
  Daca jucam mai multi pe un bilet,
  Nu avem șanse mai mari sa luam noi nokia ăla ?
  Ca la loto, ma gândesc….
  Vedem cum il împărțim pă urma, io iau bateria tu motoru, lu Andy ii dam caroseria…

  • ….si la concurs at tebui sa aibă voie doar si numai cei care au cel puțin , sa zicem, zece comentarii , aici, pe bloc, in ultima lună, nu toți oportuniștii.
   Zic si io, nu dau cu telefonul de pământ…

  • dacă-mi dai caroseria in 3 minute l-am făcut la loc
   si dacă-mi iese bicicletă?
   i-o dai lu” găbița pe vaucer

  • pentru tine, fac orice.
   si, daca vrei,
   i-o dau si lu gabitza.
   sau se zice “i-o pun” ?
   ca ma cam incurc la limba romana.
   ca daca aveam si io telefon d-ala artificial, cu inteligenta superioara, cel putin ca a mea,
   l-as fi intrebat pe dansul.

 143. Si Mihaela 14 comentarii! Asa cevaaa..Bine ca e deschis non stop la Simona, nu stam la coada(doar poate la a Mihaelei,da acolo nu-i pentru orisicine!).A si sa nu uit -va rog frumos nu mai folositi adj (sau ce-o fi) “rozaliu” ca ma duce cu gandul la guzganul de aceeasi culoare si nu se face…

 144. … băi nene, abia acum se “arată” câţi cititori “are” Simona …. 😈
  Doar că stau ascunşi, ca să nu plătească întreţinerea… Mi’aelei 😈 😆 😆 😆

  P.S. Tot upgrade-ul de hardware mi se pare cel mai tare.
  Asta aşa, că vreau să testez telefonul ăsta. Dăcât. 😈 💡

  • Nenea Catalin, nenea Catalin, ti-ai luat autobuz? cand ne plimbi si pe noi cu autobuzul?matrix a zis mereu ca ne plimba cu tramvaiul dar n-am fost destul de cuminti si ne-a lasat pe jos

  • … important e că a promis, nu … 😆 😆 😆

   … io n-am troleibuz, ca ăla din poză, dar mi-ar plăcea. 😉
   Da’ na. măcar telefon… 😀 👿 ❓

  • @eva iosdevina:
   Mai puneti-va pofta-n cui de plimbarea cu tramvaiul!
   Vaucere de biciclete scrie pe fruntea voastra aia lata si inteligenta, asa ca o sa faceti slalom pe Victoriei printre masinile de marfa “in avarie, sanchi” si prin norul de NOx-uri ale smecherilor cu decapotabile cu motoare EURO nshpe. O sa blocati orasul cu marsuri pro-bike, pro-familia unita si nereunita, pro-zilelebucurestilor, pro-noptile, pro-caragiale, pro-traiasca nenea iancu care e el mereu actual.
   Baiiiiiiiii, bine zicea fii-miu de la facultate …

   @eva iosdevina (da-te colea, mai in particolir):
   Cand mai frigem iarasi o bere la H? … stay chill, fata, randurile de mai sus le-am scris asa, la nervi. A propos, sa te asezi langa eldevina, c-am vazut ca nu-i plac strudelele (deci esti SAFE), iar pe DG-ul il iau pe langa mine sa-l scap de andu yy, ca iar se pune cu cartile pe el si lui nu-i plac decat damele. Ca si andu yy n-are ce face si ne pune cu burta pe carte tocmai acum, in plenitudinea experientei de viata si care avem (?) parul carunt. Desi fii-miu de la facultate imi spune ca nu orice dama e o carte buna. Nici cand ai careu? intreb si eu! Nu pe el, ca ma spune!

 145. Upgrade hardware

 146. Cred ca platforma proprie de inteligenta artificiala este cea mai cea caracteristica. Imi place mult brandul Allview, si sprijin afacerile noastre, poate asa ne dezvoltam mai mult si noi ca tara si economie!

 147. Caracteristici specifice inteligenței artificiale si un display 18:9, cu un raport dintre dimensiunea ecranului și mărimea dispozitivului este de aproape 80%.

 148. Caracteristica cea mai importanta si cu care brasovenii chiar vor da lovitura, daca le va reusi, e posibilitatea de upgrade hardware. Va mai ramane de vazut de unde ne vom putea cumpara piesele pentru upgrade si la ce preturi.

