Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut

Un concurs la care aș participa până și eu (P)

Cu ocazia tradiționalului Black Friday, care e mâine, vreau să vă invit să câștigați nici mai mult nici mai puțin decât un iPhone XS 256 GB. Adică un iPhone pentru care aș participa la un concurs până și eu, care nu particip niciodată la concursuri. Nu o să particip, pentru că nu am voie (așa cum nu au voie nici rudele mele, până la gradul II), dar o să mă bucur foarte tare când vă voi anunța că l-a câștigat unul dintre voi. Ce trebuie să faceți: intrați pe postarea mea de Facebook embeduită mai jos și ghiciți ce reducere va avea acest telefon de Black Friday, adică mâine. 25%, 51% sau 77%? Vă invit să votați la respectiva postare, folosind unul dintre butoanele de reacție corespunzătoare fiecărei reduceri: Like pentru 25%, love pentru 51% și wow pentru 77%. Concursul se încheie la ora 24:00. Mâine dimineață, voi anunța și reducerea pe care deja a pregătit-o Vodafone, ca să vedeți că chiar va fi vorba de una dintre cele trei variante, și voi anunța și norocosul câștigător.

Postarea de Facebook la care aștept voturile voastre este cea de mai jos. Dacă vreți să votați, trebuie însă să mergeți direct la ea, pe Facebook, dând click aici.

 

Gata, ați votat, da? Vă țin pumnii, sper să vă fi ajutat deja intuiția, apoi să vă ajute și Sfântul Random.org!

Pentru alte reduceri pregătite deja de Vodafone, pentru mâine, dați o raită pe-aici.

UPDATE, vineri, 16 noiembrie: Bună dimineața, a sosit momentul adevărului. Răspunsul la întrebarea concursului esteeeee…

Da, telefonul iPhone XS 256 GB este redus cu 77% astăzi, la Vodafone. Precizare: la abonament.

Câștigătorul exemplarului pus la bătaie aseară este…

Mai exact, comentatorul cu numărul 166 din lista celor care au votat pentru reducerea de 77%.

Adicăă…

Felicitări, Gabriel MN, vei fi primi un mesaj de la mine.

Pentru ceilalți: îmi pare rău, dar poate aveți noroc în dragoste. 😛 Și nu uitați să aruncați un ochi pe toate reducerile Vodafone de azi.

2 comentarii

 1. La naiba, numai chestii care le am deja.
  Mobilu meu e model mai vechi da merje, deși uneori trebuie sa dau cu el de doo ori de ceva tare că altfel nu se aprinde ecranu.
  Deci las să îl ia unu mai sărac, Matrix de exemplu.
  Da întreb pt un prieten:
  Daca eu îmi fac mie reducere cu 5 la sută, m-o lua careva ?
  Că sunt tânăr, frumos, deștept , bogat și am și telefon .
  Am și feisbucu.

 2. Ca sa te bucuri de un obiect pe care ti-l doresti mult, trebuie sa fii de suficienta vreme in imposibilitatea (financiara), vremelnica sau indoielnica, de a-l avea. Trebuie sa pui bani de-o parte, zi de zi, luna de luna. Daca ti-l da unul sau altul moka, te pici pe el de obiect. Nu merita bucuria ta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Acest site foloseste serviciul Gravatar pentru afișarea pozei de profil a comentatorilor. Pentru setarea unui avatar, accesați acest link.

Question Razz Sad Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek Confused Cool LOL Mad Twisted Rolleyes Wink Idea Arrow Neutral Cry Mr. Green