 149. Va fi primul telefon cu inteligenta artificiala.
  Ma sperie tel asta :-))

  • Pot o intrebare inteligenta?
   Cine e fata din poza ta de profil, avatar, whatever?
   Tine cont ca n-am inca un telefon inteligent … 😆

  • Ce mă,
   nu o mai recunoști pe Roxanica noastră ?
   E drept ca se făcu frumoasa foc si cu o inteligență naturala de speriat, da e si umpic cam temătoare…

 150. Va beneficia de inteligenta artificiala / upgrade de hardware / ecran 18:9.

 151. Va beneficia de inteligenta artificiala / upgrade hardware / ecran 18:9

 152. Chiorean Catalin Ionut

  E primul telefon la nivel mondial la care se poate schimba configurația hardware. E in top mondial la display ratio 18:9 care e 80% din mărimea telefonului. Și mai e cred ca primul telefon cu AI. Posibil sa aibă reverse charging. Display de 5″, dual sim (posibil cu card de 512 GB in regim single SIM) memorie interna posibil 128 GB posibil sa trecă pe configurația Snapdragon

 153. Sa traiasca doamna patroanca roz, ca-i dama bine! 🙂 la multi ani si la multi bani! sanatate si virtute si noroace cat mai multeeee! ❗ ❗ ❗

 154. Primul smartphone cu inteligenta artificiala
  Cred ca romanii au multa inteligenta incat sa creeze asa ceva mai ales ca e primul smartphone din lume cu inteligenta artificiala. Cred ca acest proiect va incuraja multi romani sa isi arate abilitatile si unii char sa si le descopere.

 155. Szabo Irina Monika

  X4 Soul Infinity va fi primul smartphone conceput în România dotat cu caracteristici specifice platformei AI, adică Inteligență Artificială.

 156. Platforma proprie de inteligenta artificiala.

 157. Platforma proprie de inteligenta artificiala

 158. o platformă de inteligență artificială.

 159. Andra Nicoleta Constantin

  Citesc si nu imi vine sa cred: se va putea face upgrade la hardware!! Pare…wow! Chiar sunt curioasă cum ar fi!

 160. Upgrade-ul de hardware.

 161. Va fi primul telefon din tara cu platforma de inteligenta artificiala

 162. Va fi primul telefon la care poți face upgrade pentru configurație.

 163. Allview intra cu AI pe piata romaneasca de telefoane mobile

 164. Platforma proprie de inteligență artificială, dezvoltată pe plan local.

 165. -poți face upgrade pentru configurație
  -va beneficia de o platformă proprie de Inteligență Artificială

 166. stanciulescu silviu

  Din punctul meu de vedere cea mai “tare” caracteristica este modularitatea. Peste un an mai pui putin RAM, dupa aia cresti capacitatea de stocare, poate schimbi si camera. Cam ca la un desktop.

 167. va fi primul dispozitiv sub brand local ce integrează o platformă de inteligență artificială. 🙂

 168. Buna, Simona! Va fi primul smartphone conceput în România dotat cu caracteristici specifice inteligenței artificiale. Asta cred ca va fi cea mai tare caracteristica a lui 🙂

 169. bai profitorilor
  uite pe cineva care nu are nevoie de nici un telefon, fie cu super inteligenta artificiala sau prost ca noaptea.

  pe de alta parte, daca io voi castiga concursul asta la care nici nu am participat,
  promit ca voi dona telefonul asta unui om bogat si cu ce voi lua pe el voi face cinste la H, celor care vor mai voi sa vina.
  daca nu voi castiga, tot asa voi face.
  (eva, sorry, da mi-a placut ideea ta…)

 170. Potrivit companiei, cea mai spectaculoasa caracteristica, care ii diferențiază de orice alt telefon de pe piață, e platforma proprie de inteligență artificială, dezvoltată pe plan local, fiind primul telefon care înglobează o asemenea tehnologie dezvoltată în România. În plus poți face upgrade de configurație.

 171. Va avea o platforma de inteligenta artificiala prorie pentru internet of things.

 172. ce concluzie am tras io cu privire la telefoanele astea asa zus destepte.
  nu e bine sa fie deloc inteligente.
  mai bine proaste da sa faca ce trebuie.
  ca ia uite ce am patit io.
  am vrut odata sa ii raspund postacului andu yy si,
  ca sa ma dau io mai mare decat sunt
  am vrut sa scriu in loc de “decat” ( doar, numai…) un cuvant in frumosul jargon geto dacic si anume “dacat”
  iar telefonu meu find inteligent cat mirel palade
  m-a corectat el cu de la el putere si a scris in loc de “dacat” minunatul “cacat”
  ca asa a crezut el ca vreau io.
  si ca nu a gasit el alta asemanare in dictionarul lui cu 27 de cuvinte si toate obscene.
  sa ma bata andu si mai multe nu, pana la urma am scapat cu sase beri si o carte drept cadou.
  date tot de el.
  daia nu vreau ioi inteligent dasta, ca daca faceam gafa asta cu o gagica nu mai vedeam pasarica .

 173. upgrade de hardware plus inteligenta artificiala,wow cu siguranta un must have.

 174. Display-ul de tip Infinity

 175. O inteliginta artificiala prima de genul pe un telefon .si o camera super performanta

 176. Cea mai wow chestie: Inteligenta artificiala pe un device mobil.

 177. Cea mai tare caracteristica a lui X4 Soul Infinity e ca va integra o platformă de inteligență artificială

 178. Saninoiu Alexandru

  Va avea o platforma de inteligenta artificiala si i se va putea face upgrade hardware.

 179. Va avea platforma de AI + upgrade hardware

 180. Partea de inteligență artificială și upgrade hardware automat.

 181. Va integra o platforma de inteligenta artificiala

 182. Cele mai tari caracteristici vor fi upgrade-ul de hardware automat ( principalul motiv pentru care schimbam telefoanele atat de des) si faptul ca va fi primul telefon conceput în România care va beneficia de o platformă proprie de Inteligență Artificială. Insa, pare destul de interesant si display-ul. Sper sa nu ne dezamageasca.

 183. Cele mai tari caracteristici vor fi upgrade-ul de hardware, dar si faptul ca va fi primul telefon conceput în România care va beneficia de o platformă proprie de Inteligență Artificială. Insa, pare destul de interesant si display-ul. Sper sa nu ne dezamageasca.

 184. Principala caracteristica wow este posibilitatea realizarii unui upgrade pentru configurație. Realizarea unui upgrade de hardware, fără să trebuiască să mai cumperi un telefon nou, aceasta fiind o caracteristică unică pe piață.
  Platformă proprie de Inteligență Artificială, care se va resimți în interacțiunea cu noul terminal.
  Si sa nu uitam de display -ul cu proportie de 18:9.

 185. Inteligenta Artificială va răspunde folosind si câteva stereotipii locale. Cum ar fi la întrebarea
  Ce faci?
  să răspundă cu
  Ce-am învățat!
  sau
  Uite, țaca-paca!

  • … tot apropo de stereotipii, nu vă văd bine cu “tălăfoanele” astea “hinteligente”… o să vă consume tot creditul pe păcănele, la pariuri sau pe site-uri cu telefoane în hardware-ul gol… 😈
   … să nu ziceţi că nu v-am zis… 😈

   ca s-o scurtăm, n-are rost să mai aplicaţi, lăsaţi să iau eu telefonul… 🙂 😳

  • E la mine unu pe strada care , stand el toată ziua la poarta ca e pensionar si tre sa știe tot ce mișca in cartier, întreabă toți trecătorii cu plictisitorul ,,ce mai faci ?,,
   Încerc sa supraviețuiesc! Îi răspund eu intro doară
   E, ce sa faci si tu ! vine replica ce m,a blocat mai multe milisecunde.

 186. Platforma de inteligență artificială

 187. O sa se investeasca masiv in continuare pe inteligenta artificiala. Oamenii o sa fie niste legume si o sa fie condusi de niste robotei “superdotati”. Cine stie incotro se duce lumea ? :)))

 188. Upgrade de configuratie, sau altfel spus modularitate.

 189. Upgrade de hardware
  Platforma proprie de inteligenta artificiala

 190. Este primul telefon cu platforma de inteligenta artificiala. Si i se poate face si upgrade la hardware!

 191. Allview un branduri autohton cu ambiții mari și totodată cu perspective largi. Noul telefon X4 soul infinitul cu siguranță introducerea inteligenței artificiale reprezintă un deziderat pe lângă faptul că din punct de vedere hardware poate fii upgradat. De asemenea de vor îmbunătăți funcțiile celor 2 camere, tipul ecranului, procesor, difuzoare, etc. dar și asigurarea unei mentenanțe durabile. Mult succes echipei în concepția smartphone-urilor de calitate!

 192. X4 Soul Infinity va fi primul terminal dotat cu asistent vocal

 193. Va fi primul terminal cu asistent vocal.

 194. Super tare! Cred ca cea mai interesanta caracteristica este inteligenta artificiala (va lua decizii si va face predictii, usurandu-ne noua, utilizatorilor, viata :)) ).

 195. Cred ca inteligenta artificiala este cea mai tare caracteristica.

 196. E mai aproape de “soul” si infinit mai bun- upgrade hardware, inteligenta artificiala

 197. Pe cand anuntarea castigatorului ? 20 Septembrie a trecut deja

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green

bijuterii argint bijuterii argint